hemen panikleme canım belki akıntı su gibi gelmiştir, yada sıcaksa terledin belki??
şşşşşştkızlar yaaa çok tedirginim çamaşırımda ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibiydi çok korktum acaba oturduğum sandalyedenmi oldu dedim ama üzerimdek eşofman ıslanmamış hiç demekki dışarıdan değil şimdi tedirginim takip etmeye çalışıyorum
yine açamadım canım ben :26:
canım günlük ped takılıydı normalde akıntı olduğunda leke yaptığı bölge sabittir bu aksine arka tarafa doğr gelmiş ve akıntı gibi değildi bariz su gibiydi korkuyorum vallahi bu gece korkudan uyuyamamda takip edeyim eğer 1 kere daha olursa doktora gitmeyi planlıyorum inşallah farklı birşeydir bebeğim daha çok küçük
şşşşşştpanik yapma hemen...sakin ol...1 ay önce falan arada bana da oluyodu...hiçbi şey olmadı çok şükür...akıntın normalden daha sıvı gelmiştir...sen yine de takip et...allahın izniyle bi şey olmaz canım korkma...netten sürekli bi şeyler okuduğumuzdan vücudumuzdaki her belirtiyi yanlış yorumlayabiliyoruz bazen...
bende açamadım, merve izlemiş sanırım, dmekki sorun bizde:26:
şşşşşştpanik yapma hemen...sakin ol...1 ay önce falan arada bana da oluyodu...hiçbi şey olmadı çok şükür...akıntın normalden daha sıvı gelmiştir...sen yine de takip et...allahın izniyle bi şey olmaz canım korkma...netten sürekli bi şeyler okuduğumuzdan vücudumuzdaki her belirtiyi yanlış yorumlayabiliyoruz bazen...
içini ferah tut canım, olmaz tekrar inşallah, hemen kötü düşünme..
perilous canım zaman zaman bana da oldu, stres yapma cnm sakince bekle bakalım sık sık kontrol et çamaşırını.
Yeriiim o elleyiii paymaklayiiiii , bir ara ayagi kafasinin oraya geliyor demi cok tatli cok bal Allah kucagina almayi nasip etsin masallah
merve evet 2. kez girdim. ilkinde sistemlerinde hata oldu cd ye aktaramamışlardı.
kızlar ben de izleyemedim image den, daily ye yükledim ama son 15 sn kala bitio, 2. kez açın siz ilerletin
Yeriiim o elleyiii paymaklayiiiii , bir ara ayagi kafasinin oraya geliyor demi cok tatli cok bal Allah kucagina almayi nasip etsin masallah
hey maşallah yaanasıl da kıpır kıpır yavrum,elleri yüzünde allahım sağ sağlim kucağına aldırsın inşallah...çok tatlı bi bebek olacak annesi
senin ilk yüklediğin linkten açabildim cnm diğerleri bende de açmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?