o benim oğluş kızz, ben denemek için eklemiştim:)
şimdi izledim
maşallah paşaya, ama utangaçmı olucak ki, 2 eliyle birden kapatmış yüzünü, ama arada ağzını burnunu gördüm walla:)
ağzı küçücük:))
maşallah maşallahhh
hanipeks sen kaç lira verdin detaylıya ben 175 tl ödedim 20 saniye renkli videosu var
eve geldk cdyi bi açtık siyah beyaz bölüm kayda alınmamış sadece doppler var yarım saat bakmştı siyah beyazda keşke oda olsaydı elimizde
teşekkür ederiz canım. bi ara ağzını da açıyor ilk videoda :)
287 tl verdim cnm. 3 tane 30ar sn lik video
siyah beyazında var
nerde yaptırdın sen
adanada cnm özel medline hastaneleri
Coook tesekkur ederim kizlar,aksam yemegi yedim yine kotu midem ya bozdum bikac gun boyle gidecek heraldesimdi yattim oglusun tekme atmasini bekliyorum endise ettim biraz ya ufaktan zehirlendiysem etkisi ona nasik olur ki , kotu dusunmemem lazim
Laternem insallah biran once hersey daha iyi olur ,saglik iste yerini hicbir sey tutmuyor az.kaldi insallah daha iyi olacak esin.
Bu arada annecigimin yaninda degilim ki ben , bakma bursada abim dayim amcam ananemin oldugunu sonradan yerlestiler abimle dayim ortak is yapiyor abim bu sene tasindi buraya amcam da noterlik yapmaya geldi yillar yillar.once o zaman yerlestiler,biz bodrumda yasiyoruz ben orada dogdum , annecigim ve babacigim orada, onlarin yanina gitmem icin ucaga binmem lazim bayramda gittim.en son.artik cesaret edemiyorum hele.ki boyle havalardaannem doguma dogru gelir o zaman gorurum ancak
kızlar yaaa çok tedirginim çamaşırımda ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibiydi çok korktum acaba oturduğum sandalyedenmi oldu dedim ama üzerimdek eşofman ıslanmamış hiç demekki dışarıdan değil şimdi tedirginim takip etmeye çalışıyorum
kızlar iyi geceler herkeze ben bikaçgündür giremiyorum nette sorun var beni topikten felan atmayın heeeeeeee cuma kontrole gittim oluşumu gördüm çok şükür iyi 1.400 g olmuş oğlum dr çok iyi önde gidiyor dedi ilk kez net gördüm onu sanırım bikaç gün daha giremicem umarım herkez iyidir
Âmin ,bu hafta cok istahsizim kuzum ya 2 lokma yesem tıkanıyorumHayir olsun canim ruyan, cok yedin yemegi demekki bebisi kocaman gordun hi hi hi
Sagol canım .asla kendiniz yapmayın .ben yaptım ama benim vücut devamlı bir atraksiyon halindeayyy sen yine de dikkat et,aman hasta olma,ilaç da içemeyiz :18:
valla üşengeç insanlardan nefret ederdim başıma geldiaslında biz de çok ayrı kalamayız,3-4 gün zehir olur bana sürekli arar,rahat vermez hiç,özledim erken gel deyip durur
inşallah önemli bi şey çıkmaz canım,geçmiş olsun...
hayır olsun inşallah rüyan canım...
sen evi temizledin,darısı başımıza,doğum iznine çıkınca halılarımı,camlarımı sildirmem lazım benim deo zaman epey ağırlaşmış olurum,kendim yapamam heralde...
Kiz bak dedin de acele doguma 73 hatta saat itibariyle 72 gün mü varvoltaj hayır olsun rüyan.. 11in bi anlamı warmı acaba:)
bide senin içine doğmuştur belki, hepimiz erken doğumdan tırsıyoz ya, içine doğuyo mu kız bizim topicden erken doğuran çıkarmı:))
hanipeks eşine geçmiş olsun, inşallah bi sorun çıkmaz..
çınarın videosunu imageshack e yükleyip, linki paylaşabilirsin
video foruma eklenmiyo sanırım, ben böyle paylaşmıştım..
ev temizliği konusunda bende tatilde kadın çağırıcam, artık kaç günde biterse
bide memlekete gitmicekmişiz, eşim risk almak istemiyorum dio
annesini çağırdı, o warkenmi kadın çağırsam, gelmeden mi, gidince mi bilemedim
bide biz bebişin odasını boyayıp hazırlıcaktık
o warken istemiyorum, çok ii biri Allah için
ama ben kendi kendimize hazırlamak istiyorum
birisi olunca illa bişelere karışıyolar
Evet canım,hangi bilinçte görüyoruz bilmiyorum belkide bilinçsizceHanipeks gecmis olsun canim esine , ne zaman cikacak.sonuclar? Insallah birseyi cikmaz
Yuksek voltaj ruyan hayir olsun sen dersin ya hamilelikte ruyalari yorumlamamak gerek artik neler yatiyorsa bilinc altimizda ,anlamadigim bu ruyalari bize gosteren ne bilinc alti icin cok degisikler:/
o benim oğluş kızz, ben denemek için eklemiştim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?