- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Can ciğer kuzu sarmalarım iyi akşamlar herkese,
Yilbirt yilbirt yanan evimde oturuyorum ben
Bugun anne bebek fuarına gittim poffffff hüsran ve hayal kırıklığı hiç birsey yok,
Koşarak uzaklaştık
Bugun kotu de bir ruya gördüm
Kızım doğmuş ama kesesinin içindeydi hala yerdeydi nasil doğurdum bilemiyorum.
11 kg imiş 73 cm diyorlar isin kötüsü konuşuyordu
Bana imtihan için gönderildiğini söyledi cok üzülüyordum ya
ayyy sen yine de dikkat et,aman hasta olma,ilaç da içemeyiz :18:sağol canım inşallah geçmez böyle olunca çok yaklaşmıyor bana
doğru diyrsun canım bazen nankörlük yapıyoruz iştesağlık olsun canım iş işte ne yapacaksınnn oğlunda şimdiden hevesleniyordur kesin asker olmaya
aynı ben bazen benimkide dur şu zaman gidicez bu zaman gidicez diye akşam yapıyor bu seferde benim hevesim kaçıyor ona kızıp oturuyorum kıçımın üstüneeee ne oluyor olan yine bize oluyorr
git canım annede de kıymetini anlasın bencede ama inşallah dayanabilirisin ayrı kalmaya
biz daha eşimle hiç ayrı kalmadık
inşallah önemli bi şey çıkmaz canım,geçmiş olsun...Ay kizlar kendimi cok yorgun hissediyorum bugun kocisin emari vardi boyun ve bel. Bir aydir cok agriyordu son haftalarda dayanilmaz hal aldi bakalim sonucu ne cikacak?
Katinam sanirim senin esinin de bel ya da sirt agrisi vardi sanki, nasil oldu?
Bebeci gecmis olsun canim, nolur dikkat et kendine
Bugun anne bebek fuarına gittim poffffff hüsran ve hayal kırıklığı hiç birsey yok,
Koşarak uzaklaştık
Koşarak uzaklaştık
erken doğum mu :18::18: sırf böyle dedi diye dr değiştirdim ben :18::18: inşallah hiçbirimiz erken doğurmayız...vaktinde gelsin kuzucuklarımız inşallahvoltaj hayır olsun rüyan.. 11in bi anlamı warmı acaba:)
bide senin içine doğmuştur belki, hepimiz erken doğumdan tırsıyoz ya, içine doğuyo mu kız bizim topicden erken doğuran çıkarmı:))
hanipeks eşine geçmiş olsun, inşallah bi sorun çıkmaz..
çınarın videosunu imageshack e yükleyip, linki paylaşabilirsin
video foruma eklenmiyo sanırım, ben böyle paylaşmıştım..
ev temizliği konusunda bende tatilde kadın çağırıcam, artık kaç günde biterse
bide memlekete gitmicekmişiz, eşim risk almak istemiyorum dio
annesini çağırdı, o warkenmi kadın çağırsam, gelmeden mi, gidince mi bilemedim
bide biz bebişin odasını boyayıp hazırlıcaktık
o warken istemiyorum, çok ii biri Allah için
ama ben kendi kendimize hazırlamak istiyorum
birisi olunca illa bişelere karışıyolar
tatilin hangi döneminde geleceğini ve ne kadar kalacağını bilmiyorumki?erken doğum mu :18::18: sırf böyle dedi diye dr değiştirdim ben :18::18: inşallah hiçbirimiz erken doğurmayız...vaktinde gelsin kuzucuklarımız inşallah
ben senin yerinde olsam kv gelmeden temizlik işimi ve bebeğin odasını düzenlemeyi hallederdim...zaten zaman geçtikçe daha zor gelir hareket etmek...hem kimse karışmadan bitirmiş olursun işlerini...ben kimseyi çağırmayı düşünmüyorum eşya alırken ve yerleştirirken...hele kv'yi asla...dün akşam bize gelmişti,bebeğin adını ''zeynep'' koyucaz dedik...tepki şu:başka isim bulamadınız mı?beğenmedim...asla olmazeşya alırken de aynısını yapıcaandan adım gibi eminim
şanslısın o zaman canım sen...bizde tam tersi bi durum var...eltim çeker kv'den...tatilin hangi döneminde geleceğini ve ne kadar kalacağını bilmiyorumki?
tatilden öncede hazırlamam mümkün değil cuma tatil zaten
bu tarz tepkiler wermez benimki, ii bi insan , saf kalplidir çok, eltimin ettiklerine bile oğlu için boyun eğiyo, yeri gelince tepkisini kibarca gösterirde, eltim anlamaz işte, cadıdır eltim.. hatta ben üzülürüm bile kendisine, zor bi hayat yaşamış o da..
bi yaz beraber dönmüştük bize, ben yatak odasında valizleri yerleştiriyodum, salona geliym bi dedim, koca köşe koltuğunu çekmiş temizliğe başlamış
sabah kalkar ütüleri yapar, yemeğimizi yapar hiç kötü bi lafını duymadım
da işte yinede ben yalnız yapmak istiyorum, bakıcaz artık bakalım ne zaman gelicek
benim pc açmıyo videoyuchosy yapamadım, imageshake yükledim şimdi nası olcak
şanslısın o zaman canım sen...bizde tam tersi bi durum var...eltim çeker kv'den...
o zaman şöyle yapabilirsin bence,alıcaklarını al ama yerleştirme işini kv gittikten sonra yap
benim pc açmıyo videoyu
3 ayrı link var, hangisi olacak? bir de kk ya nasıl ekle dicem?
kızlar yaaa çok tedirginim çamaşırımda ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibiydi çok korktum acaba oturduğum sandalyedenmi oldu dedim ama üzerimdek eşofman ıslanmamış hiç demekki dışarıdan değil şimdi tedirginim takip etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?