2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlarr

bu hafta benim son çalışma haftam nasipse.. bundan sonra taaaa iki sene sonra eylülde işbaşı yapıcam inşallah..
hafta sonu kontrolüm vardı.. ne yazık ki çok canım sıkıldı..
kızım hala ters duruyor ve kordon boynuna dolanmış.. doktor korkma dedi ama biliyorsunuz korkmamak elde değil bu tür durumlarda. sağımdan soluma bile korkarak dönüyorum artık ona bi sey olacak diye..,
öte yandan ilk kez yüzünü bu kadar net gördük. doktor babasına benzetti.. minicik bir burnu ve çok tatlı yüz hatları vardı. doktor teyzesi çok beğendi kızımı..babası da ilk kez kendimi baba gibi hissediyorum diyor :) ağzını açıp kapıyordu kızım biz izlerken babası da iki gündür o hareketi yapmaya çalışıyo

ve doktor bebek dönerse ısrarla sana normal doğumu tavsiye ediyorum bebeğin başı küçük rahatça doğum yaparsın dedi. yemezler dedim keseceksin aşağıdan ne fark edecek. ilk doğumlarda alttan kesi %90 olur dedi. yapmam dersem yalan olur dedi. zaten yırtık oluyo en azından kesik düzgün olur vs vs dedi. sen sezeryana hazırlan doktorcum dedim çıkarken..
kızım 41 cm olmus ve 1750 gr.. onu çok özledim kızlarrr

geçmiş olsun öksürtmemek için su iç ılık ıhlamur da içebilirsin ballı su da yumuşatır ama öksürtüyo da ama sert öksürtmez

ofelyam geçmiş olsun canım..
ballı, karabiberli süt yatarken iç iyi gelir göğsünü yumuşatır. ayrıca toz zencefil-bal karışımı iyi geliyor. macun gibi yapıp yiyebilirsen eğer.. göğsüne sıcak havlu ya da tülbent koy evdeyken.. bildiklerim bunlar çabuk geçer inşallah canım.. bende öksürüp aksırınca kaçırıyorum altıma.. iki üç kez geldi başıma

selam kızlar; nasılsınız?
kaç gündür yazamadım. telefondan takip etmeye çalıştım cumartesi uzun da bi mesaj yazdım ama nereye bastıysam silindi gitti. bende bugün bilgisayardan rahat rahat yazarım diye düşündüm.
tek tek alıntı yapamadım baya geçmişte kalmış ama cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. çok sağolun sizlerle paylaşmak çok iyi geliyor bana.

en son çarşamba günü ilaçlara başladığımı yazmıştım size. perşembe sabah kalktım öksürük vs. derken çok fena grip oldum sanırım geçen gün acilde kaptım. ilaçlarda bünyemi çok zayıflatınca hemen şifayı kaptım. 2 gün rapor aldım mecburen hem ilacın yan etkileri hem grip derken 2-3 gün lokma koyamadım ağzıma. bebeğim için çok çok üzüldüm beslenemiyor diye. zorla yesem yediğimi çıkarıyordum. üstelik çok kötü öksürüyordum öksürdükçe kasıklarıma sancılar saplanıyordu. zaten kasılma olacak diye kendime çok dikkat etmek zorundayım. cuma- cumartesi ayağa bile kalkamadım. sağolsun eşim koştu her işe. yorgunluktan bi hal oldu adamcağız. ama neyse ki dün kayınvalidemler geldi.
bende biraz daha iyi olmuştum. ayaklandım biraz. bişeyler de yiyince az daha toparladım. gribim devam ediyor ama artık daha iyiyim. bugün de işe gelebildim şükür.

eşimle baya kötüydük biliyorsunuz son günlerde ama çok şükür düzeldik. sağolsun şu hastalığımda falan çok destek oldu bana. bende artık fazla uzatmak istemedim. hem bana hem ona bi faydası yok kırgınlıkların diye. tabi bi de kayınvalidemlere karşı eşimle soğuk olmak istemem. sonuçta evimize misafir geliyorlar. oğullarını eşiyle kötü görmek ne kadar üzer onları. zaten çok büyük bişey yoktu ama benim hassaslığım onun fevri davranışları derken uzamıştı kırgınlık. şükür ki bitti.

Allahın gücüne gitmesin ama bu hamileliğim sırasında çok aksilikler çıktı kızlar. Rabbim bizi sınıyor biliyorum ama insan işte her zaman aynı ruh halinde olmuyor. Allahım evlatlarımıza sağlık versin gerisi bir şekilde halloluyor inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur hepimize...

sernil; babanın rahatsızlığı için çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun dua paylaşımına da katılamadım. ama her zaman dualarımdasınız.

laterne eşinin sonuçları ne zaman çıkacak takip edemedim geçmişten ama inşalalh hayırlı haberler alırsınız canım.

rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahhh

canım çok geçmiş olsun aynı dert bende de var geçen perşembeden beri. aşırı kötü bir öksürük sanki ciğerlerim çıkıyormuş gibi. üstelik benim kasılma problemlerim de var. değil öksürmek sert bir hareket bile yapmamam lazım. ama elde değil deli gibi öksürüyorum. hatta kaç sefer kasığıma aşırı ağrı saplandı öksürmekten. ben cumartesi doktorumu aradım balgam varsa öksürüğü kesmemek lazım ama senin fazla öksürmen de zararlı dedi. benical öksürük şurubu verdi. 2 gün sabah akşam içtim. bugün daha iyi en azından çok sert değil öksürüğüm. onun dışında nane limon, ayva kabuğu, ıhlamur falan önerdi. sabahtan akşama elimde fincanla gezdim. baya yardımcı oldu bunlar bana. Allah şifa versin. hiç moralini de bozma allahın izniyle bişeycik olmaz. sen bol bol nane limon iç. çabucak iyileşirsin inşallah.

canım darısı başıma çok sevindim son haftan olmasına. benim daha 4 haftam var ( allahın izniyle bişeycik olmaz kızına maşallah kocaman kız olmuş abla olmuş prensesin.

dmt :)

hasta olmana üzüldüm geçmiş olsun ama herşeyde bi hayır var.. eşinle yakınlaşmanızı sağladı böylece buzlar eridi :) buna çok sevindim. Allah daha iyi etsin.. tez şifa bulursun inşallah canım

günaydın sanada canım..
bebeğin gelişimi maşallah çok güzel..
bende cuma gittim..çok şükür bi sıkıntı yok sanırım bişi söylemedi..
2 haftada bir görücem artık seni dedi..
doğum olayını bende konustum..kesi yapmazsak bu sefer genişleme olucak dedi..
kesi yi yapmayanlar genelde ebelerdir o an aklıma şu geldi belki gece yaparsam doğumu onu çağırmam ebeler yapar
tamam o zaman yapın madem ama lütfen duymayayım acısını dedim..
uyustururuz dedi..
doğumda muhtemelen mart sonu olucakmıs..normal doğum pozisyonunada geçmiş..istersen epiduralde yapabiliriz dedi..ben hayır istemiyorum dedim..
mezocum benimde son iki haftam..haftaya yerime başka bir kız gelicek işi öğretip çıkıcam

sağol canım Allah razı olsun.
hem hasta olmam hem de bakıcımızın cuma günü aniden işten ayrılmasının bana yaşattığı üzüntü eşimle aramızın düzelmesine sebep oldu. gerçekten her şerde bir hayır var.
gerçi yaşadığımız çözülemeyecek bişey değildi ama ufak tefek şeylerin birikimi baya bir aramızı bozmuştu.
ilk adımın karşı taraftan gelmesini bekliyorduk sanırım ama bi anda yaşadığımız yeni şoklar bizi kendimize getirdi.
bi şekilde birlikte altından kalkmamız gereken bir sorunla karşı karşıyayız şu anda. bir anda her şey üst üste geldi ama elele verip çözeceğiz inşallah

geçmiş olsun öksürtmemek için su iç ılık ıhlamur da içebilirsin ballı su da yumuşatır ama öksürtüyo da ama sert öksürtmez

kızlar saolun hepiniz, bugün sölediklerinizi yapiiym de geçmezse doktoru arıycam arttık, ay belim, kasıklarım da ağrıyo sanki , bi tuhafım , inş. bitki çaylarıyla geçer, şimdi iyi de gece noluyosa oluyo nedense

oooo tatil yaklaşmış seninde katinammm :)

neden epidural istemedin canım ??? ne dayanıklı hatunsun kız sen öyle.. ebeye yaptırırım, edidural de istemem falan havaları
senin slogan çok tutttu burda nasıl girdiyse öyle çıkacak !!
ben çok tırsağım.. zaten doktor diyo isteye isteye ters bıraktın bebeği diyo bu durumda zaten normal olmazmış benim. kızım dönmezse ben muradıma ericem :))

ayyy canım ya öyle deme bende normal doğum normal doğum diye tutturmuştum hem çok tırsıyordum hem de ille normal olsun diyip duruyordum valla bi anda bi baktım ameliyathanedeyim.
sende sezeryan sezeryan diyorsun bi bakmışsın doğurmuşsun bile hemde normal :)) sağ salim doğsun rabbim ikiniz için de en sağlıklı doğum şeklini nasip etsin inşallah

KUZUM çok şükür bebeğim eskisi gibi karate kitliğe başladı =)maşallah diyorum ayy o gece nasıl ağladım gece kabuslar gördüm bebeğimle alakalı falan gece kalktım hala hareket etmiyor odasına gittim oturdum nasıl ağladım nefesim kesildi artık sonra dedim ki nolur bebeğim bi tane vur diye elimi koydum tam elimi koyduğum yere bi vurdu sonra orada büzüştü resmen hissettim o öyle yapınca da hem güldüm hem ağladım sabaha kadar oğluşum kur yaptı bana döndü vurdu sürtündü şimdi yazarkende oynuyor yavrum benim allahım hiç birimize evlat acısı tatdırmasın yarabbim amin =)

iki günlük yaparım cum çalışıo görünüos da gelmios işe iş başını cumartesine verir olar biter şeyi sorcam çarşamba daktıra gidicem ya daktırcım iş başı veriyor ya normalde o günüde mi rapora katacak peki yoksa o güne iş başı verip perş-cuma ya rapor verebilir mi 3 günden sonrası kesiliyor tam olarak bebeğim demi

kuzum yedim tatlı kaddiyen yeme dediği halde yedim ama hareket etmedi neler yaşadım allahım kabus bir geceydi o gün ama benim yafrım annesini üzmüyor daha =)
kaynanama ben daha diyecek laf bulamıyorum gerçekten kadın bu aya kadar bir kez mi ne geldi gelmez olsun ya artık dedirtti bunu bana neler yaşadım onun yüzünden nasıl birisi ben anlamıyorum ki ya ben çok ince düşünüyorum ailemden alışkın olduğum bişi benim annem babam biyere giderken asla elleri boş gitmezler hele hele ki hamile varsa babam meyvesi sebzesi tatlısı tuzlusu artı yemek alır götürür benim kaynanam meyveye bayıldığımı bile bile eli boş geldi ve bozuldum gerçekten bi arkadasım daha hamiş daha 6 haftalık onun ki kayınvalidesi taşıyormuş eve meyvesini sebzesini şimdiden kıyafetler bakıyormuş falan oda kaynana benimki de anlamıyorum ki ya onun getireceği iki meyveye kalmadım allaha şükür annem babam her eksiğimi görüyorlar ama insan umuyor amann kuzum sallamayacağız diyoruz beceremiyoruz yavaş yavaş alışacağız sanırım annem diyor ki çocuk olduktan sonra daha rahat olursun daha rahat laf söyleyebiliyorsun diyor inşallah dedim annem çok kızardı ben kaynanama atınca artık hak verdi hamişliğimde tamamen bişi diyince değmeyecek insanlar hakkında konusup canını sıkma diyor annemin demeyeceği bişi artık oda gördü yüzlerini hele babam diyor ki kına gecesinde sana bir bakışını yakaladım daha istesem de ısınamam ona diyor görümceme kıl oluyor zaten =) duruo duruo yok istediği kadar taklit etsin sana benzeyemes diyor ne alaka baba dedim baksana türbanlıydı şimdi seninle bikini yarıştırıo dio dedim yarıştırsın o bikinin suda hakkını vermek lazım ben senin kızıyım deniz kızı olarak büyüdüm o denizi sadece istanbula gidince vapurda görmüş yüzme bilmiyor düşünsene salına salına denize girip kıyıda oynadığını hahaha =) sana tavsiyem bacım böyle otur kaynana falan gıcık olduklarına kaş kirpik çiz dalga geç bi iyi geliyor ki otur dalgalarını geç =)

bacımmmm çok sağolun o kadar iyisiniz ki moral oluyorsunuz moralli sağlıklı döndüm kuzum oğluşumda allah nazarlarsan saklasın harektlendi eskisi gibi =)telefonuda sanmıyorum suan da vazgectim gibi zaten alsa yok demem ama ısrar da etmem borcumuz hafiflesin bide onu borç edip kendimi sıkıstırmak istemiyorum daha doğum parası falan var kartlar boş olsun =)

maşalllah çok dadlılarrrr =)pembe olması yetiyor bana zaten hipnotize oluyorum aşığım bu renge ya
ı love pink =)

oyşşş çok tatlılar ya küçük küçükler ya =)yaff ben bi hay aldım bıraktım daha almıyorum kocamın sorumsuzluğu gibi hissediyorum kartlarımı aldı borç yapma dio bişi alamıyorum daha acil bişi olsa hastanede dımdızlak kalacağız adamın kafayı borçla bozmuş ya anlamıyorum elinden gelse taksitler bitene kadar içinde tut diyecek eksikleri borçları tamamlayalım öyle doğur sinir edio beni

kuzuuuu kıyamam yaf benimde oldu daha önce böyle bişiyim yoktu bende kabızlık çektim anam kayısı hoşafı yaptı şimdi ishalim =)
ama totom çok acıyordu aynayla baktım minik mor bir baloncuk var anneme söyledim basurdur dedi ama oturmama falan engel olmuyor dururkende acımıyor sadece kabızlık çektiğim dönemde kanıyordu tuvaletteyken

doktor cumartesi bebek ters kordon boynunda dedi ya eşim böyle bi kötü oldu bi şey olmasın bebeğimize falan diye.. ben normalde cumartesi temizlik yaparım pazar eşimle takılırız.. cumartesi birsey yapma diye tembihledi. pazar günü hayatında ilk kez ev süpürdü sildi çok başarılı değildi ama bilerek ses etmedim yapsın ne kadar yapsa kardır dedim.. iyiki o temizledi bilsem bugüne kadar yaptırırdım.. normalde hep salonda çerez falan yer, döker çok umursamazdı.. kendi temizledi ya bu sefer.. çekirdek koydum götürdüm.. diyo ki aaaa askım yeni süpürdüm çok yoruldum kirletmeyelim..
vay be dedim salak kafam.. şimdiye kadar niye yapmadım bunu. kendi temizledi ya bi özen bi özen inanamadım :))
acaba ütüyü de mi ona yaptırsam böylece bir pantolonu üç gün giyer belki.. iki günde bir pantolon atıyo atıyo kirli sepetine. baş edemıyorum ütüsüyle

ay mezoşum benim, duruşu şimdi önemli değil dedi benim doktorum son haftaya kadar o kadar çok değişir ki sen bile şaşırırsın dedi, zaten dönmeyen bebeklerin oranı çok çok düşükmüş, e zaten sezaryen istiyosun , o zmn zaten problem değil, kordon dolanmasını bilmiyorum ama ya bu kordon zaten hep dolanmıyo mu, taaa doğarken farkedildi benim kardeşimde, yani seninki zaten harketli doladığı gibi açmasını da bilir annesi merak etme:)

ne güzel izne çıkıyosun , bu senin en güzel haftan, darısı tüm çalışanların başına:)

slogan tuttu hee..
canım epidurali neden istemedim ıkınma hissini kaybettirdigini bildiğim için istemedim..
epidural olunca ıkınıyosun ıkınıyosun bebek çıkmıyo sen ıkındıgını sanıyosun en yakın arkadsımın basına geldi bu durum..(herkeste aynı olacak değil tabi )
hee çok sancım olursa elbet epiduralle alın derim..o acıya dayanamazsam eğer..
son anına kadar bekle canım tek hamleyle bide dönebilir bebişin..ama sen illa sezeryan yapıcam diyosan sezeryan ol gitsin aman yaaa.

canım maşallah prensesimize...kordon konusunda doktorunda korkulacak birşey yok demiş üzme kendini,sezaryan konusunda hemfikiriz bende çok korkuyorum normal doğumdan

güle güle kullanın canım arabanızı. ben de bu beşikten istiyordum oturma odası için sonra vazgeçtim. oğlum doğduktan sonra sallanmak isterse bende bundan alırım artık.

geçmiş olsun canım ya. bende 2,5 aydır öksürüyorum geçmeyen, gece artan bir öksürük doktorum hiçbişey vermemişti bana. sinüzitim var benim gece akıntım oluyor afedersin boğazımda birikince öksürtüyor. arkadaşlar herşeyi söylemişler zaten inşallah şifa bulursun tatlım.

maşallah yaren'e ne kadar büyümüş öyle kocaman kız olmuş. bi de dengeli beslenemiyorum diyorsun mezocum. 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum ama benim oğlum yine de çok zayıf.
izinede ayrılıyormuşsun tatlım. tam zamanına denk gelmiş senin hamilelik. 1. dönem sonu arkasından doğum izni. süper valla.
benim doktorum beni doğurtmayacak galiba hiç doğumdan söz etmiyor.

o nasıl güzel izin öyle kuzum bana da ver azıcık bende istiyorum ne güzell ya bebeğinin ilk herşeyinde yanında olacaksın ilk konuşmasında ilk emeklemesinde ilk adımında herşeyse ben korkuyorum ki iş yeri kıllık edecek ben 3 aylık bırakıp geleceğim diye allah bu maddi sıkıntının belasını versin artistlikte yapamıyon ki bırakıyom lan al işini basına cal diye suan tek duam eşimin babası bi kaza sonucu vefat etti maneviyat tazminati çıkarsa gerçekten bir kurusunda değilim ne kadar alacaklarınıda bilmiyorum ama eşimin dediğine göre borcumuzu kapatabilirmişiz bebeğim için dua ediyorum kazanırlar inşallah diye borcumuz olmazsa bir yaşına kadar ücretsiz izin alarım ama borc olduğu sürece 6 ayı zor geçiririz gibi

:103::103:

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ÜYE ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ [/TD]
[TD]KAÇINCI BEBEK[/TD]
[TD]CİNSİYET KIZ ERKEK[/TD]
[TD]BEBEĞİN İSİMİ[/TD]
[TD]HAMİLE KALINAN KİLO & ŞİMDİKİ KİLO[/TD]
[TD] ŞEHİR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Laterne[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Erkek +)
[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]54 - 62,5[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hil-bur[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]26.06.2012[/TD]
[TD]30.03.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Derin Lal & Deniz Burak[/TD]
[TD]48 - 63[/TD]
[TD]Balıkesir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vitamin87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]25.06.2012[/TD]
[TD]02.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Nazlı[/TD]
[TD]67 - 74[/TD]
[TD]Samsun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MRL_26[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]26.06.2012[/TD]
[TD]02.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD]Kız +Kız
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alewmee[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]26.06.2012[/TD]
[TD]02.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]59 - 64[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]26.06.2012[/TD]
[TD]02.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Kemal[/TD]
[TD]68 -81[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Susuna[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]26.06.2012[/TD]
[TD]03.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Skumaniac[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]27.06.2012[/TD]
[TD]03.04.2013[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Ece[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep_Kar[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]27.06.2012[/TD]
[TD]03.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katinamm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]28.06.2012[/TD]
[TD]04.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]60 - 68[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuncss[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]28.06.2012[/TD]
[TD]04.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ali Emir[/TD]
[TD]86 - 94[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mezopotamya82[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]25.06.2012[/TD]
[TD]04.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]54 - 61[/TD]
[TD]Mardin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aaumut[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]10.07.2012[/TD]
[TD]04.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]62 - 74[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Huysuz Melek[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]04.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]59 - 65[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lunalein[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]28.06.2012[/TD]
[TD]04.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tqc3[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD][/TD]
[TD]04.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Miraç [/TD]
[TD]63 - 71[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pztf[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]28.06.2012[/TD]
[TD]05.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kahramanmaraş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]05.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Erkek +)[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Umutege16[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]30.06.2012[/TD]
[TD]05.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Kaan[/TD]
[TD]61 - 76[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu0473[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]05.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mergen[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]01.07.2012[/TD]
[TD]06.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek+Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]59 - 75[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ycl2012[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]29.06.2012[/TD]
[TD]06.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Elif[/TD]
[TD]62 - 68[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derineser[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]07.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Erkek +)[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Selin[/TD]
[TD]64 - 71[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ersnil[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]01.07.2012[/TD]
[TD]08.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Aras[/TD]
[TD]72 - 80[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LimonluParfe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[TD]08.042013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]67 - 74[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LaydLine[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[TD]08.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]62.3 - 66.9[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yagmur.[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]01.07.2012[/TD]
[TD]08.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]57.5 - 62.5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_lena_[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[TD]09.04.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Bakü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sipsezan[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]09.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Elisa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Chosy[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]04.07.2012[/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meryem38[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]04.07.2012[/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Erkek +)[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ömer[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Somewherecold[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MsFlowerGirl[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]04.07.2012[/TD]
[TD] 10.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]63 - 66.4[/TD]
[TD]ABD[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zapzup[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]05.07.2012[/TD]
[TD]11.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]61.5 - 70[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur1982[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.06.2012[/TD]
[TD]11.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Mekke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yüksek Voltaj[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]05.07.2012[/TD]
[TD]11.04.2013[/TD]
[TD]Üçüncü (1Erkek +2.Kız +)[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]56 - 73[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Encan[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Emir[/TD]
[TD]80 - 87[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wosgi[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]05.07.2012[/TD]
[TD]12.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Erkek +)[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]56 - 61[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DaFFy[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]06.07.2012[/TD]
[TD]12.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]64 - 69[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Enaturel[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]06.07.2012[/TD]
[TD]12.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]62 - 65[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Barbaros33[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]06.07.2012[/TD]
[TD]12.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]50 - 62[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vilin[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[TD]12.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]55 - 62[/TD]
[TD]Samsun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egomego[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]07.07.2012[/TD]
[TD]13.04.2013[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Dorukhan Ayaz[/TD]
[TD]51 - 53[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nemu3455[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]07.07.2012[/TD]
[TD]14.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]58.5 - 66.5[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülimier[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]09.07.2012[/TD]
[TD]14.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Ayşe Meryem[/TD]
[TD]95 - 87[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esrasm[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]10.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Emin[/TD]
[TD]58 - 67[/TD]
[TD]ABD[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dmt_[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]10.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Erkek +)[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Umut Tuğra[/TD]
[TD]70 - 75[/TD]
[TD]Kırıkkale[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Naz0675[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ali Kemal[/TD]
[TD]83 - 83.6[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sedagg[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]10.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Elif Zümra[/TD]
[TD]49 - 60[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lilyum555[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]10.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Onurseda[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]10.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Demir[/TD]
[TD]50 - 52.7[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sonay28[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]09.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cerensel[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]09.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suudenaz[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]11.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız +Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Albilda[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız +Erkek[/TD]
[TD]Ada & Ege[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Temmuz27[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]11.07.2012[/TD]
[TD]18.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]59 - 67[/TD]
[TD]Şanlıurfa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cherryfe[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]13.07.2012[/TD]
[TD]18.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]53 - 59[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tunanecc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.04.2013[/TD]
[TD]İkinci (1.Erkek +)[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]53 - 66[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Entatlsi_87[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.07.2012[/TD]
[TD]19.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Viyana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HaticeMutlu82[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]13.07.2012[/TD]
[TD]19.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]52 - 63[/TD]
[TD]Marmaris[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ofelyam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]14.07.2012[/TD]
[TD]20.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Bade[/TD]
[TD]62 - 71[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek7655[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20.04.2013[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Betül Ela[/TD]
[TD]59 - 63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tarcın26[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]14.07.2012[/TD]
[TD]20.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]64 - 65[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Reyyan07[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]26.07.2012[/TD]
[TD]20.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD]Kız +Kız
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebeci[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]15.07.2012[/TD]
[TD]21.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Emlersn[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]14.07.2012[/TD]
[TD]21.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ayaz[/TD]
[TD]48 - 52[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Docalan[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]15.07.2012[/TD]
[TD]21.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Çınar[/TD]
[TD]52 - 60[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amanamazon[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]27.06.2012[/TD]
[TD]21.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]63 - 76[/TD]
[TD]Aksaray[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]17.07.2012[/TD]
[TD]22.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Elif Eylül[/TD]
[TD] 59 - 66[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lais[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]15.07.2012[/TD]
[TD]22.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ardıl[/TD]
[TD]53 - 51[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gorkemre[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]15.07.2012[/TD]
[TD]22.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Mira[/TD]
[TD]64 - 73[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ruveyda12[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]60 - 64[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dertsiz[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]16.07.2012[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]53 - 60.2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Merve_[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seht[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]16.07.2012[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Elif Hanzade[/TD]
[TD]? - 67[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seçilce[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]17.07.2012[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]57 - 65[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hanipeks[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]19.07.2012[/TD]
[TD]25.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Güngör Çınar[/TD]
[TD]73.5 - 85[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karanfil24[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]19.07.2012[/TD]
[TD]25.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kırıkkale[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pempe33[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]17.07.2012[/TD]
[TD]25.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Elif Sevde[/TD]
[TD]58 - 61[/TD]
[TD]Karaman[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Enabe[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]20.07.2012[/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]60 - 67[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İklem[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]20.07.2012[/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]52 - 57[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sernil[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]21.07.2012[/TD]
[TD]27.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]53 - 63[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cicek1986[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]27.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]60.8 - 62.5[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sersa_24[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]23.07.2012[/TD]
[TD]30.04.2013[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Pinkangelim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]24.07.2012[/TD]
[TD]30.04.2013[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hatay[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:109:Listede yer almak için & yer almasını istediğiniz bilgileriniz için bana özel mesaj gönderin lütfen.:87:Uzun süre topiğe uğramayan / haber alamadığımız arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.)

sana da çok çok geçmiş olsun canım, Allah evlatlarımızla sınatmasın , en önemlisi bu bence, eşinle aranızın düzelmesine de çok sevindim, Allah bozmasın daim etsin mutluluğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…