yoğun değilim tatlım üzgünüm,mutsuzum...
sizleri de sıkmak istemiyorum;içimden hiç birşey gelmiyor..
daha fazla negatif enerji yollamadan kaçayım ben
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Derineser niye yatılı alacaksınız,çok geç saatlere kadar mı çalışıyorsunuz..ne bileyim ben kocamı kıkanmam ama,evde bir başkasının bulunması rahatsız eder beni..rahat olmak isterim..
ya bende sizlere bişey danışmal istiyorum sizlerden duyuyorum eşiniz karnınızı seviyor bebişlerinizle konuşuyor falan benim eşim yapmıyor ben kızın küstü onu sevmiyorsun diyorum seviyorum kızımı diyor ama hiç elleme gibi bir reaksiyon göstermiyor tamam seviyordur ama sanırım depresyona girdi çok mutsuz yorgun sinirli biri oldu ne yapayım bilmiyorum şaştım kaldım ne edeyim akıl verin bana bu durum beni üzüyor sizin eşleriniz gibi olsun heycanlı mutlu olsun istiyorum ama benimki hep şikayetçi evde işler bitmiyor sıkıldım herşeyden diyor bu durum çok üzüyor beni benden uzaklaşmasını istemiyorum
canım şeker yüksek olduğundan tatlı şeker vs yasak
ne yapayım kızım ben kıskancım birazcık eşimi çok severim adam birine baksın kafasına tak vururum, ona biri baksın yine vururum valla benim keleş dışarda geziyom şimdi yadığımı okyunca adamı tokat manyağı etmişim resmen ne yapayım fazla sevgiden dalga geçme benle valla benim yatılı bakıcı tutacak durumum olsa kendim oturur evimde bakarım keyif yaparım kız ama lütfen yanlış anlamayın beni bende biraz gariplik var ondan tüm bu durumlaryerlere yattım yattimmm
Kiz benim aklıma geldi demedim hep en kötüden baslamayim diye.ama Msj gidişata bak,"isten cık sen bak,ne is yapıyordun canım"
Bende kelesim omzumda yasardim,hele kadın söyle cocuğun bildigi huyunu gözüme soksun esimin yanında tak tak tak.
Derineser niye yatılı alacaksınız,çok geç saatlere kadar mı çalışıyorsunuz..ne bileyim ben kocamı kıkanmam ama,evde bir başkasının bulunması rahatsız eder beni..rahat olmak isterim..
ben de hiç istemedim zaten ama mecbur kaldık. 4 yıldır gündüzlü bakıcım var zaten. ama eşim geçen sene kendi bürosunu açtı; eve barka giremiyor hep inşaatlarda; bana bir hayrı yok yani. geçen hafta oğlum orta kulak iltihabı olup da 4 gün uyumayınca anladım ihtiyaç olduğunu. sabaha kadar ona baktım sabah kalkıp işe geldim. ama bebek olunca nasıl yapacağım? hangi birine yeteceğim? bir de sabah 6:30 servise binip gebzeye işe geleceğim
Bizim bebek arabasının kumaşını geçirince bu şekilde oluyor,biz şimdilik ana kucağıyla birlikte kullanacağız daha küçük olacağı için..kapanmış hali de o kadar oluyor..bizim ufacık bagaja bile sığıyor..dar bagajlılara kesinlikle öneririm..bastondan bile az yer kaplıyor..Eki Görüntüle 614914 Eki Görüntüle 614915
yoğun değilim tatlım üzgünüm,mutsuzum...
sizleri de sıkmak istemiyorum;içimden hiç birşey gelmiyor..
daha fazla negatif enerji yollamadan kaçayım ben
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
kızlar fikrinize ihtiyacım var:
biz evdeki bakıcıyı değiştirmeye karar verdik; eşim de ben de yoğun çalışıyoruz o yüzden yatılı bakıcı alalım dedik. şimdi iki aday var biri türkmen biri eşimin memleketinden türk bir bayan.
ben aslında türk olandan yanayım; benimle yaşıt 2 sene önce eşinden boşanmış. çocuğu yok ama aynı evde 8 sene bebek ve çocuk bakmış, referansı kuvvetli yani. ilkokul mezunu, köyden bir bayan.
diğeri 24 yaşında 2 yıldır türkiyede çalışıyor; ancak pasaport yok kaçak yani. üniversite mezunu; rusça ve ingilizce biliyor.
şimdi kaynanam eğitimsiz bayan almayın diye tutturmuş durumda; neden ısrarla böyle söylediğini anlamaıyorum ama sen bana güven var bir bildiğim diyor.
bense sadece bebeğime sevgiyle baksın; allah korkusu olsun, namuslu olsun yeter diyorum (türk olan namazında niyazında kapalı bir bayan) ama onun da yaşı var ve boşanmış olması biraz işi bozuyor; ya tekrar evlenicem derse ne yaparım??
kızlar çok sıkılıyorum yaaa geçmiyor günler daha koskoca 3 ay var benim için
bilmeden konuştum öyle.. özür dilerimmmmmm
aaaaa beni kaale alin yaaa :)))
yok anacim kacti bi tarafima.. elimde kaldi ise yaramaz kumas parcalari.. neyse artik bunu da gorecekmisim.. kadin iatedigim forma sokamiyor keseleri.. yeni kumas ve yeni dikis eylemleri beni bekler. ben kendim dikis ogrenecegim bu gerizekalilar yuzunden..
canım benim ailem durumları iyi olmadığı halde dişinden tırnağından artırıp bana 5 sene üniversite okuttular istanbulda; anadolu lisesini de üniversiteyi de hep onları utandırmamak için dereceyle bitirdim. şimdi çalışmayacağım diyemem. bide ben göçmen kızıyım bizim ailede bütün kadınlar çalışır; öyle gördüm öyle bildim. börek açamam ama çok güzel finansal analiz yaparım :) şimdi 2 sene ara vereyim desem dönmek istediğimde yaşım 35 olacak, iş bulamam. dediğim gibi ev hanımı olabilecek bir tip değilim malesef. şimdiki bakıcımdan memnunum, allah razı olsun gözüm arkada kalmadı hiç ama tempomuza ayak uyduramıyor onun da çoluğu çocuğu var.
arkadaşların dediği gibi ikisiyle de görüşeceğim; hangisi içime sinerse. hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
ben de hiç istemedim zaten ama mecbur kaldık. 4 yıldır gündüzlü bakıcım var zaten. ama eşim geçen sene kendi bürosunu açtı; eve barka giremiyor hep inşaatlarda; bana bir hayrı yok yani. geçen hafta oğlum orta kulak iltihabı olup da 4 gün uyumayınca anladım ihtiyaç olduğunu. sabaha kadar ona baktım sabah kalkıp işe geldim. ama bebek olunca nasıl yapacağım? hangi birine yeteceğim? bir de sabah 6:30 servise binip gebzeye işe geleceğim
ne yapayım kızım ben kıskancım birazcık eşimi çok severim adam birine baksın kafasına tak vururum, ona biri baksın yine vururum valla benim keleş dışarda geziyom şimdi yadığımı okyunca adamı tokat manyağı etmişim resmen ne yapayım fazla sevgiden dalga geçme benle valla benim yatılı bakıcı tutacak durumum olsa kendim oturur evimde bakarım keyif yaparım kız ama lütfen yanlış anlamayın beni bende biraz gariplik var ondan tüm bu durumlar
kız rahat rahat gaz öıkaramaz insan be kadın duyacak mı diyeutandım valla
He bak bu konuda var dimi.Bizim düşündüğümüz arabada opel corsa yada ona benzer modeller.
Daha çok ben kullanmayı planladığım için büyük araba istemiyorum:)Kocişide ikna ettim gibi.
Sen ne kadara nerden almışdın canm?
ya bende sizlere bişey danışmal istiyorum sizlerden duyuyorum eşiniz karnınızı seviyor bebişlerinizle konuşuyor falan benim eşim yapmıyor ben kızın küstü onu sevmiyorsun diyorum seviyorum kızımı diyor ama hiç elleme gibi bir reaksiyon göstermiyor tamam seviyordur ama sanırım depresyona girdi çok mutsuz yorgun sinirli biri oldu ne yapayım bilmiyorum şaştım kaldım ne edeyim akıl verin bana bu durum beni üzüyor sizin eşleriniz gibi olsun heycanlı mutlu olsun istiyorum ama benimki hep şikayetçi evde işler bitmiyor sıkıldım herşeyden diyor bu durum çok üzüyor beni benden uzaklaşmasını istemiyorum
merhabalar.akşam oldu şöyle bir göz atayım dedim anneler neler yapıyor neler konuşuyor.ilk zamanlar keseden cinsiyetlerden detaylı ultrasondan, taramalardan bahsederken buluyordum bir çoğunuzu günler yaklaştıkça doğumdan, doğum zamanından, doğum yöntemlerinden, doğum korkularından bahsettiğimizi gördüm ve çok tuhaf oldum... çoğumuzun 10 hafta civarı belkidede daha az süresi kaldı artık bebekler sabırsızlanmaya biz korkuyla karışık heycanlanmaya başladık ALLAH oyalandırmasın o yollarda yardımcımız olsun
Bizim araba da Opel corsa ve inan baston araba olmadı bagaja..oldu da eşya koyacak yer kalmadı..hele biz yazın geziyoruz,tatil filan..bagaj çok lazım bize,bavul koyarsak bagaja bunu da sürücü koltuğunun arkasına yere koyucaz...eğer bizim arabadan alacaksanız başka şansınız yok canım sizde böle bişey almalısınız bagajdan dolayı..
700 küsür tl.den 500 e düşürdüm ben fiyatını..çok iyi pazarlık yaptım,hatta satıcıyı tehdit bile ettim,internette daha ucuzunu bulursam gelir seni bulurum diye..
tuncs sizin annenlerin evin karşı tarafında kalıyor olmalı. migrostan bi sonraki pasajda iyi bi terzi vardı. çeyiz de dikiyordu. ona baksaydın keşke kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?