- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
amin canım ama merhamet edecek gibi değiller akşam eve gidince eşime anlattım başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu ya insan hamilelikte anlayış istiyor kaç ay kaldı şunun şurasında ben doktora mesai saatlerinde gitmeyeyip idare edecekmişim durumumu nasıl olacak bu anlamadım bu bebek yani izin falan dinlemez Allahtan sakin sorun çıkarmıyor bebeğim ama herşey olabilir bana resmen hasta olma olursan mesaiden sonra hastaneye git diyor hala daha morelim bozuk Allah bildiği gibi yapsın bu insanları vicdan olsun kalplerinde başka bişey istemem hakkımı yemesinlerKızlar anammm
Yoruldum koltukları perdeleri yıkadım nihayet halilarimda geldi bir kac günlük isim olabilir
Ev bildigin dandini köpek atsan kaybolur
Neyse...
Zapzup işverenlerine Rabbim merhamet versin bir günlük izne öyle yapan dogum izninde de elinden geleni yapacaktır.
Ben anlamıyorum insanları yani,biz bir eleman bulmak için nete reele heryere reklam veriyoruz bulamıyoruz
Elamanlarda zirt pirt izin ister hemde öyle ayda bir iki değil haftada 2 sefer
Hele bugun benim tepem dondü resmen kaza yapan elemanı sehir dısına da ise yolluyorduk
Tahsilatları vardı toplamak için gidecek uçağı kaçırmış aklieksik
Ya küfür etse bu kadar nevrim dönmez dangalak son dk mı gidilir yani Allah vicdan versin.
sizin elemanda ne biçim insan ya bu kadar dikkatsiz sorumsuz insan olur o elemana benim başımdakilerden gerekli yola gelir düzelir
sağol canım teşekkürlerCanım Markası bebetto İstanbul'da Havuzlu Handan aldım ama başka yerlerdede vardır internet sitesine baktım pek birşey anlamadım ama online satış içinde yapım aşamasında yazıyor.
geçmiş olsun canım iyiki böbreklerime baın diye ısrar etmişsin de sayende çözülmüş derdin doktorlar düz mantık davranıyor idrar tahlili çıkar al çıkmamış senin kendi kendinin doktoru olacak insan derler gerçekten öyle yoksa derde çare yok gelmiş geçmiş olsun ilaca da bünyen hemen alışsın işallahslm kizlar nasilsiniz ben dun oglen eve gelirken cok fena oldum doktordan randevu aldik hemen. bobreklerime bakmasini soyledim bakti sol bobrekte buyume varmis. agrilarim ondanmis bos yere fitik icin igne oldum resmen. israrla tahlilde cikar deyip durdu doktor.
halbuki buyume cikmiyormus tahlilde. tas dusurur gibi agrin olur dedi bi de. biz ne anlatiyoruz kac haftadir yaa deli oluyorum bu doktorlara. neyse suyum fazla oldugu ve kasilmalarim oldugu icin rahmin bobrege baski yaptigini ve bu yuzden bobregin buyudugunu soyldi.
daha once verdigi kasilma onleyici ilaci kullancam gecmezse katater takilacak. ama en kotusu ilac cok fena titreme ve carpinti yapiyor sanki kalp krizi geciriyor gibi oluyorum ve gunde 4 kez iciyorum cok fenayim insallah cabuk alisirim.
benden haberler boyle. bebegim 1300 gr olmus masallah dogum pozisyonunu da almis. cok tatli uyuyordu melegim.
esimle hala kotuyuz hic keyfim yok. dua edin bebegim ve benim icin kizlar. ben hepiniz icin ediyorum vee cok opuyorum sizi. uzun oldu hakkinizi helal edin iyi geceler...
bende dalin sıvı deterjan alacaktım unutmuşum yumuşatıcıyı almışımKızlar akşam akşam size bir dipnot :)
Ben omo baby deterjan almıştım bugün kızımın cicişlerini yıkıyayım dedim ama durulamak çok zor oldu sonra arkasından Hacı Şakir sabunla elde yıkadım sonra yine makinaya atıp iyice durulansın diye deterjansız bi yıkama daha yaptım.İlk iş gidip Hacı Şakir Granül Matik almak
canım ya biz manevi olarak yanındayız keşke gerçektende yanında olsaydıkta sana yardımcı olsaydık üzüldüm senin içinE hayatım sen yinede acil için bir takım alsana,
Ne olur ne olmaz diye.ama erken dogacagini sanmıyorum pek ya Allah bilir.hele orda 42. Haftaya kadar bekliyorlarmış aceleci insanlar seneyi bulmadan
Benim ablam var çalışıyor 2 oglu var ikiside okulda
Kiz kardesim imkansızın da ötesi 1 yasında kızı var (hic gormedigim)birde zebaniyle evli.
Annem kardesimin üniversite sınavına denk geliyor diye gelmiyor.
Anneannem gelmeyi cok istiyor ama oda zona hastası bugünlerde tekrar nuksetti.su çiçeği vs bulaşabilir.
Teyzemin kizlarda okuyor
Kaynanam yaşlı gelse cok isime yaramaz.
Açıkcası;
Sen ne uman bacından,bacın ölüyor acından ...
kızlar bi arkadaşımız bu takımı sprmuştu hatırlamıyorum kim olduğunu
butik bebede var Eki Görüntüle 608878
teşekkürler hemen bakayım bend enasıl bulacağım diyordum çok güzel bu takım bayıldım hemen bakıp alıyorum