kızlar birşey sorucam butik bebeden alışveriş yapmıştım avent biboran falan ama şimdi herkes dr brawns deyince kafam karıştı
birde iki tane almıştım biboran iptal etsem karta geri yükleniyor değil mi ödeme sorun olmuyorrr:26::26:
Evet canım 7 yıl İstanbul'da kaldıktan sonra İzmire gelebildi ablam,çok zor gelirdi onu uğurlamak her seferinde,telefonlar elimizden düşmezdi o zmanlar,hatta oğlumun ilk kelimesi de alo oldu sanırlam bu yüzden..gerçi şimdi hafta sonundan hafta sonuna görüşüyoruz karşılıklı sokaklarda oturmamıza rağmen..anneme yemeğe gidersem işte o zamanlar..
Arkadaşlar kızımın odası için duvar kağıdına bir türlü karar veremedim resimlerini ekliyorum bu iki çiçekli seçenekten biri olacak kısmetse yorumlarınızı bekliyorum.
1. resim çiçek ve çizgili ilk kombin
2. ve 3. resim çiçek ve çizgili ikinci kombin
Olur mu dünürüm, zaten laterneyle sedayı kıskanıyordum. Ben de senin kızı alayım bari kendime. napiyim çok ısrar ettinAy bak ben ne kıskancımdır ama söliyim. Oğlan anasıyım.
iade ederler canım sorun olacağını sanmam .. bende e bebekten bezleri iptal etmiştim geri iade yapmışlar kartıma. kurumsal çalışan sitelerde sorun olmuyo.. dün benimde butikbebeden hamile geceliklerim geldi çok ciciler :)
ne güzel.. darısı başıma :) evet yakın olunca öyle olur istediğin zaman görebileceğini bilmenin rahatlığı..
Allah ayırmasın sevdiklerinden..
kızlar sabahtan beri doğum hikayelerini okuyorum epidural normal istiyorum ancak son saatlerde epidural vermiyorlarmış ve son sancılar haddinden fazla olunca dayanılması en zor sancıları çekmiş oluyorsun zaten 4cm olana kadar epidural takmiyorlar ne yapcam bilemiyorum.Bu arada BURSA lı hamişler hangi hastane ve doktorlara gidiyorlar.ben Çekirge Doruk Evrim Aydın'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum ancak doğuma girecek ebe ve hemşireler hakkında bugün bi hikayede okudum hiç memnun kalınmamış kafam karıştı.
kızlar birşey sorucam butik bebeden alışveriş yapmıştım avent biboran falan ama şimdi herkes dr brawns deyince kafam karıştı
birde iki tane almıştım biboran iptal etsem karta geri yükleniyor değil mi ödeme sorun olmuyorrr:26::26:
a a aaaa aaaaaa .... ısrar etmişiimmm :26:
şekerim kız evi naz evi
kıskanç kaynanaaa ayyy ne fena hiç çekemez benim kızım
kimdi tam olarak hatırlamıyorum ama english home 19,90 olan puantiyeli bebek battaniyesinden bahsetmişti. Çok kullanışlı güzel diye. Bende dün gittim aldım hemen. Gerçekten fiyatına göre çok çok güzel. Yumuşacık. Bayılarak aldım. Sağol nickini hatırlamığım nisan annesi.
cicilerini güle güle kullan canımmm
resmini de ekle görelimmm
kızımın yatağı bu akşam geliyorrrrr
haftasonu gelecek diye beklediğimiz yatağımızı mobilyacılar bu akşam getirmeye karar vermiş eşimde kabul etmiş akşama geliyor çok heycanlıyım ve dört gözle bekliyorum gelmesini dünde nevresim takımını DEKORYON sitesinden almıştım bugün telefon ettim ne zman teslim edilir diye bugün kargo olacak yarın elinizde olur dediler ona da sevindim umarım çok güzel çıkar nevresim takımı içime sinerek kullanırım kızıma ayy ne heycanlıymış ya eşyaların gelmesi kızımın kıyafetlerini bir türlü çekemedim ama yatağını çeker yarın yüklerim burdan :))) ağzım kulaklarımda mutluyum kızımda mutlu 3 gündür sakindi az tekme atıyordu bugün çoştu hatta bir ara döndü baş dönmesi gibi oldu içim döndü resmen büyüyor kuzucum büyüsün büyüsün
Kızlarr beni durdurunnnn yahu
Ağlıyorum,fena duygusala başladım ama hala doğum hikayesi okumaya devam ediyorum.
Offfff offfffffff
Ağlıyorum,fena duygusala başladım ama hala doğum hikayesi okumaya devam ediyorum.
Offfff offfffffff
işte burdalarrr... Eki Görüntüle 612937 Eki Görüntüle 612938 Eki Görüntüle 612940 Eki Görüntüle 612939
ilk fotodakinin morunu aldım.. en sevdiğim bu şimdilik :)) içindeki kolsuz.. hani baharda lohusalık zamanı rahat olur diye aldım bi de bizim ev çok sıcak o sebeple rahat edeceğimi düşündüm. şimdi bile rahatca giyiliyo.
ikincinin pembe olanını aldım sabahlıkta pembe zaten.. güzel oldu ikisi. dördüncünün de kırmızı olanını aldım onun da uzun sabahlığı var. hem hastane hem lohusalıkta idare ederler beni bunlar
Offfff offfffffff
sende benim gibi okumadığım doğum hikayesi izlemediğim doğum kalmadı ama bence hiç iyi bişey yapmıyorum benim karekterim karşıdakinden etkilenen bir karakter kendimi üzmekten strese sokmaktan başka bişey değil ama elimden gelmiyor.
şişşşşşşşşşşşşşşşt kapat bakıyım o sayfaları
Güle güle kullan tatlım ben daha kendim için bir tek çorap ve göğüs pedi aldım. eşim de terlik aldı yeniyılda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?