Bayıldım sana yaa..bende aynı sancıları çektim akşam,(bakınız yukarda anlattım..) ama o kadar da panik değilsin ki o sancıdan sonra sinamaya gitmişsin..var gene sende bir cesaret,gördüm ben o ışığı..
ohhhh tenefüse gittim geldim bitmiş galiba kesikler, doğumlar
ekrana bakarken gözümü kısıyom onları okurken:18:
kesik diyenin ağzına acı biber sürcem he ona göre
Ahh canım yaa..ben de tam üstüne yazmışım inat gibi..
Selam kızlar ben geldimmm
Doğumdan mı bahsedilmiş.Sabah aklımdaydı.
Kesmiceklerine emin olsam normal istiyorum.Ama kesilceksede karnımdan olmasını tercih ederim.
Allahım yardımcımız olsun.
Belis, Belis Çiğdem Bebek Odası ilkebebe.com
kızlar buda kızımın bebek oda takımı şifonyeri almadık.yatak ve dolabını aldık sadece
kızlar buda kızımın bebek oda takımı şifonyeri almadık.yatak ve dolabını aldık sadece
hepsi dengesizlik anacım başka bi şey değil inan.. cesaret olaydı keşke az bişey :)
sen merak etme siperdeyim o kız bi daha gelsin hele bi daha kesik desin bak ben ne yapıcam onasen maşa varken elini sokma ateşe bacım
tunanecc aldıklarınıza bayıldım güle güle kullanın canım.Doğumdan mı bahsedilmiş.Sabah aklımdaydı.
Kesmiceklerine emin olsam normal istiyorum.Ama kesilceksede karnımdan olmasını tercih ederim.
chosy işte bunlar bahsetmişler kesiden mesiden ..tuttum getirdim bakıcam şimdi icaplarına
chosy işte bunlar bahsetmişler kesiden mesiden ..tuttum getirdim bakıcam şimdi icaplarına
güzel günler geçirsin bunların içinde inşallah..şanslı prenses.. çok ciciler
Ama bende kesi muhabetti yaptım o kız benmiyim acepp
Kız mezoşşşşşş ben daha yeni geldim şekerim.
Geçmişe bakıcam kısmetse neler yazılmış diye.
Ben doğumdan korkmuyorum nedense ya.
İşde doğumhaneye girerken kocişi bırakmak zor geliyor.
Gözlerine bakarsam hüngür hüngür ağlarım gibi.
Birde çıkdıkdan sonra oğluşun sağlıklı olduğunu görene kadar endişeli olurum gibi geliyor.
Aklımdaki tek şey bunlar.
Güle güle kullanın canım..
Yatağı bizim oğluşa düşündüğümüz yatak modelinden.
Rengine henüz karar vermedik ama fiyat olarak uygun geldi.
450 tlye alıcaz kısmetse.
Kızlar normal doğumda kesi olayı şart olan bir durum değil..yurt dışında açılana kadar bekliyorlar iyice,burada zamandan kazanmak için keisp geçiyorlar..
Annem Bulgaristanda kesmiyolardı diyor..kime sorduysam o da öyle söyledi..burda kesip geçiyorlar..Eğer özel doktora gidiyorsanız,özellikle belirtin,açılana kadar bekllenmesini istiyorum diye..
onlar da para almayı biliyorlar,beklemesini de bilecekler elbet..kesip geçmek işlerine geliyor,çabuk ve zahmetsiz..ama olan bize oluyor..
tunanecc aldıklarınıza bayıldım güle güle kullanın canım.Doğumdan mı bahsedilmiş.Sabah aklımdaydı.
hiçççççç öyle masum rollerine girmeyin bakayımmmsabahtan beri diyorum chosy geriliyo bahsetmeyin doğumdan.. aaaaaa hiç dinlemiyorsunuz siz ama ya
kız ersnillll sen kocişinle gir doğuma.. bence bunu yapabilirsinizistemiyo muu ?? başında durur elini tutar.. ben isterdim eşim girsin ama tırsıyo benimki . bi de diyo sen zaten baygın olmayı seçiyon beni niye istiyon :)) o da doğru.. genel anestezi istiyom ... cırtttt.. bittii.. ıngaaa ıngaaa
mezos ne dedi bilmiyorum ama şu çarşıdan en acısından bi biber alıp geliyorum
bana doktor renie şurup verdi kutusunun dışı gri renkte tablet olayını hiç bilmiyorum canım ama şurubu kullanan arkadaşlar var bende dahil kullanabilirsinKızlar ben bu mide yanmasına şimdiye kadar elmayla falan direndim ama daha fazla inat edemeyeceğim. Doktoruma gitme yada danışma imkanım yok, işyeri hekimi de izinliymiş. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Rennie tablet olurmu acaba? Şurup sevmiyorum ama şartsa tabi mecbur içerim.
Eğer normal yaparsam da uyanık olursam kociş kesin yanımda olur mezoşşş.
Bırakmam kocişimi.Ya komik belki ama cidden kocişi bırakmak zor geliyor.
Gözümün önüne geliyor o halimiz hemen gözlerim doluyor.Anı yaşasam demek ki ne olcek.
Bak hiç unutmam kociş doğum günümü kutladı daha o zaman 1 aydır ancak birlikdeyiz.
Kocişimde memlekete gidip gelecek.En fazla 15 gün kalcak.Neyse tüm gün birlikdeydik beni otobüse bindirdi gitti.
Normalde olsa otobüs kalkana kadar bekler.Sen benim aklıma bu gel.Sonra indim otobüsden ağlıya ağlıya millette binmeye çalışıyor.
Aradım kocişi,dedim nerdesin.Daha otobüse binmemiş.Hemen önüme geldi.Beni ağlıyor görünce kocişde başladı ağlamaya.
Sahile gittik kociş sarılıyor,sarıldıkça ağlıyor.Artık onu öyle görünce ben sustum.Kociş hala ağlıyor
Ben düşünemiyorum yani doğumhaneye giriş anımı.
Eğer sezeryan olursam benide uyutsunlar.
Diğer türlü allah korusun oğluş ağlamaz filan yerimden de kalkamam kafayı yerim.
Aklıma hep felaket senaryoları geliyor nedense
kız ersnillll sen kocişinle gir doğuma.. bence bunu yapabilirsinizistemiyo muu ?? başında durur elini tutar.. ben isterdim eşim girsin ama tırsıyo benimki . bi de diyo sen zaten baygın olmayı seçiyon beni niye istiyon :)) o da doğru.. genel anestezi istiyom ... cırtttt.. bittii.. ıngaaa ıngaaa
gunaydinlar efem.. .
bol kesili dogumlu muhabbetler donmus.. ben sabaha kadar film ceviriyorum bunlardan. degisik pozisyon ve yontemlerle dogurup duruyorum surekli :))) sona yaklastikca bendeki stres fazlalasmaya basladi.. icinde kalsin mi deseler sanki onu bile kabul edecek durumdayim. bi de iyice buyudu sanirim oglum icimde bi geriniyo biseyler yapiyo karnim yirtilacak gibi oluyo :)) ben daha da korkuyorum tabiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?