2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ilk zamanlar ılık su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum nasip olursa..ama ben yine de unibaby ıslak pamuk aldım.ayrıca e bebek in kendi ürettiği ürünü baby me var kız ve erkek için ayrı temizleme mendilleri.biberon temizleyicisi de var.bakalım.

bende dün aldım canımmm ama elime en geç 2-3 hafta sonra geçecek

int.alıcaktım anne lütfen den sonra hello dan aldım sarı mavi yoktu eve geldim bir baktım tarihi haz.2013 :) geri götürüp mavisini aldım meğer mavisi varmış.tarihi de uygun.hastaneye bebe kaşığı da götürün diyorlar.

buldum ben canım 20 tl fiyatı hala
oda güzelmiş
"%60 Pamuk %35 Akrilik %5 Polyester'miş

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne..........................200
Perilous..........................200
Ofelyam..........................164
Gulimier...........................350
Lena...............................100
Esrasm.............................100
Wosgi...............................200
Umutege...........................400
Hanipeks...........................204
Medet...............................400
Naz..................................300
Secilce..............................100

Toplam Paylaşılan...............2718

Arkadaşlarımız için tefriciye okumak isteyenler mutlaka dua topiğimizden kaç tane okuyacaklarını haber versin

Dualarımızı tamamlamak için son gün Perşembe saat 15:00

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Allah niyetlerinizi kabul etsin inşallah...

Ben çoktan bgeğenmiştim o sayfayı..İnşallah işe yarar..

uni baby yenidoğan en iyi ıslak mendil bence de
onun dışında bbay me dediğin sanırım dikdörtgen şeklinde saf pamuk
ondan da var bende
normal pamukla uğraşmamak için iyi
ıslat,kullan ve at

buldum ben canım 20 tl fiyatı hala
oda güzelmiş
"%60 Pamuk %35 Akrilik %5 Polyester'miş

kıyafetin pamuk olmasına, içinde batacak desen olmamasına, yakasının çıtçıtına ,kadar çok dikkatliyimdir ama battaniyeye hiç bakmamıştım
ama bildiğim kadarıyla da çoğu polyester ve akrilikten oluşuyor
bu battaniyeleri ben çok seviyorum yumuşacıklar ve kaba değiller
önümüz yaz en kalın battaniyeler kullanılmıyor
uyku seti alınıyora onun da yorganı oluyor,çantada taşımak için bunlar ideal

bunda polyester oranı gerçektende çok az
haftasonu bakıcam bana yakın avm de var
bende çok dikkat ediyorum herşeyin pamuklu olmasına falannn

bunda polyester oranı gerçektende çok az
haftasonu bakıcam bana yakın avm de var
bende çok dikkat ediyorum herşeyin pamuklu olmasına falannn

oğlun alacakmış ALLAH bağışlasın
avmlerde var çoğunlukla evet
mutlaka bak derim
beğeneceğine eminim
yeğenimde de mavisi var çok hoş

damam dadlım hemen gidip alıyorum o telefonu =)

böyle doğuma kadar bize bi apartman verseler bisdürü de para hepimiz aynı apartmanda otursak birbirimize moraller versek yardımlar etsek yemekler yapsak yesek alışverişler yapsak ne süper bi gebeLİK geçirirdik yaa =) gezmeler tozmalar pilates yapardık topluca falan bomba olardı haa

kuzum iş yeri o kadar kötü yerki şimdi doğum yapsam müdür dogum mesaiden önce biterse gel kesin der o kadar kötü insanlar ağız eğmek istemiyorum bi doktora gidiyorum arkamdan iş çeviriolar koca koca adamlar vizite almadan gitsem bittim hemen üstleri arayıp işe gelmedi falan diyorlarmış sonradan duydum allahtan resmi hallediyorum herşeyi tuvalete gitmek istemiyorum onu bile laf ediyorlar ne yapabilirsek tuvalette =)

canım eline geçince yorumlarını bekliyorum
hemenn tatlım hemen paylaşırım ama uspa nın sonuçta kaliteli olacağını düşünüyorum yani hastaneden çıkarken pusetine koycam =)

ciddi misin =))) bak bu bilgi iyi oldu bana =) çarşamba perşembe cuma ya rapor alayım o zaman =)

öp beni öp de geçsin nasıl ağladım lavaboda az önce tutamıyorum içim çekiliyordu resmen kurdurmam kusura bakmasın baş köşeye onu oturtmam =)))anamın yeri orası =))aynen borç var diyo kendine alınca borç yok zaten borcun ceremesini bi ben çekiyorum adaletsizlik bu =)

baby me ıslak mendilin içinde erkek bebekler için koruyucusu da var üzerimize çiş gelmesin diye :))

:)) o bana yaraamaz kızım olacak
ama benim dediğim baby me saf pamuk bildiğimiz kuru pamuk makyaj temizleme pamuğunun büyüğünü düşün
onu yeni keşfettim büyük kızımda bilmiyordum
ıslak mendilini bilmiyorum ama uni baby yenidoğan ve sonrasında huggies mavi kapak en iyileri

Son düzenleme:
canım sakin ol sancın çoksa acile gidin akşam acilde baktır bebeğine durumunu öğren ama bu haftalarda normalmiş hareketsizlik bende gittim doktoruma geçen hafta bir sorun yok dedi ama baktırmakta fayda var tabi o günden sonra şimdi devamlı tekmeliyor işallah senin bebeğinde tekmelere boğar seni için rahatlar kaynanana diyecek laf yok pess

sizinkiler iyi izni kesmiş bizimkiler parayı ve sigortayı kesiyorlar ama el insaf bunlara

büyük bir keyifle hementakipe geçiyorum teşekkürler paylaşım için

oğlun alacakmış allah bağışlasın
avmlerde var çoğunlukla evet
mutlaka bak derim
beğeneceğine eminim
yeğenimde de mavisi var çok hoş
sağol canım hepimiz sağlıkl alalım kucakrımıza inşallahhh

canım çarçambadan CUMAYA kadar alınca haftasonunu katıp kesebilirler bu senin iş yerindeki muhasebecine bağlı..yani iki gününü kesebilir...
Eğer kesilme riski varsa cumartesi pazar işe gitmiyorsan pazartesi sabahtan gidip al raporunu yine beş gün tatil yapmış olursun

Son düzenleme:
Maşallah yeğenimize. Ne güzel her şey yolunda

sağol hanipeks teyzesi :)

maşallahhhh
peki bu nst nasıl bir cihazdır.. alttan mı karın bölgesinden mi bağlıyorlar nasıl bir aparatla bağlıyorlar ??? :26::26::26::26:

sağol fıstığım :))

bebeğin kalp atışlarını ve kasılmaları ölçen bir cihaz..
karnına jel sürüp iki yuvarlak başlığı yerleştiriyorlar ve 20 dk dinliyorlar..
korkulacak bşy değil yani :)

Bu akşam üşenmeyip laptontan yüklerim canım..

Oyyy maşallah oğluşuna...

Ellerine sağlık annenin...

sağol tatlım :)

kıyamam tatlım ne vicdansız insanlarla çalışıyormuşsun ( şu mübarek günde Rabbim içlerine biraz merhamet katsın inşallah (
cumartesi gitme şansın yok mu dr'a? çok ertelemeseydin keşke iyice moralin bozulacak

hayy maşşallah tosuncuğa annesi.nst ye neden bağladılar bir sıkıntı yok dimi canım benim:26:

sağol teyzesi :) ağrılarım olduğunda bağlamışlardı 10 gün önce;daha sonra ki gidişimde de nst istedi dr.. artık her gidişimde alacak galiba tedbir amaçlı..

sağol fıstığım benim :))

zara home da çok güzel bebek battaniyeleri vardı;ihtiyacım olmadığı için alamadım ama bakmanızı tavsiye ederim

laterna canım maşallah oğluna kocaman oldu valla
egomego, zapzup kendiniz de bebişlerinizi de üzmeyin lütfen.
egomego işten çıkınca bir tane çikolata ye hemen.
bu kayınvalideler insanın içine kurt düşürünce bir yerleri göğe mi eriyor bilmiyorum.
bizi üzmekten başka bişey yapmıyorlar
zapzup bende taşeron firmada çalıştım
halden anlamaz insanlar, kamu kurumunda herkesten çok çalışırsın
ama aldığın maaş ise onların yarısı bile değildir.
ben 1 yıl çalışıp çok daha iyi bir yere geçmiştim. rabbim sana da nasip etsin tatlım.

ben bugün o kadar çok uyudum ki,
sabah 7de uyandım 8.30da tekrar yattım 10a kadar
11.30 dan 12.15e kadar
14ten 15.30a kadar uyudum ve hala uykum var...

işallah ama sekreterlik yapıyorum ve sekreterliğini yaptığım kişi o kadar iyiki anca o gidince bırakırım sekreterlik dışardan görünenden farklı uyum içinde çalışman gerekli ve özel şeylerinide paylaşıyorsun onu yarı yolda bırakmak istemem o zamana kadar sabredeceğim o da beni koruyup kollar eminim hakkımı savunur ben üzüldükçe o daha çok üzüldü neyse ben kaçar bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…