2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
amin canım ama merhamet edecek gibi değiller akşam eve gidince eşime anlattım başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu ya insan hamilelikte anlayış istiyor kaç ay kaldı şunun şurasında ben doktora mesai saatlerinde gitmeyeyip idare edecekmişim durumumu nasıl olacak bu anlamadım bu bebek yani izin falan dinlemez Allahtan sakin sorun çıkarmıyor bebeğim ama herşey olabilir bana resmen hasta olma olursan mesaiden sonra hastaneye git diyor hala daha morelim bozuk Allah bildiği gibi yapsın bu insanları vicdan olsun kalplerinde başka bişey istemem hakkımı yemesinler
sizin elemanda ne biçim insan ya bu kadar dikkatsiz sorumsuz insan olur o elemana benim başımdakilerden gerekli yola gelir düzelir

Canım Markası bebetto İstanbul'da Havuzlu Handan aldım ama başka yerlerdede vardır internet sitesine baktım pek birşey anlamadım ama online satış içinde yapım aşamasında yazıyor.
sağol canım teşekkürler

geçmiş olsun canım iyiki böbreklerime baın diye ısrar etmişsin de sayende çözülmüş derdin doktorlar düz mantık davranıyor idrar tahlili çıkar al çıkmamış senin kendi kendinin doktoru olacak insan derler gerçekten öyle yoksa derde çare yok gelmiş geçmiş olsun ilaca da bünyen hemen alışsın işallah

bende dalin sıvı deterjan alacaktım unutmuşum yumuşatıcıyı almışım bendeki de tam kafa yani ama sıvı omo kullanıyorum kendi kazaklarımıza falan çok güzel deterjan kalıntısı olmuyor bence sıvı deterjan bebek cildi içinde iyi olacaktır

canım ya biz manevi olarak yanındayız keşke gerçektende yanında olsaydıkta sana yardımcı olsaydık üzüldüm senin için Allah yardımcın olsun sana güç kuvvet versin

kızlar bi arkadaşımız bu takımı sprmuştu hatırlamıyorum kim olduğunu
butik bebede var Eki Görüntüle 608878

teşekkürler hemen bakayım bend enasıl bulacağım diyordum çok güzel bu takım bayıldım hemen bakıp alıyorum

Günaydııın....

Hayırlı,dualı,sağlıklı,bereketli,güzel bir gün olması dileğiyle...

Günaydın kızlar ben geldim...

Biliyorsunuz çarşamba günü doktor kontrolüm vardı.
Kan uyuşmazlığı sonucumuda aldım.Çok şükür negatif çıkdı.
Negatif çıkına iğne vurulması gerekiyormuş.Doktorum iğneyi yazdı eczaneler oadasından al diye yönlendirdi.
1,5gündür evrak işleri ile uğraşıyorum hastane ile eczaneler odasında gidip geliyorum.
Çok şükür sonunda dün kendi hastanemde iğnemide oldum.

Oğluşum iki gün önce 1 kilo 136 gr dı.
Doktorum suyumun güzel olduğunu herşeyin normal gözüktüğünü söyledi.
Ters dönmüş kuzucum.Artık başı aşağıda poposu yukarda.
Beni genelde sağ yanımdan tekmeliyordu bende kolları sanıyorum meğer ayaklarıymış.
Doktorum doğum için mart sonu dedi ama tam bir tarih vermedi.

Benim doktorum biraz serzaryan yanlısı kanımca,hiç normalden bahsetmiyor.
Artık hakkımızda hayırlısı

canım dert etme, bende genetik olduğunu düşünüyorum. kakao yağı kullanıyorum ama çok düzenli değil. annemin heryeri çatlak, benimde bi ara hormon bozukluğundan kaynaklanan bi 10 kilo alıp vermişliğim var. o zaman bile bacaklarımın iç kısmı ve kalçalarım çatlamıştı halende duruyolar. kesin çatlayacağımı bildiğim için öyle pahalı kremlere felan para vermedim. sen de takma boşver.

Ben omo baby baktım durulanmayınca annemi dinledim aldım elime Hacı Şakir kalıp sabunu şıkır şıkır yıkadım :)
hacışakirin kalıp sabununu rendeleyip makine de kullananlar varmış. o bana mantıklı geldi.

çok ama çok güzeller canım. bu kız cicileri mahvediyo beni. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
bende oğluma mevlüt yapacak olsam şöyle papyonlu bişeyler alırdım heralde.

Dmt çok geçmiş olsun canım,ama en azından sonunda doğru teşhise ulaşabilmeleri de sevindirici haber..

ay bende bunu soracaktım. neyle yıkıyorsunuz diye. bende haftasonu dalinin sıvı bebek deterjanını aldım. bu akşam yıkayacaktım vazgeçtim size sorayım dedim. ben ne yapsam ki? dalinle yıkasam mı?

Bende sıvı dalinle yıkadım bu sefer,gayet iyidi..kalıntı yoktu.çok güzel de arındı detejan,köpüklü kalmadı..

Allahım yardımcın olsun canım benim.
İş yerindeki insanların anlayışlı olması çok önemli.
Benden başka bir arkadaşım daha hamiş 4 aylık.Onun müdürü benimki kadar anlayışlı değil.
Kız artık sinirden ağlıcam diyor sabah dert yanıyor.
Zor ya.Gerçekden aile kavramı olmayan insanlar neyin ne olduğunu bilmiyorlar.
Müdürüm baba olduğu için hamilelik dönemini yaşadığı için şanslıyım.
Sıkıntılı bir süreç geçirdikleri için eşiyle çok şükür anlıyor beni.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Çok geçmiş olsun canım benim.
Kıyamam ben sana.İnşallah en kısa zamanda düzelir durumun.
Her zaman dualarımdasınız.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Bende sıvı dalinle yıkadım bu sefer,gayet iyidi..kalıntı yoktu.çok güzel de arındı detejan,köpüklü kalmadı..

Bebiş kyıyafetlerini mi canım?Benimde aklımda artık bu hafta alışveriş olayını halledip hastane çantamızı hazırlıcaz.
Kocişim okumuş araştırmış 28. haftadan sonra çanta haır beklesin diyormuş.
Neler almalıyım ne koymalıyım bilmiyorum,bugun fırsatım olduğunda araştırıp size danışacağım.

Bayıldım cicilerine bebişin çok şeker olacak prenses belli

saolun kızlar,
temmuz'cum erkek mevlüt kıyafetleri de gördüm ben çok tatlı , bi de bi arkadaşım takım elbise giydirmişti, panyonu baklavalı süveteri falan vardı , inanılmaz tatlı olmuştu:)

ersnilll canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. iğneyi de oldun rahatlamışsındır artık..

dmt çok çok geçmiş olsun canım.. umarım eşinle bi an önce düzeltirsin durumu..

temmuz kız sabun tozu makineyi bozmasın öyle.. bi kere yanlıslıkla matik olmayan deterjan koydum heryerinden köpükler gelmişti

Eşimin annanesini ağırladım kızlar kaynanamla yatılı geldiler.
Annanem nasıl mutlu oldu ya.Kıyamam ben ona.

Kaynanam eşimi aramış gelcez diye,kocişimde diyorki ersnil yorgun.
Sonra teli kapadı dedim ne oldu.Annanemle annem gelcekmiş diyor.
Dedim gelsinler,ee sen yorgunsun hatunum diyor.
Söylemesi ayıp yemeğide dışarda yiyorduk.Dedim olsun hayatım olur mu öyle şey.
Hemen kalktık eve geçtik,alışverişimizi yaptık.
Yeniden sofra kurdum.Kaynanam gerşeye karışıyor beni deli etti.
Kocişime hayatım bisküvi getiriyim mi diyorum çayın yanında.
Kaynanam hemen atlıyor yok yemesin ersnil.
Elimi attığım herşeye karıştı.Annanem için sabrettim.

Gece yatağa yattık kocişle.Dediki büyük yanı zor hatunum.
Öylece oturduk kaldık.Dedim yapcak bir şey yok hayatım.
Birde normalde izlemez sıkıntıdan kendini muhteşem yuzyıl dizisine verdi kocişim çok komikti

Ben anladım ki 40'ımı kaynanamla bir arada çıkaramam

sabun fazla köpürmezki canım :26: ama makineye zararı olur mu onu bilmem :26:

Günaydın hepinize..

Dün iş çıkışı erken çıktım sırf doğum yapacağım hastaneyi görebilmek için eşimle birlikte onun Mr sonuçalrını almaya gittik( O da aynı hastanede Mr çektirmiş)

Odaları göremedim,dolularmış çünkü..hafta içi herkes doğuruyor anlaşılan ama eşim sabahtan bakmış,beğenmiş..tertmeizmiş,domestosla temizliyorlardı ben ordayken dedi..benim için de önemli olan temizliğiydi zaten..baktım hastane de çok temiz..her oda klimalıymış ısınma sorunu yok 24- 25 derece oluyormuş odalar,istersek arttırabailirmişiz biz kendimize göre(yani üşümeyeceğim) hastane de gayet sıcaktı zaten..konforlu ve donanımlı bir hastane,yenidoğan ünitesi var..ebeler odaların yakınında bulunuyor.
Bir tek hasta bakıcısı yok,doğum sonrası temizliğimi bizimkilerden biri yapacak,bu da beni şimdiden gerdi..nedense yabancıya utanmam ama ailem sakıncalı.

İhtiyaç listesini de sordum..Hastane çıkışı+2 adet tam takım,2 adet şapka,yedek içlik
1Penye+1 peluş yada örgü battaniye
bebek için temizleme mendili
bez
pişik kremi
benim için 2 adet pijama
iç çamaşırı+atlet
terlik
havlu
ped
hasta bezi normal doğumda gerekiyormuş daha çok,gerekli olmaz sana dediler
(ilk doğumumda da kullanmamıştım zaten)

Hastaneden istenilen ve benim şu an hatırladığım bunlar..

Eki Görüntüle 608876 ne rahat duruyo kadıın ben de bu yastıktan istiyorum artık uyumak çok zor oldu karnımın üstüne yatıyorum bazen sora korkarak uyanıyorum bebeğime bişe oldumu diyee

Gerçekten yastık çok rahatlatıcı görünüyor Bende ihtiyaç duyuyorum ama henüz bu tarz birsey bulamadım.3-4 yastıkla başa çıkmak çok zor oluyor.

çok güzel canım güle güle giydir
bende oğluşumun mevlüt takımını aldım ama ayakkabı çıkmadı çorap varmış ben kendim alıcam artık

maşallah canımmm oğluşuna
bu testin zamanı varmı acaba ya ben dr sormayı unuttum gittiğimde
senin dr sezeryan diyor benimkide ben sezeryan istediğim halde normal yanlısı gibi

ay ne kırkı kız, benimkiyle 3'ünü çıkaramam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…