Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ben anadolu yakasındayım o nedenle hastane olarak yardımcı olamıcam malesef.
7-8 buçuk arası derken 7-8 bin mi demek istedin?
Eğer böyleyse cidden çok fazla fiyatı.Allahım yardımcın olsun.
Merhaba arkadaşlar grubu ara ara takip ediyorum hamileliğin en başından beri , ben de kısmetse Nisan annesi olacağım,şu an 27. Haftamdayım , dondurulmuş tüp bebekle oğluma hamileyim, onun dışında bir 18 haftalık birde kimyasal gebelik kaybım var, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde oturuyorum , rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var rahim ağzında gebeliğin 6 ayı yatarak geçti şimdi o kadar yatmak zorunda değilim , doktorum Banu Bingöl gönenç, Florence nihtingale hastanesine gidiyorum , ordan memnunum , dikişim orda alınacak fakat doğum ücretleri 7-8 buçuk arası fazla geliyor, sizlere yazma sebebim acaba bu yakada yenidoğan ünitesi olup fiyatlarıda bu kadar uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz bir hastane, doğum doktoru var mı, medipol Üniversitesi hastanesi aklıma geliyor onuda araştırdım ama varsa başka fikirleriniz açığım...herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum , sevgilerle...
amaann bu az bile bence be, kaç saat sürüyo bi de süpermiş yalnız hemen eşime gönderdim:)
kız ben onu görmedim hemen bakıyorummmm nettennn :)
kız şaka yapıyom be :)
ben cok korkuyom ya ben açtım muhabbeti bu sabah
aaaa ofelyacığım hiç korkma çok kolay bi şey bence canım doğum falan amannn yaaa
kız sen neden bana cevap yazmıyon ne kıymetlı oğlun varmıs ben kiiiii kızımı koymuşum ortaya.. hıhhhh
Kızlar ben bu mide yanmasına şimdiye kadar elmayla falan direndim ama daha fazla inat edemeyeceğim. Doktoruma gitme yada danışma imkanım yok, işyeri hekimi de izinliymiş. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Rennie tablet olurmu acaba? Şurup sevmiyorum ama şartsa tabi mecbur içerim.
ben çok isterdim tatlım dinlemeyi ama chosycim rahatsız oluyo bu bahsi kapatalım lüften
offff çok hoşuma gitti :)) her baba adayına verilmeli o sancıdan
yeak ya !!! sezeryan anlatabilirlermiş miş miş !!!
kaşınma bak açarım kesi muhabbetini yeniden.. yediririm o biberleri sana.. aaaa ayıp ama ya
sağlıkla gelsin canım oğlun benim oğluşumda tüp bebek ikinci denememde hamile kaldım çok şükür
ben memorılade yaptım tüp bebeği ama maddi olarak orası beni zorlayacağı için oraya devam etmedim
şunada özel balat hastanesine gidiyorumm doktorum meltem özben çokda memnunum kendisinden fiyatları şöyle hastanenin doktorun karar verirse eğer sezeryana yada normal doğuma 1750 tl eğer isteğe bağlı sezeryan olursa 2250 tl epidural istersende 2350 tl ama senin mecburi sezeryan olacağı için 1750 tlden olacaktır...yanlız 2013 den itibaren zamn gelmiş olabilir biz 2012 de gitmeye başladığımız için bu fiyatlar üzerinden i,şlem yapılacak inşallah yardımcı olabilmişimdir allah sağlıkla kucaklarfımıza almayı nasip etsin hepimize
Çok teşekkür ederim bilgiler için, sağlıklı doğumlar diliyorum sizede, hemen not alıyorum verdiğiniz bilgileri, ben 17 haftadaki kaybımı normal doğumla yaptım, şu an Serklaj ( dikiş) olması normal doğuma engel değil) 37. Haftaya kadar gelebilirsen dikiş o zaman alınacak ve kısmetse normal doğum olucak...normal doğum değil beni korkutan Sezeryandan korkuyorum asıl ama Rabbim bilir büyük konuşamam tabi, gidişat normal...
evet cnm iki tane normal yapmış, geniş geniş rahat rahat oluyo dio sonrası, yani cinsellik için, bi anlamı kalmıyo dio, ama tabi böle olmayanlar da vardır mutlaka
amaann bu az bile bence be, kaç saat sürüyo bi de süpermiş yalnız hemen eşime gönderdim:)
Ersnil ve chosy teşekkür ederim ilginiz için, evet ersnil normal doğum 7 milyar yüz tek gece doktor dahil, Sezeryan 8 buçuk milyar iki gece doktor dahil, medipol Üniversitesi hastanesi normal doğum 800 tl , Sezeryan 1 milyar 200 vs ancak erken doğum riskimden mütevellit oranın yenidoğan ünitesi çok dolu, fakat o aklımda dedim belki burda Nisan anneleri doktor hastane araştırmıştır istanbulda
Eşimin sayfasına gönderdim hemen..izlesin diye..
Puhahahahah canım bu ne yaaa? bir de sonunda bebek veriyolar adamın kucağına koptumm
Aslında benim ağrı eşiğim çok düşüktür kan aldırırken bile bayılacak gibi olurum ama nedense normal doğum istiyorumhem de kesisiz
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinn...
aaaaa tuncss hemşom sen korkuyor musun doğumdan :26:
binlerce kadın doğuruyor ne var yani bundaricaaa edeceğimmm biraz cesur olun kızlar yaaaa
fazla biberim war tuncssum, istermisinnn:))
taam bu defalık senin biberi tuncssa verelim:))
hayırlı olsun bebeğin canım, inşallah sağlıklı kucağına alırsın, ben istanbulda değilim ama arkadaşlar yarımdcı olur sana..
onların şeyinden koca bi kafa çıkmıcakta ondan gülüyolardır
ben 4.kafayım annemdem çıkan, en çok bende zorlanmış garibim
senin takdir ediyorum, günün annesi seçtim
bu arada sezeryanı anlatabilirsiniz ki ondan da korkuyom, ablamın uyanmaları çok fenaydı, ellerimizi kırcaktı, bebek filan görmedi gözü, hatırlamıyo zaten çoğunu, bende rahim filmi narkozlu çektirdim, kısacık bişe olmasına rağmen uyandığımdaki ağrılar fenaydı
inşallah herşey yolunda gider ve normal doğumla kucağına alırsın bebeğini
tüp bebek olunca doktorlar genelde sezeryana yönlendiriryor benim dr hariç:26::26::26:ben kendim sezerya istiyorum tüp bebek merkezindeki doktorumda sezeryan dedi ama meltem hn eğer bir sorun yoksa normal gözüyle bakıyor bana...ben de şimdilik birşey demiyorum 37. haftaya gelince bu fikrimden haberdar olacak inşallahhh
Günaydın 1 saatte ancak diyebildim
Tunaydin oldu ama neyse...
Puhahahahah canım bu ne yaaa? bir de sonunda bebek veriyolar adamın kucağına koptumm
Aslında benim ağrı eşiğim çok düşüktür kan aldırırken bile bayılacak gibi olurum ama nedense normal doğum istiyorumhem de kesisiz
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinn...
yok bee hemsooom ne korkucam.. ne var sanki.. iki ah uh nefes al nefes ver baaaak hoooop diye cikivermis :)))
tamaaaaam itiraf ediyorum, korkudan altima edebilirim :))))
sustum ki ben.. aciyi sevmem hem. kucukken annemde hep biber surerdi..
bende rahim filmi cekilmistim hemde narkozsuz.. doktorum o gun sen cok kolay normal.dogum yaparsin demisti..
ama simdi bendeki durumlar farkli.. plesenta rahim.agzinin bi kismini kapatiyo.. doktorum normal dogum denenebilir diyor.. ama kuzenim doktor onunla konustum denekmisin sen diyor.. git sezeryan ol.neden riske atacaksin ki diyor.. bakalim nasip neyse o artik..
tızım yaaa, çıkcak işte bi şekilde, napalım, bende bi psikopatlık var zaten merak ediyorum doğum sancısını:)
bi de epiduralda -kesi-demiycem , onu da hissetmezsin kiii:)öle diil mi yahu??bak en kolay sen doğurucan biliyorum ben, ben de kendimi motive etmeye çalışyorum işte
hahahahahahhabundanda mı tırstın mezosum..
anlat dmt cim ben dinliyorum
Eşimin sayfasına gönderdim hemen..izlesin diye..
Ama sizin kendinize ettiğiniz kötülüğü biz nasıl edebiliriz ki..
kendiniz kaşınıyosunuz sankii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?