2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
okumaaaaaa okumaaaaaaaaaaaa

ben çok fena oluyorum etkisi altında kalıyorum hele işyerinde hiç okuma .. salya sümük olucan.. rimellerin akacakkk

Hiç sorma,lavaboya gidip ağlıyorum yüzümü yıkayıp geri çıkıyorum.
Sonra yine okuyorum.Ağlıyasım mı var nedir.

Kapattım,bitti gitti okumadım ki ben zaten.

]

ben elime geçmeden iptal ettim canım kampanyası yarın bitiyordu
inşallah senin ki gibi sorunsuz olur

Kızlarr beni durdurunnnn yahu

Ağlıyorum,fena duygusala başladım ama hala doğum hikayesi okumaya devam ediyorum.

Offfff offfffffff
dur canım ya niye kendini strese sokuyorsun sen bu kadar
allah yardımcı olacak hepimize sağlıkla alacağız hepimiz kucaklarımıza
ben hiç okumuyorum doğum hikayelerini herkesin hikayesi farklıdır çünkü
boşuna sende okuyup kendini üzme allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

çok güzel canım hepsi çok beğendim gülü güle kullannn

amin kuzum amin...

Bu kız bugün firar etmeye çalışıyor belli..arada bir indiriyor ki fırlayacak sanki ..güvenliği arttırmam lazım..:))

mezoş,güle güle kullan canım..Ben hala evde bol olan pijamalarımı giyiyorum,oluyor..tabii zaten büyük geliyorlardı bana önceden de ondan..hastane için bir kendimin aldığı polar vardı,ablam da almış yılbaşı hediyesi kısa kolllu bir gecelik,onu da koyarım yanıma ne olur ne olmaz..

hayrolsun canım rüyan, benim kız da kocamandı yürüyodu kunuşuyodu rüyamda

oyyyyy kuzum ya çok tatlı maşallah,
çınarın videosunu izlerken benim kız da heyecanlandı hemen tepikledi anneyi

canım ya bu battaniye penye mi acaba?
ben de odasına halı perde burdan almayı düşünüyorum puantiyeli,resmi varsa koayabilir misin?

Yok canım penye değil. Kalın. Pamuklu yazıyor üzerinde. Bildiğimiz battaniye. Yumoş yumoş bir şey. Arkalı önlü kullanılıyor. Diğer tarafıda beyaz üzerine mavi puantiyeli. Aynısının pembeside var.

PUANTİYE PAMUKLU BATTANIYE BEBE MAVİ

voltajcım; benim bu ikinci doğum biliyorsun. ilkini 16 saat doğum sancısı ve 5 cm açıklığa rağmen oğluşum iri olduğu için mecburen sezaryen olmuştum.

geçen çarşamba doktor kontrolümde bu bebeğin de 1hafta-10 gün önden gittiğini o yüzen normal doğuramayacağımı söylediler; eğer 40 haftayı beklersem bebek iri olduğu için içerdeki dikişleri attırabilirmiş.

şimdi soruma gelelim. ikinci sezaryen ilkinden farklı oluyormu? aynı yerden mi açıyorlar? geçen sefer çok çabuk iyileşmiştim; ikinci de aynı oluyormu? bir de ben allah nasip eder de 3.yü doğurmak istersem; 2 tane sezaryenden sonra 3.yü yapmak istemiyorlar; normal de çıkaramıyorum; o bebek içerdemi kalacak? tecrübeni paylaşırsan sevinirim.

valla bana su ana kadar da hic demedi suyun soyle falan diye, amerikada ki butun sistem boyle vardir heralde bir bildikleri diyorum, insan cani cok kiymetli burda...

Sagol canim, ben de muhtemelen Graco alicam, saglam ve uygun geldi, bazi modellerinde alt acma birimi yok belki ondan da alabilirim bakalim

cunku alti aydan sonra buyebilen karyola besiklerden almak istiyorum dolabiyla birlikte... o yuzden cok pahali olmasin, seyahatlere gotururuz bi de park yatagi iyi olur

evet sart degil tabiki, yapmayacak doktor bulursaniz iisteyebilirsiniz, bununla ilgili bi yazi okumustum, Turkiyedeki doktorlarin kolayina geliyo kesmek hemen ciksin diye... burda bekliyolar dogal yirtilmasini, epizyotomi yapilmiyo, zaten dogum planinda belirtiyosun nasil istedigini, belki cok az yirtigin olcak belki olmayacak ne belli hemen kesiyolar

Dr. Kaan Kocatepe nin bi videosunda vardi gelismis ulkelerde %80 kesi yapilmiyor, ama biz duzgun goruntu icin kesiyi tercih ediyoruz diyodu

İyi haberlerine sevindim canım. Kistlerinin geçmesine sevindim. Peki artık usg ye almayacaksa ne yapacak 2 haftada bir
:26:

Sagol Hanipekscim bildigim kadariyla karni olcuyolar kac cm diye, olmasi gereken boyuttaysa sorun yok diyolar, ne kadar ilkel geliyo dimi insana

36. haftadan sonra cati muayenesi falan yapiyolarda 36 ya kadar boyle

​Kocacım, kaynım, kayınbabam, kayınvalidem herkesin eli değdi :) Kocişimin kıyafeti çok komik, giydiği takım üşütüce üstünden bir de basketbol şortu giymiş :)

çok güzel.. herkesin katkısı var hem eşyaları hem odası çok güzel
yakışır Çınar'ıma

Yok canım nerdeeeeeeee? Ben aldım 2 takım mecburen, yıkayıp yıkayıp giyiyorum. Hastane ve lohusalık için almadım daha.

oyyyyy kuzum ya çok tatlı maşallah,
çınarın videosunu izlerken benim kız da heyecanlandı hemen tepikledi anneyi

​Ay oğluşuma bir kısmet daha çıktı. Duy duy mezommm :)

Canım benim çınarın odası çok güzel olmuş.
Herkesin emeği var ne hoş.
Resimlere bakarken gülümsedim.Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.

Voltaj bende merak ediyorum bunu valla..İkinci sezeryan daha mı geç iyileşir ve daha mı ağrılı olur acaba??

Arkadaşa sordum,ağrın da iyileşmesi de aynı ilki gibi dedi..doğru acep:44:

HADİ SENDE SÖLEYİVER DE RAHATLAYALIM..:18:

güle güle kullan canım, benim gibi odan darsa sepetten başka çare kalmıyo ilk 6 ay

bende dünden beri ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum sürekli pastil emiyorum
dün sabah akşam ıhlamur zencefil papatya çayı yaptım içine bal katıp içtim,
akşam da eşim kuşburnu kaynatmıştı onuiçtik, c vitamini bolmuş kuşburnunda,
bi de göğsü yumuşatsın diye kabuklarıyla elmayı kaynattık, en son içine tarçın koyduk içtik salep gibi oldu çok hoşuma gitti,
bide göğsüme viks sürdüm akşam
dün baştan topuk kemiğime kadar ağrıyodu hareket edemiyodum, bu kadar yoğun bakım la birlikte sabah uyandığımda en azından kemiklarim ve başım ağrımıyodu, sadece şimdi arada gıcık tutup öksürük yapıyo,
şimdi de dünkü gibi hazırladım çayımı içicem birazdan, bukadar sıvı alınca gece 10 kere wc ye de kalkıyosun tabi

maşallah kızına canım
kızın annesini üzmemek için ters duruyodur
bende ilk gidişimde sorucam doktoruma kesi hemen yapıyo mu diye,
ama senin kadar sezeryana cesaretim yok maşallah

maşallah kızına canım
kızın annesini üzmemek için ters duruyodur
bende ilk gidişimde sorucam doktoruma kesi hemen yapıyo mu diye,
ama senin kadar sezeryana cesaretim yok maşallah

ah gulimiercim ne üzmemesi.. darbeleriylen perişan ediyor annesini. ama şimdi kordonu boynunda diye ses etmiyom vur diyorum yeter ki bileyim iyisin..
benim doktor kesi garanti imajı çizdi.
kız ben cesaretten mi istiyom sanki sezeryan.. daha acısız olacağını düşünüyom nedense.. şimdiye kadar geçirdiğim en büyük operasyon lokal anestezi ile ben aldırmak.. yani benimki cahil cesareti.. kızların dediğine göre sezeryanın uyanması dikişi bilmem nesi daha kötüymüş..
amannnnnnnn düşünmemek lazım :)) ben daha konuşurdum da chosy korkuyo diye susuyom :))

Kızlarr beni durdurunnnn yahu

Ağlıyorum,fena duygusala başladım ama hala doğum hikayesi okumaya devam ediyorum.

Offfff offfffffff
yazık kendine ya okuma canım üzme kendini
güle güle kullan epey almışsın ben daha hiç gecelik falan bişey almadım şubatta gidip alacağım şimdilik bekliyorum çok güzel aldıkların güle güle kullan

herşey çok güzel olmuş canım tek eksik çınar oda zamanında doğsun gelsin odasına işallah sarıya bayıldım hangi marka ne rengi diye geçiyor hemen söyleyiver bakalım

eşinin fotoyu gördüm merdivenin tepes,nde bu kim acaba nasıl kıyafet ki bu diye etek altına pijama giymiş gibi duruyor ne yapsın adam nevri dönmüş ne bulduysa giymiş olsun be herşey çınar için ama sakla resmi çınara büyüyünce göster

güzel anneler merhaba,

sizlere birşey danışmak istiyorum. ben 30 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra doğum iznine ayrılmam gerekiyor. çok rahatsız bir gebelik geçirdiğim için ne yazıkki doktorum bekletmeden 32. haftada izne çıkmamı söyledi. ama yapmam gereken hiçbişeyi bilmiyorum. internetten günlerdir bakıyorum ama hep eski yazılar. raporu alıcam nereye vericem. SSK da neler yapıcam. yada rapordan öncemi gidicem. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun bana. eksik birşey yaparsam izinden sonra paramı alamazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…