2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sen yapamazsan biz yardıma geliriz, çekiveririz kolundan:)

Tamam :)) o an aklına gelirmiyim bilmem
Heyecan ,panik,mutluluk...
Sundan eminim ki dogurunca o ani birdaha yasamak istiyorsun.

kızlar ya ne güzel olurdu ha :) yanımda olsanız ellerimi tutsanız ittirseniz çektirseniz çıkartsanız içerden

offf ya bu arada ben kız kardeşimi feci derecede özledim.. dün çok zırladım bu sebepten.. ben gidemiyom koca karnımla o gelemiyo yakında okulu açılacak ..gel-git yakın bi yer değil ki bi de mesaj atmıştı zilli dün 'ne kuzen ne arkadaş hiçbiri tadını vermiyor ablam' diye ( offf offf derdim var topikine gidicem ben gurbet, hasret... değme felekkk

Merhaba yüksek Voltaj şimdiden sağlıklı doğum diliyorum sanada, her sey yolunda gitsin inşallah, meltem hastanesinede bir göz atayım, medipol üniversite hastanesine fırsatınız olunca gidip bir bakın, ben yenidoğan Ünitesi'ni gezdim özellikle çünkü yüksek riskli gebelerdenim, 25. Haftada doğmuş ve şu an orda yatan 35. Haftasında bşr yavru var orda, hastane odalarıda fena değil henüz süsleme vs yapmıyorlarmış ama orayı gezdiren br kız var Mardinli hemşerimiz çıktı eşimin çok sıcak davrandı bize, hastane tatmin ediyor acil durumda a planı olarak dürüyor o hastane , kız bana hale hanımı tavsiye etti birde en çok Şule hanım tercih ediliyor ora dedi, fiyatta dedim gibi 700 tl doktr dahil normal , sezeryanda 800/900 bulabilir belki beyaz daha fazla bu bilgilerde belki işine yarar

aaa mardinli misin ? neresinden ? bende mardinde görev yapıyorum. doğumu da mecburen mardinpark da yapıcam :)

kimdi tam olarak hatırlamıyorum ama english home 19,90 olan puantiyeli bebek battaniyesinden bahsetmişti. Çok kullanışlı güzel diye. Bende dün gittim aldım hemen. Gerçekten fiyatına göre çok çok güzel. Yumuşacık. Bayılarak aldım. Sağol nickini hatırlamığım nisan annesi.

anladım canım, ben şöle düşünmüştüm, eğer her duvarda kullanmıcaksanız çok çieçekli olan bence güzel, ama odayı doldurunca nası dururki? göz yormasın? az çiçekli olanda sade ve hoş duruyo, eşyalarla dolunca oda daha mı iyi olur sanki? hiç yardımcı olmadım demi:)

geçmiş olsun, sen niye koşturuyonki, 2 adım atınca yoruluyoz:)

aaa mardinli misin ? neresinden ? bende mardinde görev yapıyorum. doğumu da mecburen mardinpark da yapıcam :)

Mardinli sayılırım artık, ben İstanbulluyum da eşim Mardinli ben de Mardin geliniyim:) Mardin muhteşem bir şehir değerini bilene tabi , görev yapmakta güzel ve zor olsa gerek... Ben İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyorum, mardinpark orda en çok tercih edilen hastane sanırım, fazla bilgim yok ama, sizede şimdiden hayırlı doğumlar olsun, bu arada özledim Mardin'i...

Hihihi olurmu öyle şey canım sizin fikirleriniz benim için gerçekten çok önemli :) Hem yardımcı oldun bile ben sanırım bol çiçekliyi bir duvarda komple diğerinde ise kısmen kullanılacağından tercih edeceğim .

yaşadım bende bu duyguyu yıllarca...burnum sızladı okuyunca..

mardinpark! hmm tam sezaryenlik bi hastane gibi duruyo? yanılıyomuyum?

evet chosy ilk geldiğimde şehre dalgasını geçmiştim çakma medikalpark diye.. oyyyyy ne bileydim o zamanlar dalga geçtiğim hastanede doğum yapacağımı...
ama sezeryanları çok güzelmiş , öyle duydum

sevindim canım:) resimlerini eklersin artık bitince:))

Muhteşem yüzyıldan daha heyecanlı olmuş :) hayır olsun canım.

Geçmiş olsun canım eşine, nasıl şimdi? Düştü mü ateşi?

İzledin mi ki videolarımızı ? Hiç yorum yazmadın

canım ben dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını kullandım.

Hım bi arkadaşımız yumuşatıcı kullanmayın demişti, neden acaba?

Benim de benim de öyle, göbek deliğimin biraz solu taş gibi oluyor, sonra kayboluyor

Kessinlikle katılıyorum kesik altta olacağına göbekte olsun

Belis, Belis Çiğdem Bebek Odası ilkebebe.com

kızlar buda kızımın bebek oda takımı şifonyeri almadık.yatak ve dolabını aldık sadece

Güle güle uyusun bebişimiz yatağında. Çok cici, iyi yapmışsın şifonyeri almamakla, yatağında da 4 çekmece var yeterli olur bence.

Sonuçların güzel çıkmış, sevindim canım.

kız sen neden bana cevap yazmıyon ne kıymetlı oğlun varmıs ben kiiiii kızımı koymuşum ortaya.. hıhhhh

Kuzum bi oturup bi kalkıyorum yerimden. Yarım yamalak okuyup cevap yazmaya çalışıyorum.

3. resim diorum, hem dediğin gibi çiçekleri daha seyrek hem de çizgileri eğri büğrü ya daha çocuksu güzel duruyor.

​Geçmiş olsun canım acil şifalar çok çok. kızına da maşşş.

evet hem zor hem güzel .. ama gurbette zor işte..

yaşadım bende bu duyguyu yıllarca...burnum sızladı okuyunca..

canım ya

hasret çekmek zor gerçekten.. yıllarca yaşadım dediğine göre bitmiş senin hasretin.. darısı başıma..

bebişim bi olsun gidicem tüm ailemi görücem inşallah

İzledin mi ki videolarımızı ? Hiç yorum yazmadın

Kuzum bi oturup bi kalkıyorum yerimden. Yarım yamalak okuyup cevap yazmaya çalışıyorum.

hem de ilk ben yazdım.. çok güzel diye...
sende varya görme görme ,, okuma okuma... sonra da trip trip oysam ben sanmıştım ki seninle dünür olabiliriz güzeller güzeli Yaren'imi verecektim yakışıklı oğlun Çınar'a ... hıhhh

kızlar hamilelik başından beri hiç iştahım yoktu ve hiç düzgün beslenmedim.. ama son birkaç gündür iştahım açıldı. dün gece uyumadan önce tost yaptım (tok karınla süper uyudum hiç wc için bile kalkmadım , çok şaşırdım) tek kötü şey nutellayı elime alınca duramıyorum onun dışında bu şekilde gitsem çok iyi olacak..

kızlar birşey sorucam butik bebeden alışveriş yapmıştım avent biboran falan ama şimdi herkes dr brawns deyince kafam karıştı
birde iki tane almıştım biboran iptal etsem karta geri yükleniyor değil mi ödeme sorun olmuyorrr:26::26:

Evet canım 7 yıl İstanbul'da kaldıktan sonra İzmire gelebildi ablam,çok zor gelirdi onu uğurlamak her seferinde,telefonlar elimizden düşmezdi o zmanlar,hatta oğlumun ilk kelimesi de alo oldu sanırlam bu yüzden..gerçi şimdi hafta sonundan hafta sonuna görüşüyoruz karşılıklı sokaklarda oturmamıza rağmen..anneme yemeğe gidersem işte o zamanlar..

Olur mu dünürüm, zaten laterneyle sedayı kıskanıyordum. Ben de senin kızı alayım bari kendime. napiyim çok ısrar ettin
Ay bak ben ne kıskancımdır ama söliyim. Oğlan anasıyım.

Erken doğum yapan birini duyan,beni arıyor....
Benim daha ne alışverişim bitti,ne hastane çantam hazır.
Yeni bir hat alıp,kullanmakta olduğum hattı bir süre kapalı tutmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…