2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ohh çok şükür kontrolumu oldum;oglusum maşallah iyi.. 1.770 kg olmuş teyzeleri maşallah demeyi unutmayın♥♥
Şimdi Nst deyim.. Size canlı yayın yapıyorum
maşallah canım paşana

bende polarin alrj yaptığını dıydum canım o yüzden almadım onlardan
bunda polyester oranı%7 miş %50 pamuk %40 de akrilik varmış:26::26:
gidip görmeden almıcam yada kadife alırım belki

canım yaa uzanabilseydin rahatlasaydın bebeğinin hareketini hissedebilirdin.o iyidir sen stress yapmışsın ondan,yinede dr una uğrasan yada sağlık ocağında kalp atışlarını dinlesen için rahat ederdi.şu erkekleride hiç anlamıyorum, onun kazandığı parada seninki ne o parayı harcamak sonuna kadar senin hakkın.

çok şeker bir takım fiyatı 92.90 tl. böyle bir takım için normal dimi?

ben hastane çıkışı olaerak aldım bu takımı
bebeto marka nakitte 80 lira
yüzde yüz pamuk zaten ,burada göründüğünden daha güzel
22 aylık olacak bir kızım daha var benim ona da bu markanın krem takımı almıştım
hiç bir şey olmadı, hem de modeli farklı genelde her hastane çıkışı birbirine benziyor
o yüzden başka marka bakmadım bile
tavsiye ediyorum

kuzuuuuuuuumm noluyo bizim kuzulara böyleeee bugün
hep bu hormonlarrr hep bu hormonlarrr .... normal zamanda çok takmayacağımız şeyler pireyken deve oluyo
boşver telefonu kıyamaz sürpriz yapar sana elbet..

kayınvalideye gelinceeeeeeeeee
onu işte bende boğmak istiyorummmm .. benim resmen psikolojimi bozdu komşularım bu sebeple. geçen hafta bahsettim ya size komşumun bebeği hiçbirsey yokken karnında öldü diye. o günden sonra gelemeyen komşular bile geldi felaketi duyurmak için. şimdi hamileyim ya. hiç insaf yok bu insanlarda. anlatmayın dedikçe detay verdiler. yok o da hareket ediyo sanıyomuş yok ölünce mecbur normal doğurmuş, yok sende evde doğururmuşssun birden derken ruh halim bozuldu. bazen gece uyanıp karnımı dürtüyorum hareket etsin diye. korkuyorum feci şekilde. ve her an o mikrop komşularıma güzel dileklerimi gönderiyorum bundan sonra kapımı açmayacagım hiçbirine doğuma kadar sende düşünme bunları düşündükçe ruh halin bozuluyo ne yazık kii

bebetto güzel markadır,bursa merkezi.egomego canım geçmiş olsun çok üzüldüm ve sinirlendim eşine de k.validene de.lütfen hakkını savun,sen gözünü açtığında iş işten geçmiş oluyor(kendımden bılıyorum).lütfen ezdirme kendini.

aynısını bizde aldık unnado.com dan tatlım daha elime geçmedi ama =) bu aksam gidip alırım sanırım kargo gelmiş görünüyor ama elime geçmedi bu mng kargoyu hiç sevmiyorum zaten

çok sağol canım tavsiyen için , güle güle kullansın bebişin

selamlar,

NTS kacıncı haftada ve nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?

oratalama 30. haftadan sonra istiyor canım doktorlar
google nst diye ara resmi çıkar aynen oradaki gibi göbeğine bir şeyler bağlıyorlar ve bebeğin kalp atışını ,sancıyı fln ölçüyorlar 20 dk civarı sürüyor

Zalim ve anlayışsız patron bende de vardı..çocuğum ameliyat oldu 2 gün izin istedim ok dediler arkamdan senelik iznimi yazdırmışlar imzallattılar,hamileliğimde özel olduğu için dr. hafta sonları giderdim hafta içi izin sorun olmasın diye..ama şimdi kurum değiştirdim izin sorunum olmuyor..çok rahatladım..Darısı senin başına canım.

Hay o kayınvalidenin dilini eşşek arıları soksun emi..

hiç bir bilgim yoktu öğrendiğim iyi oldu

teşekkür ediyorum

canım yaşadıkların çok üzdü beni allah yardımcın olsun düşüncesiz bir kayınvelide ve bazen anlayışsız olan eşler çok can sıkıyor...
bence bebeğinle ilgili kötü şeyler getirme aklına dr bana söylemişti artık hareketleri azabilir büyüdüğü için yeri daralıyor demişti..çikolata falan ye canım ve erken çıkma şansın varsa bari şimdi çıkıp eve gidip dinlenn

vede üç gün rapor aldığın zaman maaşın kesilmez canım üç güne kadar iş yeri ödüyor paranı üç günden fazla olursa ssk dan alıyorsun paranı sen kendini iyi hissetmiyorsan gidip rapor alabilirsinn

Çok saol kuzucum ya sanada zahmet verdim ama çok işime yarıcak notlarımı aldım.
Kocişim mailime liste atmış hastane çantası içinde içinde neler var neler:)

sen diyince aklıma geldi benim eşimdede için temizlenir muhabbeti var ne demekse için temizlenir bebek dünyaya getirecez sanki doğum değilde detoks yapıyoruz.

Bende anlamıyorum şekerim.Bir yerden duydu heralde için temizlenir diyip duruyor

Bilgi için saol tatlım.Seninkileride not aldım:)

Ayy herkes alışverişini yapmış ya kendimi çok geride kalmış hissettim.
Seninkileride not aldım :)

Kuzumm kıyamam ben sana...

Öncelikle kayınvalidene sinir oldum.Allahım hiç mi vicdan yok bu kadında ya.
Bebişin sağlıkla kucağına geldiğinde,kesin kurulur baş köşeye torunum diye.
Yanlış anlama yakınımda olsa saçını başını yolarım senin için kız...
Psikolojini etkileyip seni üzmeye çalışıyor belli ki.
Sen üzme kendini bazen çok yorgun yada sitresli olduğumda bende hissetmiyorum oğluşun tekmelerini.
Sonra hemen içimden dua okuyorum,uzanıyorum hop oğluş tekmeliyor.
Yengemde söylemişdi.Bende öyleydim ersnil oğlum tekmelemiyordu bir şey oldu sanıyordum ama normal dedi.

Eşine gelince,erkekler nedense evi geçindirmenin kendilerine ait olduğunu düşünüyorlar.
Onların harcalamarı sorun olmaz ama bizimkiler göz önüne gelir.
Bazen benim kocişiminde böyle odunlukları olabiliyor,normal karşılıyorum artı ne yapim...

Sen yinede tavrını koy bacımm,tepene çıkmasınlarr

benim ilk bebeğim ama eltimin kızı oldu 4 aylık şu an.maşallah çabucak büyüdü 0-3 aylıkları çoğu hala paketinde. eltimde çok zevklidir , hepsini bana getirdi getirmeyede devam ediyor sağolsun.
teşekkür ederim
kızımın tek cicisi bu zaten
ablasınınkiler yepyeni duruyor 2 yıl olmadı daha
sadece biberon ve emzil alırım çıkınca

Arkadaşlar,
facebook kullananlarınız oradaki "Doğum İzni Mücadelesi" sayfasını Beğenebilir misiniz??? doğum izninin uzatılması ile ilgili bin kişi olmaya çalışıyoruz...
hepinize sevgiler... Allahım bize kuzularımızla uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin....

aventin emziği gece parlayanından alın kızlar.emziğin tutacak yeri karanlıkta aydınlık parlıyor.

Son düzenleme:
benim ilk bebeğim ama eltimin kızı oldu 4 aylık şu an.maşallah çabucak büyüdü 0-3 aylıkları çoğu hala paketinde. eltimde çok zevklidir , hepsini bana getirdi getirmeyede devam ediyor sağolsun.

güle güle kullan canım hepsini

bu arada battaniye için de önerim english home de benekli battaniyeler var
bu yıl bilmiyorum ama 20liraydı
polardan kalın ben hep onu kullandım
mavi beyaz ya da pembe beyaz oluyor çift taraflı
onun dışında penye battaniye gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…