2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ersnil ve chosy teşekkür ederim ilginiz için, evet ersnil normal doğum 7 milyar yüz tek gece doktor dahil, Sezeryan 8 buçuk milyar iki gece doktor dahil, medipol Üniversitesi hastanesi normal doğum 800 tl , Sezeryan 1 milyar 200 vs ancak erken doğum riskimden mütevellit oranın yenidoğan ünitesi çok dolu, fakat o aklımda dedim belki burda Nisan anneleri doktor hastane araştırmıştır istanbulda

sağlıkla gelsin canım oğlun benim oğluşumda tüp bebek ikinci denememde hamile kaldım çok şükür
ben memorılade yaptım tüp bebeği ama maddi olarak orası beni zorlayacağı için oraya devam etmedim
şunada özel balat hastanesine gidiyorumm doktorum meltem özben çokda memnunum kendisinden fiyatları şöyle hastanenin doktorun karar verirse eğer sezeryana yada normal doğuma 1750 tl eğer isteğe bağlı sezeryan olursa 2250 tl epidural istersende 2350 tl ama senin mecburi sezeryan olacağı için 1750 tlden olacaktır...yanlız 2013 den itibaren zamn gelmiş olabilir biz 2012 de gitmeye başladığımız için bu fiyatlar üzerinden i,şlem yapılacak inşallah yardımcı olabilmişimdir allah sağlıkla kucaklarfımıza almayı nasip etsin hepimize

tızım yaaa, çıkcak işte bi şekilde, napalım, bende bi psikopatlık var zaten merak ediyorum doğum sancısını:)
bi de epiduralda -kesi-demiycem , onu da hissetmezsin kiii:)öle diil mi yahu??bak en kolay sen doğurucan biliyorum ben, ben de kendimi motive etmeye çalışyorum işte

Canım gaviscon şurup kullanıyorum hapı çamur gb de şurubu fena değil.. Zaten dr da hap değil şurup daha iyi diyor..

Eşimin sayfasına gönderdim hemen..izlesin diye..

Ama sizin kendinize ettiğiniz kötülüğü biz nasıl edebiliriz ki..
kendiniz kaşınıyosunuz sankii..

Çok teşekkür ederim bilgiler için, sağlıklı doğumlar diliyorum sizede, hemen not alıyorum verdiğiniz bilgileri, ben 17 haftadaki kaybımı normal doğumla yaptım, şu an Serklaj ( dikiş) olması normal doğuma engel değil) 37. Haftaya kadar gelebilirsen dikiş o zaman alınacak ve kısmetse normal doğum olucak...normal doğum değil beni korkutan Sezeryandan korkuyorum asıl ama Rabbim bilir büyük konuşamam tabi, gidişat normal...

inşallah herşey yolunda gider ve normal doğumla kucağına alırsın bebeğini
tüp bebek olunca doktorlar genelde sezeryana yönlendiriryor benim dr hariç:26::26::26:ben kendim sezerya istiyorum tüp bebek merkezindeki doktorumda sezeryan dedi ama meltem hn eğer bir sorun yoksa normal gözüyle bakıyor bana...ben de şimdilik birşey demiyorum 37. haftaya gelince bu fikrimden haberdar olacak inşallahhh

evet cnm iki tane normal yapmış, geniş geniş rahat rahat oluyo dio sonrası, yani cinsellik için, bi anlamı kalmıyo dio, ama tabi böle olmayanlar da vardır mutlaka

Allahım yardımcımız olsun canım ya benimde korkum o yönde

amaann bu az bile bence be, kaç saat sürüyo bi de süpermiş yalnız hemen eşime gönderdim:)

Bende kocişime gönderdim

Çok ciddi rakamlar canım bahsettiğin rakamlar.
Bende özel yunus emre hastanesine gidiyorum.Hastanem üsküdarda.
Hamişliğimin başından beri aynı doktora gidiyorum.
Doktorum Ekin Fatma Ünlüer.Ben çok memnunum.
Doktorum çok ilgili.Birde en önemlisi pozitif.
Her gidişimde yüzümde gülümsemeyle dönüyorum.
Daha küçücükken bile doktorum ekrandan oğluşumu seviyordu buda bana pozitif yansıyor tabi.
Mesela kuyruk sokumumda ağrı olmuştu doktorumun bilgisi var.Hemen dediki eğer sezeryan olursa beline yastık koyalım ağrın olmasın bana hatırlat.Başkası olsa demez.Arkadaşımda benim doktorumda doğum yaptı sezaryan.O çok korkuyordu.Doktorum elini tutup demiş ki sana kızıma nasıl davranıyorsam öyle davranıcam hiç korkma.
Doğum fiyatlarıda 800-1250 arasında.Normal ve sezaryan olmasına göre değişiyor tabi.
İnşallah gönlüne göre bir hastane bulursun.

Seni gidi seni

Amin canım allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende pek nazlıyımdır iğneden bile tırsan biriyimdir ama bende normal istiyorum :)

Alınacaklar :

Biberon : Dr. Browns

Emzik : Chicco

Elek. Süt Sağma Makinası : Avent

Göğüs Kalkanı : Avent

Göğüs Ucu Koruyucu : Lierac

Süt Arttırıcı Çay :
Humana

Hasta Bezi
: Canbebe (Yoğun kanama riskine karşı külot gibi giyilen hasta bezi)

Bebek Bezi : Molfix Premature Bebek Bezi

Bebek Bakım Ürünleri :Sebamed (Şampuan,krem,losyon,sabun vb.)

Islak Mendil : Uni Baby Yenidoğan

Tek Kullanımlık Alt Açma Örtüsü : Dalin
? Kaç adet
prematüre hastane çıkışı,body,tulum vb. olmalı? :26Elimdekilerin çoğu 0-3 ay)

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

aaaaa tuncss hemşom sen korkuyor musun doğumdan :26:
binlerce kadın doğuruyor ne var yani bunda ricaaa edeceğimmm biraz cesur olun kızlar yaaaa

yok bee hemsooom ne korkucam.. ne var sanki.. iki ah uh nefes al nefes ver baaaak hoooop diye cikivermis :)))
tamaaaaam itiraf ediyorum, korkudan altima edebilirim :))))

sustum ki ben.. aciyi sevmem hem. kucukken annemde hep biber surerdi..
bende rahim filmi cekilmistim hemde narkozsuz.. doktorum o gun sen cok kolay normal.dogum yaparsin demisti..
ama simdi bendeki durumlar farkli.. plesenta rahim.agzinin bi kismini kapatiyo.. doktorum normal dogum denenebilir diyor.. ama kuzenim doktor onunla konustum denekmisin sen diyor.. git sezeryan ol.neden riske atacaksin ki diyor.. bakalim nasip neyse o artik..

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, özgür bireyleriz hepimizin tercihleri farklı, yeter ki hem anne hem bebek için en sağlıklısı olsun, ne yazık ki sadece tüp bebekte değil, normal gebeliklerde de Türkiye'de doktorların anne adaylarını kokutup sezeryana yönlendirmesi bilinen ve eski bir gerçek, benim nacizhane düşüncelerim tüm anne adaylarının çatısı uygun olduğu sürece normal doğumda diretmeleri, hem bebek hem anne için hemen emzirmek için, fakat dediğim gibi herkesin tercihi bu sektörü böyle şekillendiriyor, ben çok sancılı ve bebeği doğururken çok büyük acılar çektim 17. Haftada, klasik su gelmesi ve suni sancısız doğum , hep dedim ki neden korkulur ki bu doğumdan ; tabi bu soruyu ablama sordum; ( 1 tane normal doğumla kızı var) ablam 6. Ve 7. Aylarında tam 6 bebeği doğurup kaybetti seneler önce ve O da aynı şeyi söyledi emin ol 9 aylık normal doğum sancısı düşük doğum sancısının yanında bir hiçtşr dedi...ondan sonra bu kaybı yaşamama rağmen Sezeryan düşüncesi tamamen uçtu gitti aklımdan...

Günaydın 1 saatte ancak diyebildim
Tunaydin oldu ama neyse...

Hoş geldin şekerimmmmmm :)

Ay benim oğluş çok inatçı olacak belli.
O kadar net tekmeliyorki videoya alayım babamıza gösterelim akşam diyorum.
Tam teli elime alıyorum,duruyor.Teli bırakıyorum yine başlıyor
Kendi kendime gülüyorum artık

waowwww.. bizim forum cesurlarla doldu taştaı.. maşallah maşallah size..

kıs narkozsuz nası çekildin? ben narkozdan uyanınca serum ve ağrı kesici iğne yedim. dr o gün sen normal yapamazsın belli oldu dedi, ama şimdi sen normal yaparsın diyo ne etteceğimi şaşırdım

ofelyam
katinam
ersnilll ,,,,
sevgili arkadaşlarım...güzel arkadaşlarım.. ballarım.. eğer o en kolay doğumu ben yapamazsammm var yaaaa anladınız değil mi :)

hahahahahahha bundanda mı tırstın mezosum..
anlat dmt cim ben dinliyorum

sevgili katiş şu an benim için en acısız yöntem bayıltılıp KESİlmek :) şimdi o da cıtır bu da denirse ben ne yapıcam canımcım söle hadi :94:

Ama sizin kendinize ettiğiniz kötülüğü biz nasıl edebiliriz ki..
kendiniz kaşınıyosunuz sankii..

ben masumum abla.. burdaki ablalay benimle dalga geçiyoy abla.. acılarımla alay ediyoylay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…