kocadan başkası yok bildiğim kadarıynan
anam bu topik hiç bu kadar sessiz olmamıştı sanırsam herkesler kurtlar vadisiniizlemeye gitti
Arkadaşlar çok mutluyum. Yarından sonra iş hayatımdaki son haftaya gidiyorum... Ohhhhhhh beeeee buna çok ihtiyacım vardı. 8ay ev hanımı olucam inş :)
sağol tatlım.misafirim gelmedi o gün kadın uyuyakalmış.
günaydın kızlarrrrrr
ofelyammm nasılsın ? yoktun merak ettim seni ?? iyisin di mi ???
evet kızlar artık çorap, ayakkabı giymek , ayak tırnağı kesmek ve diğer temizlik işleri benim için de büyük sorun oldu..
son birkaç gündür de ejderha gibiyim.. midem, yemek borum cayır cayır yanıyo sanki.. açsam ağzımı alev çıkacak o derece... soğuk süt içince hemen kesiliyo Allahtan.. bende böyleee....
:) benimde korkularım artmaya başladı normal doğum istiyorum ama korkuyorum sezaryen olursa onada korkuyorum iki türlüde korkuyorum yani. ama kendimi cesarete getirecek sözler söylüyorum sürekli.ve bu sloganı çok sevdim.
Nasıl Girdiyse Öyle Çıkacak!
Merhaba aventide çok tavsiye edeni duydum ama benim doktorum eğer alabilecek gücün var ise chıcco'nun kauçuk ağızlı olan biberonlarından ve emziklerinden al demişti anne memesine en yakın doğal ürün onlarmış bebek biberon yada emziğe alışmakda zorlanmazmış ..ama dediğim gibi aventide cok metedeni duydum hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebişin :)
Doğal Biberon Yenidoğan Akışlı Emzik-125 mlx2 - SCF680/62
Eki Görüntüle 607663
Gece Emzikleri-0-3 Ay - SCF176/60
Eki Görüntüle 607664
kızlar bunları aldım ben ama doğrumu aldım acaba
butik bebede indirim vardı
biberon 2 tanesi 27,9
emziğinde iki tanesi 18,9
anam anamm anammm otursam bi türlü gezsem bi türlü napcam bilemedim ya ben bu sırt ağrısından iki evrak işi yapim dedim belim sırtım mahvolduu
Teyzeleri bugün kızımın cicişlerini yıkayacağım.Yıkamadan önce resimlerini çektim bakalım beğenecekmisiniz :)
bende sevmiyorum o kılasikleri ya böyle bişey alacağım yada annem dikecek
kaynanan varmı derdin var bende nasıl olacak diye düşünüyorum ama sonuç belli annem kalacak kaynana gidecek galip zapzup oley oley
tey tey teyyy
bu doğum raporları işyerine mi yoksa sgk yamı veriliyor nasıl oluyor ya kafam karıştı iyice
allah yardımcın olsun böyle huysuz insanlar yüzünden en güzel anların zehir oluyor sadece senin değil bir çoğumuzun öyle off off
çok güzel bunlar ya harika özellikle bu çok güzel ne kadara aldın nerden aldın bayıldım ben buna hangi marka acaba izmirde bulabilir miyim bende bundan
Eki Görüntüle 607987
ya bu kilo almama nasıl olacak ben anlamadım ben çok çok fazla yemiyorum acıktıkça hafif atıştırıyorum önceden de öyle yapardım kilo almazdım bazılarının hamilelikte iştahı çok açılıyor doymak bilmiyor o da yok bende bebiş mideme baskı yapıyor az yiyorum kesin bu vitaminler demir hapı ve balık hapı suçlu hareket ediyorum ama yine kilo oluyor arkadaşım 30 haftalık gebe 4 kilo almış ben 9,5 kilo aldım 28 haftada benden çokta fazla yemek yer az hareket eder sırrı ne çözemiyorum:52
canım birkaç kez okudum hatta hemen cevap yazmadım ama tam anlayamamıştım.aamut sanırım kayınvaliden için söledi canım ama gerçekten nası yapabiliyolar bunu anlayamıyorum :S halbuki kendi evladı işin içinde kendi egoları bencillikleri yüzünden herkesihuzursuz edebiliyolar...kandilde dua edelim de allah ıslah etsin canım :* sen germe kendini sakın senden yavrundan kıyametli değil kimse
allah büyük canım gün olur devran döner.Dertsiz kaynanangil ıslah olmaz hayatım o tür insanlar olmaz.
Hani şeytana kıyamete kadar müsaade varya bunlarda o yapıda mantık aynı
Tövbe allahım tanımadığım insanların günahına giriyorum
Benimkiler gecen aramış zirt pirt gelen kaynim için maddi yardım istemişler :)
Bir kac kez gondermisti.
Geldi eski günler aklıma.bizim düğünde esim tartıştı kolu dikisliydi,Dr götürmüşler falan o aksam ilaçlarını bu kaynim almış ,
Pazar düğün bitti pzts saat 9.10 geçiyor kapı çaldı mih gibi aklımda
"parayı ver" dedi.
Ne bir günaydın ne başka birsey insan evladiiiii,kınada elime konan çeyrek vardı onu götürüp verdi.
Dugunu herseyi kendimiz yapmistik.Gün oldu devran dondü iste Allah korkusu taşımasam bir sigara yakıp ne kadar lazım diyerek ağır ağır sayarak verirdim.
Utanip ezilme yokta yinede icim erisin.
sinir oluyorum böylelerine...arayıp sormazlar ama sırf inat için doğuma gelirler...herkesi huzursuz ederler...allah yardımcın olsun canım...inşallah bi işleri çıkar da gelemezler...sen de annenler de rahat edersiniz...düşüncesiz insanlar işte...senin,onların yanında rahat edemeyeceğini,sana en iyi yardımcının annen olacağını düşünmeleri lazım...benim doğum ara ara aklıma geliyor ondan daha önemli bir sorun var.
doğumda hem annemler hem kayınvalidemler nasıl bir araya gelicek onu düşünüyorum.
iki aile yıllardır konuşmuyor bir araya gelmiyorlar. kayınvalidemler annenler nasıl demez bile.
annem benim yanımda kalsa babam eve gelip yatamaz. off benim için çok büyük sorun.
annem biz duramayız geliriz diyor. kayınvalidemlerde şimdi aramıyorlar ama o zaman kıymetli olur oğlum.
napıcaz bilmiyorum valla.
geçmiş olsun canım...günaydın canım, saol hayatım,
oku oku bitiremedim geçmişi:)
evet yoktum , hem işler çok yoğun bu karne öncesi dönem çok fena oluyo bizim için, hem de bayağı hastayım ya, nefes alamıyorum, burnum tıkalı, boğazım felakatti, şimdi öksürüğe çevirdi, bayağı da şiddetli öksürüyorum, bişe olucak çocuğa diye de korkuyorum bi yandan, başı döndü içerde:) kasıklarım ağrıdı artık öksürmekten. Okulda da beta salgını varmış, doktor korktu test yaptırdı, kesin sonucu bugün belli olucak, ama çıkmaz herhalde bişe , ayakta geçiriyorum zaten.
nasıl yaniBuarada akşam Muhteşem Yüzyıl'ı izledim Pargalı İbrahim şerefine...Resmen kanım dondu.Sanırım önümüzdeki bölüm çok daha fena olacak çünkü aynı gece çocuklarıda öldürülmüş.
canım hepsi de çok güzel...güle güle kullansın kızçen...ne çok şey almışsınTeyzeleri bugün kızımın cicişlerini yıkayacağım.Yıkamadan önce resimlerini çektim bakalım beğenecekmisiniz :)
offfbende de benzer sorun var canım. annemle kayınvalideler aynı şehirde oturuyorlar, biz başka şehirde ama onlar hiç görüşmezler. anca kandilde, bayramda filan ararlar o da benim annem arar hep küçük diye.
neyse, doğumda annem gelecek zaten, gelmezse çatlar :) çalışıyor ama izin alır artık.
diğerleri gelirler mi bilmem, beni şimdiye kadar hiç arayıp sormadılar, hamile kaldığımdan beri 2 defa telefonda konuştuk ağızlarından bebeğin b.si çıkmadı. nasılsın bile demediler bugüne kadar. gelmezler diye düşünüyorum ama gelirlerse de kalma işi nasıl çözülür bilmem...
ama kesin benim annem geliyor diye onlar gelmez sanki. zaten 3 yıldır evimi bile görmediler. sanki dünyanın diğer ucunda oturuyoruz, 6-7 saatlik yol, uçakla 45 dk., çok uyuzlar.
ben de şimdiden bunları düşünüyorum, o lahusa halimle nasıl takarım kafama kimbilir...
millet boşuna kaygana demiyomuş valla bunu gördüm...benimki de pek iyi sayılmaz ama sizinkileri okuyunca şükrettim vallastres yapma canım. doğumdan önce telde falan konuşursanız ev küçük annemler gittikten sonrada siz gelip bana yardım edersiniz, hem bende rahatsızım zaten daha uzun süre yanlız kalmamış olurum falan desen yinede huysuzlanırlar mı?
aynı durum benimkilerde de var, ama kayınvaldemle bende konuşmuyorum. karşılıklı dairelerde oturuyoruz aylardır merdiven üstünde bile karşılaşmadık. bir gün sormadılar bile.
eşime her fırsatta söylüyorum doğumu haber vermiycez hastaneye gelmelerini istemiyorum diye. oda yapılanları bildiği için hak veriyor. hastanedende çıkınca annemlerde kalıcam 2 hafta kadar. ondan sonra dönerim evime.
utanmadan bebek görmeye gelebilecek mi çok merak ediyorum.
allah kavuştursun canım...bi dahaki sefere geldiğinde torunuyla beraber karşılar,bol bol vakit geçirirsiniz inşallah...kızlar bugün çok buruğum 1 aydır babam bendeydi Allah razı olsun elim ayağım olmuştu resmen az önce gitti babam o kadar kötü hissediyorumki kendimi
benim ipimin ponponları daha minikti,seninki daha dolgun olmuş...güle güle kullansın miniğin,sıcak sıcak sarınsınkızlar size bahsettiğim dut ipinden battaneniyemiz gerçi etrafını yapmadım henüz
Eki Görüntüle 607813 Eki Görüntüle 607815
birde sepet yaptım kızım için
Eki Görüntüle 607816 Eki Görüntüle 607817
drlar son aylarda siz kilo almayın bebek alsın diyo...millet son aylarda çok kilo alınıyo diyo...benim iştah aldı başını gidiyo...nasıl az kilo alıcaz böyle? ben şimdiye kadar 7 kilo aldım ama şu ara iştahım çok açıldı,bundan sonra çok kilo almaktan korkuyorum :18:sağol canımmm
bu ay dikkat ettim ondan çok almadım
tabi dr yine memnun değilertık ben değil sadece oğlumun alamsı gerekiyormuşşş
amin inşallah canım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsinnn
benim kız kel olacak deseneaynen ben de öyle. çınarım rapunzel olacak sanırım
tuttum bu lafıNasıl Girdiyse Öyle Çıkacak!
bende bende bende.. pis güney.. onu da boğsalar keşke
ben de ben de:)
Hürrem'in konuşmasını,kibirli hallerini vs. sinir sistemim kaldırmıyor.
Güney çok tehlikeli :18: Hasta ruhlu...
Ya Simay ne olmuş öyle
noktalama işaretlerini kullanmamanın acı sonu
gidip annene, senin için olumsuz konuşmasını söylemek istemiştim. yoksa kesinlikle annen için birşey söylemem canım. yanlış anlaşılma benden kaynaklanıyor, özür dilerim:26:
evet canım ya, çok mahçup oldum dertsize karşı
canım mahçup olacak, özür dilenecek bişey yok. ben daha önce çok şey paylaştım burdaki birçok arkadaş benim kayınvalidemi az çok anladılar. o yüzden direkt konuya dalıyorum. acaba yanlış mı anlaşıldım diye düşündüm ben de.mesai bitti, benim çıkmam lazım ama aklım dertsizde kaldı :26:
slm kizlar nasilsiniz ben dun oglen eve gelirken cok fena oldum doktordan randevu aldik hemen. bobreklerime bakmasini soyledim bakti sol bobrekte buyume varmis. agrilarim ondanmis bos yere fitik icin igne oldum resmen. israrla tahlilde cikar deyip durdu doktor.
halbuki buyume cikmiyormus tahlilde. tas dusurur gibi agrin olur dedi bi de. biz ne anlatiyoruz kac haftadir yaa deli oluyorum bu doktorlara. neyse suyum fazla oldugu ve kasilmalarim oldugu icin rahmin bobrege baski yaptigini ve bu yuzden bobregin buyudugunu soyldi.
daha once verdigi kasilma onleyici ilaci kullancam gecmezse katater takilacak. ama en kotusu ilac cok fena titreme ve carpinti yapiyor sanki kalp krizi geciriyor gibi oluyorum ve gunde 4 kez iciyorum cok fenayim insallah cabuk alisirim.
benden haberler boyle. bebegim 1300 gr olmus masallah dogum pozisyonunu da almis. cok tatli uyuyordu melegim.
esimle hala kotuyuz hic keyfim yok. dua edin bebegim ve benim icin kizlar. ben hepiniz icin ediyorum vee cok opuyorum sizi. uzun oldu hakkinizi helal edin iyi geceler...
slm kizlar nasilsiniz ben dun oglen eve gelirken cok fena oldum doktordan randevu aldik hemen. bobreklerime bakmasini soyledim bakti sol bobrekte buyume varmis. agrilarim ondanmis bos yere fitik icin igne oldum resmen. israrla tahlilde cikar deyip durdu doktor.
halbuki buyume cikmiyormus tahlilde. tas dusurur gibi agrin olur dedi bi de. biz ne anlatiyoruz kac haftadir yaa deli oluyorum bu doktorlara. neyse suyum fazla oldugu ve kasilmalarim oldugu icin rahmin bobrege baski yaptigini ve bu yuzden bobregin buyudugunu soyldi.
daha once verdigi kasilma onleyici ilaci kullancam gecmezse katater takilacak. ama en kotusu ilac cok fena titreme ve carpinti yapiyor sanki kalp krizi geciriyor gibi oluyorum ve gunde 4 kez iciyorum cok fenayim insallah cabuk alisirim.
benden haberler boyle. bebegim 1300 gr olmus masallah dogum pozisyonunu da almis. cok tatli uyuyordu melegim.
esimle hala kotuyuz hic keyfim yok. dua edin bebegim ve benim icin kizlar. ben hepiniz icin ediyorum vee cok opuyorum sizi. uzun oldu hakkinizi helal edin iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?