2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hepsi dengesizlik anacım başka bi şey değil inan.. cesaret olaydı keşke az bişey :)

ohhhh tenefüse gittim geldim bitmiş galiba kesikler, doğumlar

ekrana bakarken gözümü kısıyom onları okurken:18:

kesik diyenin ağzına acı biber sürcem he ona göre

sen merak etme siperdeyim o kız bi daha gelsin hele bi daha kesik desin bak ben ne yapıcam ona sen maşa varken elini sokma ateşe bacım

Selam kızlar ben geldimmm

tunanecc aldıklarınıza bayıldım güle güle kullanın canım.Doğumdan mı bahsedilmiş.Sabah aklımdaydı.
Kesmiceklerine emin olsam normal istiyorum.Ama kesilceksede karnımdan olmasını tercih ederim.
Allahım yardımcımız olsun.

Ahh canım yaa..ben de tam üstüne yazmışım inat gibi..

Selam kızlar ben geldimmm

Doğumdan mı bahsedilmiş.Sabah aklımdaydı.
Kesmiceklerine emin olsam normal istiyorum.Ama kesilceksede karnımdan olmasını tercih ederim.
Allahım yardımcımız olsun.

chosy işte bunlar bahsetmişler kesiden mesiden ..tuttum getirdim bakıcam şimdi icaplarına

Belis, Belis Çiğdem Bebek Odası ilkebebe.com

kızlar buda kızımın bebek oda takımı şifonyeri almadık.yatak ve dolabını aldık sadece

güzel günler geçirsin bunların içinde inşallah..şanslı prenses.. çok ciciler

Ama bende kesi muhabetti yaptım o kız benmiyim acepp

Saol canım,inşallah...evet bu konuda haklısın,nasıl olsa kesilcekese,ah alttann ha üstten...

kızlar buda kızımın bebek oda takımı şifonyeri almadık.yatak ve dolabını aldık sadece

güle güle kullanın canım,pek güzel..

chosy işte bunlar bahsetmişler kesiden mesiden ..tuttum getirdim bakıcam şimdi icaplarına

Kız mezoşşşşşş ben daha yeni geldim şekerim.
Geçmişe bakıcam kısmetse neler yazılmış diye.
Ben doğumdan korkmuyorum nedense ya.

İşde doğumhaneye girerken kocişi bırakmak zor geliyor.
Gözlerine bakarsam hüngür hüngür ağlarım gibi.
Birde çıkdıkdan sonra oğluşun sağlıklı olduğunu görene kadar endişeli olurum gibi geliyor.
Aklımdaki tek şey bunlar.

güzel günler geçirsin bunların içinde inşallah..şanslı prenses.. çok ciciler

saolasın teyzesi:) inşallah tüm bebişlerin güzel hayırlı huzurlu sağlıklı ömürleri olur.

Ama bende kesi muhabetti yaptım o kız benmiyim acepp

hiçççççç öyle masum rollerine girmeyin bakayımmm sabahtan beri diyorum chosy geriliyo bahsetmeyin doğumdan.. aaaaaa hiç dinlemiyorsunuz siz ama ya

kız ersnillll sen kocişinle gir doğuma.. bence bunu yapabilirsiniz istemiyo muu ?? başında durur elini tutar.. ben isterdim eşim girsin ama tırsıyo benimki . bi de diyo sen zaten baygın olmayı seçiyon beni niye istiyon :)) o da doğru.. genel anestezi istiyom ... cırtttt.. bittii.. ıngaaa ıngaaa

Güle güle kullanın canım..

Yatağı bizim oğluşa düşündüğümüz yatak modelinden.
Rengine henüz karar vermedik ama fiyat olarak uygun geldi.
450 tlye alıcaz kısmetse.

yatağı 5 yaşına kadar kullanabilir inşallah.biz ikisini 550 tl ye aldık çok iyi oldu fiyatı.

güle güle kullanın canım, çok güzelmiş, fiyatı uygun çok..

mezos ne dedi bilmiyorum ama şu çarşıdan en acısından bi biber alıp geliyorum

Eğer normal yaparsam da uyanık olursam kociş kesin yanımda olur mezoşşş.
Bırakmam kocişimi.Ya komik belki ama cidden kocişi bırakmak zor geliyor.
Gözümün önüne geliyor o halimiz hemen gözlerim doluyor.Anı yaşasam demek ki ne olcek.

Bak hiç unutmam kociş doğum günümü kutladı daha o zaman 1 aydır ancak birlikdeyiz.
Kocişimde memlekete gidip gelecek.En fazla 15 gün kalcak.Neyse tüm gün birlikdeydik beni otobüse bindirdi gitti.
Normalde olsa otobüs kalkana kadar bekler.Sen benim aklıma bu gel.Sonra indim otobüsden ağlıya ağlıya millette binmeye çalışıyor.
Aradım kocişi,dedim nerdesin.Daha otobüse binmemiş.Hemen önüme geldi.Beni ağlıyor görünce kocişde başladı ağlamaya.
Sahile gittik kociş sarılıyor,sarıldıkça ağlıyor.Artık onu öyle görünce ben sustum.Kociş hala ağlıyor
Ben düşünemiyorum yani doğumhaneye giriş anımı.

Eğer sezeryan olursam benide uyutsunlar.
Diğer türlü allah korusun oğluş ağlamaz filan yerimden de kalkamam kafayı yerim.
Aklıma hep felaket senaryoları geliyor nedense

gunaydinlar efem.. .
bol kesili dogumlu muhabbetler donmus.. ben sabaha kadar film ceviriyorum bunlardan. degisik pozisyon ve yontemlerle dogurup duruyorum surekli :))) sona yaklastikca bendeki stres fazlalasmaya basladi.. icinde kalsin mi deseler sanki onu bile kabul edecek durumdayim. bi de iyice buyudu sanirim oglum icimde bi geriniyo biseyler yapiyo karnim yirtilacak gibi oluyo :)) ben daha da korkuyorum tabiii...

bana doktor renie şurup verdi kutusunun dışı gri renkte tablet olayını hiç bilmiyorum canım ama şurubu kullanan arkadaşlar var bende dahil kullanabilirsin

gülw güle kullanın canım çok güzel bende bu yataktan istiyordum sonradan büyüyen yatak almaya karar verdik ama kullanışlı güzel bir yatak almışsınız güle güle kullanın

Allah bozmasın şekerim mutluluğunuz aşkınız daim olsun inşallah bence de siz doğuma birlikte gireceksiniz

Merhaba arkadaşlar grubu ara ara takip ediyorum hamileliğin en başından beri , ben de kısmetse Nisan annesi olacağım,şu an 27. Haftamdayım , dondurulmuş tüp bebekle oğluma hamileyim, onun dışında bir 18 haftalık birde kimyasal gebelik kaybım var, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde oturuyorum , rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var rahim ağzında gebeliğin 6 ayı yatarak geçti şimdi o kadar yatmak zorunda değilim , doktorum Banu Bingöl gönenç, Florence nihtingale hastanesine gidiyorum , ordan memnunum , dikişim orda alınacak fakat doğum ücretleri 7-8 buçuk arası fazla geliyor, sizlere yazma sebebim acaba bu yakada yenidoğan ünitesi olup fiyatlarıda bu kadar uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz bir hastane, doğum doktoru var mı, medipol Üniversitesi hastanesi aklıma geliyor onuda araştırdım ama varsa başka fikirleriniz açığım...herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum , sevgilerle...

aaa ben de doğuma gir diyim bakim benimki ne dicek ama tırsmaz benimki alışkındır (veteriner) kessin bilimsel bi açıklama yapar beni sinir eder hasta hastadır,insanı hayvanı olmaz falan filan,ben çok gördüm bunları bilmem ne.......

akşam haberlerde 2 erkeğe suni sancı vermişler,doğum sancısı nasıl bi şey görsünler diye,nassıl kıvranıyolardı gördünüz mü yastıklara falan sarılıyolardı sancıdan ama onları görünce bütün korkum geçti valla benim,gülüyolardı falan çünkü arada sırada

aaaaa tuncss hemşom sen korkuyor musun doğumdan :26:
binlerce kadın doğuruyor ne var yani bunda ricaaa edeceğimmm biraz cesur olun kızlar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…