2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım günaydın, diğer arkadaşlarımızın dediği gibi daha çok değiştirir pozisyonunu, sıkma canını, yerim ben onun minik burnuşunu

Günaydııııın

Güzel,hayırlı,sağlıklı bir gün olması dileğiyle...

mezocum aramızda doğumdan en çok korkan sensin ama bence en kolay doğum seninki olacak bak görürsün.

gerçekten mi diyon kız

bi bana öyle gelmiyo nedense.. siz sancı tuttuğunda beni görseniz hiç böyle düşünmezsiniz eminim..

hafta sonu enteresan birsey oldu. markette alışveriş yaptık güle oynaya kasaya geldik tam poşete attım elimi bi sancı geldi.. ama kalakaldım kıpırdayamıyorum.. içerisi kalabalık..eşimde bilemedi ne yapacağını.. gözlerimden nasıl yaşlar boşanıyor.. oturayım diye kasiyer kız koltugunu sürdü önüme ne mümkün kıpırdayamıyorum bile ne oturması.. sadece deli gibi ağlıyorum.. markette olmasak elimi aşağı atıcam kız çıktı mı diye o derece kötü bi baskı var alt tarafta.. öylece 10 dk kaldım kıpırdamadan. o kasa iptal tabi biz kamp kurduk oraya. insanlarda bakıyo tuhaf tuhaf.. kasiyer kız panik olunca dedim merak etme doğurmuyorum sadece sancı ama ilk kez bu derece kötü oldu. ben öylece ağladım kasanın önünde 10 dk.. sonra sancı geçer gibi oldu acele acele poşetlediler aldıklarımızı çıktık arabaya binince geçti beni aldı bi gülme krizi :)) hadi sinemaya gidelim dedim. eşim aptal oldu yazık emin misin diyo orda tutarsa ne yapacağız :))) birsey olmaz çıkarız dedim tutarsa..
markette olan anlık bişeydi kızlar ama feciydi.. sonra gittik salak bi film izledik (celal ile ceren) ..böğğğ çok kötüydü gitmeyin sakın.. para ve zaman kaybı bi film.

böyle işte bence ben doğuramam anlayacağınız :)) bi sancıda bile ortalığı birbirine katıyorum doğursam heralde ne yaparım

GÜNAYDIN ANNELER GEÇMİŞİ ÇOK OKUYAMADIM AMA MEZOPOTAMYA BEBEĞİNİN DURUMUNU OKUDUM HİÇ ENDİŞELENME KUZUM SADECE HAREKETLERİNE DİKKAT ET SADECE KUZUM MİDE AĞRISI ÇEKEN KARDEŞLERİM DOKTOR BANA RENNIE GEÇİRİOMU DEDİ BENDE HAYIR DEDİM PULCET DİE Bİ HAP VERDİ AÇ KARNINA İÇİORUM PAMUK GİBİ MİDEM MAŞALLAH DOKTORUNUZA SORUP SİZDE YAZDIRABİLİRSİNİZ TAVSİYE EDERİM BİDE DÜN KOCİŞLE FİLM ALMAYA GİTTİK GİTTİĞİMİZ YERDE DOĞUM YAPACAĞIM HASTANENİN SERVİS HEMŞİRESİ DE ORADAYMIŞ ONUNLA TANIŞTIK KESİNLİKLE NORMAL DOĞUMU TAVSİYE EDİORUM DEDİ O ANLIK Bİ ZORLUK ÇEKERSİN AMA SONRASI OK RAHAT OLUO DEDİ BİDE DÜN GECE KOCİŞ ATEŞLENDİ HİÇ UYUMADIM KORKTUM SONRA ELİNİ KARNIMA KOYDU BENİM CADI KIZIM NASIL PIT PIT VURUO AMA NORMAL TEKMELEME DEĞİL ÇOK DEĞİŞİKTİ SANIRIM BABACI OLACAĞIZ BEN HERGÜN SEVİORUM OKŞUORUM BANA ÖLE PIT PIT YAPMIO KISKANDIM :d

günaydın kızlarrr.
mezocum bencede canım en kolay doğumu sen yapacaksın..

ağzınızdan bal damlıyooooo balllllll katişimmmm

Canım günaydın, diğer arkadaşlarımızın dediği gibi daha çok değiştirir pozisyonunu, sıkma canını, yerim ben onun minik burnuşunu
inşallah hanipeksim inş canım ya.. kızımın burnu küçcük biliyonnn muuuu Çınarcığın gibin :)) yani bilemiyomm çok güzeldi kızım Çınarda çok yakışıklı :))) kimseye söz vermeyin benceeee

Günaydııııın

Güzel,hayırlı,sağlıklı bir gün olması dileğiyle...

günaydın canım inş sağlıklı ve hayırlı bir gğn olur.. burda bahar havası var resmen.. öğleni iple çekiyorum yürüyüş yapacağım öğlen arası :)

Selam kızlar, epeydir yoktum umarım herkes iyidir..

evettt sen nerelerdesin nemucum ??? iyisin di mi ???

Eşyalarını çok merak ediorum kuzum ya bizimde bitti artık eksiklerimiz bi badanamız kaldı onuda yaptıktan sonra elifimin eşyalarını yıkayıp yerleştireceğim hastane çantamı aldım kızlar hazırlasam erkenmi acaba

gerçekten diyom kız doğumdan sonra dertsizle, katinam demişti dersin.

benimde bu aylarda öyle bir sancım olsa emin ol bende oturur ağlardım.
miniklerimiz çok küçük daha. inşallah zamanında gelir bebeklerimiz.
doğum anı geldiğinde miniklerimizi görme heyecanı herşeyi unutturacak mezoşum.
ay bende sanki daha önce doğum yapmış gibi konuşuyorum.

senle katinamın bu dirayetli hallerinize hastayım zaten :)) doktor da sizin gibi diyor. kesi işini sormuştum alt taraftan kesi yapmak zorunda mısınız diye.. %90 dedi ilk dogumda yapıyoruz genelde. peki gerekirse kesi uyuşturacak mısınız dedim.. keserken uyuşturmuyorlarmış o an zaten vücudun öyle bir durumdaki öyle bir morfin salgılıyor ki diyor kesi falan hissetmiyorsun :26: dikerken uyuşturuyoruz diyor:18:

seda hiç şansımız yok canım bütün kızlar babalarına hasta :)) bende çok babacıydım. hala babacıyım :) kızım da öyle olacak ama olsun.. eşime diyorum zaten sana dokunmasına öpmesine katlanabileceğim tek dişi kızım olacak :)))

annecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende boş olmasını ümit ediyordum, bi geldim, normalde derse gelmeyen süperzekalı evlatlarım gelmiş iyimi, ah canııımm çok özlemişimmm

hayırdır canım ya ?? canın sıkkın sankiiii ?? senin nasıl gidiyor hazırlıklar ?

Hazırlıklar epey toparlandı sayılır bir araya getirip son halini görmek lazım, eksikler vardır mutlaka..

Canım sıkkın evet ama sizi de sıkmak istemem. Hafta başı böyle oluyorum sonra toparlıyorum. Kaç haftadır böyle, İnşallah çıkacağım bu ruh halinden.

Sizin enerjiniz iyi eder beni

benimki cahil cesareti canım. kesi mesi şu an hiçbişey duymak istemiyorum. nasıl girdiyse öyle çıkacak diyoruz hep beraber hoppp bir iki üççç nasıl girdiyse çıkıcak

kızlar bu arada sitede doğum hikayeleri var insana güven veriyor okuyun bence

Dogum | Epidural

oğluşumada halı aldı ananesi teyzosları

Eki Görüntüle 611745

Hayırlı uğurlu olsun kızlar cicileriniz. Güzel günlerde kullanın inş.

Bende bir sorun olduğunu düşünüyorum acaba benim damar soldan mı geçiyor? Çünkü soluma yattığımda çok rahatsız oluyorum, sağıma yatmamak için kendimi çok zorluyorum. Uykudan wc için uyandığımda bir bakmışım ki yine sağımdayım. Sinir oluyorum artık.

Hangi deterjan ile yıkadın cnm? Ben voltajın dediği perwol ün pembesini aldım hassas yazan, ama daha yıkamadım.

Ayyy ben de doğumdan sancıdan falan değilde ondan tırsıyorum. Bide doğum sonrası onun pansumanı temizliği falan var. ne bileyim şekil düzgü olurmu falann filan...

canım ya

topla topla kendini.. ben mi çok paniğim bilmiyorum ama şu an herşey hazır doğum çantam kapı kenarında daha şimdiden :)))
çok az kalmış gibi geliyo bana.. Allahım hatta Laterne den bile önce doğurcam içime doğuyooo

benim kız çok yaramaz olacak etmediğini bırakmadı hamile kaldığım günden beri atraksiyon dur dur ben kendimi çok kaybetmezsem an be an yazıcam .. şu an hhastaneye gidiyom şu an doğuyooo diye :)))

bekleyinnn.

az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…