2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
evet canım ama nerde işte bu insanların çoluk çocuğu da var bana bunu söylerken yüzleri kızarmadı

amin Allah kabul etsin

"Ne ediyon hic sesin cikmiyo gelmiyonda dedim kendimce benle gorusesi yok"
Bunu sıra dısı komşum yazmış artik anlıyor galiba

Ohh çok şükür kontrolumu oldum;oglusum maşallah iyi.. 1.770 kg olmuş teyzeleri maşallah demeyi unutmayın♥♥
Şimdi Nst deyim.. Size canlı yayın yapıyorum

soncun güzel çıkmış canım gözün aydın.
oğluşunada maşallah doktorunla normal istediğini söyle bence şimdiden ona göre hareket etsin. yada daha zaman varken doktorunu değiştir

Ohh çok şükür kontrolumu oldum;oglusum maşallah iyi.. 1.770 kg olmuş teyzeleri maşallah demeyi unutmayın♥♥

Yerim ben onu maşallah ttüütütütütü

merhaba canım, ya polar için zararlı diyorlar. ben de battaniye baktım ama vazgeçtim almaktan. kıyafetlerinde bile polar olmasın, tenine deymesin diyorlar.
iyi markaların farklımıdır bilemem tabi. onun yerine penye ve pazen kumaş tercih etmek lazımmış.

evet canım ama nerde işte bu insanların çoluk çocuğu da var bana bunu söylerken yüzleri kızarmadı

Allahım yardımcın olsun canım ya.Kalplerine merhamet versin rabbim.

​Kızlar size çınarımın videosunu göstertiyim mi hı hı hı ne dersiniz?

Nasıl olcakk ki şekeri meraklandım şimdi?Göster bakayımmmm

aaaay nasıl heyecanlandım okyunca Laternecim maşallah kuzuna maaaaaaşallah bende nst ye girmek istiyorum girdiğimde bilecemki doğum yaklaşmış

bende bugün aşımın 2. dozunu yaptırdım 3.sü temmuz 17 deymiş tam benim sat günüme denk geliyor kızım eğer bugün sağıma yatmama izin vermezse halim harap kol ağrım en az 4 gün sürüyor ve üstüne yatınca şiddeti artıyor geldim birde üstüne temizlik yaptım çok yorgunum kuzumun kalbinide dinledi ebe oooy annesi kurban olsun o minik prensese

Selam kızlar hayırlı cumalar :)

Bu görmüş olduğunuz çok amaçlı örtüyü annem yaptı nasıl :)
oyun halısı alt açma aparatı gibi oldu :)

Eklentiler

• $image.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 39

saol cnm ya,
ben de aradım sağlık ocağını haftaya gelin dedi, iyi dedim bende:)

Merhabalar kızlar.Hayırlı cumalar.Sabah randevüm vardı ultrason muayenesi yaptı doktorum arından akıntılarım var deyince üzerini çıkar alttan bi muayene edecem dedi.tam hazırlanıyordum telefonu çaldı ve acil doğumhaneye çıkacam 10 dakika sonra gelicem üzerini çıkarma dedi.2 dakka geçti geçmedi beklediğimiz yerin telefonu çaldı hostes doktor hanım 1130 nolu odada sizi bekliyor 1 kat yukarıda çıkabilirsiniz dedi.yukarıya çıktım katın başında doğumhane yazıyor otomatik kapısı açıldı ve odayı aramaya koyuldum solda bir kapı vardı ve kapı açılınca sağlı sollu 2 oda sağ odanın kapısı açık ama içersini göremiyorsun, odadan bir çığlıklar feryatlar figanlar nstden bebeğin kalp atışları alabildiğince hızlı ve yüksek sesli koridor inliyor ben soldaki 1130 nolu odaya geçtim ama elim ayağım kesildi.Doktorum geldi benim surat bembeyaz alttan muanemi yaptı bi aletle vajinayı açarak baktı ve intihap olduğumu fitil vereceğini söyledi ama ben doktoru dinlemiyorum bile oderece oldum. çok korktum doktor hanım seslerden deyince gülümsedi başıma gelecekleri bildirir gibi. ALLAHım cuma saati yüzü suyu hürmetine okadına yardımcı olsun ama banada korkusu yetti. Çıktım eşime anlattım iyi olmuş demezmi alış korkularını yen bilinçli ol dedi ben iyice üzüldüm ALLAH ım ben ne yapacam.

Çok hoş canım. Oyun minderi olarak biraz ince olabilir ama. içine biraz daha pamuk koyulsa şöyle daha güzel olur gibi :)

Çok güzel canım ya.Annenin ellerine sağlık...

saol cnm ya,
ben de aradım sağlık ocağını haftaya gelin dedi, iyi dedim bende:)

Çok sevindim canım iyi olmuş.

Geçmiş olsun canım.

Allahım kadının yardımcısı olsun.
Erkekler...Allahım hepsi mi aynı.
Bende diyorum ki oğluş normal doğum pozisyonunu almış hayatım.
Ne güzel işde fıstığım,zaten normal doğum olacak diyor.
Oldu dedim.Ağrıyı sancıyı çekecek olan benim.
Öyle deme için dışın temizlensin fıstığım diyor bilmiş bilmiş.
Şimdiden alışıcakmışım 2. ve 3. çocuk için kolay olurmuş.
Allahım yardımcımız olsun

hemen veriyorum :)
yeni bebeği olan birkaç kişiyle görüşmelerim sonucu şu markaları aldım:))

pişik kremi mustela ( bu arada saç ve vücut şampuanı da mustela aldım)
çocuk bezi prima pampers
biberon nuk
göğüs kremim lansiroh
göğüs kalkanı chicco (göğüs ucunu korumak için slikon bişey)

​Kızlar size çınarımın videosunu göstertiyim mi hı hı hı ne dersiniz?

göster göster gösterrrrrrrrrr

maşallahhhh
peki bu nst nasıl bir cihazdır.. alttan mı karın bölgesinden mi bağlıyorlar nasıl bir aparatla bağlıyorlar ??? :26::26::26::26:

nillllllllllllllllllllllllll :18::18::18::18::18::18::18::18:

sen diyince aklıma geldi benim eşimdede için temizlenir muhabbeti var ne demekse için temizlenir bebek dünyaya getirecez sanki doğum değilde detoks yapıyoruz.

eline sağlık annenin çok güzel olmuş, sere serpe yatsın bebişin inş.:)

bana yakın kipa yok canım resmi bekliyorummm

Bu akşam üşenmeyip laptontan yüklerim canım..

Oyyy maşallah oğluşuna...

Ellerine sağlık annenin...

Tercihlerimiz benziyor canım seninle..Ben de oğluma mustela ürünlerini kullanıyorum 2 yıldır çok memnunum..Oğlumda cilt kuruluğu var,bir de kafa derisinde konaklanma oluyor..bir tek mustela iyi geldi şimdiye dek denediklerimiz arasında..O yüzden kızımın da tüm kremlerini mustela alacağım..
ben göğüs kalkanı almamıştım ilk doğumumda ihtiyaç da duymamıştım,sanırım şimdi de duymam,olursa alırım..biberonu da dr.browns alacağım ya da avent..Dr.browns gazlı bebekler için en iyisiymiş gerçi..İlk aylarda sadece emiyor ihtiyaç duymam ama,anneme bırakığımda sütümü de sağıp bırakırım diye düşünüyorum.Tabii biberon alırsa,oğlum 1 yaşına kadar ağzına sokmadı bieron falan,suyu bile içmedi ondan,sonra bir bağımlısı oldu zor bıraktırdık geçen sene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…