günaydın kızlarr
bu hafta benim son çalışma haftam nasipse.. bundan sonra taaaa iki sene sonra eylülde işbaşı yapıcam inşallah..
hafta sonu kontrolüm vardı.. ne yazık ki çok canım sıkıldı..
kızım hala ters duruyor ve kordon boynuna dolanmış.. doktor korkma dedi ama biliyorsunuz korkmamak elde değil bu tür durumlarda. sağımdan soluma bile korkarak dönüyorum artık ona bi sey olacak diye..,
öte yandan ilk kez yüzünü bu kadar net gördük. doktor babasına benzetti.. minicik bir burnu ve çok tatlı yüz hatları vardı. doktor teyzesi çok beğendi kızımı..babası da ilk kez kendimi baba gibi hissediyorum diyor :) ağzını açıp kapıyordu kızım biz izlerken babası da iki gündür o hareketi yapmaya çalışıyo
ve doktor bebek dönerse ısrarla sana normal doğumu tavsiye ediyorum bebeğin başı küçük rahatça doğum yaparsın dedi. yemezler dedim keseceksin aşağıdan ne fark edecek. ilk doğumlarda alttan kesi %90 olur dedi. yapmam dersem yalan olur dedi. zaten yırtık oluyo en azından kesik düzgün olur vs vs dedi. sen sezeryana hazırlan doktorcum dedim çıkarken..
kızım 41 cm olmus ve 1750 gr.. onu çok özledim kızlarrr
mezocum aramızda doğumdan en çok korkan sensin ama bence en kolay doğum seninki olacak bak görürsün.
günaydın kızlarrr.
mezocum bencede canım en kolay doğumu sen yapacaksın..
inşallah hanipeksim inş canım ya.. kızımın burnu küçcük biliyonnn muuuu Çınarcığın gibin :)) yani bilemiyomm çok güzeldi kızım Çınarda çok yakışıklı :))) kimseye söz vermeyin benceeeeCanım günaydın, diğer arkadaşlarımızın dediği gibi daha çok değiştirir pozisyonunu, sıkma canını, yerim ben onun minik burnuşunu
Günaydııııın
Güzel,hayırlı,sağlıklı bir gün olması dileğiyle...
Selam kızlar, epeydir yoktum umarım herkes iyidir..
gerçekten diyom kızgerçekten mi diyon kız
bi bana öyle gelmiyo nedense.. siz sancı tuttuğunda beni görseniz hiç böyle düşünmezsiniz eminim..
hafta sonu enteresan birsey oldu. markette alışveriş yaptık güle oynaya kasaya geldik tam poşete attım elimi bi sancı geldi.. ama kalakaldım kıpırdayamıyorum.. içerisi kalabalık..eşimde bilemedi ne yapacağını.. gözlerimden nasıl yaşlar boşanıyor.. oturayım diye kasiyer kız koltugunu sürdü önüme ne mümkün kıpırdayamıyorum bile ne oturması.. sadece deli gibi ağlıyorum.. markette olmasak elimi aşağı atıcam kız çıktı mı diye o derece kötü bi baskı var alt tarafta.. öylece 10 dk kaldım kıpırdamadan. o kasa iptal tabi biz kamp kurduk oraya. insanlarda bakıyo tuhaf tuhaf.. kasiyer kız panik olunca dedim merak etme doğurmuyorum sadece sancı ama ilk kez bu derece kötü oldu. ben öylece ağladım kasanın önünde 10 dk.. sonra sancı geçer gibi oldu acele acele poşetlediler aldıklarımızı çıktık arabaya binince geçti beni aldı bi gülme krizi :)) hadi sinemaya gidelim dedim. eşim aptal oldu yazık emin misin diyo orda tutarsa ne yapacağız :))) birsey olmaz çıkarız dedim tutarsa..
markette olan anlık bişeydi kızlar ama feciydi.. sonra gittik salak bi film izledik (celal ile ceren) ..böğğğ çok kötüydü gitmeyin sakın.. para ve zaman kaybı bi film.
böyle işte bence ben doğuramam anlayacağınız :)) bi sancıda bile ortalığı birbirine katıyorum doğursam heralde ne yaparım
evettt sen nerelerdesin nemucum ??? iyisin di mi ???
gerçekten diyom kızdoğumdan sonra dertsizle, katinam demişti dersin.
benimde bu aylarda öyle bir sancım olsa emin ol bende oturur ağlardım.
miniklerimiz çok küçük daha. inşallah zamanında gelir bebeklerimiz.
doğum anı geldiğinde miniklerimizi görme heyecanı herşeyi unutturacak mezoşum.
ay bende sanki daha önce doğum yapmış gibi konuşuyorum.
sağol canım, iyi olmaya çalışıyorum..
hayırdır nemucum bir sorun yoktur inşallah.sağol canım, iyi olmaya çalışıyorum..
GÜNAYDIN ANNELER GEÇMİŞİ ÇOK OKUYAMADIM AMA MEZOPOTAMYA BEBEĞİNİN DURUMUNU OKUDUM HİÇ ENDİŞELENME KUZUM SADECE HAREKETLERİNE DİKKAT ET SADECE KUZUM MİDE AĞRISI ÇEKEN KARDEŞLERİM DOKTOR BANA RENNIE GEÇİRİOMU DEDİ BENDE HAYIR DEDİM PULCET DİE Bİ HAP VERDİ AÇ KARNINA İÇİORUM PAMUK GİBİ MİDEM MAŞALLAH DOKTORUNUZA SORUP SİZDE YAZDIRABİLİRSİNİZ TAVSİYE EDERİM BİDE DÜN KOCİŞLE FİLM ALMAYA GİTTİK GİTTİĞİMİZ YERDE DOĞUM YAPACAĞIM HASTANENİN SERVİS HEMŞİRESİ DE ORADAYMIŞ ONUNLA TANIŞTIK KESİNLİKLE NORMAL DOĞUMU TAVSİYE EDİORUM DEDİ O ANLIK Bİ ZORLUK ÇEKERSİN AMA SONRASI OK RAHAT OLUO DEDİ BİDE DÜN GECE KOCİŞ ATEŞLENDİ HİÇ UYUMADIM KORKTUM SONRA ELİNİ KARNIMA KOYDU BENİM CADI KIZIM NASIL PIT PIT VURUO AMA NORMAL TEKMELEME DEĞİL ÇOK DEĞİŞİKTİ SANIRIM BABACI OLACAĞIZ BEN HERGÜN SEVİORUM OKŞUORUM BANA ÖLE PIT PIT YAPMIO KISKANDIM :d
senle katinamın bu dirayetli hallerinize hastayım zaten :)) doktor da sizin gibi diyor. kesi işini sormuştum alt taraftan kesi yapmak zorunda mısınız diye.. %90 dedi ilk dogumda yapıyoruz genelde. peki gerekirse kesi uyuşturacak mısınız dedim.. keserken uyuşturmuyorlarmış o an zaten vücudun öyle bir durumdaki öyle bir morfin salgılıyor ki diyor kesi falan hissetmiyorsun :26: dikerken uyuşturuyoruz diyor:18:
4.ay civarı doner,düz olsa duserde bunun yanları var ya nasil düşsün hemde kundak yap
Bizde öyle değil her kapıyı ışığı sesinden tanırız
Kiz bu hafta okullar daha bir boş olmaz mı ya ben carsamba Perşembe yollamayim diyorum.
hayırdır canım ya ?? canın sıkkın sankiiii ?? senin nasıl gidiyor hazırlıklar ?
benimki cahil cesareti canım. kesi mesi şu an hiçbişey duymak istemiyorum.senle katinamın bu dirayetli hallerinize hastayım zaten :)) doktor da sizin gibi diyor. kesi işini sormuştum alt taraftan kesi yapmak zorunda mısınız diye.. %90 dedi ilk dogumda yapıyoruz genelde. peki gerekirse kesi uyuşturacak mısınız dedim.. keserken uyuşturmuyorlarmış o an zaten vücudun öyle bir durumdaki öyle bir morfin salgılıyor ki diyor kesi falan hissetmiyorsun :26: dikerken uyuşturuyoruz diyor:18:
kızlar haftasonu fuara gittik, bayağı bi dolaştık, 4 saat falan aman, ama bebişimizin arabasını aldık Graco Mirage
Graco Mirage +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem GittiGidiyor'da 63016092
anakucağı oturtulan ön barı çıkartınca ancak sığıyo bagaja düşünün yani:)
o çok beklediğimiz casual storm baston travele baktık, bagaja sığmadı 9 cmle kaybettik ama içimize de pek sinmedi zaten,
bi de çamaşırlarını yıkamak için organik deterjan, biberon emzik yıkamak için bi sıvı falan aldım,
ay bi de dayanamadım ucuzdu, daha çok çok ereken olmasına rağmen kapı süsü ve 10 tane hastanede verilmeye uygun bebekli çubuk aldım, onlara şeker takıcam
kızlar bu arada sitede doğum hikayeleri var insana güven veriyor okuyun bence
Dogum | Epidural
oğluşumada halı aldı ananesi teyzosları
Eki Görüntüle 611745
canım geceleri sol tarafına yat mutlaka...bebeğe kan akışı daha kolay sağlanıyomuş ve daha iyi besleniyomuş
kızlar yaa bi şey sorcam,62 kiloydum haftasonu 2 kilo vermişim :18: sabah bi tartıldım 60halbuki ceviz+süt+meyve de tükettim...niye böyle olmuş olabilir acaba :26:
iyi günlerde kullanın canım. bende haftasonu oğlumun kıyafetlerini yıkadım. yanlış hatırlamıyorsam sen yumuşatıcı yerine elma sirkesi demiştin öyle değil mi? ben elma sirkesini denedim canım ama hiç memnun kalmadım kıyafetleri sertleştirdi, bir garip koktu. haftasonu bebek yumuşatıcısı almak için merkeze gittim. dalin aldım mis gibi oldu valla. yumuşacık öyle çok kokusu da yoktu. sen de bir dene tatlım bakalım.
senle katinamın bu dirayetli hallerinize hastayım zaten :)) doktor da sizin gibi diyor. kesi işini sormuştum alt taraftan kesi yapmak zorunda mısınız diye.. %90 dedi ilk dogumda yapıyoruz genelde. peki gerekirse kesi uyuşturacak mısınız dedim.. keserken uyuşturmuyorlarmış o an zaten vücudun öyle bir durumdaki öyle bir morfin salgılıyor ki diyor kesi falan hissetmiyorsun :26: dikerken uyuşturuyoruz diyor:18:
Hazırlıklar epey toparlandı sayılır bir araya getirip son halini görmek lazım, eksikler vardır mutlaka..
Canım sıkkın evet ama sizi de sıkmak istemem. Hafta başı böyle oluyorum sonra toparlıyorum. Kaç haftadır böyle, İnşallah çıkacağım bu ruh halinden.
Sizin enerjiniz iyi eder beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?