maşallah canım paşanaOhh çok şükür kontrolumu oldum;oglusum maşallah iyi.. 1.770 kg olmuş teyzeleri maşallah demeyi unutmayın♥♥
Şimdi Nst deyim.. Size canlı yayın yapıyorum
merhaba canım, ya polar için zararlı diyorlar. ben de battaniye baktım ama vazgeçtim almaktan. kıyafetlerinde bile polar olmasın, tenine deymesin diyorlar.
iyi markaların farklımıdır bilemem tabi. onun yerine penye ve pazen kumaş tercih etmek lazımmış.
kızlar çok kötüyüm bağıra bağıra ağlayasım var
çok sancım var bugün bebeğim hiç vurmadı canımı sıkmak istemiyorum ama korkuyorum
kayınvalidem sağolsun çok moral veriyor bana bi ebe tanıdığına sormuş suyu çok bişi olur mu diye
ebe de demiş ki genelde ölü doğarlar yaa bunu bana o kadar rahat söyledi ki bugün de kuzum hiç hareket etmedi
çok canım acıyor iş yerindeyim evime gitmek istiyorum biran önce çok daraldım burda eşime dün de dedim
iyi hissetmiyorum rapor alsam iki gün diye maaşından kesiliyor dedi ona da sinir oldum
ve bana telefon söz vermişti oda sözünü tutmuyor kırk kere diyorum ki bana hayal kurdurma ben çok cabuk hayallerime bağlanıyorum olmadığında yıkılıyorum diye ona da canım çok sıkkın o kadar mutlu olmuştum ki
çok istiyordum çünkü şimdi almayacağını söylüyor en zoruma giden de sanki ben çalışmıyorum hiç bir hakkım yok
o alırsa alıyor almazsa ben alamam ondan daha ağır şartlarda çalışıyorum eve para getiriyorum ama o parada hiçbir söz hakkım yok buda çok ağırıma gidiyor annem geldi daireye yanıma azıcık onu görünce kendime geldim dayanamıyorum daha fazla uzaklaşmak istiyorum burdan çok daraldım artık kızlar
çok şeker bir takım fiyatı 92.90 tl. böyle bir takım için normal dimi?
çok sancım var bugün bebeğim hiç vurmadı canımı sıkmak istemiyorum ama korkuyorum
kayınvalidem sağolsun çok moral veriyor bana bi ebe tanıdığına sormuş suyu çok bişi olur mu diye
ebe de demiş ki genelde ölü doğarlar yaa bunu bana o kadar rahat söyledi ki bugün de kuzum hiç hareket etmedi
çok canım acıyor iş yerindeyim evime gitmek istiyorum biran önce çok daraldım burda eşime dün de dedim
iyi hissetmiyorum rapor alsam iki gün diye maaşından kesiliyor dedi ona da sinir oldum
ve bana telefon söz vermişti oda sözünü tutmuyor kırk kere diyorum ki bana hayal kurdurma ben çok cabuk hayallerime bağlanıyorum olmadığında yıkılıyorum diye ona da canım çok sıkkın o kadar mutlu olmuştum ki
çok istiyordum çünkü şimdi almayacağını söylüyor en zoruma giden de sanki ben çalışmıyorum hiç bir hakkım yok
o alırsa alıyor almazsa ben alamam ondan daha ağır şartlarda çalışıyorum eve para getiriyorum ama o parada hiçbir söz hakkım yok buda çok ağırıma gidiyor annem geldi daireye yanıma azıcık onu görünce kendime geldim dayanamıyorum daha fazla uzaklaşmak istiyorum burdan çok daraldım artık kızlar
kızlar bebekleriniz için polar battaniye aldınız mı markaları ne
ben baktım çoğunda polyesterden oluşuyor bilinmeyen markalarda:26:
En çok içime sinen us polanın battanisi oldu sanırım onu alıcammm
Eki Görüntüle 609041
ben hastane çıkışı olaerak aldım bu takımı
bebeto marka nakitte 80 lira
yüzde yüz pamuk zaten ,burada göründüğünden daha güzel
22 aylık olacak bir kızım daha var benim ona da bu markanın krem takımı almıştım
hiç bir şey olmadı, hem de modeli farklı genelde her hastane çıkışı birbirine benziyor
o yüzden başka marka bakmadım bile
tavsiye ediyorum
selamlar,
NTS kacıncı haftada ve nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
morelim bozuk nefret ettim işten resmen doktorumu aradım hemşireyle görüştüm randevumu erteledim sırf işyeri yüzünden haftaiçi doktora gitme rapor alma nerdfeyse hasta olma diyecekler salya sümük ağlıyorum akşam eşime anlatırkende kötü oldum ağla ağla karnım acıdı sonra ama tutamıyorum kendimi haksız yere uyarılmak koyuyor insana hamileyim çok ağır grip oldum ilaç kullanamıyorum cuma işten çıktım acile gittim serum verdiler o kadar ağırdım neymiş pazartesi salı raporu kabul edilmeyecekmiş nasıl insanlar arasında kalmışım diye derdime ağlıyorum randevu tarihimi değiştirdim ama 1 ay sonraya aldım bu insanlar yüzünden bebeğimi 1 ay daha göremeyeceğim Allah bildiği gibi yapsın onları beni çok üzdüler üzülsünler istiyorum
çok sağol canım tavsiyen için , güle güle kullansın bebişin
aynısını bizde aldık unnado.com dan tatlım daha elime geçmedi ama =) bu aksam gidip alırım sanırım kargo gelmiş görünüyor ama elime geçmedi bu mng kargoyu hiç sevmiyorum zaten
oratalama 30. haftadan sonra istiyor canım doktorlar
google nst diye ara resmi çıkar aynen oradaki gibi göbeğine bir şeyler bağlıyorlar ve bebeğin kalp atışını ,sancıyı fln ölçüyorlar 20 dk civarı sürüyor
hemen veriyorum :)
yeni bebeği olan birkaç kişiyle görüşmelerim sonucu şu markaları aldım:))
pişik kremi mustela ( bu arada saç ve vücut şampuanı da mustela aldım)
çocuk bezi prima pampers
biberon nuk
göğüs kremim lansiroh
göğüs kalkanı chicco (göğüs ucunu korumak için slikon bişey)
sen diyince aklıma geldi benim eşimdede için temizlenir muhabbeti var ne demekse için temizlenir bebek dünyaya getirecez sanki doğum değilde detoks yapıyoruz.
Tercihlerimiz benziyor canım seninle..Ben de oğluma mustela ürünlerini kullanıyorum 2 yıldır çok memnunum..Oğlumda cilt kuruluğu var,bir de kafa derisinde konaklanma oluyor..bir tek mustela iyi geldi şimdiye dek denediklerimiz arasında..O yüzden kızımın da tüm kremlerini mustela alacağım..
ben göğüs kalkanı almamıştım ilk doğumumda ihtiyaç da duymamıştım,sanırım şimdi de duymam,olursa alırım..biberonu da dr.browns alacağım ya da avent..Dr.browns gazlı bebekler için en iyisiymiş gerçi..İlk aylarda sadece emiyor ihtiyaç duymam ama,anneme bırakığımda sütümü de sağıp bırakırım diye düşünüyorum.Tabii biberon alırsa,oğlum 1 yaşına kadar ağzına sokmadı bieron falan,suyu bile içmedi ondan,sonra bir bağımlısı oldu zor bıraktırdık geçen sene..
ALDIKLARINIZI GÜLE GÜLE KULLANIN KIZLAR ..)
ben şampuan olarak sebamed ayrıca pişik kremini de sebamed aldım
göğüs kremi ve pedi lansınoh
pudra bubchen
emzik avent
biberon chicco nun gaz önleyici eğik olanla dr.browns arasında kaldım sonra dr browns aldım geniş ağızlı sonuçta ödül almış bir marka.
vücut için krem vs almadım.köpük de sadece zeytinyağlı sabun alıcam vücuda ihtiyac duyarsam.şimdilik böyle.zara nın bebek battaniyesi de polyester mis cok üzüldüm.beğenerek almıştık.durur öyle bende ff ye bakıyorum gidip geldikçe kipaya güzel seyler oluyor bazen.
teşekkür ederim
kızımın tek cicisi bu zaten
ablasınınkiler yepyeni duruyor 2 yıl olmadı daha
sadece biberon ve emzil alırım çıkınca
benim ilk bebeğim ama eltimin kızı oldu 4 aylık şu an.maşallah çabucak büyüdü 0-3 aylıkları çoğu hala paketinde. eltimde çok zevklidir , hepsini bana getirdi getirmeyede devam ediyor sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?