aventin emziği gece parlayanından alın kızlar.emziğin tutacak yeri karanlıkta aydınlık parlıyor.
bende dün aldım canımmm ama elime en geç 2-3 hafta sonra geçecek
güle güle kullan canım hepsini
bu arada battaniye için de önerim english home de benekli battaniyeler var
bu yıl bilmiyorum ama 20liraydı
polardan kalın ben hep onu kullandım
mavi beyaz ya da pembe beyaz oluyor çift taraflı
onun dışında penye battaniye gerekiyor
Arkadaşlar,
facebook kullananlarınız oradaki "Doğum İzni Mücadelesi" sayfasını Beğenebilir misiniz??? doğum izninin uzatılması ile ilgili bin kişi olmaya çalışıyoruz...
hepinize sevgiler... Allahım bize kuzularımızla uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin....
ilk zamanlar ılık su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum nasip olursa..ama ben yine de unibaby ıslak pamuk aldım.ayrıca e bebek in kendi ürettiği ürünü baby me var kız ve erkek için ayrı temizleme mendilleri.biberon temizleyicisi de var.bakalım.
buldum ben canım 20 tl fiyatı hala
oda güzelmiş
"%60 Pamuk %35 Akrilik %5 Polyester'miş
güle güle kullan canım hepsini
bu arada battaniye için de önerim english home de benekli battaniyeler var
bu yıl bilmiyorum ama 20liraydı
polardan kalın ben hep onu kullandım
mavi beyaz ya da pembe beyaz oluyor çift taraflı
onun dışında penye battaniye gerekiyor
kıyafetin pamuk olmasına, içinde batacak desen olmamasına, yakasının çıtçıtına ,kadar çok dikkatliyimdir ama battaniyeye hiç bakmamıştım
ama bildiğim kadarıyla da çoğu polyester ve akrilikten oluşuyor
bu battaniyeleri ben çok seviyorum yumuşacıklar ve kaba değiller
önümüz yaz en kalın battaniyeler kullanılmıyor
uyku seti alınıyora onun da yorganı oluyor,çantada taşımak için bunlar ideal
bunda polyester oranı gerçektende çok az
haftasonu bakıcam bana yakın avm de var
bende çok dikkat ediyorum herşeyin pamuklu olmasına falannn
bebetto güzel markadır,bursa merkezi.egomego canım geçmiş olsun çok üzüldüm ve sinirlendim eşine de k.validene de.lütfen hakkını savun,sen gözünü açtığında iş işten geçmiş oluyor(kendımden bılıyorum).lütfen ezdirme kendini.
kuzuuuuuuuummnoluyo bizim kuzulara böyleeee bugün
hep bu hormonlarrr hep bu hormonlarrr .... normal zamanda çok takmayacağımız şeyler pireyken deve oluyo
boşver telefonu kıyamaz sürpriz yapar sana elbet..
kayınvalideye gelinceeeeeeeeee
onu işte bende boğmak istiyorummmm .. benim resmen psikolojimi bozdu komşularım bu sebeple. geçen hafta bahsettim ya size komşumun bebeği hiçbirsey yokken karnında öldü diye. o günden sonra gelemeyen komşular bile geldi felaketi duyurmak için. şimdi hamileyim ya. hiç insaf yok bu insanlarda. anlatmayın dedikçe detay verdiler. yok o da hareket ediyo sanıyomuş yok ölünce mecbur normal doğurmuş, yok sende evde doğururmuşssun birden derken ruh halim bozuldu. bazen gece uyanıp karnımı dürtüyorum hareket etsin diye. korkuyorum feci şekilde. ve her an o mikrop komşularıma güzel dileklerimi gönderiyorumbundan sonra kapımı açmayacagım hiçbirine doğuma kadar sende düşünme bunları düşündükçe ruh halin bozuluyo ne yazık kii
canım yaa uzanabilseydin rahatlasaydın bebeğinin hareketini hissedebilirdin.o iyidir sen stress yapmışsın ondan,yinede dr una uğrasan yada sağlık ocağında kalp atışlarını dinlesen için rahat ederdi.şu erkekleride hiç anlamıyorum, onun kazandığı parada seninki neo parayı harcamak sonuna kadar senin hakkın.
hemenn tatlım hemen paylaşırım ama uspa nın sonuçta kaliteli olacağını düşünüyorum yani hastaneden çıkarken pusetine koycam =)canım eline geçince yorumlarını bekliyorum
canım yaşadıkların çok üzdü beni allah yardımcın olsun düşüncesiz bir kayınvelide ve bazen anlayışsız olan eşler çok can sıkıyor...
bence bebeğinle ilgili kötü şeyler getirme aklına dr bana söylemişti artık hareketleri azabilir büyüdüğü için yeri daralıyor demişti..çikolata falan ye canım ve erken çıkma şansın varsa bari şimdi çıkıp eve gidip dinlenn
vede üç gün rapor aldığın zaman maaşın kesilmez canım üç güne kadar iş yeri ödüyor paranı üç günden fazla olursa ssk dan alıyorsun paranı sen kendini iyi hissetmiyorsan gidip rapor alabilirsinn
Çok saol kuzucum ya sanada zahmet verdim ama çok işime yarıcak notlarımı aldım.
Kocişim mailime liste atmış hastane çantası içinde içinde neler var neler:)
Bende anlamıyorum şekerim.Bir yerden duydu heralde için temizlenir diyip duruyor
Bilgi için saol tatlım.Seninkileride not aldım:)
Ayy herkes alışverişini yapmış ya kendimi çok geride kalmış hissettim.
Seninkileride not aldım :)
Kuzumm kıyamam ben sana...
Öncelikle kayınvalidene sinir oldum.Allahım hiç mi vicdan yok bu kadında ya.
Bebişin sağlıkla kucağına geldiğinde,kesin kurulur baş köşeye torunum diye.
Yanlış anlama yakınımda olsa saçını başını yolarım senin için kız...
Psikolojini etkileyip seni üzmeye çalışıyor belli ki.
Sen üzme kendini bazen çok yorgun yada sitresli olduğumda bende hissetmiyorum oğluşun tekmelerini.
Sonra hemen içimden dua okuyorum,uzanıyorum hop oğluş tekmeliyor.
Yengemde söylemişdi.Bende öyleydim ersnil oğlum tekmelemiyordu bir şey oldu sanıyordum ama normal dedi.
Eşine gelince,erkekler nedense evi geçindirmenin kendilerine ait olduğunu düşünüyorlar.
Onların harcalamarı sorun olmaz ama bizimkiler göz önüne gelir.
Bazen benim kocişiminde böyle odunlukları olabiliyor,normal karşılıyorum artı ne yapim...
Sen yinede tavrını koy bacımm,tepene çıkmasınlarr
baby me ıslak mendilin içinde erkek bebekler için koruyucusu da var üzerimize çiş gelmesin diye :))
canım sakin ol sancın çoksa acile gidin akşam acilde baktır bebeğine durumunu öğren ama bu haftalarda normalmiş hareketsizlik bende gittim doktoruma geçen hafta bir sorun yok dedi ama baktırmakta fayda var tabi o günden sonra şimdi devamlı tekmeliyor işallah senin bebeğinde tekmelere boğar seni için rahatlar kaynanana diyecek laf yok pesskızlar çok kötüyüm bağıra bağıra ağlayasım var
çok sancım var bugün bebeğim hiç vurmadı canımı sıkmak istemiyorum ama korkuyorum
kayınvalidem sağolsun çok moral veriyor bana bi ebe tanıdığına sormuş suyu çok bişi olur mu diye
ebe de demiş ki genelde ölü doğarlar yaa bunu bana o kadar rahat söyledi ki bugün de kuzum hiç hareket etmedi
çok canım acıyor iş yerindeyim evime gitmek istiyorum biran önce çok daraldım burda eşime dün de dedim
iyi hissetmiyorum rapor alsam iki gün diye maaşından kesiliyor dedi ona da sinir oldum
ve bana telefon söz vermişti oda sözünü tutmuyor kırk kere diyorum ki bana hayal kurdurma ben çok cabuk hayallerime bağlanıyorum olmadığında yıkılıyorum diye ona da canım çok sıkkın o kadar mutlu olmuştum ki
çok istiyordum çünkü şimdi almayacağını söylüyor en zoruma giden de sanki ben çalışmıyorum hiç bir hakkım yok
o alırsa alıyor almazsa ben alamam ondan daha ağır şartlarda çalışıyorum eve para getiriyorum ama o parada hiçbir söz hakkım yok buda çok ağırıma gidiyor annem geldi daireye yanıma azıcık onu görünce kendime geldim dayanamıyorum daha fazla uzaklaşmak istiyorum burdan çok daraldım artık kızlar
sizinkiler iyi izni kesmiş bizimkiler parayı ve sigortayı kesiyorlar ama el insaf bunlaraZalim ve anlayışsız patron bende de vardı..çocuğum ameliyat oldu 2 gün izin istedim ok dediler arkamdan senelik iznimi yazdırmışlar imzallattılar,hamileliğimde özel olduğu için dr. hafta sonları giderdim hafta içi izin sorun olmasın diye..ama şimdi kurum değiştirdim izin sorunum olmuyor..çok rahatladım..Darısı senin başına canım.
Hay o kayınvalidenin dilini eşşek arıları soksun emi..
Arkadaşlar,
facebook kullananlarınız oradaki "Doğum İzni Mücadelesi" sayfasını Beğenebilir misiniz??? doğum izninin uzatılması ile ilgili bin kişi olmaya çalışıyoruz...
hepinize sevgiler... Allahım bize kuzularımızla uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin....
sağol canım hepimiz sağlıkl alalım kucakrımıza inşallahhhoğlun alacakmış allah bağışlasın
avmlerde var çoğunlukla evet
mutlaka bak derim
beğeneceğine eminim
yeğenimde de mavisi var çok hoş
damam dadlım hemen gidip alıyorum o telefonu =)
böyle doğuma kadar bize bi apartman verseler bisdürü de para hepimiz aynı apartmanda otursak birbirimize moraller versek yardımlar etsek yemekler yapsak yesek alışverişler yapsak ne süper bi gebelik geçirirdik yaa =) gezmeler tozmalar pilates yapardık topluca falan bomba olardı haa
kuzum iş yeri o kadar kötü yerki şimdi doğum yapsam müdür dogum mesaiden önce biterse gel kesin der o kadar kötü insanlar ağız eğmek istemiyorum bi doktora gidiyorum arkamdan iş çeviriolar koca koca adamlar vizite almadan gitsem bittim hemen üstleri arayıp işe gelmedi falan diyorlarmış sonradan duydum allahtan resmi hallediyorum herşeyi tuvalete gitmek istemiyorum onu bile laf ediyorlar ne yapabilirsek tuvalette =)
hemenn tatlım hemen paylaşırım ama uspa nın sonuçta kaliteli olacağını düşünüyorum yani hastaneden çıkarken pusetine koycam =)
ciddi misin =))) bak bu bilgi iyi oldu bana =) çarşamba perşembe cuma ya rapor alayım o zaman =)
öp beni öp de geçsin nasıl ağladım lavaboda az önce tutamıyorum içim çekiliyordu resmenkurdurmam kusura bakmasın baş köşeye onu oturtmam =)))anamın yeri orası =))aynen borç var diyo kendine alınca borç yok zaten borcun ceremesini bi ben çekiyorum adaletsizlik bu =)
Maşallah yeğenimize. Ne güzel her şey yolunda
maşallahhhh
peki bu nst nasıl bir cihazdır.. alttan mı karın bölgesinden mi bağlıyorlar nasıl bir aparatla bağlıyorlar ??? :26::26::26::26:
Bu akşam üşenmeyip laptontan yüklerim canım..
Oyyy maşallah oğluşuna...
Ellerine sağlık annenin...
morelim bozuk nefret ettim işten resmen doktorumu aradım hemşireyle görüştüm randevumu erteledim sırf işyeri yüzünden haftaiçi doktora gitme rapor alma nerdfeyse hasta olma diyecekler salya sümük ağlıyorum akşam eşime anlatırkende kötü oldum ağla ağla karnım acıdı sonra ama tutamıyorum kendimi haksız yere uyarılmak koyuyor insana hamileyim çok ağır grip oldum ilaç kullanamıyorum cuma işten çıktım acile gittim serum verdiler o kadar ağırdım neymiş pazartesi salı raporu kabul edilmeyecekmiş nasıl insanlar arasında kalmışım diye derdime ağlıyorum randevu tarihimi değiştirdim ama 1 ay sonraya aldım bu insanlar yüzünden bebeğimi 1 ay daha göremeyeceğim Allah bildiği gibi yapsın onları beni çok üzdüler üzülsünler istiyorum
maşallah oğluşuna ne güzel büyümüş tosuncuk olmuş
hayy maşşallah tosuncuğa annesi.nst ye neden bağladılar bir sıkıntı yok dimi canım benim:26:
maşallah canım paşana
bende polarin alrj yaptığını dıydum canım o yüzden almadım onlardan
bunda polyester oranı%7 miş %50 pamuk %40 de akrilik varmış:26::26:
gidip görmeden almıcam yada kadife alırım belki
laterna canım maşallah oğluna kocaman oldu valla
egomego, zapzup kendiniz de bebişlerinizi de üzmeyin lütfen.
egomego işten çıkınca bir tane çikolata ye hemen.
bu kayınvalideler insanın içine kurt düşürünce bir yerleri göğe mi eriyor bilmiyorum.
bizi üzmekten başka bişey yapmıyorlar
zapzup bende taşeron firmada çalıştım
halden anlamaz insanlar, kamu kurumunda herkesten çok çalışırsın
ama aldığın maaş ise onların yarısı bile değildir.
ben 1 yıl çalışıp çok daha iyi bir yere geçmiştim. rabbim sana da nasip etsin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?