E hayatım sen yinede acil için bir takım alsana,
Ne olur ne olmaz diye.ama erken dogacagini sanmıyorum pek ya Allah bilir.hele orda 42. Haftaya kadar bekliyorlarmış aceleci insanlar seneyi bulmadan
Benim ablam var çalışıyor 2 oglu var ikiside okulda
Kiz kardesim imkansızın da ötesi 1 yasında kızı var (hic gormedigim)birde zebaniyle evli.
Annem kardesimin üniversite sınavına denk geliyor diye gelmiyor.
Anneannem gelmeyi cok istiyor ama oda zona hastası bugünlerde tekrar nuksetti.su çiçeği vs bulaşabilir.
Teyzemin kizlarda okuyor
Kaynanam yaşlı gelse cok isime yaramaz.
Açıkcası;
Sen ne uman bacından,bacın ölüyor acından ...
Hanipekkkssss ibosum konuşulacak banane(
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar, ben bugünkü takvimime bayıldım. Ve yazılanlar gibi ben de ellerimi açtım rahat bir nefes aldım
Bebeğimi kucağıma almama 97 gün kaldı.Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir. Bebeğinizin boyu ortalama 24 cm ve ağırlığı ortalama 850-1000 gr. arasında. Bazı bebekler bugünlerde 1 kg ağırlığa ulaşabilirler.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm. (Baştan Topuğa)
tecrübeli anneler aydınlatsın bizi bebişin kıyafetlerini neyle yıkayalım?
Eki Görüntüle 608876 ne rahat duruyo kadıın ben de bu yastıktan istiyorum artık uyumak çok zor oldu karnımın üstüne yatıyorum bazen sora korkarak uyanıyorum bebeğime bişe oldumu diyee
bende bugün aldıklarım için aradım canım yanlış ürün almışım değişim yapabilirmiyiz diye müdahale edemiyorlarmış öyle olunca:26::26::26:
birde yanlışlıkla iptal ete bastım sonra geri aldım onu dedim böyle böyle yaptım diye o zaman iptal edelim yeniden alın dedi...ne bilim bir daha çekmeyeceklerini karttan yok dedim aldıklarımı onlaylıyorum onları gönderin bana
ne kadar sürede geliyor canım ordan ürünler biraz geç gibi geldi bana:26:
​Adanaya gel bitanem, ben ağırlayayım seni, 1 ay sonra da ben doğururum :)
Kızlar akşam akşam size bir dipnot :)
Ben omo baby deterjan almıştım bugün kızımın cicişlerini yıkıyayım dedim ama durulamak çok zor oldu sonra arkasından Hacı Şakir sabunla elde yıkadım sonra yine makinaya atıp iyice durulansın diye deterjansız bi yıkama daha yaptım.İlk iş gidip Hacı Şakir Granül Matik almak
ay bende bunu soracaktım. neyle yıkıyorsunuz diye. bende haftasonu dalinin sıvı bebek deterjanını aldım. bu akşam yıkayacaktım vazgeçtim size sorayım dedim. ben ne yapsam ki? dalinle yıkasam mı?
Mezom canım
Eki Görüntüle 608876 ne rahat duruyo kadıın ben de bu yastıktan istiyorum artık uyumak çok zor oldu karnımın üstüne yatıyorum bazen sora korkarak uyanıyorum bebeğime bişe oldumu diyee
Arkadaşlar çok mutluyum. Yarından sonra iş hayatımdaki son haftaya gidiyorum... Ohhhhhhh beeeee buna çok ihtiyacım vardı. 8ay ev hanımı olucam inş :)
slm kizlar nasilsiniz ben dun oglen eve gelirken cok fena oldum doktordan randevu aldik hemen. bobreklerime bakmasini soyledim bakti sol bobrekte buyume varmis. agrilarim ondanmis bos yere fitik icin igne oldum resmen. israrla tahlilde cikar deyip durdu doktor.
halbuki buyume cikmiyormus tahlilde. tas dusurur gibi agrin olur dedi bi de. biz ne anlatiyoruz kac haftadir yaa deli oluyorum bu doktorlara. neyse suyum fazla oldugu ve kasilmalarim oldugu icin rahmin bobrege baski yaptigini ve bu yuzden bobregin buyudugunu soyldi.
daha once verdigi kasilma onleyici ilaci kullancam gecmezse katater takilacak. ama en kotusu ilac cok fena titreme ve carpinti yapiyor sanki kalp krizi geciriyor gibi oluyorum ve gunde 4 kez iciyorum cok fenayim insallah cabuk alisirim.
benden haberler boyle. bebegim 1300 gr olmus masallah dogum pozisyonunu da almis. cok tatli uyuyordu melegim.
esimle hala kotuyuz hic keyfim yok. dua edin bebegim ve benim icin kizlar. ben hepiniz icin ediyorum vee cok opuyorum sizi. uzun oldu hakkinizi helal edin iyi geceler...
canım mahçup olacak, özür dilenecek bişey yok. ben daha önce çok şey paylaştım burdaki birçok arkadaş benim kayınvalidemi az çok anladılar. o yüzden direkt konuya dalıyorum. acaba yanlış mı anlaşıldım diye düşündüm ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?