2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
anam bu topik hiç bu kadar sessiz olmamıştı sanırsam herkesler kurtlar vadisiniizlemeye gitti

ben not işlemlerine daldım karne işi falan ama bi yandan da kanal d deki birand la alakalı programa bakıyorum bi yandan turp yiyorum bi yandan tatlı yiyorum :S ahtapot gibiyim şu an

aynen ben de öyle. çınarım rapunzel olacak sanırım

Nasıl Girdiyse Öyle Çıkacak!

anam anamm anammm otursam bi türlü gezsem bi türlü napcam bilemedim ya ben bu sırt ağrısından iki evrak işi yapim dedim belim sırtım mahvolduu

Chicco nun kauçuk uçlu olanını bana 4-5 aydan sonra önerdiler, nedenini de söylemişlerdi ama unuttum :26:

Canım Markası bebetto İstanbul'da Havuzlu Handan aldım ama başka yerlerdede vardır internet sitesine baktım pek birşey anlamadım ama online satış içinde yapım aşamasında yazıyor.

canım birkaç kez okudum hatta hemen cevap yazmadım ama tam anlayamamıştım.

allah büyük canım gün olur devran döner.

slm kizlar nasilsiniz ben dun oglen eve gelirken cok fena oldum doktordan randevu aldik hemen. bobreklerime bakmasini soyledim bakti sol bobrekte buyume varmis. agrilarim ondanmis bos yere fitik icin igne oldum resmen. israrla tahlilde cikar deyip durdu doktor.
halbuki buyume cikmiyormus tahlilde. tas dusurur gibi agrin olur dedi bi de. biz ne anlatiyoruz kac haftadir yaa deli oluyorum bu doktorlara. neyse suyum fazla oldugu ve kasilmalarim oldugu icin rahmin bobrege baski yaptigini ve bu yuzden bobregin buyudugunu soyldi.
daha once verdigi kasilma onleyici ilaci kullancam gecmezse katater takilacak. ama en kotusu ilac cok fena titreme ve carpinti yapiyor sanki kalp krizi geciriyor gibi oluyorum ve gunde 4 kez iciyorum cok fenayim insallah cabuk alisirim.
benden haberler boyle. bebegim 1300 gr olmus masallah dogum pozisyonunu da almis. cok tatli uyuyordu melegim.
esimle hala kotuyuz hic keyfim yok. dua edin bebegim ve benim icin kizlar. ben hepiniz icin ediyorum vee cok opuyorum sizi. uzun oldu hakkinizi helal edin iyi geceler...

sinir oluyorum böylelerine...arayıp sormazlar ama sırf inat için doğuma gelirler...herkesi huzursuz ederler...allah yardımcın olsun canım...inşallah bi işleri çıkar da gelemezler...sen de annenler de rahat edersiniz...düşüncesiz insanlar işte...senin,onların yanında rahat edemeyeceğini,sana en iyi yardımcının annen olacağını düşünmeleri lazım...

geçmiş olsun canım...
karne işlerini ben de halletmedim,haftasonu yapmam lazım

nasıl yani

Teyzeleri bugün kızımın cicişlerini yıkayacağım.Yıkamadan önce resimlerini çektim bakalım beğenecekmisiniz :)
canım hepsi de çok güzel...güle güle kullansın kızçen...ne çok şey almışsın

offf evlatlarımız mutlu diye sevinecekleri yerde,arayıp sormuyolar bile...bazen ben de böyle mi olurum diye düşünüyorum ...allah ıslah etsin böyle insanları

millet boşuna kaygana demiyomuş valla bunu gördüm...benimki de pek iyi sayılmaz ama sizinkileri okuyunca şükrettim valla

kızlar bugün çok buruğum 1 aydır babam bendeydi Allah razı olsun elim ayağım olmuştu resmen az önce gitti babam o kadar kötü hissediyorumki kendimi
allah kavuştursun canım...bi dahaki sefere geldiğinde torunuyla beraber karşılar,bol bol vakit geçirirsiniz inşallah...

benim ipimin ponponları daha minikti,seninki daha dolgun olmuş...güle güle kullansın miniğin,sıcak sıcak sarınsın

sağol canımmm
bu ay dikkat ettim ondan çok almadım
tabi dr yine memnun değil ertık ben değil sadece oğlumun alamsı gerekiyormuşşş
amin inşallah canım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsinnn
drlar son aylarda siz kilo almayın bebek alsın diyo...millet son aylarda çok kilo alınıyo diyo...benim iştah aldı başını gidiyo...nasıl az kilo alıcaz böyle? ben şimdiye kadar 7 kilo aldım ama şu ara iştahım çok açıldı,bundan sonra çok kilo almaktan korkuyorum :18:

aynen ben de öyle. çınarım rapunzel olacak sanırım
benim kız kel olacak desene benim midemde hiçbi sorun yok çok şükür

Nasıl Girdiyse Öyle Çıkacak!
tuttum bu lafı
ama yine de korkuyo insan bazen :18:

kızlar ne güzel şeyler almışsınız...ben daha doğru dürüst bi şey almadım...2 hafta sonra kontrolüm var,o zaman gittiğimizde alırız diyoruz...oda da almadım,yazın rahat rahat gezer alırız diye...beşiğe de karar veremedim daha :26: çok mu ağırdan alıyorum ne :18:

evet canım ya, çok mahçup oldum dertsize karşı

mesai bitti, benim çıkmam lazım ama aklım dertsizde kaldı :26:
canım mahçup olacak, özür dilenecek bişey yok. ben daha önce çok şey paylaştım burdaki birçok arkadaş benim kayınvalidemi az çok anladılar. o yüzden direkt konuya dalıyorum. acaba yanlış mı anlaşıldım diye düşündüm ben de.

geçmiş olsun canım, en azından sebebi anlaşılmış,ilacada inşallah alışır bünyen..
bebişinede maşallah..
ii geceler..

geçmiş olsun canım :26: nidilat mı kullanıyosun? ben ondan kullanmıştım bi hafta,sonra profesöre gidince diğer doktorun yanlış teşhis koyduğunu öğrendim,ilacı bırakalı 2 hafta oldu,eski doktorun dediği gibi rapor da almadım,çalışıyorum,ama bi şey olmadı çok şükür eski doktor bize de 1 haftayı zindan etmişti...tek doktorun lafına bakıpta üzülme canım...eğer gidebiliyosan başka bi doktora daha git...allahın izniyle hiçbi şey olmicak ve sağ sağlim kucağına alacaksın yavrunu...eğer doktorun teşhisi doğruysa bile ilaç bi kaç gün o etkileri yapıyo,sonra alışıyosun canım hiç yan etki falan yapmıyo...bebeklerimiz iyi olsun da gerisi hiç önemli değil...ilaç da ne ki içeriz napalım...

Kızlar akşam akşam size bir dipnot :)
Ben omo baby deterjan almıştım bugün kızımın cicişlerini yıkıyayım dedim ama durulamak çok zor oldu sonra arkasından Hacı Şakir sabunla elde yıkadım sonra yine makinaya atıp iyice durulansın diye deterjansız bi yıkama daha yaptım.İlk iş gidip Hacı Şakir Granül Matik almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…