2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hemen panikleme canım belki akıntı su gibi gelmiştir, yada sıcaksa terledin belki??

canım günlük ped takılıydı normalde akıntı olduğunda leke yaptığı bölge sabittir bu aksine arka tarafa doğr gelmiş ve akıntı gibi değildi bariz su gibiydi korkuyorum vallahi bu gece korkudan uyuyamamda takip edeyim eğer 1 kere daha olursa doktora gitmeyi planlıyorum inşallah farklı birşeydir bebeğim daha çok küçük

şşşşşşt panik yapma hemen...sakin ol...1 ay önce falan arada bana da oluyodu...hiçbi şey olmadı çok şükür...akıntın normalden daha sıvı gelmiştir...sen yine de takip et...allahın izniyle bi şey olmaz canım korkma...netten sürekli bi şeyler okuduğumuzdan vücudumuzdaki her belirtiyi yanlış yorumlayabiliyoruz bazen...

yine açamadım canım ben :26:

içini ferah tut canım, olmaz tekrar inşallah, hemen kötü düşünme..

bende açamadım, merve izlemiş sanırım, dmekki sorun bizde:26:

perilous canım zaman zaman bana da oldu, stres yapma cnm sakince bekle bakalım sık sık kontrol et çamaşırını.

içini ferah tut canım, olmaz tekrar inşallah, hemen kötü düşünme..

perilous canım zaman zaman bana da oldu, stres yapma cnm sakince bekle bakalım sık sık kontrol et çamaşırını.

sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi sorun yoktur ben takip edeyim nolur dua edinde öyle birşey olmasın yavrum çok minik daha

merve evet 2. kez girdim. ilkinde sistemlerinde hata oldu cd ye aktaramamışlardı.

kızlar ben de izleyemedim image den, daily ye yükledim ama son 15 sn kala bitio, 2. kez açın siz ilerletin

merve evet 2. kez girdim. ilkinde sistemlerinde hata oldu cd ye aktaramamışlardı.

kızlar ben de izleyemedim image den, daily ye yükledim ama son 15 sn kala bitio, 2. kez açın siz ilerletin

hey maşallah yaa nasıl da kıpır kıpır yavrum,elleri yüzünde allahım sağ sağlim kucağına aldırsın inşallah...çok tatlı bi bebek olacak annesi

Yeriiim o elleyiii paymaklayiiiii , bir ara ayagi kafasinin oraya geliyor demi cok tatli cok bal Allah kucagina almayi nasip etsin masallah

son snyeleri izleyebildin mi canım? bende 15. sn yede duruyor, kendim tekrar açıp ilerletiyorum. 35-40 sn toplamda.

teşekkür ederis gılsah teyzesi

kızlar iyi geceler herkeze ben bikaçgündür giremiyorum nette sorun var beni topikten felan atmayın heeeeeeee cuma kontrole gittim oluşumu gördüm çok şükür iyi 1.400 g olmuş oğlum dr çok iyi önde gidiyor dedi ilk kez net gördüm onu sanırım bikaç gün daha giremicem umarım herkez iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…