2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hiçççççç öyle masum rollerine girmeyin bakayımmm sabahtan beri diyorum chosy geriliyo bahsetmeyin doğumdan.. aaaaaa hiç dinlemiyorsunuz siz ama ya

Ben hiç görmedim uyarı muyarı:44:,benim amacım normal doğum yapacaklara kendilerine istemediklerini yapılmamamasını sağlamak o kaaaa..yoksa ben sezeryan olan bir bayanımm,amacım foruma yararlı olabailmekten başka bişey değil..

Chosy sen normal doğum mu yapacen kızzzz..merak ettim şimdi..:26:

ay doğumlar kesiler falan,,ben de korkuyorum içten içe, ya doğumda ne biliiym Allah bi şekilde yardım eder inş. gibi geliyo da, hem de unuturuz geçer ama ben sonrasından korkuyorum ya halamın kızı da geçen gün dio, hiçbişe eskisi gibi olmuyo, kocaman çocuk geçiyo ordan kolay diil diye

kızlar butikbebeden alışveriş yapan var mı????

Canım ben yapıyorum, ve şuana kadar aldığım bütün ürünlerden çok çok memnun kaldım.

Teyzoşlar cicilerimizin bir kısmını albüme ekledik,bilginize.

Hayırlı uğurlu olsun cicileriniz. Çok güzeller, ikiz olunca da bir başka yahu, o pijamalarına bayıldım. Güzel günlerde kullanın.

Maşallah kızına tatlım. Utanmıştır annesi

Artık büyüyor bebişlerimiz,şaka maka zamanda akıp gidiyor.
son zamanlarımıza yaklaşmaya az kaldı.Allahtan burda paylaşım yapıyoruzda az çok kafamız dağılıyor.
Yoksa varya yanmıştık.

Allah bozmasın şekerim mutluluğunuz aşkınız daim olsun inşallah bence de siz doğuma birlikte gireceksiniz

Amin şekerim...Bencede mezoşummmm :) Normal olursa kocişimin hiç kaçarı yok.Yamacımda olacak:)

Bencede hayatta korkmaz kocişin.Nede olsa alışıktır.Sen sorda bizede söylersin

aaaaa tuncss hemşom sen korkuyor musun doğumdan :26:
binlerce kadın doğuruyor ne var yani bunda ricaaa edeceğimmm biraz cesur olun kızlar yaaaa

Kız mezoşşşşşş güldürdün beni,millet dicek bu kız neye gülüyor.Sen çok yaşa emi

Ne oluyormuş ki şekerim?Hala kızı normal mı yapmış ki?

Çok uyguna gelmiş canım ya nerden aldınız?

Bizimde herşey içinde 450 dediler.
Peşin alımda filan bir şeyler yapıcaklar tabi.

evet canım uygun oldu.canım antalyada kışlahanın orda ilke bebe den aldık

Kızlar herkese günaydın,

Doğum muhabbetleri başlamış yine :) dün şeker yüklememi,kan sayımı ve idrar tahlilimi yaptırdım hepsi normal çıktı allaha şükür sadece kan hapım 2'ye çıkarıldı.Dün doktoruma ne zaman doğum iznine çıkacağımı sordum oda bana doğum şeklini nasıl düşünüyorsun diye sordu bende bir aksilik olmazsa sonuna kadar normal doğum dedim ( Normal doğumdan hiç korkmuyorum uyanık olacağım için süreç az çok kontrolüm altında olacakmış gibi geliyor,sezeryanı tamamen bayıltılmadan asla düşünemem)

kız ben onu görmedim hemen bakıyorummmm nettennn :)

kız şaka yapıyom be :)

ben cok korkuyom ya ben açtım muhabbeti bu sabah

aaaa ofelyacığım hiç korkma çok kolay bi şey bence canım doğum falan amannn yaaa

kız sen neden bana cevap yazmıyon ne kıymetlı oğlun varmıs ben kiiiii kızımı koymuşum ortaya.. hıhhhh

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ben anadolu yakasındayım o nedenle hastane olarak yardımcı olamıcam malesef.
7-8 buçuk arası derken 7-8 bin mi demek istedin?
Eğer böyleyse cidden çok fazla fiyatı.Allahım yardımcın olsun.

Erkeğe verilen suni sancının videosunu bulamadım ki,bulan varsa linkini paylaşabilir mi merak ettim :)

günaydın kızlar nasılsınız?? ben uykusuz ve de yorgunum. artık her akşam yaşadığımız maceraları size anlatmaya utandığım için akşamı acilde geçirdik diyerek kısa keseceğim :))
doğumların başlamasını dört gözle bekliyorum valla kızlar sizin bu konuşmalarınızı okudukça kimin nasıl doğuracağını çok merak ediyorum. inşallah herkesin sağlıklı doğumları olur...

canım inşallah hayırlı haberler alacaksınız, dualarımız sizinle...

mezoş; ben sana genel anestezi sezeryan hakkında ufak tefek bişeyler anlatıyım mı hhahaa :)))

fazla biberim war tuncssum, istermisinnn:))

Ayyy sustum kız susttum :)

Acıyıda severim ama midem yanıyor zati ben almiyim
taam bu defalık senin biberi tuncssa verelim:))

hayırlı olsun bebeğin canım, inşallah sağlıklı kucağına alırsın, ben istanbulda değilim ama arkadaşlar yarımdcı olur sana..

onların şeyinden koca bi kafa çıkmıcakta ondan gülüyolardır

ben 4.kafayım annemdem çıkan, en çok bende zorlanmış garibim

senin takdir ediyorum, günün annesi seçtim

bu arada sezeryanı anlatabilirsiniz ki ondan da korkuyom, ablamın uyanmaları çok fenaydı, ellerimizi kırcaktı, bebek filan görmedi gözü, hatırlamıyo zaten çoğunu, bende rahim filmi narkozlu çektirdim, kısacık bişe olmasına rağmen uyandığımdaki ağrılar fenaydı

evet cnm iki tane normal yapmış, geniş geniş rahat rahat oluyo dio sonrası, yani cinsellik için, bi anlamı kalmıyo dio, ama tabi böle olmayanlar da vardır mutlaka

offff çok hoşuma gitti :)) her baba adayına verilmeli o sancıdan

yeak ya !!! sezeryan anlatabilirlermiş miş miş !!!

kaşınma bak açarım kesi muhabbetini yeniden.. yediririm o biberleri sana.. aaaa ayıp ama ya

anaa kıs o da mı:) hani noldu uyutsun cırt cırt

taam taam doğurmıcaz biz, casper gibi derimizden geçerek doğruca kucağımıza

oldu mu kıs

Bende teşekkür ederim canım benim :) Ben okuduğum bi çok yazıyı değerlendirdim doğum demek normal doğum demek sezeryan bir ameliyattan başka birşey değil bu nedenle mecbur kalmadığım sürece karnıma neşter vurulmasını istemiyorum varsın gerekiyorsa alttan kessinler benim eltim normal doğüm yaptı ertesi gün bebişi kucağında çatır çatır geziniyordu :)Bu arada cinsel anlamdada hiç bir değişiklik olmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…