2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
iyi geceler.. mutlu huzurlu ruyalar.. vee tabii ki agrisiz sizisiz bir gun diliyorum..

0-3 aylik bi takim aldiydim,en iyisi bi de yenidogan takimi alayim

Evet bekliyolar, normal dogurtmak icin ellerinden geleni yapiyolar burda

Sormayaydim daha iyiydi derdini destim Anladim voltajim, Allah yardimcin olur insallah

Son düzenleme:
Günaydııın anneleerr ve tatlı bebişlerii hepinize huzurlu mutlu sağlıklı günleeer hayırlı cumalaar

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar, ben bugünkü takvimime bayıldım. Ve yazılanlar gibi ben de ellerimi açtım rahat bir nefes aldım

Bebeğimi kucağıma almama 97 gün kaldı.
Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir. Bebeğinizin boyu ortalama 24 cm ve ağırlığı ortalama 850-1000 gr. arasında. Bazı bebekler bugünlerde 1 kg ağırlığa ulaşabilirler.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm. (Baştan Topuğa)

Bende bu dönemi geçti ama hala nefes darlığı çekiyoruum

Eki Görüntüle 608876 ne rahat duruyo kadıın ben de bu yastıktan istiyorum artık uyumak çok zor oldu karnımın üstüne yatıyorum bazen sora korkarak uyanıyorum bebeğime bişe oldumu diyee

Günaydın kızlar... Korktuğum şey başıma geldi. Dün karnımı incelerken aynayla birde ne göreyim karnım altı baya baya çatlamış. Kasık bölgem. Kırmızı kırmızı olmuş. Yukarı dikine dikine. Acayip moralim bozuldu. Çok çok üzüldüm. Çatlamaktan ödüm kopuyordu ama balıma geldi işte. Günde 3-4 litre su içiyorum. Sabah akşam lierac ve aktardan aldığım yağ karışımlarını sürüyordum ama. Demekki genetik. Ne yaptımsa engel olamadım baksanıza. 15 kilo aldım gerçi. Onunda payı vardır muhakkak ama. Daha 29. haftadayım. 11 hafta var önümde. Ağlamak istiyorum. Doğurana kadar ne olurum artık. Sizlerde durum ne. Bir ben miyim çatlayan.

Eki Görüntüle 608876 ne rahat duruyo kadıın ben de bu yastıktan istiyorum artık uyumak çok zor oldu karnımın üstüne yatıyorum bazen sora korkarak uyanıyorum bebeğime bişe oldumu diyee

ay ben buna bayıldım ya, ben de uyuyamıyorumtocamın horultusu da ekleniyo , pöfff, ona da napsalk çare bulamadık:) şimdi de nedendir bilinmez kaburgam ağrıyo

evet biraz geç geliyor canım. kampanya bitiş tarihi varya orda yazıyo. onun bitiminden sonra bir hafta içinde kargo yapıyorlar.. yani ilk kampanya günü verdiysen falan siparişin üstünden 3 hafta bile geçmiş olabiliyor.

​Adanaya gel bitanem, ben ağırlayayım seni, 1 ay sonra da ben doğururum :)

kuzucummm :) sağol bebem mecburen yapıcam buralarda bi yerde doğumu.. hayırlısı inşallah.. katinam'ın sloganı gibi

girdiği gibi çıkacak :18:

ay bende bunu soracaktım. neyle yıkıyorsunuz diye. bende haftasonu dalinin sıvı bebek deterjanını aldım. bu akşam yıkayacaktım vazgeçtim size sorayım dedim. ben ne yapsam ki? dalinle yıkasam mı?

ben dalin bebek deterjanı ile yıkadım bir de durulama yaptım.. gayet de güzel oldu. koku ya da herhangi bi kalıntı olmadı mis gibiydi valla..

canım kuzummm

geceleri aynı bu durumdayım eşim aradaki engellerden artık sana ulaşamıyorum diyor :)

bi tane sırtıma destek (sırt üstü dönüp duruyorum engellemek için sert bi şey koydum)
bi tane bacak arasına
ince bi yastık karnımın altına..
iki tane de başımın altında var.
her gece ve her sabah dalga geçiyo benimki.. ama başka türlü rahat edemiyorum ki bütün gece sinir harbi boğuş dur yastıklarla. ve her wc sonrası aynı düzeni yeniden kur.. offffffff

kızlar günaydın,

bişe sorcam ya, yan yatma yastığıyla boğulma önleyici yastık arasında ne fark var?bebek için hangisini almak lazım???

Arkadaşlar çok mutluyum. Yarından sonra iş hayatımdaki son haftaya gidiyorum... Ohhhhhhh beeeee buna çok ihtiyacım vardı. 8ay ev hanımı olucam inş :)

hayırlı olsun canım, 8 ay izin kulağa çok hoş geliyor.

geçmiş olsun camım, ilacın dozunu düşürmüyorlar mı bu çarpıntı titreme yapması normal miymiş?

yok canım o sadece benim yazı yazmadaki yeteneksizliğim.
geçen hafta doktor bebek için kordon boynuna dolanmış demişti, pazartesi şeker için gittiğimde tekrar bakılmıştı bu defa birde burnunun latına çekmişti kordonu.
annem bugün için başka bir doktordan daha randevu almış. öğleden sonra birde ona gidicem bakalım inşallah düzelmiştir kordon.

butikbebe de emzirme yastıkları indirimde kızlar.. ben 55 e almıştım orda 35 düşünen varsa bakabilir.. bi arkadaşım çok işine yaradıgını söyledi. kucağımda tutamıyordum yoruyordu dedi ilk aylar yastıkla emzirmiş sürekli sonra alışıyormuşsun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…