kızlaaaar bende albüm yaptım kızımın cicilerini ekledim bugün bütün gün bebişimin kıyafetleri ile uğraştım ütü yaptım çok yoruldum ama değer kızım için
görmek için sabırsızlanıyorum arkadaşlık isteğimi kabul edermisin canımmm
ne güzel bu işde bitirmişsin darısı başımaaa
tatlım bugün bütün tahlilleri yapıldı 1 tane kan sonucumuz kaldı onuda ancak yarın alıcağız sonra dr göstereceğiz sonuçları yarın belli olacak
Kizlar doktordan geldik detayliya girdim tekrar, doktor kistler gecmis dedi oyle rahatladim ki cok sukur Rabbime
Diger hersey de yolundaymis cok sukur, kilosuda iyiydi3 boyutludan yuzunu de gosterdi, yavrum kaslarini catmis kollariyla yuzunu kapamaya calisiyor, rahatsiz etmeyin der gibiydi burnu babasina benzeyecek heralde karnimda yan duruyordu, 35 haftaya kadar yeri var donebilir endise etme dedi
Demir hapimi gunde 2 ye cikardi, bundan sonra 2 hafta bir kontrole gitcekmisim ve de bu son ultrasonmus daha almayacakolsun yavrum saglikli olsun da...
hepinize günaydınnn canlar
kızım gece çok tepindiği için mutluyum. bu kordon muhabbetinden dolayı artık karnımı dinler oldum .. yalvarıyorum tekme at diye :))
son 4 iş günü :))
inşallah açılır ya beni çok huzursuz ediyo. kız oynayacak başka sey bulamadı kordonu doladı boynuna
he doktorda diyo cart diye doğurursun diye.. bunu yiyecek göz var mı bende
annemler falan kızıyordu sezeryan dediğimde.. normali dururken diye.. hazır bahanemi bulmuşum...bebek ters kordon da boynundane normaliii beeeaa :18::18:
canım ben dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını kullandım.
kızlar bende roxy organik bebek deterjanını aldım ama daha yıkamadım
Arkadaşlar kızımın odası için duvar kağıdına bir türlü karar veremedim resimlerini ekliyorum bu iki çiçekli seçenekten biri olacak kısmetse yorumlarınızı bekliyorum.
1. resim çiçek ve çizgili ilk kombin
2. ve 3. resim çiçek ve çizgili ikinci kombin
Eki Görüntüle 612945 Eki Görüntüle 612946 Eki Görüntüle 612947 Eki Görüntüle 612948 Eki Görüntüle 612949 Eki Görüntüle 612950 Eki Görüntüle 612951 Eki Görüntüle 612952 Eki Görüntüle 612953 Eki Görüntüle 612954 Eki Görüntüle 612955 Eki Görüntüle 612956 Eki Görüntüle 612957 Eki Görüntüle 612958 Eki Görüntüle 612959 Eki Görüntüle 612960 Eki Görüntüle 612961 Eki Görüntüle 612962 Eki Görüntüle 612963 Eki Görüntüle 612964 Eki Görüntüle 612965 Eki Görüntüle 612966 Eki Görüntüle 612967
​Kocacım, kaynım, kayınbabam, kayınvalidem herkesin eli değdi :) Kocişimin kıyafeti çok komik, giydiği takım üşütüce üstünden bir de basketbol şortu giymiş :)
kızlaaaar bende albüm yaptım kızımın cicilerini ekledim bugün bütün gün bebişimin kıyafetleri ile uğraştım ütü yaptım çok yoruldum ama değer kızım için
Kızlar ne kaynattiniz oku oku bitmediaman hep boyle olun sonra habersiz kalmayalım .
Ben bugun dışarı çıktım dolaştık falan yemek yiyorduk anam bana bir sancı girdi nefesim kesildi,ayaga kalkamadim cocuklar bin tane soru soruyor.hic konuşmayın yemeginizi bitirin dedim dururmu çeneleri allahım nasılda kalabalık .esimi arasam kızacak kesin ben sana ben alırım demedim mı diye,ayaga kalksam su gidecek sandim.otura kalka attım kendimi dışarı hemen taksi oradaydı vinn.
Şimdi şükür daha iyiyim ya hiçbirşeyim hazır değil hazırlığını geçtim yokki.
5 hafta sadece 5 hafta daha dur kızım yeter...
Kızlar ne kaynattiniz oku oku bitmediaman hep boyle olun sonra habersiz kalmayalım .
Ben bugun dışarı çıktım dolaştık falan yemek yiyorduk anam bana bir sancı girdi nefesim kesildi,ayaga kalkamadim cocuklar bin tane soru soruyor.hic konuşmayın yemeginizi bitirin dedim dururmu çeneleri allahım nasılda kalabalık .esimi arasam kızacak kesin ben sana ben alırım demedim mı diye,ayaga kalksam su gidecek sandim.otura kalka attım kendimi dışarı hemen taksi oradaydı vinn.
Kizlar 2. Doğumda sezaryende aynı yerden açılıyor ,
İlkinde uyandığımda sancım oldu ama ikincide o kadar olmadı cok rahatti.
Oğlum bayağı iriydi 4.400 gr icim boşalmıştı resmen acımda olunca dedim bunlar neremi de aldılar
Kızda tam 40.haftadan 10 gün evvel alınacaktı ama su bitince 34. Haftada alındı 3.500 de oydu.beklese 5 doğarmış
Sezaryenden sonra normal dogum bana mantıklı gelmiyor ya,herkesin kendi secimi ama ne bileyim ...
Çok çok sevindim Esra, gözünaydın:) Şöyle bir ohhhh çekebilirsin artık:) Bu arada bence de daha az ultrasona girmek galiba daha iyi:)
kabul ettim canım evet canım anladımki hakikaten ağırlaşmadan yapmak lazımmış ileriki aylara erteleyecektim iyiki ertelememişim zor olurdu
bu arada hanipeks canım çınarının odası neredeyse hazır şöyleee tamamen hazırlanmış şekilde fotosunu görmeliyiz
Geçmiş olsun canım, endişelenme sanırım bu aralar böyle sancılar girmesi normal. 5 hafta değil 10 hafta bile duracak kızın hiç endişelenme..
Bayıldımmm kızının cicilerine:)) Hepsi birbirinden güzel, iyi günlerde keyifle giydir inşallah:) Bu arada ellerine sağlık, ne güzel şeyler örmüşsün, kızına kimbilir ne kadar yakışacak:)) Bu arada geçmişi okurken gördüm, biraz ıslaklık oldu demişsin. İyisin di mi şimdi? Bir seferinde bana da olmuştu ama sonra dedim ki galiba nemden oldu. Öyle bişi de olabilir..
waowwww.. bizim forum cesurlarla doldu taştaı.. maşallah maşallah size..
kıs narkozsuz nası çekildin? ben narkozdan uyanınca serum ve ağrı kesici iğne yedim. dr o gün sen normal yapamazsın belli oldu dedi, ama şimdi sen normal yaparsın diyone etteceğimi şaşırdım
kızlar ya ne güzel olurdu ha :) yanımda olsanız ellerimi tutsanız ittirseniz çektirseniz çıkartsanız içerden
offf ya bu arada ben kız kardeşimi feci derecede özledim.. dün çok zırladım bu sebepten.. ben gidemiyom koca karnımla o gelemiyo yakında okulu açılacak ..gel-git yakın bi yer değil kibi de mesaj atmıştı zilli dün 'ne kuzen ne arkadaş hiçbiri tadını vermiyor ablam' diye ( offf offf derdim var topikine gidicem ben gurbet, hasret... değme felekkk
perilous arkdslık istegimi kabul edersen bebişinin cicilerini grmek istıorum :)
voltaj erken doğum riskin varya ciğer geliştirici iğne olacakmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?