2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Can ciğer kuzu sarmalarım iyi akşamlar herkese,
Yilbirt yilbirt yanan evimde oturuyorum ben
Bugun anne bebek fuarına gittim poffffff hüsran ve hayal kırıklığı hiç birsey yok,
Koşarak uzaklaştık
Bugun kotu de bir ruya gördüm
Kızım doğmuş ama kesesinin içindeydi hala yerdeydi nasil doğurdum bilemiyorum.
11 kg imiş 73 cm diyorlar isin kötüsü konuşuyordu
Bana imtihan için gönderildiğini söyledi cok üzülüyordum ya

Hayir olsun canim ruyan, cok yedin yemegi demekki bebisi kocaman gordun hi hi hi

ayyy sen yine de dikkat et,aman hasta olma,ilaç da içemeyiz :18:
valla üşengeç insanlardan nefret ederdim başıma geldi aslında biz de çok ayrı kalamayız,3-4 gün zehir olur bana sürekli arar,rahat vermez hiç,özledim erken gel deyip durur

inşallah önemli bi şey çıkmaz canım,geçmiş olsun...

hayır olsun inşallah rüyan canım...
sen evi temizledin,darısı başımıza,doğum iznine çıkınca halılarımı,camlarımı sildirmem lazım benim de o zaman epey ağırlaşmış olurum,kendim yapamam heralde...

voltaj hayır olsun rüyan.. 11in bi anlamı warmı acaba:)

bide senin içine doğmuştur belki, hepimiz erken doğumdan tırsıyoz ya, içine doğuyo mu kız bizim topicden erken doğuran çıkarmı:))

hanipeks eşine geçmiş olsun, inşallah bi sorun çıkmaz..
çınarın videosunu imageshack e yükleyip, linki paylaşabilirsin
video foruma eklenmiyo sanırım, ben böyle paylaşmıştım..

ev temizliği konusunda bende tatilde kadın çağırıcam, artık kaç günde biterse
bide memlekete gitmicekmişiz, eşim risk almak istemiyorum dio
annesini çağırdı, o warkenmi kadın çağırsam, gelmeden mi, gidince mi bilemedim
bide biz bebişin odasını boyayıp hazırlıcaktık
o warken istemiyorum, çok ii biri Allah için
ama ben kendi kendimize hazırlamak istiyorum
birisi olunca illa bişelere karışıyolar

Hayırdır inşallah voltajım kabus görebilirmişiz bu dönemlerde

Coook tesekkur ederim kizlar,aksam yemegi yedim yine kotu midem ya bozdum bikac gun boyle gidecek heralde simdi yattim oglusun tekme atmasini bekliyorum endise ettim biraz ya ufaktan zehirlendiysem etkisi ona nasik olur ki , kotu dusunmemem lazim
Laternem insallah biran once hersey daha iyi olur ,saglik iste yerini hicbir sey tutmuyor az.kaldi insallah daha iyi olacak esin.
Bu arada annecigimin yaninda degilim ki ben , bakma bursada abim dayim amcam ananemin oldugunu sonradan yerlestiler abimle dayim ortak is yapiyor abim bu sene tasindi buraya amcam da noterlik yapmaya geldi yillar yillar.once o zaman yerlestiler,biz bodrumda yasiyoruz ben orada dogdum , annecigim ve babacigim orada, onlarin yanina gitmem icin ucaga binmem lazim bayramda gittim.en son.artik cesaret edemiyorum hele.ki boyle havalarda annem doguma dogru gelir o zaman gorurum ancak

Hanipeks gecmis olsun canim esine , ne zaman cikacak.sonuclar? Insallah birseyi cikmaz
Yuksek voltaj ruyan hayir olsun sen dersin ya hamilelikte ruyalari yorumlamamak gerek artik neler yatiyorsa bilinc altimizda ,anlamadigim bu ruyalari bize gosteren ne bilinc alti icin cok degisikler:/

erken doğum mu :18::18: sırf böyle dedi diye dr değiştirdim ben :18::18: inşallah hiçbirimiz erken doğurmayız...vaktinde gelsin kuzucuklarımız inşallah
ben senin yerinde olsam kv gelmeden temizlik işimi ve bebeğin odasını düzenlemeyi hallederdim...zaten zaman geçtikçe daha zor gelir hareket etmek...hem kimse karışmadan bitirmiş olursun işlerini...ben kimseyi çağırmayı düşünmüyorum eşya alırken ve yerleştirirken...hele kv'yi asla...dün akşam bize gelmişti,bebeğin adını ''zeynep'' koyucaz dedik...tepki şu:başka isim bulamadınız mı?beğenmedim...asla olmaz eşya alırken de aynısını yapıcaandan adım gibi eminim

tatilin hangi döneminde geleceğini ve ne kadar kalacağını bilmiyorumki?
tatilden öncede hazırlamam mümkün değil cuma tatil zaten
bu tarz tepkiler wermez benimki, ii bi insan , saf kalplidir çok, eltimin ettiklerine bile oğlu için boyun eğiyo, yeri gelince tepkisini kibarca gösterirde, eltim anlamaz işte, cadıdır eltim.. hatta ben üzülürüm bile kendisine, zor bi hayat yaşamış o da..
bi yaz beraber dönmüştük bize, ben yatak odasında valizleri yerleştiriyodum, salona geliym bi dedim, koca köşe koltuğunu çekmiş temizliğe başlamış
sabah kalkar ütüleri yapar, yemeğimizi yapar hiç kötü bi lafını duymadım
da işte yinede ben yalnız yapmak istiyorum, bakıcaz artık bakalım ne zaman gelicek

şanslısın o zaman canım sen...bizde tam tersi bi durum var...eltim çeker kv'den...
o zaman şöyle yapabilirsin bence,alıcaklarını al ama yerleştirme işini kv gittikten sonra yap

chosy yapamadım, imageshake yükledim şimdi nası olcak
benim pc açmıyo videoyu

şanslısın o zaman canım sen...bizde tam tersi bi durum var...eltim çeker kv'den...
o zaman şöyle yapabilirsin bence,alıcaklarını al ama yerleştirme işini kv gittikten sonra yap

benim pc açmıyo videoyu

pcden değil sanırım canım, bende de açılmadı..

hanipeks ben eklediğim videoyu açtım orda 2 link warya
sadece link yazanı kopyaladım, oldu sanırım

kızlar yaaa çok tedirginim çamaşırımda ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibiydi çok korktum acaba oturduğum sandalyedenmi oldu dedim ama üzerimdek eşofman ıslanmamış hiç demekki dışarıdan değil şimdi tedirginim takip etmeye çalışıyorum

hemen panikleme canım belki akıntı su gibi gelmiştir, yada sıcaksa terledin belki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…