kabul ettim canım
Gerek görürse yapacaklar canım bu hafta kontrole gitmem gerekiyor galiba yarın giderim en son 19 Aralık'ta gittim.
O değilde kan ayarlamamız lazım verici gerek,gittigim hastanede var mı bilmem Kızılay'dan tedarik etmeye çalışırlar .
Yarın gitsem iyi olacak kolay bulunan ama testleri olur.
Kanımda annemle uygun,onunda gelecegini sanmıyorum.
Sagol Hanipekscimbildigim kadariyla karni olcuyolar kac cm diye, olmasi gereken boyuttaysa sorun yok diyolar, ne kadar ilkel geliyo dimi insana
36. haftadan sonra cati muayenesi falan yapiyolarda 36 ya kadar boyle
hepsi çook güzel güle güle giysin bebişin :)
çok güzel.. herkesin katkısı varhem eşyaları hem odası çok güzel
yakışır Çınar'ıma
Canım benim çınarın odası çok güzel olmuş.
Herkesin emeği var ne hoş.
Resimlere bakarken gülümsedim.Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.
herşey çok güzel olmuş canım tek eksik çınar oda zamanında doğsun gelsin odasına işallah sarıya bayıldım hangi marka ne rengi diye geçiyor hemen söyleyiver bakalım
eşinin fotoyu gördüm merdivenin tepes,nde bu kim acaba nasıl kıyafet ki bu diye etek altına pijama giymiş gibi duruyor ne yapsın adam nevri dönmüş ne bulduysa giymiş olsun be herşey çınar için ama sakla resmi çınara büyüyünce göster
canım çok titiz bir çalışma olmuş
sonuçta mükemmel güle güle kullanın oğluşunla birlikte
bu arada hanipeks canım çınarının odası neredeyse hazır şöyleee tamamen hazırlanmış şekilde fotosunu görmeliyiz
hanipeks pek zevkli bir oda hazırlıyorsunuz..bayıldım..hazırlık süreci de ne heyacanlı olmuştur sizin için...Oğlumda bende oda hazrırlarken böyle olmuştum..kızımda da aldığım ufacık tpka bile mutlu ediyor beni..
Hanipeks çok çok güzel, çok iç açan bir sarı:) Güle güle güzel günler geçirin bu odada Çınar'ınızla:) Bu arada videolara bayıldım, ne güzel oturmuş öyle yakışıklı yakışıklı:) maşallah...
hanipeks kuzum oğluna bayıldım.. dudaklarını yerim onun.. yok ki kızım oğluna talip olayım.. odası da süper oluyor.. Allah'ım içinde güzel günleri yaşatsın..
bende evime dönüp artık hazırlıklarımı bitirmek istiyorum..
Kızlar ne kaynattiniz oku oku bitmediaman hep boyle olun sonra habersiz kalmayalım .
Ben bugun dışarı çıktım dolaştık falan yemek yiyorduk anam bana bir sancı girdi nefesim kesildi,ayaga kalkamadim cocuklar bin tane soru soruyor.hic konuşmayın yemeginizi bitirin dedim dururmu çeneleri allahım nasılda kalabalık .esimi arasam kızacak kesin ben sana ben alırım demedim mı diye,ayaga kalksam su gidecek sandim.otura kalka attım kendimi dışarı hemen taksi oradaydı vinn.
Şimdi şükür daha iyiyim ya hiçbirşeyim hazır değil hazırlığını geçtim yokki.
5 hafta sadece 5 hafta daha dur kızım yeter...
kan grubu ne canım buradanda yaz istanbulda olsan her türlü ayarlardım ama ankaradasın sanırım
Voltajım kan grubun ne canım?
Biz yardımcı olabilir miyiz ki?
Sen istde miydin şekerim?
Sagolun kızlar istanbul,o durumda büyük ihtimal burdan duyururum zaten
Bu grupta uyan cok ama bazı testleri gerekiyor iste.annemin herseyi tamamdi.
O vakte gelelim insallah cok gerekte kalmaz umarım.
aaa istanbuldamısın voltaj e daha ne o zaman benim eşim inşaat mühendisi şantiyede bir sürü adam var yok amele diye kabul etmezsen o ayrı :) benim eşim sık sık kan vermeye gidiyor baya faaller bu konuda :) eşimin dayısı içinde vermişlerdi sağolsunlar eğer istersen kan grubunu yaz ben eşime söylerim tutanları yollar size
aaa istanbuldamısın voltaj e daha ne o zaman benim eşim inşaat mühendisi şantiyede bir sürü adam var yok amele diye kabul etmezsen o ayrı :) benim eşim sık sık kan vermeye gidiyor baya faaller bu konuda :) eşimin dayısı içinde vermişlerdi sağolsunlar eğer istersen kan grubunu yaz ben eşime söylerim tutanları yollar size
:)))) eşimde diyor uyuz olan elemanın kanına baktirmayacagim
Kiz kan ,kan iste o an onumu görüyorsun
Sagolun kızlar istanbul,o durumda büyük ihtimal burdan duyururum zaten
Bu grupta uyan cok ama bazı testleri gerekiyor iste.annemin herseyi tamamdi.
O vakte gelelim insallah cok gerekte kalmaz umarım.
Allah seni ne yapsın bilmiyorum. Amele kanı diyo ya alemsin
Allah seni ne yapsın bilmiyorum. Amele kanı diyo ya alemsin
Kızlar doktorunuz size çatlak için hangi kremi önermişti ?
Sanırım artık bebe yağından daha farklı şeyler kullanmam lazım
ayrımcı peri ,hemen bulduk açığını ,
Bu kan konusunda ne sorular gördüm neler dediler,perinin ki komik oldu kokos ya beğenmiyor
Ta ki erkek kanının mahrem olup olmamasına
Ama herkesin göbüşü bir olmaz, mutlak doğru ölçü kime göre neye göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?