Mergen yine bana yetisememissin inada bindirmeyelim bak arkamdan gel benimki dördüz zannimca
An itibariyle 73 cekiyor bu beden:))
Mergen yine bana yetisememissin inada bindirmeyelim bak arkamdan gel benimki dördüz zannimca
An itibariyle 73 cekiyor bu beden:))
kızlar bebekleriniz için polar battaniye aldınız mı markaları ne
ben baktım çoğunda polyesterden oluşuyor bilinmeyen markalarda:26:
en çok içime sinen us polanın battanisi oldu sanırım onu alıcammm
Eki Görüntüle 609041
Günaydın kızlar ben geldim...
Biliyorsunuz çarşamba günü doktor kontrolüm vardı.
Kan uyuşmazlığı sonucumuda aldım.Çok şükür negatif çıkdı.
Negatif çıkına iğne vurulması gerekiyormuş.Doktorum iğneyi yazdı eczaneler oadasından al diye yönlendirdi.
1,5gündür evrak işleri ile uğraşıyorum hastane ile eczaneler odasında gidip geliyorum.
Çok şükür sonunda dün kendi hastanemde iğnemide oldum.
Oğluşum iki gün önce 1 kilo 136 gr dı.
Doktorum suyumun güzel olduğunu herşeyin normal gözüktüğünü söyledi.
Ters dönmüş kuzucum.Artık başı aşağıda poposu yukarda.
Beni genelde sağ yanımdan tekmeliyordu bende kolları sanıyorum meğer ayaklarıymış.
Doktorum doğum için mart sonu dedi ama tam bir tarih vermedi.
Benim doktorum biraz serzaryan yanlısı kanımca,hiç normalden bahsetmiyor.
Artık hakkımızda hayırlısı
başı ben çekiyorumm sanırım 15 kilo aldımmmmmm
kipa da f&f diye bir marka satılıyor bebekler için..onun polar battaniyesini aldım...harikaaa..fotoğraıfını unutmazsam yayınlayacağım bir ara inşallah,akşam denedim gene olmadı telefondan..
kızlar bişe sorucam ya,
şimdi ben hala gribim, burnum tıkalı öksürüyorum falan bugün de 2.dozu olmam gerekiyodu, haftaya ertelesem mi, şimdi olsam mı? 1.dozdan sonra illa 1 ay mı geçmesi gerekiyo acaba, yani 1.5 ay geçse nolurkine??biliyo musunuz?
Hayırlı cumalar guzeller..
1buçuk saattir hastanede sıra bekliyorum;tüm acibademlerde sistem cokmus bana denk geldi :-(
Bir bakayım dedim ne yapiyorsunuz diye ♥♥
Ohh Voltajim da gelmiş,bagislamamizi paylaşır şimdi♥♥
kızlar bebekleriniz için polar battaniye aldınız mı markaları ne
ben baktım çoğunda polyesterden oluşuyor bilinmeyen markalarda:26:
en çok içime sinen us polanın battanisi oldu sanırım onu alıcammm
Eki Görüntüle 609041
başı ben çekiyorumm sanırım 15 kilo aldımmmmmm
Baciiiiii baciiiii
Daha 17 17 17
İlla dedirtme bana
Her daim bas benim dizilin boncuklarim
soncun güzel çıkmış canım gözün aydın.
oğluşunada maşallahdoktorunla normal istediğini söyle bence şimdiden ona göre hareket etsin. yada daha zaman varken doktorunu değiştir
Hosbuldum kelebeğim ,Canım benim hoşgeldinNe haddime önünden gitmek Yerim senin dördüzlerini
16 16 16 :124: :124: :124:
Bende bu dönemi geçti ama hala nefes darlığı çekiyoruum
bende malesef tam tersi gece daha zor nefes alıyorum zaten burnumun bir tarafı kapalı
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.
Ya Rabbi ! Bizleri Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.
Ya Rab ! Hanipeks,Sevil84 ve Pembe33 annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin..
Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?