hiçççççç öyle masum rollerine girmeyin bakayımmmsabahtan beri diyorum chosy geriliyo bahsetmeyin doğumdan.. aaaaaa hiç dinlemiyorsunuz siz ama ya
yatağı 5 yaşına kadar kullanabilir inşallah.biz ikisini 550 tl ye aldık çok iyi oldu fiyatı.
kızlar butikbebeden alışveriş yapan var mı????
Teyzoşlar cicilerimizin bir kısmını albüme ekledik,bilginize.
sln kızlar hafta sonu kızımı görmeye gittik maşallah 3 gün önden gidiomuş cadı kızım benim doktora gitmeden tepişip duruodu ultrasonda hiç kıpırdamadı herşeyi normal çıktı 1 kg geçmiş sonrada çarşıa gidip kızıma bişeyler aldık artık hazırım yawrumu bekliorum pc bozuk o yüzden nete çok giremioırum beni merak etmeyin bacılar
gunaydinlar efem.. .
bol kesili dogumlu muhabbetler donmus.. ben sabaha kadar film ceviriyorum bunlardan. degisik pozisyon ve yontemlerle dogurup duruyorum surekli :))) sona yaklastikca bendeki stres fazlalasmaya basladi.. icinde kalsin mi deseler sanki onu bile kabul edecek durumdayim. bi de iyice buyudu sanirim oglum icimde bi geriniyo biseyler yapiyo karnim yirtilacak gibi oluyo :)) ben daha da korkuyorum tabiii...
Allah bozmasın şekerim mutluluğunuz aşkınız daim olsun inşallahbence de siz doğuma birlikte gireceksiniz
aaa ben de doğuma gir diyim bakim benimki ne dicekama tırsmaz benimki alışkındır (veteriner) kessin bilimsel bi açıklama yapar beni sinir eder hasta hastadır,insanı hayvanı olmaz falan filan,ben çok gördüm bunları bilmem ne.......
akşam haberlerde 2 erkeğe suni sancı vermişler,doğum sancısı nasıl bi şey görsünler diye,nassıl kıvranıyolardı gördünüz müyastıklara falan sarılıyolardı sancıdan ama onları görünce bütün korkum geçti valla benim,gülüyolardı falan çünkü arada sırada
aaaaa tuncss hemşom sen korkuyor musun doğumdan :26:
binlerce kadın doğuruyor ne var yani bundaricaaa edeceğimmm biraz cesur olun kızlar yaaaa
ay doğumlar kesiler falan,,ben de korkuyorum içten içe, ya doğumda ne biliiym Allah bi şekilde yardım eder inş. gibi geliyo da, hem de unuturuz geçer ama ben sonrasından korkuyorum ya halamın kızı da geçen gün dio, hiçbişe eskisi gibi olmuyo, kocaman çocuk geçiyo ordan kolay diil diye
Çok uyguna gelmiş canım ya nerden aldınız?
Bizimde herşey içinde 450 dediler.
Peşin alımda filan bir şeyler yapıcaklar tabi.
akşam haberlerde 2 erkeğe suni sancı vermişler,doğum sancısı nasıl bi şey görsünler diye,nassıl kıvranıyolardı gördünüz müyastıklara falan sarılıyolardı sancıdan ama onları görünce bütün korkum geçti valla benim,gülüyolardı falan çünkü arada sırada
Ben hiç görmedim uyarı muyarı:44:,benim amacım normal doğum yapacaklara kendilerine istemediklerini yapılmamamasını sağlamak o kaaaa..yoksa ben sezeryan olan bir bayanımm,amacım foruma yararlı olabailmekten başka bişey değil..
ay doğumlar kesiler falan,,ben de korkuyorum içten içe, ya doğumda ne biliiym Allah bi şekilde yardım eder inş. gibi geliyo da, hem de unuturuz geçer ama ben sonrasından korkuyorum ya halamın kızı da geçen gün dio, hiçbişe eskisi gibi olmuyo, kocaman çocuk geçiyo ordan kolay diil diye
Canım ben yapıyorum, ve şuana kadar aldığım bütün ürünlerden çok çok memnun kaldım.
Hayırlı uğurlu olsun cicileriniz. Çok güzeller, ikiz olunca da bir başka yahu, o pijamalarına bayıldım. Güzel günlerde kullanın.
Maşallah kızına tatlım. Utanmıştır annesi
Merhaba arkadaşlar grubu ara ara takip ediyorum hamileliğin en başından beri , ben de kısmetse Nisan annesi olacağım,şu an 27. Haftamdayım , dondurulmuş tüp bebekle oğluma hamileyim, onun dışında bir 18 haftalık birde kimyasal gebelik kaybım var, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde oturuyorum , rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var rahim ağzında gebeliğin 6 ayı yatarak geçti şimdi o kadar yatmak zorunda değilim , doktorum Banu Bingöl gönenç, Florence nihtingale hastanesine gidiyorum , ordan memnunum , dikişim orda alınacak fakat doğum ücretleri 7-8 buçuk arası fazla geliyor, sizlere yazma sebebim acaba bu yakada yenidoğan ünitesi olup fiyatlarıda bu kadar uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz bir hastane, doğum doktoru var mı, medipol Üniversitesi hastanesi aklıma geliyor onuda araştırdım ama varsa başka fikirleriniz açığım...herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum , sevgilerle...
iyi geceler fıstıklarım
bugün giremedim neler olmuş diye biraz geçmişe bakayım dedim :))
aşkım bugün Ankara'daydı;son mr-ultrason çekimlerini yaptırdı hayırlısıyla..
yarın sonuçları almak için tekrar gidecek ve kısmetse cerrahla görüşecek.. herşey yolundaysa bu yakınlarda ameliyat için gün alacağımızı umuyoruz(
eşim burada olmadığı için oğlumun dişçi randevusu bana kaldı;onu okuldan erken alıp dişçiye götürdüm (dolgusu düşmüştü )
dişçimiz hamilelikte bebek dişlerime zarar vermesin diye dr'uma danışıp kalsiyum takviyesi almamı önerdi;yediklerimi sordu eski kaşar yemem çok hoşuna gitti :))
dişçi çıkışı hiç ihtiyacı yokken oğluma alışveriş yaparken buldum kendimi :)) karne hediyesine saydık aldıklarımızı Allahtan :))
bugün yoğun geçti benim için ama iyi de oldu aslında;evdeyken gün geçmiyor (eşim Ankara'da olduğunda )
benden haberler böyle güzeller;şimdi rahat rahat bakayım kimler neler almış neler yapmış :)
mezoş; ben sana genel anestezi sezeryan hakkında ufak tefek bişeyler anlatıyım mı hhahaa :)))
fazla biberim war tuncssum, istermisinnn:))gunaydinlar efem.. .
bol kesili dogumlu muhabbetler donmus.. ben sabaha kadar film ceviriyorum bunlardan. degisik pozisyon ve yontemlerle dogurup duruyorum surekli :))) sona yaklastikca bendeki stres fazlalasmaya basladi.. icinde kalsin mi deseler sanki onu bile kabul edecek durumdayim. bi de iyice buyudu sanirim oglum icimde bi geriniyo biseyler yapiyo karnim yirtilacak gibi oluyo :)) ben daha da korkuyorum tabiii...
taam bu defalık senin biberi tuncssa verelim:))Ayyy sustum kız susttum :)
Acıyıda severim ama midem yanıyor zati ben almiyim
hayırlı olsun bebeğin canım, inşallah sağlıklı kucağına alırsın, ben istanbulda değilim ama arkadaşlar yarımdcı olur sana..Merhaba arkadaşlar grubu ara ara takip ediyorum hamileliğin en başından beri , ben de kısmetse Nisan annesi olacağım,şu an 27. Haftamdayım , dondurulmuş tüp bebekle oğluma hamileyim, onun dışında bir 18 haftalık birde kimyasal gebelik kaybım var, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde oturuyorum , rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var rahim ağzında gebeliğin 6 ayı yatarak geçti şimdi o kadar yatmak zorunda değilim , doktorum Banu Bingöl gönenç, Florence nihtingale hastanesine gidiyorum , ordan memnunum , dikişim orda alınacak fakat doğum ücretleri 7-8 buçuk arası fazla geliyor, sizlere yazma sebebim acaba bu yakada yenidoğan ünitesi olup fiyatlarıda bu kadar uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz bir hastane, doğum doktoru var mı, medipol Üniversitesi hastanesi aklıma geliyor onuda araştırdım ama varsa başka fikirleriniz açığım...herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum , sevgilerle...
aaa ben de doğuma gir diyim bakim benimki ne dicekama tırsmaz benimki alışkındır (veteriner) kessin bilimsel bi açıklama yapar beni sinir eder hasta hastadır,insanı hayvanı olmaz falan filan,ben çok gördüm bunları bilmem ne.......
Kızlar herkese günaydın,
Doğum muhabbetleri başlamış yine :) dün şeker yüklememi,kan sayımı ve idrar tahlilimi yaptırdım hepsi normal çıktı allaha şükür sadece kan hapım 2'ye çıkarıldı.Dün doktoruma ne zaman doğum iznine çıkacağımı sordum oda bana doğum şeklini nasıl düşünüyorsun diye sordu bende bir aksilik olmazsa sonuna kadar normal doğum dedim( Normal doğumdan hiç korkmuyorum uyanık olacağım için süreç az çok kontrolüm altında olacakmış gibi geliyor,sezeryanı tamamen bayıltılmadan asla düşünemem)
Artık büyüyor bebişlerimiz,şaka maka zamanda akıp gidiyor.
son zamanlarımıza yaklaşmaya az kaldı.Allahtan burda paylaşım yapıyoruzda az çok kafamız dağılıyor.
Yoksa varya yanmıştık.
Amin şekerim...Bencede mezoşummmm :) Normal olursa kocişimin hiç kaçarı yok.Yamacımda olacak:)
Bencede hayatta korkmaz kocişin.Nede olsa alışıktır.Sen sorda bizede söylersin
Kız mezoşşşşşş güldürdün beni,millet dicek bu kız neye gülüyor.Sen çok yaşa emi
Ne oluyormuş ki şekerim?Hala kızı normal mı yapmış ki?
bu arada sezeryanı anlatabilirsiniz ki ondan da korkuyom, ablamın uyanmaları çok fenaydı, ellerimizi kırcaktı, bebek filan görmedi gözü, hatırlamıyo zaten çoğunu, bende rahim filmi narkozlu çektirdim, kısacık bişe olmasına rağmen uyandığımdaki ağrılar fenaydı
offff çok hoşuma gitti :)) her baba adayına verilmeli o sancıdan
yeak ya !!! sezeryan anlatabilirlermiş miş miş !!!
kaşınma bak açarım kesi muhabbetini yeniden.. yediririm o biberleri sana.. aaaa ayıp ama ya
anaa kıs o da mı:) hani noldu uyutsun cırt cırt
taam taam doğurmıcaz biz, casper gibi derimizden geçerek doğruca kucağımıza
oldu mu kıs
fazla biberim war tuncssum, istermisinnn:))
taam bu defalık senin biberi tuncssa verelim:))
hayırlı olsun bebeğin canım, inşallah sağlıklı kucağına alırsın, ben istanbulda değilim ama arkadaşlar yarımdcı olur sana..
onların şeyinden koca bi kafa çıkmıcakta ondan gülüyolardır
ben 4.kafayım annemdem çıkan, en çok bende zorlanmış garibim
senin takdir ediyorum, günün annesi seçtim
bu arada sezeryanı anlatabilirsiniz ki ondan da korkuyom, ablamın uyanmaları çok fenaydı, ellerimizi kırcaktı, bebek filan görmedi gözü, hatırlamıyo zaten çoğunu, bende rahim filmi narkozlu çektirdim, kısacık bişe olmasına rağmen uyandığımdaki ağrılar fenaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?