2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım çok geçmiş olsun. allah şifa versin, bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin. eşinlede bir an önce aranız düzelir inşallah. allah ona da akıl fikir versin.

ay bende bunu soracaktım. neyle yıkıyorsunuz diye. bende haftasonu dalinin sıvı bebek deterjanını aldım. bu akşam yıkayacaktım vazgeçtim size sorayım dedim. ben ne yapsam ki? dalinle yıkasam mı?

bende emzigi biberonu aventten alacaktim ama kafami karisti chiccodan mi alsam:26:

en iyisi doguma yakin alip begenmezsek geri yollamak olacak sanirim:26: ay benim son ana kadar hicbiseyim hazir olmayacak resmen:18:

Son düzenleme:
benimde bu akşam sırtım ağrıyo çok..
sen ne güzel bitirdin galiba notları
benim yarına kaldı hepsi

bitirdim ama ben de bittim artık dönem sonu raporları karne görüşü falan bitti nihayet. müdür yarına kadar zaman vermişti yoksa ben yaya yaya haftaya bırakırdım heralde
yaparsın canım sen de bi başlayınca artık

canım bende almadım henüz kaldı geçen gün markete gidip başka şeyler aldım kesinlikle aklımda olsun biberonu doğum sonrasına da bırakabilirim emzik kullanmayacağım zaten kaynımın kızı 5 yaşında hala emzik var ağzında bıraktıramıyorlar gözüm korktu valla

bende dalinin sıvı çamaşır deterjanı ile yumuşatıcısını aldım dün dalin şampuan sabun ve 1 pakette prima aldım şu 5 yıldız olanından amma pahalı yahu :S çamaşır deterjanını kullanmadım henüz kızımın bütün kıyafet işini hallettikten sonra yıkayacağım hepsi bir arada çıksın

canım benim çok geçmiş olsun inşallah bünyen alışır da zorlanmazsın daha fazla..çok şükür bak bebişin iyimiş =) allahım ikinize de sağlık versin güzelim opüldün:*

tecrübeli anneler aydınlatsın bizi bebişin kıyafetlerini neyle yıkayalım?

Dmt gecmis olsun hayatım ya,
Bir rahat gebelik geçiremedin gitti
Digeride küçük.
Anlamadığım esın niye boyle,derdi nedir ki ?

Hanipekkkssss ibosum konuşulacak banane(

Kızlar ben onceden de dedim yineleyim ama tercihim Her zaman olduğu gibi perwoll.baby var sarı o olmazsa pembe olan narin çamaşır olan.
Hacı şakiri bilemem ama dalını sevmedim ben.

Birde chicco Çin malı değil mı bacılar analar kardesler,
Ben tarak seti dısında chicco birsey almadım.avent Yada nuk diyorum
Hatta esim emziğimiz kayboldu avent bakiyor bulamadi.nuk al diye diye hasat oldum nuk dedin peygamber demedin diyordu.gulmedim ki espiri yaptım diye havalanmasin
Bebedor,wee iyy piss eegg kotu
Gerçi cam olanlar saglikliymis.
İlgilenmiyorum

bende emzigi biberonu aventten alacaktim ama kafami karisti chiccodan mi alsam:26:

en iyisi doguma yakin alip begenmezsek geri yollamak olacak sanirim:26: ay benim son ana kadar hicbiseyim hazir olmayacak resmen:18:

ben emziği nuk aldım biberonu chıcco cam biberon aldım

ilk aylarda cam biberonu öneriyolar daha sonra bebegin düşürüp kırma ihtimali oldugu için kulanmak pek uygun değil sanırım.. ben de ilk altı ay için cam biberon tercih ettim

E hayatım sen yinede acil için bir takım alsana,
Ne olur ne olmaz diye.ama erken dogacagini sanmıyorum pek ya Allah bilir.hele orda 42. Haftaya kadar bekliyorlarmış aceleci insanlar seneyi bulmadan

Benim ablam var çalışıyor 2 oglu var ikiside okulda
Kiz kardesim imkansızın da ötesi 1 yasında kızı var (hic gormedigim)birde zebaniyle evli.
Annem kardesimin üniversite sınavına denk geliyor diye gelmiyor.
Anneannem gelmeyi cok istiyor ama oda zona hastası bugünlerde tekrar nuksetti.su çiçeği vs bulaşabilir.
Teyzemin kizlarda okuyor
Kaynanam yaşlı gelse cok isime yaramaz.
Açıkcası;
Sen ne uman bacından,bacın ölüyor acından ...

thanks baby

slm kızlar ben geldim ama hemen gidicem çok uykum var...NOT: voltajım çatı matı demeden uyuyam ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…