2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Evet canım bebiş kıyafetlerini..
Hazırlarsın tatlım,unuttuğun bişey olursa sorarsın söleriz..burda bir dolu anne var çanta hazırlayan..Sana tavsiyem bir de doğum yapacağın hastaneye sorman.Onların ekstra istedikleri oluyor mu diye..Benim ilk doğum yaptığım hastanede herşey mevcuttu,heiç eksiklik yaşamadım ama sanırım bu hastane de herşey bize ait olacak..Neyse ben fazlasıyla hazırladım zaten.

Bir de bana hastanede bebek bezinin 1 paket koymamı sölediler(Yenidoğan).Bazen ekstra durumlar oluyormuş bir günden fazla kalınabiliyormuş,onun için..

saol cnm inş. :)

zaten çıkarmayacaksın takma.. ama bu aralar sık gelip gitmeye başladı senin ki.. dikkat et :)

sabun fazla köpürmezki canım :26: ama makineye zararı olur mu onu bilmem :26:

bilmiyommmm :26:

listeyi paylaştığın için teşekkürler.. doğum sonrası temizlik derken içeriğinde ne var ? zaten idrar için sonda takılı olmuyor mu ?? ayy her gün yeni bi stres konusu çıkıyo..

tunanecc aydınlat beniiiii lüftenn

herkese günaydın hayırlı cumalar
dmt çok geçmiş olsun canım inşallaah daha güzel günler göürsünüz,eşinle de arayı düzeltirsiniz umarım
deterjan konusunda voltaja katılıyorum ben de haftasonu çıkabilirsem ondan alcam inş. aa ya da evde vardı sanırım eşimden isteyim dışı açık yeşildi o da olur sanırsam

saolun kızlar,
temmuz'cum erkek mevlüt kıyafetleri de gördüm ben çok tatlı , bi de bi arkadaşım takım elbise giydirmişti, panyonu baklavalı süveteri falan vardı , inanılmaz tatlı olmuştu:)

Bende öyle giydirmeyi düşünüyorum canım,bakalım artık kısmet.
Ama kız çocukları çok şeker oluyor yaa

Saolasın tatlım benim.Gerçekden rahatladım hayırlısıyla atlattım çok şükür.
Hele negatif çıkdığını görünce dünyalar benim oldu.
Oğluşda doğum pozisyonunu almış kilosu artmış,akıntıda dolayı çok korkuyordum biliyorsunuz suyuda normalmiş.
Çok şükür allahıma.Hepimiz sağlıkla kucağıma alıcaz inşallah.

Mezoşşşş sen şimdi ne koymuştun hastane çantasına.
Detaylı yazabilir misin kuzucum bu hafta sonu annem gelcek alışveriş yapcaz çantamızı hazırlıcaz kısmetse.

Mezoş canım temizlik derken,ameliyathaneden çıkıca bacak ve karın bölgen kanlı oluyor..daha önceki doğumumda hastenenin hasta bakıcısı temizlemişti beni,sonra da giydirmişti bir güzelll..annemler sadece oğlumla ilgilenmişti..Şimdi tüm bu temizlik işlerini onların yapacağını düşündükçe ürperiyorum..:18:
Bana doğumdan sonra sonda takılmamaıştı,tuvalete yaptırmıştı hasta bakıcı..

bu arada kızlar ben deterjanı organik alıcam sodasan'ın bebekler için özel organik deterjanı var onu alıcam, yumuşatıcı olarak da elma sirkesi, hiç kokmuyo yumuşacık oluyo hem de çamaşırlar:)

zaten çıkarmayacaksın takma.. ama bu aralar sık gelip gitmeye başladı senin ki.. dikkat et :)

Kalmıcam zaten inşallah şekerim.
Ama şimdi dur yanımda ben bakarım derse anamda beni alıp götürmez
Neyse ben onu bir şekilde ayarlıcam.

Ay farkındayım mezoşşş sabah iki kere aradı açmadım.
Ne dicek bilmiyorum,ama uzak durmaya çalışıyorum.
Çok mu kötüyüm bilmiyorum ama cidden uzak olmak en güzeli.
Yoksa ben kaldıramam yani...Kendi evimde yabancı gibi hisettim kendimi.

Anahtarda ondaydı.Birde demez mi erken gelip yemek yapcakdım diye iyice sinir oldum.
Çünkü böyle değildi,ne olduysa şimdi böyle.
Kocişime dedim anahtarı al.Oda sabah beni kandırıyor annesi gitmişdi.
Anahtar hala annemde gelip evi toplucakmış diye.
Dedim olur mu öyle şey iç çamaşırlarımımı katlıcaz daha neler.
Sonra çıkardı anahtarı gösterdi almış meğer.
Nasıl gülüyor halime.Off yaa allahım gönlüme göre versin.

Canım benim rahim ameliyatlarında,dediğin gibi bacak,karın bölgesi baticon ve kanlı oluyordu ama hemşireler temizleyip odaya getiriyordu.:18:Ya planlı zamanın dışında olursa Allah korusun,anneler şehir dışında.... :26:

Bilgi için saol tatlım benimde aklımda bulunsun.
Bakalım kısmetse hazırlıyalımda yazıcam hepsini.
Bizim için ne koyulması gerekiyor çantaya?Eşortman gecelik yeterli mi sence?

Ay ne zor ya.
Benim arkadaşım benim hastenemde ve benim doktorumla yaptı doğumu.
Sezaryan.2 gece 3 gün kaldım dedi.Hiç böyle kandan filan bahsetmedi.
Acaba onunkini kim temizledi:SOff yaa ne zor:S

günler önce battaniyeden söz ediliyordu bende ekleyeyim dedim önce fırsat bulamadım şimdi de nasıl yükleyeceğimi bulamıyorum

Mezoşşşş sen şimdi ne koymuştun hastane çantasına.
Detaylı yazabilir misin kuzucum bu hafta sonu annem gelcek alışveriş yapcaz çantamızı hazırlıcaz kısmetse.

şimdiiiii :)) voltaj geldi ya korkuyorum yazmaya :)

ben ne olur ne olmaz diye 3 hastane çıkışı koydum ama sanırım birini geri çıkaracağım.. iki tane alt üst takım.. bebek bezi, hazır alt açmalardan, pişik kremi, kalın pelüş battaniye(çıkarırken sarmak için), biberon (süt gelmez, emmez bi şey olabilr diye) ıslak mendil.. zıbınlar, şapka ve eldivenler hast. çıkışlarının hepsınde oldugu ıcın yedek koymadım başka. bir gece kalırsak yeter zaten heralde.
kendi çantama da iki pijama bir gecelik 2 sabahlık (üstüm başım batarsa diye..ne olur olmaz) ped, göğüs kremi, çorap, terlik,göğüs kalkanı, iç çamaşırı, fotoğraf makinası, hastaneden çıkarken giymek için kıyafet, makyaj çantası ve lohusa tacı :)

hımmm annem umarım yetişir.. yoksa ben bu işleri kayınvalideme yaptıramam.. yarın kontrolde sorayım bende nasıl bu hastanede bakalım

Günaydın,hayırlı cumalar insallah...

hoşgeldinnnnnnnnn hayırlı cumalar

Oy oy benim çok eksiğim var desene:S

Hemen soru bombardımanına başlıyorum.

Pişi kremi marka?
Çocuk bezi marka?
Biberon marka?

Göğüs kremi marka?
Göğüs kalkanı (Bu nasıl bişi? )

İşde sorularım bunlar.Hiç bilgim yok araştırmaya yeni başladım.
Bence markada önemli.bilgi verebilir misin şekerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…