2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
temmuz kız sabun tozu makineyi bozmasın öyle.. bi kere yanlıslıkla matik olmayan deterjan koydum heryerinden köpükler gelmişti
Evet bozabilir, bilmiyorum ki ne yapmak lazım bu bebis çamaşırlarını
Oyy okuyunca korktum, bi de görsem :18:

Evet bozabilir, bilmiyorum ki ne yapmak lazım bu bebis çamaşırlarını

Oyy okuyunca korktum, bi de görsem :18:

Yok bozmuyor makinayı ama granüllerde şöyle bir durum var düşük ısıda çözülmüyor iyice,yapışıyor çamaşıra..ee örgüleri de yüksekte yıkayamayacağımıza göre..ben oğlumda 1 kez almıştım kullanamamıştım,halı filan yıkadım onunla sonra..
En iyisi sıvı çamaşır deterjanları,hatta yumuşatıcıya bile gerek yok,bebek için iyi değil yumuşatıcılar.ben kullanmıyorum hiç de sıkıntısını çekmedim..

hımmm o zaman bi biberon daha alırız doğduktan sonraki durumuna göre.. benim göğüslerim şimdiden yara oldugu için uçları kalkanı aldım dursun kenarda.. ben ücretsiz izne ayrılacağım inşallah 24 ay. o dönemde sürekli yanında olacağım için pompa falan almadım. ama bi arkadasım demişti ben göğsümden gelen sütün yeterli olup olmadıgını anlamak için sağıyorum diye.. böyle bı sey var mı bilmiyorum ama şimdilik almadım işte..

canım ben dalin yumuşatıcı aldım.. kıyamadım narin tenine sert bi şey değmesin istedim ama sen haklısın.. ne kadar deterjandan uzak o kadar iyi bebecikler için

umutege guel secım.ama o battanıyeler fazla kullanılmıyor ben 2 tane aldım dolapta duruyor 5 tane penye battanıye aldım daha cok ıse yarıyor.bırde sana bısey sorcam evlılık takvımı yapmıssın nası yapılıyor bebkten gırıp arastıramıyorum valla anlatırsan sevınırım canımm

morelim bozuk nefret ettim işten resmen doktorumu aradım hemşireyle görüştüm randevumu erteledim sırf işyeri yüzünden haftaiçi doktora gitme rapor alma nerdfeyse hasta olma diyecekler salya sümük ağlıyorum akşam eşime anlatırkende kötü oldum ağla ağla karnım acıdı sonra ama tutamıyorum kendimi haksız yere uyarılmak koyuyor insana hamileyim çok ağır grip oldum ilaç kullanamıyorum cuma işten çıktım acile gittim serum verdiler o kadar ağırdım neymiş pazartesi salı raporu kabul edilmeyecekmiş nasıl insanlar arasında kalmışım diye derdime ağlıyorum randevu tarihimi değiştirdim ama 1 ay sonraya aldım bu insanlar yüzünden bebeğimi 1 ay daha göremeyeceğim Allah bildiği gibi yapsın onları beni çok üzdüler üzülsünler istiyorum

Ohh çok şükür kontrolumu oldum;oglusum maşallah iyi.. 1.770 kg olmuş teyzeleri maşallah demeyi unutmayın♥♥
Şimdi Nst deyim.. Size canlı yayın yapıyorum

maşallah oğluşuna ne güzel büyümüş tosuncuk olmuş

size bilgileri özel msj atıyorum fakat ulaşılamıyor :S

zapzup harap ettin iyice kendini canım ya

evet haksızlığa uğramak insanı herşeyden soğutuyor.. ama şimdi herkesten çok düşünmen gereken sana muhtaç biri var.. ağlayıp onu da strese sokma lütfen.. çalıştığın yerde durumdan anlayacak bi yönetici varsa onunla konuş.. hem çok şükür çaresiz değilsin ki, çok görmek istersen bebeğini haftasonu özel bi hast. yada muayenehanede ultrasona girersin.. lütfen üzme kendini artık..

Merhaba Anneler :)

Çarşamba yazmıştım ya şeker 50 gr şeker yükleme testim yüksek çıktı die :) bugün 100 grlık yaptırdık ve normal değerlerin bile altında çıktı çok mutluyum :) 1096 gr olmuşuz ve 35 cm çok şükür haftamıza göre azıcık öndeyiz ama hiç bir sorun yok :)

Üzme kendini Zapzup( Empati yapmayan insanlarla çalışmak çok zor tabii ki Mezo'nun dediği doğru olmadı haftasonu özel bir hastaneye gidersin. Sadece katkı payı verip gideceğin yerler var, böylece zorlamaz da bütçeni Nolur üzülme...

eğer kaliteliyse pamuğu normal canım.. çünkü basit hastane çıkışları bile 50 lira falan.. bende kanz dan aldım 100 liraydı

bu takımdan bir arkadaşımız alıp resmini koymuştu memnun kalmışsa beğenmişse bende alıcam . ben görmeden bişey alamıyorumda,normalde internetten alışveriş yapmıyorum

ALDIKLARINIZI GÜLE GÜLE KULLANIN KIZLAR ..)

ben şampuan olarak sebamed ayrıca pişik kremini de sebamed aldım

göğüs kremi ve pedi lansınoh
pudra bubchen

emzik avent

biberon chicco nun gaz önleyici eğik olanla dr.browns arasında kaldım sonra dr browns aldım geniş ağızlı sonuçta ödül almış bir marka.

vücut için krem vs almadım.köpük de sadece zeytinyağlı sabun alıcam vücuda ihtiyac duyarsam.şimdilik böyle.zara nın bebek battaniyesi de polyester mis cok üzüldüm.beğenerek almıştık.durur öyle bende ff ye bakıyorum gidip geldikçe kipaya güzel seyler oluyor bazen.

Son düzenleme:
bu takımdan bir arkadaşımız alıp resmini koymuştu memnun kalmışsa beğenmişse bende alıcam . ben görmeden bişey alamıyorumda,normalde internetten alışveriş yapmıyorum

seni takdir ve de tebrik ediyorum ben sadece bebeği internetten almadım :)) onun dışında herşey ama herşey netten :)) beşiğinden mendiline kadar..

Yok cnm Eylüle kadar ücretli izinliiyim ondan sonra işe başlycm tekrar. Sen ne yapcksn?

valla bizim ev kredimiz olmasaydı bende 2 yıl ücretsiz izne ayrılacaktım tek eşimin maaşıyla 2 yıl mümkün değil fotosentez yaparız artıkın kısmetse 37. haftama kadar calısıp 5 haftayı aktaracağım sonrada iki yıldır yıllık iznimi kullanmadım onu kullanıcam rapor heyet raporu vs.. ne varsa kullanacağız inş

Oluyorummmm her bir yanım ağrıyacak (
Ama misssss oldu serdigim yerler
Beniz için hazırlık yapın ben evimi temizleyeyim
Derdine ne oldu,çağır yapsın birini diyenlerde olmasa .
Gerek görmesem yapmam bende isterim yatayım aksama kadar çocuklarla bu halde kolay değil.hemde hiç

Zapzup üzüldüm ya,dünde üzülmüştüm yani cok izin alan biri de degilsin yanlış hatırlamıyorsam .
İzme kendini Rabbim büyük .onlar yasamadıysa Yada kalp tasimiyorlarsa yaparlar.merhamet her yiğidin harcı değil.

bebeğimi düşünüp sakinleştim zaten ona kıyamam bu hamilelik psikolojisi bu durumlarda devreye giriyor salya sümük oluyorum eşimde dedi başka hastaneye gideriz dedi görürsün öyle yapacağım bende kendi doktorumu seviyorum çok iyi ama çok yoğun bende başka doktora gider kızımı görürüm rabbim insanlık merhamet versin bu insanlara en büyük dileğim bu ilginiz için teşekkürler

ofpufya aldı sanırım bende onda görüp bayıldım bu takıma fiyatı yüksek gibi geldi kalitesi nasıl bilemedim ama10lu set olarak düşününce fiyata uyguna geliyor ona soralım kumaş kalitesi güzelse alalım bari bu takımı

Ohh çok şükür kontrolumu oldum;oglusum maşallah iyi.. 1.770 kg olmuş teyzeleri maşallah demeyi unutmayın♥♥
Şimdi Nst deyim.. Size canlı yayın yapıyorum

hayy maşşallah tosuncuğa annesi.nst ye neden bağladılar bir sıkıntı yok dimi canım benim:26:

seni takdir ve de tebrik ediyorum ben sadece bebeği internetten almadım :)) onun dışında herşey ama herşey netten :)) beşiğinden mendiline kadar..

hahaha :)) ya benim vaktim çok eşimde bende kışları çalışmıyoruz evdeyiz. ama marmaris küçük biryer herşey sınırlı. küçük şeyleri kıyafetleri burdan alıyorum. izmire gidicez asıl alışveriş için .

kızlar çok kötüyüm bağıra bağıra ağlayasım var
çok sancım var bugün bebeğim hiç vurmadı canımı sıkmak istemiyorum ama korkuyorum
kayınvalidem sağolsun çok moral veriyor bana bi ebe tanıdığına sormuş suyu çok bişi olur mu diye
ebe de demiş ki genelde ölü doğarlar yaa bunu bana o kadar rahat söyledi ki bugün de kuzum hiç hareket etmedi
çok canım acıyor iş yerindeyim evime gitmek istiyorum biran önce çok daraldım burda eşime dün de dedim
iyi hissetmiyorum rapor alsam iki gün diye maaşından kesiliyor dedi ona da sinir oldum
ve bana telefon söz vermişti oda sözünü tutmuyor kırk kere diyorum ki bana hayal kurdurma ben çok cabuk hayallerime bağlanıyorum olmadığında yıkılıyorum diye ona da canım çok sıkkın o kadar mutlu olmuştum ki
çok istiyordum çünkü şimdi almayacağını söylüyor en zoruma giden de sanki ben çalışmıyorum hiç bir hakkım yok
o alırsa alıyor almazsa ben alamam ondan daha ağır şartlarda çalışıyorum eve para getiriyorum ama o parada hiçbir söz hakkım yok buda çok ağırıma gidiyor annem geldi daireye yanıma azıcık onu görünce kendime geldim dayanamıyorum daha fazla uzaklaşmak istiyorum burdan çok daraldım artık kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…