2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hanipeks,aboo cok datlu bir şopar bu kiz maşallah
Ama bu halinden bayağı buyumustur kuzucuk epey oldu yanlış hatırlamıyorsam .

günaydın kızlar
hanipeks dün izledim canım bebişini ama yorum yapamadan çıktım çok tatlı maşallah Allah güzel ömürler versin inşallah

Günaydın kızlar. kanal d de yayınlanan irfan değirmencioğluyla sabah haberlerinde kadınların 24 haftalık doğum izni ne oldu. ne zaman çıkacak. bakanlar kurulunda nerde tıkanıyor. az sonra hep beraber tartışacaz falan diyor. Ben işe gitmek için çıkmak zorundayım evden. Seyredenler ayrıntıları yazarsa çok iyi olur.

yazını okuyunca açtım kanalı canım...bi gelişme olursa yazarım buraya
herkese günaydın,mutlu haftalar...

canım haber gösterildi...bakanlık hala çalışıyomuş, işverenler ile ortak bi karar almaya çalışıyolarmış,henüz bi karara bağlayamamışlar...bazı avrupa ülkelerinde ücretli doğum izin sürelerinin çok daha uzun olduğundan bahsedildi (örn:bulgaristan'da 13 aymış) ropörtajlar yapılmış,onları gösterdiler,herkes 6 ay bile az falan demiş...öyle işte....

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,

hanipeks tatlım çınar'a bayıldım bayıldım. çok tatlı maşallah eşimle beraber izledik uzaktan sevdik çınar'ı allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.

Herkese hayırlı sabhlaaar anneler ve tatlı bebişleriii hanipeks maşallah oğluna ekranı sıkcaktım az kalsın :)))))

günaydın kızlar.herkese hayırlı sabahlar ve iyi işler....

hapineks videonu izledim. ayyy çok duygulandım canım,maşallahı var çınar ımızın.rabbim kolay doğum nasip etsin ikinize de...

doğum izninin olmusuz haberi benim de moralimi bozdu.
ne var yani sadece 2 ay daha uzatacaklardı.

Günaydın kızlarr,,

Haftasonu CNr anne çocuk fuarındaydık. İl büyük alışverişimizi yaptık. Araba alıp almamak konusunda emin değildim ama doğum Nisana denk gelince yazın kesin lazım olacak diye bu arabyaa karar verdik .. :)

Birde bir arkadaşım bu beşiği öve öve bitiremedi. Hrm çok ugun fiat hemde çk kulanışlı olduğunu anlattı, Hem sallanıyormuş, Sallamam ben bebeğimi demeyenler için her odaya taşınabilir katlanıp götürebilir bir yatakmış, İlk doğduğunda anne odasında sonra 9 aya kadar odasında yatabilmiş oğlu.O kadar beğenmişlerki iki tane almışlar birini kayınvalidesinde de koymuşlar eltisifilan kulanmış

Aslında annemler aşağıdaki gibi bir sepet süsleteceklerdi, Dedim bi durum buna bakalım , Eğer beğenirsek bunu üsletirsiniz. İnceleyin derim, Ciddi tavsiyesi var :))))

Fuar çok güzeldi kızlar yaa, Giden var mı ? 2,5 saat gezdik aldım ufak tefek birşeyler ama yetmedi kocamın ayakları ağrıdı ama bende bir azim bir azim hala dolaşasım vardı :)))

Bir arkdaşım yurtdıişına çıkacak ne istersen söyle getireyim dedi. Bu süt pompalarını biberonalrı ordan isticem ama hangi marka istesem bilemiyorum. Varmı fikri olan yurtdışında yaşayan bir arkdaş vardı .. Medela ile Avent arasında kaldım,

Günaydınn,Ne olmuş ya iptal mi doğum izni (( Benim haberim yok ...

Daha bu sabah Başbakan bir çifte 3 te yetmez 5 tane diyordu ... O çocuklar sokakta büyüyecek sanki kim bakacak hangi parayla yetişecek bunuda düşünüyorlar mı ? Önce heveslendirdiler sonra yan çizdiler

delinin biri kuyuya taş atar kimse çıkartamaz. yada tükürdüklerini geri alamıyorlar.
bu yaptıkları reklam bile yetiyor onlara.(işin içinde olan bizler gibiler gerçeği biliyoruz sadece).işte napsınlar,bakanlar kuruluna takıldı......vah vah.

Günaydınlar herkese.Yaa bu doğum izni ne olacak biran önce çıkacaksa çıksada hepimiz rahatlasak :)

günaydın kızlar,

dün gece hiç uyuyamadım öksürmekten , o kadar da şiddetli ki, çocuğun başı döndü içerde, çok korkuyorum, yani altıma kaçırdım sölemesi ayıp ama o kadar kötü öksürüyorum
bi de yaşama yolculuk belgeselini izlemiştik dün, kadın da bronşit oldu, sonra suyu geldi, hastanede yattı falan erken doğum yaptı, tam gecesi izlemişim, şimdi de okudum, öksürük su kesesini patlatıyomuş, rahimde kasılmaya sebep oluyomuş falan çok korkuyorum tutuyorum kendimi öksürmemek için ama çok zor tabi, napsam bilmiyorum,

bildiğiniz doğal yollar var mı?

geçmiş olsun öksürtmemek için su iç ılık ıhlamur da içebilirsin ballı su da yumuşatır ama öksürtüyo da ama sert öksürtmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…