- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
ofelyam
katinam
ersnilll ,,,,
sevgili arkadaşlarım...güzel arkadaşlarım.. ballarım.. eğer o en kolay doğumu ben yapamazsammm var yaaaaanladınız değil mi :)
Arkadaşlar kızımın odası için duvar kağıdına bir türlü karar veremedim resimlerini ekliyorum bu iki çiçekli seçenekten biri olacak kısmetse yorumlarınızı bekliyorum.
1. resim çiçek ve çizgili ilk kombin
2. ve 3. resim çiçek ve çizgili ikinci kombin
Arkadaşlar kızımın odası için duvar kağıdına bir türlü karar veremedim resimlerini ekliyorum bu iki çiçekli seçenekten biri olacak kısmetse yorumlarınızı bekliyorum.
Mezoşş varya bu kadar endişeye kesin en kolay doğumu sen yapıcan he
Bizde böyle ağzımız açık okucaz
mezosla ben sabırsızlıktan gidip en erken doğrup gelcez gibi geliyo bana:)
normal doğumun en zor yanı beklemek gibi geliyo bana
sancıya herkes dayanmış, başlayınca illaki dayancaz artık yapcak bişe yok:)
bence 3..Arkadaşlar kızımın odası için duvar kağıdına bir türlü karar veremedim resimlerini ekliyorum bu iki çiçekli seçenekten biri olacak kısmetse yorumlarınızı bekliyorum.
kaç duvara ve nasıl uygulıcaksın?
O bayiltip kesilmenin ayiltilmasi da var,
Yengem bana derdi kesildin geldin ne acisi var,çatı eskiden yokmuydu falan,
47 yasında kesilip ur alındı
Ahlayip vahliyor
"Kesildin geldin ne acısı" dedim
Hiç bir zaman hiçbirşeye büyük konuşmamak lazım .bende normal diye cok büyük konuştum birde korkusuzdum ama endişe vardı.
Oncesinde Bana teselli veren de yoktu,doğumda yanımda da kimse,
Hersey öyle bir gerçekleşiyor ki anlamıyorsunuz bile
Adrenalin en büyük ilaç aslında
Sezaryen olmasaydım kesinlikle cok kolay doguracagima emindim.her sancıda geçecek şimdi bu daha birsey değil dedim
Hep zora hazırlandım ki altından kolay kalkmak için.
Sezaryende de öyle,ayilinca o sancılar geçecek ,annelik daha zor.
Babaannem babami tarlada sarımsak toplarken doğurmuş
Ne ebe ne Dr ne dikiş ne koca ,oda kadın oda can...
merhaba güzel anneler; haftasonundan kısa bir özet:
-oğluşum orta kulak iltihabı olmuş; 3 akşam uyumadıko "kulağım" diye ağladıkça ben de onunla beraber ağlıyorum. neyseki dün akşam biraz daha düzeldi; 4 yaşında ama antibiyotik kullanıyoruz ilk defa
bende tam tersine soluma yatamıyorum,acaip rahatsız ediyor..sağ yatınca biraz daha iyi oluyor,uyuyabiliyorum en azından..tabii uyuyana kadar 10 kere tuvalete gidiyorum o ayrı..akşam "gitmicem işte" diye direttim ama nafile,o kazandı yine tuvalletteydim..
20 saniye geçmiyor yaaa..ne bu böle...sadece yattığım zaman yapıyor bunu..
zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlıyomuş galiba yada sağlıklız olur diyemi acaba, bilemedimki, ama azıcık şöle ele avuca gelsin ama demi, yanaklarını öpünce içine gömülsün insan azıcık:))
kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum yatağımız ve anakucağımız filan...bebek arabasını daha çekemedim,bagajda duruyor hala..
Dertsiz biberonu da koyuyorum canım fikir olsun sana diye..
Eki Görüntüle 612550 Eki Görüntüle 612551 Eki Görüntüle 612552 Eki Görüntüle 612553 Eki Görüntüle 612554
diğerlerine albümden bakabilirsiniz isterseniz,yer kaplamasın burda diye koymuyorum..
Kizlar doktordan geldik detayliya girdim tekrar, doktor kistler gecmis dedi oyle rahatladim ki cok sukur Rabbime
Diger hersey de yolundaymis cok sukur, kilosuda iyiydi3 boyutludan yuzunu de gosterdi, yavrum kaslarini catmis kollariyla yuzunu kapamaya calisiyor, rahatsiz etmeyin der gibiydi burnu babasina benzeyecek heralde karnimda yan duruyordu, 35 haftaya kadar yeri var donebilir endise etme dedi
Demir hapimi gunde 2 ye cikardi, bundan sonra 2 hafta bir kontrole gitcekmisim ve de bu son ultrasonmus daha almayacakolsun yavrum saglikli olsun da...
ben masumum abla.. burdaki ablalay benimle dalga geçiyoy abla.. acılarımla alay ediyoylay
hiç gelemiyorum .. kayınbabamı hastaneye kaldırdık durumu net değil tetkikler bitmiyo bulamıolar nden kalbinin tuttuğunu .. onlarla uğraşıoruz
dr.aa da gittim aynı hastanedeydi ztn , bebiş 1kilo 300 gram ince belli bi kızınız olcak diyo herşey normal we güzel gidiyo çok şükür
öpüyorum herbirinizi ayrı ayrı haşat gibi gelmezsem gece girer okurum biras
dikkat edin kendinize ve bebişleree
ofelyam
katinam
ersnilll ,,,,
sevgili arkadaşlarım...güzel arkadaşlarım.. ballarım.. eğer o en kolay doğumu ben yapamazsammm var yaaaaanladınız değil mi :)
sevgili katiş şu an benim için en acısız yöntem bayıltılıp KESİlmek :) şimdi o da cıtır bu da denirse ben ne yapıcam canımcım söle hadi :94:
ben masumum abla.. burdaki ablalay benimle dalga geçiyoy abla.. acılarımla alay ediyoylay
karar veremedim; çiçeklilerin ikisi de güzel sanırım birinci daha güzel ama kombinlemek için çizgiliyi sevmedim galiba. düz renk olanı yok mu 2. yerine
Tamam :)) o an aklına gelirmiyim bilmemVoltajımmmm
ben bi tek seni arayacağım doğuma giderken.. ellerimi tut
O bayiltip kesilmenin ayiltilmasi da var,
Yengem bana derdi kesildin geldin ne acisi var,çatı eskiden yokmuydu falan,
47 yasında kesilip ur alındı
Ahlayip vahliyor
"Kesildin geldin ne acısı" dedim
Hiç bir zaman hiçbirşeye büyük konuşmamak lazım .bende normal diye cok büyük konuştum birde korkusuzdum ama endişe vardı.
Oncesinde Bana teselli veren de yoktu,doğumda yanımda da kimse,
Hersey öyle bir gerçekleşiyor ki anlamıyorsunuz bile
Adrenalin en büyük ilaç aslında
Sezaryen olmasaydım kesinlikle cok kolay doguracagima emindim.her sancıda geçecek şimdi bu daha birsey değil dedim
Hep zora hazırlandım ki altından kolay kalkmak için.
Sezaryende de öyle,ayilinca o sancılar geçecek ,annelik daha zor.
Babaannem babami tarlada sarımsak toplarken doğurmuş
Ne ebe ne Dr ne dikiş ne koca ,oda kadın oda can...
hiç gelemiyorum .. kayınbabamı hastaneye kaldırdık durumu net değil tetkikler bitmiyo bulamıolar nden kalbinin tuttuğunu .. onlarla uğraşıoruz
dr.aa da gittim aynı hastanedeydi ztn , bebiş 1kilo 300 gram ince belli bi kızınız olcak diyo herşey normal we güzel gidiyo çok şükür
öpüyorum herbirinizi ayrı ayrı haşat gibi gelmezsem gece girer okurum biras
dikkat edin kendinize ve bebişleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?