2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanipeks sen kaç lira verdin detaylıya ben 175 tl ödedim 20 saniye renkli videosu var
eve geldk cdyi bi açtık siyah beyaz bölüm kayda alınmamış sadece doppler var yarım saat bakmştı siyah beyazda keşke oda olsaydı elimizde

teşekkür ederiz canım. bi ara ağzını da açıyor ilk videoda :)

287 tl verdim cnm. 3 tane 30ar sn lik video

hanipeks tatlım çınarı izledim;41 kere maşallah çok tatlı
özellikle 2. görüntüde yüzü ne kadar da net çıkmış kime benziyor annesi??
3. görüntüde uyuyormuydu,dizini nasıl tutmuş kuzum yaaa sıkışıyorlar artık içimizde

Selamlar kızlar, yoğun bir hafta sonu oldu benim için.Dün eksiklerimizi tamamladık yine, artık pek eksik kalmadı.park yatağını ve bebek arabasını da aldık, ana kucağı ni da.ayrıntıları yarın yazarım, su an telefonla zor olacak..bugün de alışveriş, yemek, çamaşır ve ütü ile geçti, yorgunum yatacağım, yarin görüşürüz..kib.

canım gecmiş olsun..daha ne kadar bursadasın?

bir kere bende de olmuştu canım. çok yorulduğum bir gecenin sabahında çamaşırı ıslatacak kadar su gelmişti.
takip et bir daha olursa hemen doktora git. olmazsa kafana takma oluyormuş böyle şeyler
ve dinlen

kucagı doldurur bir bebek olacak demek ki
maşallah size

Hayir olsun canim ruyan, cok yedin yemegi demekki bebisi kocaman gordun hi hi hi
Âmin ,bu hafta cok istahsizim kuzum ya 2 lokma yesem tıkanıyorum
Sagol canım .asla kendiniz yapmayın .ben yaptım ama benim vücut devamlı bir atraksiyon halinde
O halde bile belimin ağrısından yatamadim.birde burda gelecek kimse yok herkes is arar ben işçi bulamıyorum:)))
Kiz bak dedin de acele doguma 73 hatta saat itibariyle 72 gün mü var
38.haftanin bitimi de ona denk geliyor
Kızımı 1 ay oldu goreli,bu hafta ins giderim.
Benim kaynana geliyormuş hatırlıyorum da en son cinsiyetin belli oldugunda konuştuk,şimdi bu sıkı fiki muhabbetten sonra gelmesi cok mantıklı.en iyi kaynana göçmüş kaynana
Evet canım,hangi bilinçte görüyoruz bilmiyorum belkide bilinçsizce
Daha doguma yaklaştıkça doğurur dururuz .sabah kalkıp lohusa gibi yürürüz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…