2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım güle güle giydir paşalarına
senin herşey çifter çifter hatta beşer beşer olsa yeridir, Rabbim yardım etsin, bolbereketli kazançlar versin inşallah

dün bebek mağazasında bi kadınla karşılaştım , 2 ay önce doğum yapmış, bana şey dedi, bu yenidoğan kıyafetleri nin boyun kısmı v oluyo yaaa , hep açılıyo sinesi dedi, daha çok bisiklet yaka almaya çalış alt üst takımlardan, boynunun yanlarında çıtçıtı olsun hiç göğsü açılmaz dedi

kızlar öğleden sonra misafirim vardı.
2 kadın bana geçmiş olsuna geldiler.(böbreklerimden rahatsız oldğumu duymuşlar)
canları gezmek istiyormuş onların geçmiş olsun demek bahane.
valla 12 de haber verdiler sadece kalıpta kek yaptım. yanınada hazır bişeyler çıkardım
ay bugün kendimi pek beğendim. gelen arkadaşlardan biri de hamileydi. 2 hafta benden önde gidiyor.
ama çok kilo almış o benim sadece göbeğim var. fırtttt diye çıkardım mı oğlumu bişey kalmıcak gibi
tabi önümde daha uzun haftalar var belli olmaz yine de.kadıncağız insüline başlamış üzüldüm ya.

hanipeks tatlım hummalı bir çalışma olmuş. çınar paşamız çok şanslı. amca, babaanne, dedede yardım etmiş ne güzel.
o dolaplar falan kimbilir nasıl zevkle yerleştirilir. güle güle kullanın canım odanızı.

gulimier canım ya sen nerden bulupta alıntı yapıyorsun. ben bunları niye görmedim diyorum senin alıntı yaptıklarına bakarak.
kızlar güle güle kullanın demeyi unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar nolur. arada kaçırıyorum galiba.
canım dün nasıl geçti? neler yaptınız? pilates yaptınız mı?

umutege canım bende butik bebeden aventin biberonunu almıştım. ben de iptal ettim dün. umarım bir sorun yaşamayız.

umutege canım bende butik bebeden aventin biberonunu almıştım. ben de iptal ettim dün. umarım bir sorun yaşamayız.

bana mail geldi canım iptal edildi paranız iade oldu diye sana gelmedimi:26:
ama şöyle birşey okudum sitelerinde taksitli aldığım için ödemede taksitli şekilde geri iade olacakmış...aman sorun olmasınsa taksit taksit geri yüklensede olur nasıl olsa para ödemicezzzz

ben hep ölçüyorum aynı çıkıyooo :))))

kızlar bu havluları nasıl bağlamışlar? çok hoşuma gitti. mevlütte dağıtılabilir bence.
çözen varsa yazsın lütfen. [
ATTACH=CONFIG]613408[/ATTACH]

Eklentiler

• $DSCN9426.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 52
kızlar bu havluları nasıl bağlamışlar? çok hoşuma gitti. mevlütte dağıtılabilir bence.
çözen varsa yazsın lütfen. [
ATTACH=CONFIG]613408[/ATTACH]

Canım önce karşılıklı iki köşesinden rulo yapmışlar sonra 2 boğum olacak şekilde bağlamışlar gibi geldi bana ama bi konu daha var bu havluların inceliği kalınlığı ve ebatları nasıldır?

canım evde böyle bir havlum vardı denedim çok güzel oldu. kesin yapmalıyım bundan. gözleri falan yapıştırma dimi? onları da alıp yapıştırırım.farklı bişey olur.

kız o dudaklar nasıl köfte köfte yerim. ben onu yaaaaaa maşallah

doğsunlarda sırayla yiyelim bebişleri:)

çok güzel olmuş odası maşallah, dolabını zaten beğenmiştim, şimdi de, gerçekten çok kullanışlı tam erkek bebek dolabı..

biri bişe mi dedi?

kızlaaaar bende albüm yaptım kızımın cicilerini ekledim bugün bütün gün bebişimin kıyafetleri ile uğraştım ütü yaptım çok yoruldum ama değer kızım için
çok güzeller maşallah..

ne yani sen şimdi biz doğurmadan 40ını mı çıkarmayı düşünüyon
yok öle yağma, biz hepimiz dua ediyoz, kimse erken doğurmıcak, sen dahil voltajcım:)
durmaz kız, tam tersi ağırlık eşit olur:)

bende bebişimin cicilerini albüm yaptım bakmak istiyenler bakabilir :)

çok güzel cicileriniz, güle güle giyin:)

canım evde böyle bir havlum vardı denedim çok güzel oldu. kesin yapmalıyım bundan. gözleri falan yapıştırma dimi? onları da alıp yapıştırırım.farklı bişey olur.

Gözlerini anlayamadım canım ama incelemeye devam ediyorum :) Bencede güzel olur yapınca paylaş bizde görelim.

Dertsizcim o tavsanlari nasil yapmislar bilemedim nasil cozdun olayi masallah:) ama senin havlun daha kalin sanki o yuzden tombik olmus daha ince biseyle denesen daha iyi durabilir

seker hamurundan kurabiye yapabilen bi arkadasim var annemle turkiyeden gondercek bana ondan vercem bende mevlutte sanirim, insallah gelirken kirilmazlar

ben hep ölçüyorum aynı çıkıyooo :))))

Rahminin ust noktasini dogru bulamiyo olabilirsin :))

Son düzenleme:

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne..........................200*
Perilous..........................200
Ofelyam..........................164
Gulimier...........................350*
Lena...............................100
Esrasm.............................100
Wosgi...............................200
Umutege...........................400*
Hanipeks...........................204
Medet...............................400*
Naz..................................300
Secilce..............................100*
Dertsiz...............................200
Bh8076..............................100
Docalan..............................150
Sernil.................................200*
Pembe................................200
Vilin....................................100*
Vitamin................................200
Cherryfe..............................150
Ersnil...................................300*

Toplam Paylaşılan...............4318
Kalan.................................126

Arkadaşlarımız için dua almak isteyenler mutlaka dua topiğimizden haber versin..

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…