sen yapamazsan biz yardıma geliriz, çekiveririz kolundan:)
Tamam :)) o an aklına gelirmiyim bilmem
Heyecan ,panik,mutluluk...
Sundan eminim ki dogurunca o ani birdaha yasamak istiyorsun.
Lilymeredin,
Bende hala dogum için hastane tercihimi yapamıyorum .kontrol için tip merkezine gidiyorum.yenidogan ünitesi vs olmasına rağmen beni tatmin etmiyor.medipol mega benimde seçeneklerin arasında ama daha hiç gitmedim.
Kızımı meltem hastanesinde doğurmuştum orda da var ünite 2 haftaya yakin yatti falan ama uzak biraz bana.
Birde doğumun yani sıra ünite için gece bası ayrı ücret ,heleki özel hastane hasta olmadıgı sürece tutabiliyor
Medipole giden arkadaslar memnun,oraya bakacağım
Hayırlı gebelik ve dogum olsun Rabbim gönlümüze göre versin.
Merhaba yüksek Voltaj şimdiden sağlıklı doğum diliyorum sanada, her sey yolunda gitsin inşallah, meltem hastanesinede bir göz atayım, medipol üniversite hastanesine fırsatınız olunca gidip bir bakın, ben yenidoğan Ünitesi'ni gezdim özellikle çünkü yüksek riskli gebelerdenim, 25. Haftada doğmuş ve şu an orda yatan 35. Haftasında bşr yavru var orda, hastane odalarıda fena değil henüz süsleme vs yapmıyorlarmış ama orayı gezdiren br kız var Mardinli hemşerimiz çıktı eşimin çok sıcak davrandı bize, hastane tatmin ediyor acil durumda a planı olarak dürüyor o hastane , kız bana hale hanımı tavsiye etti birde en çok Şule hanım tercih ediliyor ora dedi, fiyatta dedim gibi 700 tl doktr dahil normal , sezeryanda 800/900 bulabilir belki beyaz daha fazla bu bilgilerde belki işine yarar
Canım odamız yaklaşık 12-13 m2 beşiği koyacağımız duvar dümdüz olan tek duvarımız bu duvarı komple çiçekli yapacağız,beşiğin karşısındaki duvarın ortasında geniş bir kolonumuz var bu kolon çizgili olacak yanlarında kalan duvarlarda niş görüntüsü versin diye çiçekli olacak,kapının olduğu duvar çizgili,camın olduğu duvarda yine çizgili olacak biraz karışık oldu ama çiçekler bebişin gözlerini yormasın diy duvar kağıtçımızın önerisi bu yönde oldu :)
hiç gelemiyorum .. kayınbabamı hastaneye kaldırdık durumu net değil tetkikler bitmiyo bulamıolar nden kalbinin tuttuğunu .. onlarla uğraşıoruz
dr.aa da gittim aynı hastanedeydi ztn , bebiş 1kilo 300 gram ince belli bi kızınız olcak diyo herşey normal we güzel gidiyo çok şükür
öpüyorum herbirinizi ayrı ayrı haşat gibi gelmezsem gece girer okurum biras
dikkat edin kendinize ve bebişleree
aaa mardinli misin ? neresinden ? bende mardinde görev yapıyorum. doğumu da mecburen mardinpark da yapıcam :)
aaa mardinli misin ? neresinden ? bende mardinde görev yapıyorum. doğumu da mecburen mardinpark da yapıcam :)
anladım canım, ben şöle düşünmüştüm, eğer her duvarda kullanmıcaksanız çok çieçekli olan bence güzel, ama odayı doldurunca nası dururki? göz yormasın? az çiçekli olanda sade ve hoş duruyo, eşyalarla dolunca oda daha mı iyi olur sanki? hiç yardımcı olmadım demi:)
geçmiş olsun, sen niye koşturuyonki, 2 adım atınca yoruluyoz:)
kızlar ya ne güzel olurdu ha :) yanımda olsanız ellerimi tutsanız ittirseniz çektirseniz çıkartsanız içerden
offf ya bu arada ben kız kardeşimi feci derecede özledim.. dün çok zırladım bu sebepten.. ben gidemiyom koca karnımla o gelemiyo yakında okulu açılacak ..gel-git yakın bi yer değil kibi de mesaj atmıştı zilli dün 'ne kuzen ne arkadaş hiçbiri tadını vermiyor ablam' diye ( offf offf derdim var topikine gidicem ben gurbet, hasret... değme felekkk
mardinpark! hmm tam sezaryenlik bi hastane gibi duruyo? yanılıyomuyum?
sevindim canım:) resimlerini eklersin artık bitince:))Hihihi olurmu öyle şey canım sizin fikirleriniz benim için gerçekten çok önemli :) Hem yardımcı oldun bile ben sanırım bol çiçekliyi bir duvarda komple diğerinde ise kısmen kullanılacağından tercih edeceğim .
aay ben uyuyorum uyuduğum an kabus rüyamda eşimle beni köpekler kovalıyo kaçarken eşim kayboluyo bulamıyorum sora uyandım baktım yanımdasonra bi daha uyudum beren saat kötü kadın oluyomuş beni kaçırıyo arabayla bende arka koltuktan bıçağı dayayıp kesiyorrum bi boğazını anında sonra ben kıvanç tatlıtuğ olmuşum altın flan çalıyorum bi yerlerden sonra köyün birine saklıyorum tam yakalanıcakken kaçıyorum.. nasıl bi bilinçaltı var anlamadım
GÜNAYDIN ANNELER GEÇMİŞİ ÇOK OKUYAMADIM AMA MEZOPOTAMYA BEBEĞİNİN DURUMUNU OKUDUM HİÇ ENDİŞELENME KUZUM SADECE HAREKETLERİNE DİKKAT ET SADECE KUZUM MİDE AĞRISI ÇEKEN KARDEŞLERİM DOKTOR BANA RENNIE GEÇİRİOMU DEDİ BENDE HAYIR DEDİM PULCET DİE Bİ HAP VERDİ AÇ KARNINA İÇİORUM PAMUK GİBİ MİDEM MAŞALLAH DOKTORUNUZA SORUP SİZDE YAZDIRABİLİRSİNİZ TAVSİYE EDERİM BİDE DÜN KOCİŞLE FİLM ALMAYA GİTTİK GİTTİĞİMİZ YERDE DOĞUM YAPACAĞIM HASTANENİN SERVİS HEMŞİRESİ DE ORADAYMIŞ ONUNLA TANIŞTIK KESİNLİKLE NORMAL DOĞUMU TAVSİYE EDİORUM DEDİ O ANLIK Bİ ZORLUK ÇEKERSİN AMA SONRASI OK RAHAT OLUO DEDİ BİDE DÜN GECE KOCİŞ ATEŞLENDİ HİÇ UYUMADIM KORKTUM SONRA ELİNİ KARNIMA KOYDU BENİM CADI KIZIM NASIL PIT PIT VURUO AMA NORMAL TEKMELEME DEĞİL ÇOK DEĞİŞİKTİ SANIRIM BABACI OLACAĞIZ BEN HERGÜN SEVİORUM OKŞUORUM BANA ÖLE PIT PIT YAPMIO KISKANDIM :d
inşallah hanipeksim inş canım ya.. kızımın burnu küçcük biliyonnn muuuu Çınarcığın gibin :)) yani bilemiyomm çok güzeldi kızım Çınarda çok yakışıklı :))) kimseye söz vermeyin benceeee
canım ben dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını kullandım.
Gunaydin kizlar,
Hayirli gunler olsun
Sernilcim bursada son gunum bugun aksam feribotla donuyorum yegenimden nasil ayrilcam derdi basladi simdiden böcüğüm yine sabah tepemdeydi :)
Gulimier kiz temizlik bittiyse bana da gel simdi ben evi temizleyip birakmistim ama kocam ne hale sokmustur kim bilir cumartesi de kuzenini ve esini cagirdim yemege doner donmez temizlik var kursa gittin mi nasil gecti neler yaptiniz katilim oldu mu ve cuma gidiyor muyuz ???
Benim oglum burada bir huy edindi gobek deligimin soluna dogru birseyi dayiyor nasil tepe olup sertlesiyor orasi anlatamam disaridan fark ediliyor hemen bunu gun icinde sık sık yapiyor balim benimmm
Selam kızlar ben geldimmm
tunanecc aldıklarınıza bayıldım güle güle kullanın canım.Doğumdan mı bahsedilmiş.Sabah aklımdaydı.
Kesmiceklerine emin olsam normal istiyorum.Ama kesilceksede karnımdan olmasını tercih ederim.
Allahım yardımcımız olsun.
Belis, Belis Çiğdem Bebek Odası ilkebebe.com
kızlar buda kızımın bebek oda takımı şifonyeri almadık.yatak ve dolabını aldık sadece
Kızlar herkese günaydın,
Doğum muhabbetleri başlamış yine :) dün şeker yüklememi,kan sayımı ve idrar tahlilimi yaptırdım hepsi normal çıktı allaha şükür sadece kan hapım 2'ye çıkarıldı.Dün doktoruma ne zaman doğum iznine çıkacağımı sordum oda bana doğum şeklini nasıl düşünüyorsun diye sordu bende bir aksilik olmazsa sonuna kadar normal doğum dedim( Normal doğumdan hiç korkmuyorum uyanık olacağım için süreç az çok kontrolüm altında olacakmış gibi geliyor,sezeryanı tamamen bayıltılmadan asla düşünemem)
kız sen neden bana cevap yazmıyon ne kıymetlı oğlun varmıs ben kiiiii kızımı koymuşum ortaya.. hıhhhh
Arkadaşlar kızımın odası için duvar kağıdına bir türlü karar veremedim resimlerini ekliyorum bu iki çiçekli seçenekten biri olacak kısmetse yorumlarınızı bekliyorum.
1. resim çiçek ve çizgili ilk kombin
2. ve 3. resim çiçek ve çizgili ikinci kombin
hiç gelemiyorum .. kayınbabamı hastaneye kaldırdık durumu net değil tetkikler bitmiyo bulamıolar nden kalbinin tuttuğunu .. onlarla uğraşıoruz
dr.aa da gittim aynı hastanedeydi ztn , bebiş 1kilo 300 gram ince belli bi kızınız olcak diyo herşey normal we güzel gidiyo çok şükür
öpüyorum herbirinizi ayrı ayrı haşat gibi gelmezsem gece girer okurum biras
dikkat edin kendinize ve bebişleree
Mardinli sayılırım artık, ben İstanbulluyum da eşim Mardinli ben de Mardin geliniyim:) Mardin muhteşem bir şehir değerini bilene tabi , görev yapmakta güzel ve zor olsa gerek... Ben İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyorum, mardinpark orda en çok tercih edilen hastane sanırım, fazla bilgim yok ama, sizede şimdiden hayırlı doğumlar olsun, bu arada özledim Mardin'i...
yaşadım bende bu duyguyu yıllarca...burnum sızladı okuyunca..
İzledin mi ki videolarımızı ? Hiç yorum yazmadın
Kuzum bi oturup bi kalkıyorum yerimden. Yarım yamalak okuyup cevap yazmaya çalışıyorum.
evet hem zor hem güzel .. ama gurbette zor işte..
canım ya
hasret çekmek zor gerçekten.. yıllarca yaşadım dediğine göre bitmiş senin hasretin.. darısı başıma..
bebişim bi olsun gidicem tüm ailemi görücem inşallah
hem de ilk ben yazdım.. çok güzel diye...
sende varya görme görme ,, okuma okuma... sonra da trip tripoysam ben sanmıştım ki seninle dünür olabiliriz güzeller güzeli Yaren'imi verecektim yakışıklı oğlun Çınar'a ... hıhhh
sevindim canım:) resimlerini eklersin artık bitince:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?