benim dr kazma yaaa hiçbişe demiyo adam bana bende soru sormaya korkuyorum :18:
ama ben neutrogena bakım kremini kullanıyorum inanılmaz memnunun 24 saat nemli tutuyor yumuşacık oldu göbeğim eşim hemen farketti kesinlikle tevsiye ederim malum ne kadar elastikiyeti fazla olursa o kadar çatlak oluşumu gerçekleşmez benim cildim çok kuru olmasına rağmen o krem sayesinde hiç çatlamadım
Benim doktorumda henüz bir şey önermedi.
Bir sonraki kontrolde sorucam.
Benim sıkıntım karnımda değil orda hiç çatlak yok.
Ama üst bacaklarım çok kaşınıyor bende diyorum ki acep çatlıyor muyum:S
canım dediğim kremi bir dene istersen ben aldığımda 10 tl idi ama gramajı baya vardı sanırım hiç olmadı ellerine sürersin :) yani ben karın dedim ama ben vücudumun her tarafına sürüyorum duştan duşa karnıma her gece
ayrımcı peri ,hemen bulduk açığını ,
Bu kan konusunda ne sorular gördüm neler dediler,perinin ki komik oldu kokos ya beğenmiyor
Ta ki erkek kanının mahrem olup olmamasına
Çok iyi oldu bu şekerim.
Hafta sonu kocişle alışverişe çıkıcaz oğluş için o ara ben bunuda alayım:)
Kızlar doktorunuz size çatlak için hangi kremi önermişti ?
Sanırım artık bebe yağından daha farklı şeyler kullanmam lazım
bu konuda en ucuzcu benim dr sanırım bana vazelin sür dedi
bende herzaman dedğil ama ara ara sürüyorum akşam yatmadan sürüyorum ertesi gün banyo yapana kadar hala yağlı göbebeğimmmm
Kızlar bende size bişi sorucam 16 Ocaktaki 27+0 doktor kontrolümde bebişim 1311gr dı.Sizin bebişilerinizin ağırlığı ne durumda ?
Benim oğluş aynı tarihde 1 kilo 136 grdı.
doktorum gayet iyi dedi.Bence seninkide güzel.
canımgüle güle kullanın arabayıkızlar haftasonu fuara gittik, bayağı bi dolaştık, 4 saat falan aman, ama bebişimizin arabasını aldık Graco Mirage
Graco Mirage +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem GittiGidiyor'da 63016092
anakucağı oturtulan ön barı çıkartınca ancak sığıyo bagaja düşünün yani:)
o çok beklediğimiz casual storm baston travele baktık, bagaja sığmadı 9 cmle kaybettik ama içimize de pek sinmedi zaten,
bi de çamaşırlarını yıkamak için organik deterjan, biberon emzik yıkamak için bi sıvı falan aldım,
ay bi de dayanamadım ucuzdu, daha çok çok ereken olmasına rağmen kapı süsü ve 10 tane hastanede verilmeye uygun bebekli çubuk aldım, onlara şeker takıcam
çok tatlıymış halısı maşallahkızlar bu arada sitede doğum hikayeleri var insana güven veriyor okuyun bence
Dogum | Epidural
oğluşumada halı aldı ananesi teyzosları
Eki Görüntüle 611745
bundqn sonra dikkat edicem evetaman kıs napıyon cam filan, dikkat et..
ben sırt çantası alıcam, ablam kullandı çok rahat, bebeği rahat taşıyosun, en önemlisi eşinde rahatça taşıyabiliyor:)
yiğenim 1,5 yaşında hala mamasını ana kucağında yiyo, yatarken önce onda uyutuyolar, kullanışlıbişey, misafirliğegidince de onda oturtursun hep bence iyi yapmışsın canımKızlar size bişey sorcam yaa biz anakucağı aldık hemde araba da almayı düşünüyoruz acaba anakucağına gerek yokmuydu diye düşünüyorum şimdi.Çünkü nisanda doğacağı için en az 45 günde dışarı çıkamayız sonrada yaz gelcek direk araba mı kullanılırdı acaba diyorum boşuna mı masraf ettik sizce.Anakucağı alanlar var mı aranızda.
geçmiş olsun canım, benimde küçükken çok kulağım ağrırdıgece boyu annemle yatrdımsızlanırdım hep :2:merhaba güzel anneler; haftasonundan kısa bir özet:
-oğluşum orta kulak iltihabı olmuş; 3 akşam uyumadıko "kulağım" diye ağladıkça ben de onunla beraber ağlıyorum. neyseki dün akşam biraz daha düzeldi; 4 yaşında ama antibiyotik kullanıyoruz ilk defa
-yeğenimi gördüm haftasonu; kocaman bir kız bebek maşallah. boyu posu halasına çekmiş diyor herkes (boyum 1.76); ayakları bile bana benziyor (41 numara giyiyorum :))))
alışverişler tam gaz devam ediyor ne güzel; az vakit kaldı ağırlaşmadan almakta fayda var. haftasonu bursada kapalı çarşı açık çarşı uzun çarşı..... anneciğimle çarşı pazar gezdik. çok ucuza çok güzel şeyler aldık. istanbulda avm lerde falan ne kadar kazıklandığımı anladım
Canım benim doktorumda iyi dedi ama nedense biraz fazla olunca aklıma takıldı.
Doktorumda sen ne yiyip içiyorsun diye sordu :)
Kızlar doktorunuz size çatlak için hangi kremi önermişti ?
Sanırım artık bebe yağından daha farklı şeyler kullanmam lazım
Kızlar bende size bişi sorucam 16 Ocaktaki 27+0 doktor kontrolümde bebişim 1311gr dı.Sizin bebişilerinizin ağırlığı ne durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?