2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Benim doktorumda henüz bir şey önermedi.
Bir sonraki kontrolde sorucam.
Benim sıkıntım karnımda değil orda hiç çatlak yok.
Ama üst bacaklarım çok kaşınıyor bende diyorum ki acep çatlıyor muyum:S

canım dediğim kremi bir dene istersen ben aldığımda 10 tl idi ama gramajı baya vardı sanırım hiç olmadı ellerine sürersin :) yani ben karın dedim ama ben vücudumun her tarafına sürüyorum duştan duşa karnıma her gece

Bakdım canım internetten bende alıcam kısmetse.

Ben artık çıkayım kızlar.
Kocişin çıkışına denk geleyim diye oyalandım.
Kocişim beni metro çıkışında bekleyince çok hoş oluyor.
Sanki sevgülüyükde buluşuyormuşuz gibi
Birde her sabah beni metroya kadar bırakıyor arkamdan el sallıyor herkes bize bakıyor

Kızlar ben şu an için 9 kilo aldım doktorum çatlak kremi olarak mustela vermişti.150 ml 80 tl idi ama yaklaşık 4 aydır kullanıyorum Allaha şükür henüz hiç kaşıntı veya çatlağım olmadı.

Şekerim şimdi kocişime kremi söyledim nerden alcaz eczaneden mi dedi?
Sen nerden almıştın şeker?Akşama almayı düşünüyorumda

Kızlar doktorunuz size çatlak için hangi kremi önermişti ?

Sanırım artık bebe yağından daha farklı şeyler kullanmam lazım

bu konuda en ucuzcu benim dr sanırım bana vazelin sür dedi
bende herzaman dedğil ama ara ara sürüyorum akşam yatmadan sürüyorum ertesi gün banyo yapana kadar hala yağlı göbebeğimmmm

Son düzenleme:
Kızlar bende size bişi sorucam 16 Ocaktaki 27+0 doktor kontrolümde bebişim 1311gr dı.Sizin bebişilerinizin ağırlığı ne durumda ?

bu konuda en ucuzcu benim dr sanırım bana vazelin sür dedi
bende herzaman dedğil ama ara ara sürüyorum akşam yatmadan sürüyorum ertesi gün banyo yapana kadar hala yağlı göbebeğimmmm

Hhahaha kız gerçekden öyleymiş he

Ya benim sıkıntım şeyde olabilir.
Son kuaföre gittiğimde farklı bir yere gittim eve yakın diye.
Kişisel temizliğe.Farklı markanın kullandı kanımca,şimdide tüylerin çıkma zamanı geldi.
Çok kaşınıyorum.İlk defa böyle oldu.Onunda etkisi olabilir.
Ama ben yinede süreyim diyorum en azından rahatlatır kaşımam.
Çünkü kaşıdıkça yara yapıyorum bacaklarımı:S

canımgüle güle kullanın arabayı
kızlar bu arada sitede doğum hikayeleri var insana güven veriyor okuyun bence

Dogum | Epidural

oğluşumada halı aldı ananesi teyzosları

Eki Görüntüle 611745
çok tatlıymış halısı maşallah

aman kıs napıyon cam filan, dikkat et..
ben sırt çantası alıcam, ablam kullandı çok rahat, bebeği rahat taşıyosun, en önemlisi eşinde rahatça taşıyabiliyor:)
bundqn sonra dikkat edicem evet
evet sırt çantası rengide çok cafcaflı olmazsa bizim bey de takar:)
siyahbi sırt çantam var onu mu kullansam acaba ben, bi de kışa kadar kanguruyla gezdiricem ben kızımı, hem önde hem arkada komik durur mu ?

yiğenim 1,5 yaşında hala mamasını ana kucağında yiyo, yatarken önce onda uyutuyolar, kullanışlıbişey, misafirliğegidince de onda oturtursun hep bence iyi yapmışsın canım

geçmiş olsun canım, benimde küçükken çok kulağım ağrırdıgece boyu annemle yatrdımsızlanırdım hep :2:
yiğeenine maşallah darısıbizlerin başına inşallh
bugün aklıma geldin bi derineser vardı nerelerdeki acep dedim içimden, meğer fıldır fıldır geziyomuşsun anacuğunla

Canım benim doktorumda iyi dedi ama nedense biraz fazla olunca aklıma takıldı.
Doktorumda sen ne yiyip içiyorsun diye sordu :)

Eğer normal doğum düşünüyorsan ve bebişin kilolu olursa senin için tabiyki zor olur.
Direk sezaryana yönlendirirler.Ama bende haftana göre gayet normal.Sen yinede dikkat et

Kızlar doktorunuz size çatlak için hangi kremi önermişti ?

Sanırım artık bebe yağından daha farklı şeyler kullanmam lazım

ben aktara sordum bitkisel karısımlardan oluşan bir krem aldım 25- 30 tl arasıydı

doktorum herhangi bişey önermedi fakat bitkisel yagları tavsiye ediyorlar

ben bir süredir kullanıyorum çatlak patlak yok henüz kokusu braz agır fakat memnunum :)

Kızlar bende size bişi sorucam 16 Ocaktaki 27+0 doktor kontrolümde bebişim 1311gr dı.Sizin bebişilerinizin ağırlığı ne durumda ?

benimde 27+0 da oglum 1kilo 158 grm dı suan 29+4 haftalıgım 8 subatta bidahaki kontrolüm bakalım kaç kilo oldu kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…