umutege canım bende butik bebeden aventin biberonunu almıştım. ben de iptal ettim dün. umarım bir sorun yaşamayız.
ben hep ölçüyorum aynı çıkıyooo :))))"Gebeliğin en ilginç yönlerinden biri de 20. gebelik haftasından itibaren normal tekil bir gebelikte rahiminizin en üst noktası ile kasıklarınızın ortasında yer alan pubis kemiği arasındaki mesafenin santimetre cinsinden ölçümünün yaklaşık olarak gebelik haftasına tekabül etmesidir...
Ultrasonografi incelemeleri yapılmadığı durumlarda bu ölçüm gebelik haftasını belirlemede oldukça etkili bir şekilde kullanılabilmektedir ve dünya üzerinde halen gebelik takibinde yaygın olarak kullanılmaya devam etmektedir."
yaziyodu gebelik.org da, bide surekli olctugu icin ne kadar ilerlemis goruyor
Ilkel amerikalilar iste
kızlar bu havluları nasıl bağlamışlar? çok hoşuma gitti. mevlütte dağıtılabilir bence.
çözen varsa yazsın lütfen. [
ATTACH=CONFIG]613408[/ATTACH]
canım evde böyle bir havlum vardı denedim çok güzel oldu. kesin yapmalıyım bundan. gözleri falan yapıştırma dimi? onları da alıp yapıştırırım.farklı bişey olur.Canım önce karşılıklı iki köşesinden rulo yapmışlar sonra 2 boğum olacak şekilde bağlamışlar gibi geldi bana ama bi konu daha var bu havluların inceliği kalınlığı ve ebatları nasıldır?
kız o dudaklar nasıl köfte köfte yerim. ben onu yaaaaaa maşallah
Eki Görüntüle 612945 Eki Görüntüle 612946 Eki Görüntüle 612947 Eki Görüntüle 612948 Eki Görüntüle 612949 Eki Görüntüle 612950 Eki Görüntüle 612951 Eki Görüntüle 612952 Eki Görüntüle 612953 Eki Görüntüle 612954 Eki Görüntüle 612955 Eki Görüntüle 612956 Eki Görüntüle 612957 Eki Görüntüle 612958 Eki Görüntüle 612959 Eki Görüntüle 612960 Eki Görüntüle 612961 Eki Görüntüle 612962 Eki Görüntüle 612963 Eki Görüntüle 612964 Eki Görüntüle 612965 Eki Görüntüle 612966 Eki Görüntüle 612967
​Kocacım, kaynım, kayınbabam, kayınvalidem herkesin eli değdi :) Kocişimin kıyafeti çok komik, giydiği takım üşütüce üstünden bir de basketbol şortu giymiş :)
ah gulimiercim ne üzmemesi.. darbeleriylen perişan ediyor annesini. ama şimdi kordonu boynunda diye ses etmiyom vur diyorum yeter ki bileyim iyisin..
benim doktor kesi garanti imajı çizdi.
kız ben cesaretten mi istiyom sanki sezeryan.. daha acısız olacağını düşünüyom nedense.. şimdiye kadar geçirdiğim en büyük operasyon lokal anestezi ile ben aldırmak.. yani benimki cahil cesareti.. kızların dediğine göre sezeryanın uyanması dikişi bilmem nesi daha kötüymüş..
amannnnnnnn düşünmemek lazım :)) ben daha konuşurdum da chosy korkuyo diye susuyom :))
çok güzeller maşallah..kızlaaaar bende albüm yaptım kızımın cicilerini ekledim bugün bütün gün bebişimin kıyafetleri ile uğraştım ütü yaptım çok yoruldum ama değer kızım için
Kızlar ne kaynattiniz oku oku bitmediaman hep boyle olun sonra habersiz kalmayalım .
Ben bugun dışarı çıktım dolaştık falan yemek yiyorduk anam bana bir sancı girdi nefesim kesildi,ayaga kalkamadim cocuklar bin tane soru soruyor.hic konuşmayın yemeginizi bitirin dedim dururmu çeneleri allahım nasılda kalabalık .esimi arasam kızacak kesin ben sana ben alırım demedim mı diye,ayaga kalksam su gidecek sandim.otura kalka attım kendimi dışarı hemen taksi oradaydı vinn.
Şimdi şükür daha iyiyim ya hiçbirşeyim hazır değil hazırlığını geçtim yokki.
5 hafta sadece 5 hafta daha dur kızım yeter...
durmaz kız, tam tersi ağırlık eşit olur:)bundqn sonra dikkat edicem evet
evet sırt çantası rengide çok cafcaflı olmazsa bizim bey de takar:)
siyahbi sırt çantam var onu mu kullansam acaba ben, bi de kışa kadar kanguruyla gezdiricem ben kızımı, hem önde hem arkada komik durur mu ?
bende bebişimin cicilerini albüm yaptım bakmak istiyenler bakabilir :)
canım evde böyle bir havlum vardı denedim çok güzel oldu. kesin yapmalıyım bundan. gözleri falan yapıştırma dimi? onları da alıp yapıştırırım.farklı bişey olur.
Eki Görüntüle 613461
kızlar olmuş mu?
ben hep ölçüyorum aynı çıkıyooo :))))
çok güzel olmuş canım, nası yaptın anlat bakeym şimdi:)Eki Görüntüle 613461
kızlar olmuş mu?
valla güzel bişe olmuş :)Eki Görüntüle 613461
kızlar olmuş mu?
Şekerim şimdi kocişime kremi söyledim nerden alcaz eczaneden mi dedi?
Sen nerden almıştın şeker?Akşama almayı düşünüyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?