2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Veriyorlar ya daha bizden ne istiyon kıı,
Kiz ben onlineken yetişemiyorum bu ceneyle
Birine ibramı derken kaynana geliyor onu derken biberon du vs

kıs sen yetişmezmisin sennnn
ben inatla okuyorum ama çoğunu tutamıyom aklımadaki
b12 kaç iğneden sora farkeder???

bu arada benim tetanoz hiç ağrı yapmadı kı

Esra,
Aslında normal bir tarih bana kalırsa,
Hadi yine geliyor,Benim annemde kardesim sınava girecek diye gelmeyecek.
Doğru kiz bebekler 9 ay erkek bebekler9 ay 10 gün durur derler.
Sık dısını

Arkadaşlar çok mutluyum. Yarından sonra iş hayatımdaki son haftaya gidiyorum... Ohhhhhhh beeeee buna çok ihtiyacım vardı. 8ay ev hanımı olucam inş :)

aynen ben de okuyorum ama aklımda kalmıyo bişe ben de toplu geçmiş olsun diyorum çoğu zaman bu arada yüksek foltaş arkadaşım sen herkeslere yetişirsin bence maşallah bugün beni çok güldürdün valla Allah da her daim seni güldürsün inşallah şu lolipop olayı muhteşemdi günün olayı ilan ediyorum onu ha bi de m ali birand yoğun bakımdaymış en son kitleleri yanlış yönlendirme litvenn..

kıs sen yetişmezmisin sennnn
ben inatla okuyorum ama çoğunu tutamıyom aklımadaki
b12 kaç iğneden sora farkeder???

bu arada benim tetanoz hiç ağrı yapmadı kı

Hıh ben nazikim ağrıdı
Dodex yanlışım yoksa 5 kutu yapıldı.
Ama yani sıra benexol tablette yutturdular
Eneemm ben tamamen göçük musum

Gün asiriydi,
Birand'ın hayatını anlatıyorlar oldu mü sag mı arkadas,
Beyin ölümü olmuş diyorlardı cogu...

Kaybettik yazdılar .
Bana itimat etmeden daha demeyin yakarım yıkarım
Üzüldüm sankim.

sözümü geri aldım voltajım senin lafının üstüne laf söylenmez Allah taksiratını affetsin

Esra,
Aslında normal bir tarih bana kalırsa,
Hadi yine geliyor,Benim annemde kardesim sınava girecek diye gelmeyecek.
Doğru kiz bebekler 9 ay erkek bebekler9 ay 10 gün durur derler.
Sık dısını

oyle mi diyon voltajim, artik bizimkine ananeyi bekle yoksa cibil cibil kalirsin diye telkinlerde buluncaz

baska gelenin olmayacak miydi kardesin falan, gerci kimse olmasa da sen altindan kalkarsin bence masallah guclu kadinsin

ben hala daha kucagima yeni dogmus bebek almis degilim korkudan

arkadaşlar göğüs ucu kremi,göğüs kalkanı ve meme ucu ve süt pompası doğumdan önce alınmalı mı bu hafta sonu kontrolum var bi sıkıntı yoksa kendime azcık alışveriş yapcam da

benimde içim bi tuhaf oldu sanki m.ali birand için
Allah rahmet eylesin

haydi görüşürüz, yemek yicez biz..

arkadaşlar göğüs ucu kremi,göğüs kalkanı ve meme ucu ve süt pompası doğumdan önce alınmalı mı bu hafta sonu kontrolum var bi sıkıntı yoksa kendime azcık alışveriş yapcam da

Süt pompası ve göğüs ucu kremi aldım, göğüs kalkanı da alacağım. Yalnız meme ucu her zaman gerekmeyebiliyormuş, onu sonraya bıraktım.

anam bu topik hiç bu kadar sessiz olmamıştı sanırsam herkesler kurtlar vadisiniizlemeye gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…