okumaaaaaa okumaaaaaaaaaaaa
ben çok fena oluyorum etkisi altında kalıyorum hele işyerinde hiç okuma .. salya sümük olucan.. rimellerin akacakkk
ben elime geçmeden iptal ettim canım kampanyası yarın bitiyorduben beenmediklerimi geri verdim canım, hem de bi tanesinin poşeti yırtılmıştı hiç sorun olmadı, hemen iade bilgisi geldi cuma yolladık p.tesi iade bilgisi geldi , ve karta da hemen geçmişti biri, ama öteki için gelmedi henüz para
dur canım ya niye kendini strese sokuyorsun sen bu kadarKızlarr beni durdurunnnn yahu
Ağlıyorum,fena duygusala başladım ama hala doğum hikayesi okumaya devam ediyorum.
Offfff offfffffff
işte burdalarrr... Eki Görüntüle 612937 Eki Görüntüle 612938 Eki Görüntüle 612940 Eki Görüntüle 612939
ilk fotodakinin morunu aldım.. en sevdiğim bu şimdilik :)) içindeki kolsuz.. hani baharda lohusalık zamanı rahat olur diye aldım bi de bizim ev çok sıcak o sebeple rahat edeceğimi düşündüm. şimdi bile rahatca giyiliyo.
ikincinin pembe olanını aldım sabahlıkta pembe zaten.. güzel oldu ikisi. dördüncünün de kırmızı olanını aldım onun da uzun sabahlığı var. hem hastane hem lohusalıkta idare ederler beni bunlar
]
dur canım ya niye kendini strese sokuyorsun sen bu kadar
allah yardımcı olacak hepimize sağlıkla alacağız hepimiz kucaklarımıza
ben hiç okumuyorum doğum hikayelerini herkesin hikayesi farklıdır çünkü
boşuna sende okuyup kendini üzme allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
hayrolsun canım rüyan, benim kız da kocamandı yürüyodu kunuşuyodu rüyamdaCan ciğer kuzu sarmalarım iyi akşamlar herkese,
Yilbirt yilbirt yanan evimde oturuyorum ben
Bugun anne bebek fuarına gittim poffffff hüsran ve hayal kırıklığı hiç birsey yok,
Koşarak uzaklaştık
Bugun kotu de bir ruya gördüm
Kızım doğmuş ama kesesinin içindeydi hala yerdeydi nasil doğurdum bilemiyorum.
11 kg imiş 73 cm diyorlar isin kötüsü konuşuyordu
Bana imtihan için gönderildiğini söyledi cok üzülüyordum ya
canım ya bu battaniye penye mi acaba?
ben de odasına halı perde burdan almayı düşünüyorum puantiyeli,resmi varsa koayabilir misin?
ohh ne güzel bebişini görmüşsün herşey de yolundaymış ne güzel darısı başımıza ama ultrasona girmemek kötü ya suyuna falan orda bakılıyor nasıl bilecek ne kadar suyun kaldığını bebeğin gelişimini anlamadım ben bu işi ee senin doktora gitmene de gerek yok o zman ultrason yoksa seni görüp ne yapacak valla çok merak ettim
Graco Contour Prestige Deluxe Oyun Parkı Sweet Princess / canım modeli, alt değiştirme kendinde mevcuttu zaten,ayrı almadık..
Yok tatlım düşmez,çok sağlam bişey..ben daha önce kullanmamıştım ama bu yatakla birlikte vardı zaten,baktım kullanışlı gibi.Zaten doğumdan sonra eğilmek bükülmek daha zor oluyor,bel hizasında olmadı daha kolay alt değiştirmemizi sağlayacak sanki..ama sen gene istersen koltukta değiştirirsin,kullanmazsın.1 yaşına kadar kullanılıyormuş zaten,öyle yazıyor üstünde..
Kızlar normal doğumda kesi olayı şart olan bir durum değil..yurt dışında açılana kadar bekliyorlar iyice,burada zamandan kazanmak için keisp geçiyorlar..
Annem Bulgaristanda kesmiyolardı diyor..kime sorduysam o da öyle söyledi..burda kesip geçiyorlar..Eğer özel doktora gidiyorsanız,özellikle belirtin,açılana kadar bekllenmesini istiyorum diye..
onlar da para almayı biliyorlar,beklemesini de bilecekler elbet..kesip geçmek işlerine geliyor,çabuk ve zahmetsiz..ama olan bize oluyor..
İyi haberlerine sevindim canım. Kistlerinin geçmesine sevindim. Peki artık usg ye almayacaksa ne yapacak 2 haftada bir :26:
​Kocacım, kaynım, kayınbabam, kayınvalidem herkesin eli değdi :) Kocişimin kıyafeti çok komik, giydiği takım üşütüce üstünden bir de basketbol şortu giymiş :)
tşk ederim canım eski gecelik ve pijamaların oluyor mu hala sanaben mii çok fena durumdayım ben eski pijamaların hiçbiri giyemiyorum bir tane bol geceliğim vardı o da artık karnından geriyo yırtacak gibi .. mecbur hamile gecelikleri ve pijamaları aldım
oyyyyy kuzum ya çok tatlı maşallah,
çınarın videosunu izlerken benim kız da heyecanlandı hemen tepikledi anneyi
güle güle kullan canım, benim gibi odan darsa sepetten başka çare kalmıyo ilk 6 ayGünaydın kızlarr,,
Haftasonu CNr anne çocuk fuarındaydık. İl büyük alışverişimizi yaptık. Araba alıp almamak konusunda emin değildim ama doğum Nisana denk gelince yazın kesin lazım olacak diye bu arabyaa karar verdik .. :)
Eki Görüntüle 611606
Birde bir arkadaşım bu beşiği öve öve bitiremedi. Hrm çok ugun fiat hemde çk kulanışlı olduğunu anlattı, Hem sallanıyormuş, Sallamam ben bebeğimi demeyenler için her odaya taşınabilir katlanıp götürebilir bir yatakmış, İlk doğduğunda anne odasında sonra 9 aya kadar odasında yatabilmiş oğlu.O kadar beğenmişlerki iki tane almışlar birini kayınvalidesinde de koymuşlar eltisifilan kulanmış
Eki Görüntüle 611607
Aslında annemler aşağıdaki gibi bir sepet süsleteceklerdi, Dedim bi durum buna bakalım , Eğer beğenirsek bunu üsletirsiniz. İnceleyin derim, Ciddi tavsiyesi var :))))
Eki Görüntüle 611608
Fuar çok güzeldi kızlar yaa, Giden var mı ? 2,5 saat gezdik aldım ufak tefek birşeyler ama yetmedi kocamın ayakları ağrıdı ama bende bir azim bir azim hala dolaşasım vardı :)))
Bir arkdaşım yurtdıişına çıkacak ne istersen söyle getireyim dedi. Bu süt pompalarını biberonalrı ordan isticem ama hangi marka istesem bilemiyorum. Varmı fikri olan yurtdışında yaşayan bir arkdaş vardı .. Medela ile Avent arasında kaldım,
günaydın kızlar,
dün gece hiç uyuyamadım öksürmekten , o kadar da şiddetli ki, çocuğun başı döndü içerde, çok korkuyorum, yani altıma kaçırdım sölemesi ayıp ama o kadar kötü öksürüyorum
bi de yaşama yolculuk belgeselini izlemiştik dün, kadın da bronşit oldu, sonra suyu geldi, hastanede yattı falan erken doğum yaptı, tam gecesi izlemişim, şimdi de okudum, öksürük su kesesini patlatıyomuş, rahimde kasılmaya sebep oluyomuş falan çok korkuyorum tutuyorum kendimi öksürmemek için ama çok zor tabi, napsam bilmiyorum,
bildiğiniz doğal yollar var mı?
maşallah kızına canımgünaydın kızlarr
bu hafta benim son çalışma haftam nasipse.. bundan sonra taaaa iki sene sonra eylülde işbaşı yapıcam inşallah..
hafta sonu kontrolüm vardı.. ne yazık ki çok canım sıkıldı..
kızım hala ters duruyor ve kordon boynuna dolanmış.. doktor korkma dedi ama biliyorsunuz korkmamak elde değil bu tür durumlarda. sağımdan soluma bile korkarak dönüyorum artık ona bi sey olacak diye..,
öte yandan ilk kez yüzünü bu kadar net gördük. doktor babasına benzetti.. minicik bir burnu ve çok tatlı yüz hatları vardı. doktor teyzesi çok beğendi kızımı..babası da ilk kez kendimi baba gibi hissediyorum diyor :) ağzını açıp kapıyordu kızım biz izlerken babası da iki gündür o hareketi yapmaya çalışıyo
ve doktor bebek dönerse ısrarla sana normal doğumu tavsiye ediyorum bebeğin başı küçük rahatça doğum yaparsın dedi. yemezler dedim keseceksin aşağıdan ne fark edecek. ilk doğumlarda alttan kesi %90 olur dedi. yapmam dersem yalan olur dedi. zaten yırtık oluyo en azından kesik düzgün olur vs vs dedi. sen sezeryana hazırlan doktorcum dedim çıkarken..
kızım 41 cm olmus ve 1750 gr.. onu çok özledim kızlarrr
maşallah kızına canım
kızın annesini üzmemek için ters duruyodur
bende ilk gidişimde sorucam doktoruma kesi hemen yapıyo mu diye,
ama senin kadar sezeryana cesaretim yok maşallah
yazık kendine ya okuma canım üzme kendiniKızlarr beni durdurunnnn yahu
Ağlıyorum,fena duygusala başladım ama hala doğum hikayesi okumaya devam ediyorum.
Offfff offfffffff
güle güle kullan epey almışsın ben daha hiç gecelik falan bişey almadım şubatta gidip alacağım şimdilik bekliyorum çok güzel aldıkların güle güle kullanişte burdalarrr... Eki Görüntüle 612937 Eki Görüntüle 612938 Eki Görüntüle 612940 Eki Görüntüle 612939
ilk fotodakinin morunu aldım.. en sevdiğim bu şimdilik :)) içindeki kolsuz.. hani baharda lohusalık zamanı rahat olur diye aldım bi de bizim ev çok sıcak o sebeple rahat edeceğimi düşündüm. şimdi bile rahatca giyiliyo.
ikincinin pembe olanını aldım sabahlıkta pembe zaten.. güzel oldu ikisi. dördüncünün de kırmızı olanını aldım onun da uzun sabahlığı var. hem hastane hem lohusalıkta idare ederler beni bunlar
Eki Görüntüle 612945 Eki Görüntüle 612946 Eki Görüntüle 612947 Eki Görüntüle 612948 Eki Görüntüle 612949 Eki Görüntüle 612950 Eki Görüntüle 612951 Eki Görüntüle 612952 Eki Görüntüle 612953 Eki Görüntüle 612954 Eki Görüntüle 612955 Eki Görüntüle 612956 Eki Görüntüle 612957 Eki Görüntüle 612958 Eki Görüntüle 612959 Eki Görüntüle 612960 Eki Görüntüle 612961 Eki Görüntüle 612962 Eki Görüntüle 612963 Eki Görüntüle 612964 Eki Görüntüle 612965 Eki Görüntüle 612966 Eki Görüntüle 612967
​Kocacım, kaynım, kayınbabam, kayınvalidem herkesin eli değdi :) Kocişimin kıyafeti çok komik, giydiği takım üşütüce üstünden bir de basketbol şortu giymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?