2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Lilymeredin,
Bende hala dogum için hastane tercihimi yapamıyorum .kontrol için tip merkezine gidiyorum.yenidogan ünitesi vs olmasına rağmen beni tatmin etmiyor.medipol mega benimde seçeneklerin arasında ama daha hiç gitmedim.
Kızımı meltem hastanesinde doğurmuştum orda da var ünite 2 haftaya yakin yatti falan ama uzak biraz bana.
Birde doğumun yani sıra ünite için gece bası ayrı ücret ,heleki özel hastane hasta olmadıgı sürece tutabiliyor
Medipole giden arkadaslar memnun,oraya bakacağım
Hayırlı gebelik ve dogum olsun Rabbim gönlümüze göre versin.

mezosla ben sabırsızlıktan gidip en erken doğrup gelcez gibi geliyo bana:)

normal doğumun en zor yanı beklemek gibi geliyo bana
sancıya herkes dayanmış, başlayınca illaki dayancaz artık yapcak bişe yok:)

Arkadaşlar kızımın odası için duvar kağıdına bir türlü karar veremedim resimlerini ekliyorum bu iki çiçekli seçenekten biri olacak kısmetse yorumlarınızı bekliyorum.

1. resim çiçek ve çizgili ilk kombin
2. ve 3. resim çiçek ve çizgili ikinci kombin

Eklentiler

• $Fotoğraf0173.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoğraf0188.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoğraf0189.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 38

Resimler eklenince tam tersi oldu

1. ve 2. resim çiçek ve çizgili ilk kombin
3. resim çiçek ve çizgili ikinci kombin

kaç duvara ve nasıl uygulıcaksın?

çok acıktımmm
inşallah güzel bişeler wardır
zil çaldıııı
yupppiiiiiii

afiyet olsun herkese:)

Mezoşş varya bu kadar endişeye kesin en kolay doğumu sen yapıcan he
Bizde böyle ağzımız açık okucaz

mezosla ben sabırsızlıktan gidip en erken doğrup gelcez gibi geliyo bana:)

normal doğumun en zor yanı beklemek gibi geliyo bana
sancıya herkes dayanmış, başlayınca illaki dayancaz artık yapcak bişe yok:)

evet tatlım benim endişemi tam olarak dile getirmişsin.. ben sabırsızım hemen gelsin istiyorum ondan, yoksa korku falan hikaye

bence 3..
1 de çok çiçek var 2 cok sade 3 güzelmiş

kaç duvara ve nasıl uygulıcaksın?

Canım odamız yaklaşık 12-13 m2 beşiği koyacağımız duvar dümdüz olan tek duvarımız bu duvarı komple çiçekli yapacağız,beşiğin karşısındaki duvarın ortasında geniş bir kolonumuz var bu kolon çizgili olacak yanlarında kalan duvarlarda niş görüntüsü versin diye çiçekli olacak,kapının olduğu duvar çizgili,camın olduğu duvarda yine çizgili olacak biraz karışık oldu ama çiçekler bebişin gözlerini yormasın diy duvar kağıtçımızın önerisi bu yönde oldu :)

O bayiltip kesilmenin ayiltilmasi da var,
Yengem bana derdi kesildin geldin ne acisi var,çatı eskiden yokmuydu falan,
47 yasında kesilip ur alındı
Ahlayip vahliyor
"Kesildin geldin ne acısı" dedim
Hiç bir zaman hiçbirşeye büyük konuşmamak lazım .bende normal diye cok büyük konuştum birde korkusuzdum ama endişe vardı.
Oncesinde Bana teselli veren de yoktu,doğumda yanımda da kimse,
Hersey öyle bir gerçekleşiyor ki anlamıyorsunuz bile
Adrenalin en büyük ilaç aslında
Sezaryen olmasaydım kesinlikle cok kolay doguracagima emindim.her sancıda geçecek şimdi bu daha birsey değil dedim
Hep zora hazırlandım ki altından kolay kalkmak için.
Sezaryende de öyle,ayilinca o sancılar geçecek ,annelik daha zor.
Babaannem babami tarlada sarımsak toplarken doğurmuş
Ne ebe ne Dr ne dikiş ne koca ,oda kadın oda can...

Voltajımmmm

ben bi tek seni arayacağım doğuma giderken.. ellerimi tut

hiç gelemiyorum .. kayınbabamı hastaneye kaldırdık durumu net değil tetkikler bitmiyo bulamıolar nden kalbinin tuttuğunu .. onlarla uğraşıoruz

dr.aa da gittim aynı hastanedeydi ztn , bebiş 1kilo 300 gram ince belli bi kızınız olcak diyo herşey normal we güzel gidiyo çok şükür

öpüyorum herbirinizi ayrı ayrı haşat gibi gelmezsem gece girer okurum biras

dikkat edin kendinize ve bebişleree

Çok geçmiş olsun canım, kıyamam oğluşuna

Ben de her uyandığımda kendimi sağımda buluyorum

Azıcık ısıralım mıncıklayalım di mi :)

Hayırlı uğurlu olsun canım cicilerin. kız çocuk başka tabi ciciler de prenses cicileri :)

İyi haberlerine sevindim canım. Kistlerinin geçmesine sevindim. Peki artık usg ye almayacaksa ne yapacak 2 haftada bir
:26:

ben masumum abla.. burdaki ablalay benimle dalga geçiyoy abla.. acılarımla alay ediyoylay

şaka bir yana çok düşünmeyin üstünde bu kadar,günü gelince olsun da bitsin diye bakacaksınız..hatta bir an önce gelsin diye bekleyeceksiniz doğumu,hem hamilelikte çektiğimiz sıkıntıların yanında hiç bir şey değil bence doğum..valla benim başım ağırdığında sabahlara kadar anacığım diye sayıkladım..doğumda öyle acı çekmedim..

ben 3. kombini beğendim..

geçmiş olsun canım..maşallah kızına da..yorma kendini..

sen yapamazsan biz yardıma geliriz, çekiveririz kolundan:)

karar veremedim; çiçeklilerin ikisi de güzel sanırım birinci daha güzel ama kombinlemek için çizgiliyi sevmedim galiba. düz renk olanı yok mu 2. yerine

Oy voltajımmm oy...
Bende kendimi ne sezeryana adapte ediyorum nede normale.
İkisininde zorluğu var biliyorum.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım.
Kuzucuğunada maşallah.

Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…