seda hiç şansımız yok canım bütün kızlar babalarına hasta :)) bende çok babacıydım. hala babacıyım :) kızım da öyle olacak ama olsun.. eşime diyorum zaten sana dokunmasına öpmesine katlanabileceğim tek dişi kızım olacak :)))
aay ben uyuyorum uyuduğum an kabus rüyamda eşimle beni köpekler kovalıyo kaçarken eşim kayboluyo bulamıyorum sora uyandım baktım yanımdasonra bi daha uyudum beren saat kötü kadın oluyomuş beni kaçırıyo arabayla bende arka koltuktan bıçağı dayayıp kesiyorrum bi boğazını anında sonra ben kıvanç tatlıtuğ olmuşum altın flan çalıyorum bi yerlerden sonra köyün birine saklıyorum tam yakalanıcakken kaçıyorum.. nasıl bi bilinçaltı var anlamadım
canım ben dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını kullandım.
Hangi deterjan ile yıkadın cnm? Ben voltajın dediği perwol ün pembesini aldım hassas yazan, ama daha yıkamadım.
benimki cahil cesareti canım. kesi mesi şu an hiçbişey duymak istemiyorum.nasıl girdiyse öyle çıkacak diyoruz hep beraber hoppp bir iki üççç nasıl girdiyse çıkıcak
Bende bir sorun olduğunu düşünüyorum acaba benim damar soldan mı geçiyor?
Ayyy ben de doğumdan sancıdan falan değilde ondan tırsıyorum. Bide doğum sonrası onun pansumanı temizliği falan var. ne bileyim şekil düzgü olurmu falann filan...
EWT YA CADI ŞİMDİDEN AMA NASIL Bİ TEPİKTİR O SANKİ KUR YAPAR GİBİ CADI EŞİMDE FARKETTİ HEMEN TABİ HAVALAR KIZIM BENİ DAHA ÇOK SEVECEK FALAN :d
ben bu rüyaya bittim, anacım dizi olur bu bak, devamınıda görmeye çalış, beren hemen ölmesin ama başrollerden biri olsun, dizinin sonuna kadar kalsın:)
kim doğuruyo bea
kimi kesiyolar
Benim rüyalarım zaten çeşitli filmlere konu olur yarın devamına yatayım beren hortlasın zombi flanGÜNAYDIN KIZLAR, GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH
ben bu rüyaya bittim, anacım dizi olur bu bak, devamınıda görmeye çalış, beren hemen ölmesin ama başrollerden biri olsun, dizinin sonuna kadar kalsın:)
Eşyalarını çok merak ediorum kuzum ya bizimde bitti artık eksiklerimiz bi badanamız kaldı onuda yaptıktan sonra elifimin eşyalarını yıkayıp yerleştireceğim hastane çantamı aldım kızlar hazırlasam erkenmi acaba
güle güle kullanın cicilerinizi çok güzellerkızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum yatağımız ve anakucağımız filan...bebek arabasını daha çekemedim,bagajda duruyor hala..
Dertsiz biberonu da koyuyorum canım fikir olsun sana diye..
Eki Görüntüle 612550 Eki Görüntüle 612551 Eki Görüntüle 612552 Eki Görüntüle 612553 Eki Görüntüle 612554
diğerlerine albümden bakabilirsiniz isterseniz,yer kaplamasın burda diye koymuyorum..
ohh ne güzel bebişini görmüşsün herşey de yolundaymış ne güzel darısı başımıza ama ultrasona girmemek kötü ya suyuna falan orda bakılıyor nasıl bilecek ne kadar suyun kaldığını bebeğin gelişimini anlamadım ben bu işi ee senin doktora gitmene de gerek yok o zman ultrason yoksa seni görüp ne yapacak valla çok merak ettimKizlar doktordan geldik detayliya girdim tekrar, doktor kistler gecmis dedi oyle rahatladim ki cok sukur Rabbime
Diger hersey de yolundaymis cok sukur, kilosuda iyiydi3 boyutludan yuzunu de gosterdi, yavrum kaslarini catmis kollariyla yuzunu kapamaya calisiyor, rahatsiz etmeyin der gibiydi burnu babasina benzeyecek heralde karnimda yan duruyordu, 35 haftaya kadar yeri var donebilir endise etme dedi
Demir hapimi gunde 2 ye cikardi, bundan sonra 2 hafta bir kontrole gitcekmisim ve de bu son ultrasonmus daha almayacakolsun yavrum saglikli olsun da...
hayırlı olsun canım aldıklarınız.bende şubatta başlayacam çanta hazırlamasına.sendemi kızının adını elif koymayı düşünüyosun. Bizde inşallah elif koyucaz adını.isimleriyle yaşasınlar tatlı bebişlerimiz yerim onları ben:)
cok guzeller canim gule gule kullanin, bende park yatak icin gracoya baktim hangi modeli bu?
bide alt degistirme yerine cok ihtiyac oluyor mu sizce kizlar?
ben ilk alti ay icin park yatak dusunuyorum, yatagimin yanina koymaya, sonra tasincaz zaten Allah nasip ederse guzel bi bebek odasi yaparim
bu bebisler ne zaman donmeye basliyo, bana da kullanisli geldi ama esim ya donupte duserse alip yerde koltukta falan degistirirsin daha iyi degilmi diyo, ikna edemedim daha
günaydın kızlar.
bu gece hiç uyumadım desem yeridir.karnımda öyle bir baskı ve gerginlik var ki anlatamam.bir de geceleri reflü sorunu ile baş etmekle uğraştım.sağa dön yok,sola dön yok.uykusuz halde işe geldim.
çok güzellerr canım sağlıkla kullansın bebişin inşallah =)
​Hayırlı olsun cicişleriniz canım.
gerçekten mi diyon kız
bi bana öyle gelmiyo nedense.. siz sancı tuttuğunda beni görseniz hiç böyle düşünmezsiniz eminim..
hafta sonu enteresan birsey oldu. markette alışveriş yaptık güle oynaya kasaya geldik tam poşete attım elimi bi sancı geldi.. ama kalakaldım kıpırdayamıyorum.. içerisi kalabalık..eşimde bilemedi ne yapacağını.. gözlerimden nasıl yaşlar boşanıyor.. oturayım diye kasiyer kız koltugunu sürdü önüme ne mümkün kıpırdayamıyorum bile ne oturması.. sadece deli gibi ağlıyorum.. markette olmasak elimi aşağı atıcam kız çıktı mı diye o derece kötü bi baskı var alt tarafta.. öylece 10 dk kaldım kıpırdamadan. o kasa iptal tabi biz kamp kurduk oraya. insanlarda bakıyo tuhaf tuhaf.. kasiyer kız panik olunca dedim merak etme doğurmuyorum sadece sancı ama ilk kez bu derece kötü oldu. ben öylece ağladım kasanın önünde 10 dk.. sonra sancı geçer gibi oldu acele acele poşetlediler aldıklarımızı çıktık arabaya binince geçti beni aldı bi gülme krizi :)) hadi sinemaya gidelim dedim. eşim aptal oldu yazık emin misin diyo orda tutarsa ne yapacağız :))) birsey olmaz çıkarız dedim tutarsa..
markette olan anlık bişeydi kızlar ama feciydi.. sonra gittik salak bi film izledik (celal ile ceren) ..böğğğ çok kötüydü gitmeyin sakın.. para ve zaman kaybı bi film.
böyle işte bence ben doğuramam anlayacağınız :)) bi sancıda bile ortalığı birbirine katıyorum doğursam heralde ne yaparım
Eşyalarını çok merak ediorum kuzum ya bizimde bitti artık eksiklerimiz bi badanamız kaldı onuda yaptıktan sonra elifimin eşyalarını yıkayıp yerleştireceğim hastane çantamı aldım kızlar hazırlasam erkenmi acaba
günaydın 2013 ün en güzel bebek anneleri...
/graco contour prestige deluxe oyun parkı sweet princess / canım modeli, alt değiştirme kendinde mevcuttu zaten,ayrı almadık..
yok tatlım düşmez,çok sağlam bişey..ben daha önce kullanmamıştım ama bu yatakla birlikte vardı zaten,baktım kullanışlı gibi.zaten doğumdan sonra eğilmek bükülmek daha zor oluyor,bel hizasında olmadı daha kolay alt değiştirmemizi sağlayacak sanki..ama sen gene istersen koltukta değiştirirsin,kullanmazsın.1 yaşına kadar kullanılıyormuş zaten,öyle yazıyor üstünde..
sorma benim de öyle canım,akşam tam yattım bir tepik yedimm..bağıracaktım nerdeyse,sonra ara ara hep sürüd bu..bir ara biri demişti elimi koydum çıkmasın diye,bende aynen öyleydim akşam..gece uyurken uykumdan bile uyandım bir kaç kere o derece..sabah giyinirken de oldu..şu an iyi sayılırım,belki de oturduğum için..bakalım devam ederse sorarım doktora ama bana yer açıyor kendine gibi geliyor..
saol canım
teşekkür ederiz
bayıldım sana yaa..bende aynı sancıları çektim akşam,(bakınız yukarda anlattım..) ama o kadar da panik değilsin ki o sancıdan sonra sinamaya gitmişsin..var gene sende bir cesaret,gördüm ben o ışığı..
canım sne bebnim arkadaş listemde değilmisin acep,albümüme giremiyormusun?? Dur bakayım..
Hazırla tabii annesi,dursun bir kenarda..valla ben hazırlamasaydıım da bişey olsaydı eşimin çenesinden duramazdım,niye hazırlamadın diye..oğlumda son ay arabanın bagajında gezdiriyordu çantayı,bişey olursa beni atçak hemen hastaneye..çok pimpirikli çokk..
güle güle kullanın cicilerinizi çok güzeller
ohhhh tenefüse gittim geldim bitmiş galiba kesikler, doğumlar
ekrana bakarken gözümü kısıyom onları okurken:18:
kesik diyenin ağzına acı biber sürcem he ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?