2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlaaaar bende albüm yaptım kızımın cicilerini ekledim bugün bütün gün bebişimin kıyafetleri ile uğraştım ütü yaptım çok yoruldum ama değer kızım için

kızlaaaar bende albüm yaptım kızımın cicilerini ekledim bugün bütün gün bebişimin kıyafetleri ile uğraştım ütü yaptım çok yoruldum ama değer kızım için

görmek için sabırsızlanıyorum arkadaşlık isteğimi kabul edermisin canımmm
ne güzel bu işde bitirmişsin darısı başımaaa

görmek için sabırsızlanıyorum arkadaşlık isteğimi kabul edermisin canımmm
ne güzel bu işde bitirmişsin darısı başımaaa

kabul ettim canım evet canım anladımki hakikaten ağırlaşmadan yapmak lazımmış ileriki aylara erteleyecektim iyiki ertelememişim zor olurdu

bu arada hanipeks canım çınarının odası neredeyse hazır şöyleee tamamen hazırlanmış şekilde fotosunu görmeliyiz

Son düzenleme:
hanipeks pek zevkli bir oda hazırlıyorsunuz..bayıldım..hazırlık süreci de ne heyacanlı olmuştur sizin için...Oğlumda bende oda hazrırlarken böyle olmuştum..kızımda da aldığım ufacık tpka bile mutlu ediyor beni..

Kızlar ne kaynattiniz oku oku bitmediaman hep boyle olun sonra habersiz kalmayalım .
Ben bugun dışarı çıktım dolaştık falan yemek yiyorduk anam bana bir sancı girdi nefesim kesildi,ayaga kalkamadim cocuklar bin tane soru soruyor.hic konuşmayın yemeginizi bitirin dedim dururmu çeneleri allahım nasılda kalabalık .esimi arasam kızacak kesin ben sana ben alırım demedim mı diye,ayaga kalksam su gidecek sandim.otura kalka attım kendimi dışarı hemen taksi oradaydı vinn.
Şimdi şükür daha iyiyim ya hiçbirşeyim hazır değil hazırlığını geçtim yokki.
5 hafta sadece 5 hafta daha dur kızım yeter...

tatlım bugün bütün tahlilleri yapıldı 1 tane kan sonucumuz kaldı onuda ancak yarın alıcağız sonra dr göstereceğiz sonuçları yarın belli olacak

Babacığının güzel haberlerini bekliyoruz:)

Çok çok sevindim Esra, gözünaydın:) Şöyle bir ohhhh çekebilirsin artık:) Bu arada bence de daha az ultrasona girmek galiba daha iyi:)

Kordon için sıkılma lütfen, belki şimdi gidip baktırsan kordonun çözüldüğünü göreceksin. Nefes almadıkları için önemli değilmiş zaten. Bir de senin kızın maşallah çok hareketli, o yüzden doladığı gibi açmasını da bilir o:=)

canım ben dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını kullandım.

Dertsiz annem yaptığı ar-ge faaliyetleir sonucu şu deterjanı bulmuş: roxy sabun tozu mu roxy deterjan mı öyle bişi. Çok övmüşler..

kızlar bende roxy organik bebek deterjanını aldım ama daha yıkamadım

Haha hah işte bu! Kullanınca yazar mısın Seda memnun kaldın mı?

Ben 1. resimdeki çiçekle 3. resimdeki çizgiliyi beğendim sanki, ama hangisini yapsan süper olacak bence:)

Hanipeks çok çok güzel, çok iç açan bir sarı:) Güle güle güzel günler geçirin bu odada Çınar'ınızla:) Bu arada videolara bayıldım, ne güzel oturmuş öyle yakışıklı yakışıklı:) maşallah...

PeriLous kabul edersen seni ekliyorum:)

Anaamm voltaj ne ediyor bu kızlar bize böyleee... bende dün gece mahvoldum sancıdan..bugünde yokluyor arada..bacaklarım ayrık ayrık ve ağır yürüyorum..komik ama napiim,ağrı çekiyorum yoksa..

Sonuna kadar dursunlar yerlerinde,sağlıkla doğsunlar vakitlerinde diye dua ediyorum..

aman canım inşallah vakitli gelir kızın dikkat et kendine bence artık çok fazla yorma kendini

Kizlar 2. Doğumda sezaryende aynı yerden açılıyor ,
İlkinde uyandığımda sancım oldu ama ikincide o kadar olmadı cok rahatti.
Oğlum bayağı iriydi 4.400 gr icim boşalmıştı resmen acımda olunca dedim bunlar neremi de aldılar
Kızda tam 40.haftadan 10 gün evvel alınacaktı ama su bitince 34. Haftada alındı 3.500 de oydu.beklese 5 doğarmış
Sezaryenden sonra normal dogum bana mantıklı gelmiyor ya,herkesin kendi secimi ama ne bileyim ...

voltaj erken doğum riskin varya ciğer geliştirici iğne olacakmısın?

Aman Allah korusun ya daha cok kucukler Allah vaktinde kucagina almayi nasip etsin insallah Voltajim...

Çok çok sevindim Esra, gözünaydın:) Şöyle bir ohhhh çekebilirsin artık:) Bu arada bence de daha az ultrasona girmek galiba daha iyi:)

Sagol Secilcim, cektim valla :))

Geçmiş olsun canım, endişelenme sanırım bu aralar böyle sancılar girmesi normal. 5 hafta değil 10 hafta bile duracak kızın hiç endişelenme..

Bayıldımmm kızının cicilerine:)) Hepsi birbirinden güzel, iyi günlerde keyifle giydir inşallah:) Bu arada ellerine sağlık, ne güzel şeyler örmüşsün, kızına kimbilir ne kadar yakışacak:)) Bu arada geçmişi okurken gördüm, biraz ıslaklık oldu demişsin. İyisin di mi şimdi? Bir seferinde bana da olmuştu ama sonra dedim ki galiba nemden oldu. Öyle bişi de olabilir..

sağol canım daha iyileri güzelleri senin ve minik kuzunun olsun cnım takip ettim 1 kez daha oldu meğerse wc de idrarım damlamış ondan olmuş

valla çekildim arkadaşım.. canım yanmadı mı, çok yandı ama sadece gözümden yaş akıttım gık demedim.. ama doktorum da bu konuda çok iddialıydı.. narkoza gerek yok güven bana demişti.. çok şükür sorunsuz atlattım..
ahh ahh ne günlerdi bee.. Rabbim'e binlerce şükür mucizem içimde...

gurbet kuşu hemşom benim.. benimde ablam var.. ben en çok ablamla babamı özlüyorum uzakken.. ama ben sana göre çok daha iyi durumdayım.. çok şükür sık sık gelebiliyorum..
bu arada geceliklerini güle güle giy..

hanipeks kuzum oğluna bayıldım.. dudaklarını yerim onun.. yok ki kızım oğluna talip olayım.. odası da süper oluyor.. Allah'ım içinde güzel günleri yaşatsın..
bende evime dönüp artık hazırlıklarımı bitirmek istiyorum..

Oy yerimde oturmakdan sırtım belim ağrıdı ya

Mide yanmamda çok fena.
Biran önce eve gitmek istiyorum ama yolda gözümde büyüyor resmen.

perilous arkdslık istegimi kabul edersen bebişinin cicilerini grmek istıorum :)

voltaj erken doğum riskin varya ciğer geliştirici iğne olacakmısın?

Gerek görürse yapacaklar canım bu hafta kontrole gitmem gerekiyor galiba yarın giderim en son 19 Aralık'ta gittim.
O değilde kan ayarlamamız lazım verici gerek,gittigim hastanede var mı bilmem Kızılay'dan tedarik etmeye çalışırlar .
Yarın gitsem iyi olacak kolay bulunan ama testleri olur.
Kanımda annemle uygun,onunda gelecegini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…