2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kan grubu ne canım buradanda yaz istanbulda olsan her türlü ayarlardım ama ankaradasın sanırım

Sagol Hanipekscim bildigim kadariyla karni olcuyolar kac cm diye, olmasi gereken boyuttaysa sorun yok diyolar, ne kadar ilkel geliyo dimi insana

36. haftadan sonra cati muayenesi falan yapiyolarda 36 ya kadar boyle

Ama herkesin göbüşü bir olmaz, mutlak doğru ölçü kime göre neye göre?

çok güzel.. herkesin katkısı var hem eşyaları hem odası çok güzel
yakışır Çınar'ıma

Canım benim çınarın odası çok güzel olmuş.
Herkesin emeği var ne hoş.
Resimlere bakarken gülümsedim.Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.

canım çok titiz bir çalışma olmuş
sonuçta mükemmel güle güle kullanın oğluşunla birlikte

bu arada hanipeks canım çınarının odası neredeyse hazır şöyleee tamamen hazırlanmış şekilde fotosunu görmeliyiz

Kızlar çok teşekkür ediyorum, babası ve amcası güzel güzel boyadılar, ev benim olsaydı ben de duvar kağıdı düşünürdüm. Marka dyo- bebekler için antibakteriyel, rengi marshall ın yaz güneşi ve damla sakızı. boya karıştırıcı makineleri vardı orada karıştırdılar marshall yaz güneşi sarısını dyo ile. Diğer duvar da damla sakızı. Koçtaştan aldık. Bütün malzemeler boyalar, kesme fırçası, 2 rulo, merdiven, kesme bantları sanırım 120 tl civarı tuttu, eh işçilik de bedava olunca ucuz atlattık

aaa istanbuldamısın voltaj e daha ne o zaman benim eşim inşaat mühendisi şantiyede bir sürü adam var yok amele diye kabul etmezsen o ayrı :) benim eşim sık sık kan vermeye gidiyor baya faaller bu konuda :) eşimin dayısı içinde vermişlerdi sağolsunlar eğer istersen kan grubunu yaz ben eşime söylerim tutanları yollar size

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, eşin haklı ama niye girersin kalabalığın içine ​

kan grubu ne canım buradanda yaz istanbulda olsan her türlü ayarlardım ama ankaradasın sanırım

Voltajım kan grubun ne canım?
Biz yardımcı olabilir miyiz ki?
Sen istde miydin şekerim?

Sagolun kızlar istanbul,o durumda büyük ihtimal burdan duyururum zaten
Bu grupta uyan cok ama bazı testleri gerekiyor iste.annemin herseyi tamamdi.
O vakte gelelim insallah cok gerekte kalmaz umarım.

tamam canım ama ihtiyaç olursa bana muhakkak bildir eşim halleder o işi sakın sıkıntı etme

:)))) eşimde diyor uyuz olan elemanın kanına baktirmayacagim
Kiz kan ,kan iste o an onumu görüyorsun

Allah seni ne yapsın bilmiyorum. Amele kanı diyo ya alemsin

Bizide haberdar et şekerim.
Elimizden geleni yaparız.Bizim şirkette luyor bu tarz duyurular.
Yinede inşallah gerek kalmaz.

Kızlar doktorunuz size çatlak için hangi kremi önermişti ?

Sanırım artık bebe yağından daha farklı şeyler kullanmam lazım

Allah seni ne yapsın bilmiyorum. Amele kanı diyo ya alemsin

ayrımcı peri ,hemen bulduk açığını ,
Bu kan konusunda ne sorular gördüm neler dediler,perinin ki komik oldu kokos ya beğenmiyor
Ta ki erkek kanının mahrem olup olmamasına

Kızlar doktorunuz size çatlak için hangi kremi önermişti ?

Sanırım artık bebe yağından daha farklı şeyler kullanmam lazım

benim dr kazma yaaa hiçbişe demiyo adam bana bende soru sormaya korkuyorum :18:
ama ben neutrogena bakım kremini kullanıyorum inanılmaz memnunun 24 saat nemli tutuyor yumuşacık oldu göbeğim eşim hemen farketti kesinlikle tevsiye ederim malum ne kadar elastikiyeti fazla olursa o kadar çatlak oluşumu gerçekleşmez benim cildim çok kuru olmasına rağmen o krem sayesinde hiç çatlamadım

Son düzenleme:
ayrımcı peri ,hemen bulduk açığını ,
Bu kan konusunda ne sorular gördüm neler dediler,perinin ki komik oldu kokos ya beğenmiyor
Ta ki erkek kanının mahrem olup olmamasına

kıııız nereye ayrımcı bende bir ameleyle uyuyorum her gece ben amele severim
kan kandır ayol hasta neyim olmasın yeter valla benim kan grubu illet bir grup olduğundan tutanı bulunca seviniyorum varsın amele olsun
ama erkek kanının mahrem olmasıda fazla saçmalanmış yani :18:

Ama herkesin göbüşü bir olmaz, mutlak doğru ölçü kime göre neye göre?

"Gebeliğin en ilginç yönlerinden biri de 20. gebelik haftasından itibaren normal tekil bir gebelikte rahiminizin en üst noktası ile kasıklarınızın ortasında yer alan pubis kemiği arasındaki mesafenin santimetre cinsinden ölçümünün yaklaşık olarak gebelik haftasına tekabül etmesidir...
Ultrasonografi incelemeleri yapılmadığı durumlarda bu ölçüm gebelik haftasını belirlemede oldukça etkili bir şekilde kullanılabilmektedir ve dünya üzerinde halen gebelik takibinde yaygın olarak kullanılmaya devam etmektedir."

yaziyodu gebelik.org da, bide surekli olctugu icin ne kadar ilerlemis goruyor

Ilkel amerikalilar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…