canım çok geçmiş olsun. allah şifa versin, bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin. eşinlede bir an önce aranız düzelir inşallah. allah ona da akıl fikir versin.slm kizlar nasilsiniz ben dun oglen eve gelirken cok fena oldum doktordan randevu aldik hemen. bobreklerime bakmasini soyledim bakti sol bobrekte buyume varmis. agrilarim ondanmis bos yere fitik icin igne oldum resmen. israrla tahlilde cikar deyip durdu doktor.
halbuki buyume cikmiyormus tahlilde. tas dusurur gibi agrin olur dedi bi de. biz ne anlatiyoruz kac haftadir yaa deli oluyorum bu doktorlara. neyse suyum fazla oldugu ve kasilmalarim oldugu icin rahmin bobrege baski yaptigini ve bu yuzden bobregin buyudugunu soyldi.
daha once verdigi kasilma onleyici ilaci kullancam gecmezse katater takilacak. ama en kotusu ilac cok fena titreme ve carpinti yapiyor sanki kalp krizi geciriyor gibi oluyorum ve gunde 4 kez iciyorum cok fenayim insallah cabuk alisirim.
benden haberler boyle. bebegim 1300 gr olmus masallah dogum pozisyonunu da almis. cok tatli uyuyordu melegim.
esimle hala kotuyuz hic keyfim yok. dua edin bebegim ve benim icin kizlar. ben hepiniz icin ediyorum vee cok opuyorum sizi. uzun oldu hakkinizi helal edin iyi geceler...
ay bende bunu soracaktım. neyle yıkıyorsunuz diye. bende haftasonu dalinin sıvı bebek deterjanını aldım. bu akşam yıkayacaktım vazgeçtim size sorayım dedim. ben ne yapsam ki? dalinle yıkasam mı?Kızlar akşam akşam size bir dipnot :)
Ben omo baby deterjan almıştım bugün kızımın cicişlerini yıkıyayım dedim ama durulamak çok zor oldu sonra arkasından Hacı Şakir sabunla elde yıkadım sonra yine makinaya atıp iyice durulansın diye deterjansız bi yıkama daha yaptım.İlk iş gidip Hacı Şakir Granül Matik almak
darısı başımıza canım gözünaydın.buarada ücretsiz izine mi ayrılacaksın???
benimde bu akşam sırtım ağrıyo çok..
sen ne güzel bitirdin galiba notları
benim yarına kaldı hepsi
canım bende almadım henüz kaldı geçen gün markete gidip başka şeyler aldım kesinlikle aklımda olsun biberonu doğum sonrasına da bırakabilirim emzik kullanmayacağım zaten kaynımın kızı 5 yaşında hala emzik var ağzında bıraktıramıyorlar gözüm korktu vallaCanım ben chicco aldım. Yenidoğan olanı anne göğsüne en yakın olanı. Eşimin bir müşterisiydi gittiğimiz mağaza. 23 yıllık bir yer. 2 ayda bir eğitim alıyorlarmış. biberon olarak chicco yu emzik olarak da nuk u önerdi. Keyifle dinledim anlattıklarını.
Eki Görüntüle 608154 Eki Görüntüle 608155 Eki Görüntüle 608156
Kızlar akşam akşam size bir dipnot :)
Ben omo baby deterjan almıştım bugün kızımın cicişlerini yıkıyayım dedim ama durulamak çok zor oldu sonra arkasından Hacı Şakir sabunla elde yıkadım sonra yine makinaya atıp iyice durulansın diye deterjansız bi yıkama daha yaptım.İlk iş gidip Hacı Şakir Granül Matik almak
slm kizlar nasilsiniz ben dun oglen eve gelirken cok fena oldum doktordan randevu aldik hemen. bobreklerime bakmasini soyledim bakti sol bobrekte buyume varmis. agrilarim ondanmis bos yere fitik icin igne oldum resmen. israrla tahlilde cikar deyip durdu doktor.
halbuki buyume cikmiyormus tahlilde. tas dusurur gibi agrin olur dedi bi de. biz ne anlatiyoruz kac haftadir yaa deli oluyorum bu doktorlara. neyse suyum fazla oldugu ve kasilmalarim oldugu icin rahmin bobrege baski yaptigini ve bu yuzden bobregin buyudugunu soyldi.
daha once verdigi kasilma onleyici ilaci kullancam gecmezse katater takilacak. ama en kotusu ilac cok fena titreme ve carpinti yapiyor sanki kalp krizi geciriyor gibi oluyorum ve gunde 4 kez iciyorum cok fenayim insallah cabuk alisirim.
benden haberler boyle. bebegim 1300 gr olmus masallah dogum pozisyonunu da almis. cok tatli uyuyordu melegim.
esimle hala kotuyuz hic keyfim yok. dua edin bebegim ve benim icin kizlar. ben hepiniz icin ediyorum vee cok opuyorum sizi. uzun oldu hakkinizi helal edin iyi geceler...
Çoooook sıkılıyoruum kızlaaarrrr
Kızlar akşam akşam size bir dipnot :)
bende emzigi biberonu aventten alacaktim ama kafami karisti chiccodan mi alsam:26:
en iyisi doguma yakin alip begenmezsek geri yollamak olacak sanirim:26: ay benim son ana kadar hicbiseyim hazir olmayacak resmen:18:
oyle mi diyon voltajim, artik bizimkine ananeyi bekle yoksa cibil cibil kalirsin diye telkinlerde buluncaz
baska gelenin olmayacak miydi kardesin falan, gerci kimse olmasa da sen altindan kalkarsin bence masallah guclu kadinsin
ben hala daha kucagima yeni dogmus bebek almis degilim korkudan
thanks babyHanipekkkssss ibosum konuşulacak banane(
Kızlar ben onceden de dedim yineleyim ama tercihim Her zaman olduğu gibi perwoll.baby var sarı o olmazsa pembe olan narin çamaşır olan.
Hacı şakiri bilemem ama dalını sevmedim ben.
Birde chicco Çin malı değil mı bacılar analar kardesler,
Ben tarak seti dısında chicco birsey almadım.avent Yada nuk diyorum
Hatta esim emziğimiz kayboldu avent bakiyor bulamadi.nuk al diye diye hasat oldum nuk dedin peygamber demedin diyordu.gulmedim ki espiri yaptım diye havalanmasin
Bebedor,wee iyy piss eegg kotu
Gerçi cam olanlar saglikliymis.
İlgilenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?