2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yoğun değilim tatlım üzgünüm,mutsuzum...
sizleri de sıkmak istemiyorum;içimden hiç birşey gelmiyor..
daha fazla negatif enerji yollamadan kaçayım ben

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım bize neden sıkasın ki öyle düşünme paylaş birileriyle ki rahatlayasın.

Derineser niye yatılı alacaksınız,çok geç saatlere kadar mı çalışıyorsunuz..ne bileyim ben kocamı kıkanmam ama,evde bir başkasının bulunması rahatsız eder beni..rahat olmak isterim..

ben de hiç istemedim zaten ama mecbur kaldık. 4 yıldır gündüzlü bakıcım var zaten. ama eşim geçen sene kendi bürosunu açtı; eve barka giremiyor hep inşaatlarda; bana bir hayrı yok yani. geçen hafta oğlum orta kulak iltihabı olup da 4 gün uyumayınca anladım ihtiyaç olduğunu. sabaha kadar ona baktım sabah kalkıp işe geldim. ama bebek olunca nasıl yapacağım? hangi birine yeteceğim? bir de sabah 6:30 servise binip gebzeye işe geleceğim

Canım yetersizlik duygusuna kapılmış olabilir.Prenses dünyaya geldiğinde iyi imkanlar sunamamaktan vb. korkmak gibi..

Dr kontrollerine mümkün olduğunca birlikte gidin,alışveriş ve oda hazırlığını birlikte yapın.

Prensesle ilgili konuşmalarında "babası" şu söyle,"babası" bu böyle diye vurgulayabilirsin...Çok iyi bir baba olacağını,kızınızın çok şanslı olduğunu vb. söylebilirsin,kendini iyi hissedecektir.

ne yapayım kızım ben kıskancım birazcık eşimi çok severim adam birine baksın kafasına tak vururum, ona biri baksın yine vururum valla benim keleş dışarda geziyom şimdi yadığımı okyunca adamı tokat manyağı etmişim resmen ne yapayım fazla sevgiden dalga geçme benle valla benim yatılı bakıcı tutacak durumum olsa kendim oturur evimde bakarım keyif yaparım kız ama lütfen yanlış anlamayın beni bende biraz gariplik var ondan tüm bu durumlar

Derineser niye yatılı alacaksınız,çok geç saatlere kadar mı çalışıyorsunuz..ne bileyim ben kocamı kıkanmam ama,evde bir başkasının bulunması rahatsız eder beni..rahat olmak isterim..

kız rahat rahat gaz öıkaramaz insan be kadın duyacak mı diye utandım valla

ufff zormuş... bence adaylarla mülakat yap biraz tanı hatta deneme süresi koy.. bi de en çirkinini seç

He bak bu konuda var dimi.Bizim düşündüğümüz arabada opel corsa yada ona benzer modeller.
Daha çok ben kullanmayı planladığım için büyük araba istemiyorum:)Kocişide ikna ettim gibi.
Sen ne kadara nerden almışdın canm?

yoğun değilim tatlım üzgünüm,mutsuzum...
sizleri de sıkmak istemiyorum;içimden hiç birşey gelmiyor..
daha fazla negatif enerji yollamadan kaçayım ben

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım benim olur mu öyle şey.Anlat dök içini.
Allahım en kısa zamanda gönül ferahlığı versin inşallah.

Canım sözüm meclisden dışarı bir insanın merhametli,yada namuslu olup olmadığını kapalı olmasından namazından niyazından anlıyamassın.
En güzel ibadet saklı olarak yapılanıdır.Ulu orta değil.
Aynı şekilde üniversite mezunu olmasıda istediğin kriterlere uygun olduğunu göstermez.

Çok uzun saatler mi çalışıyorsunuz?Bakıcı yatılı gelmesede saatlerini uzun tutsanız daha iyi değil mi?
Açıkcası ben böyle bir duruma gelsem kocamı çok kıskanırım ve yatılı kalsın istemem.
He kıskanmadığını farzet özelin diye bir şey kalmaz ki.Yeri geliyor annemizin babamızın yanında çekingen davranıyruz.
Evde yabancı birinin varlığı beni rahatsız ederdi açıkcası.

Umarım sizin için en hayırlısı olur,zor...

kızlar çok sıkılıyorum yaaa geçmiyor günler daha koskoca 3 ay var benim için

Canım benim,günleri saydığında geçmiyor.Akışına bırak anı yaşa.

Son düzenleme:
merhabalar.akşam oldu şöyle bir göz atayım dedim anneler neler yapıyor neler konuşuyor.ilk zamanlar keseden cinsiyetlerden detaylı ultrasondan, taramalardan bahsederken buluyordum bir çoğunuzu günler yaklaştıkça doğumdan, doğum zamanından, doğum yöntemlerinden, doğum korkularından bahsettiğimizi gördüm ve çok tuhaf oldum... çoğumuzun 10 hafta civarı belkidede daha az süresi kaldı artık bebekler sabırsızlanmaya biz korkuyla karışık heycanlanmaya başladık ALLAH oyalandırmasın o yollarda yardımcımız olsun

aaaaa beni kaale alin yaaa :)))

yok anacim kacti bi tarafima.. elimde kaldi ise yaramaz kumas parcalari.. neyse artik bunu da gorecekmisim.. kadin iatedigim forma sokamiyor keseleri.. yeni kumas ve yeni dikis eylemleri beni bekler. ben kendim dikis ogrenecegim bu gerizekalilar yuzunden..

Zapzup,her insan bir olmuyor iste kimine soyut kavramlar bile yeterken kimi tatmin olmuyor.illa elle tutulur gözle görülür hale gelince can ciğer moduna giriyor.benimkiyle kıyaslamak sana belki Abes gelir ama oğlumda tutar bakardı hevesliydi herseyi alıp hazırlamak için oldu oldu dirildi.dogunca ilk aylar disinda bana hic ne yardimi dokundu ne hayri.gece cok uyaniyor ku derlerdi hic uyanmiyor derdi hakbuki duymazdi bende kiyamazdim kalkip uykusu bolunmesin diye.kizimda o kadar el temasına kıyafet heyecanına girmedi ama dogunca onun için bir dünya birde kaybetme korkusu.esim ne yasarsak yasayalım 10 dan geç uyumaz evlendiğimden beri hiç bir sıkıntı yüzünden uykusuz kalmaz kızımda gunlerce sabaha kadar uyanık kaldı .hele bunda 3 defa anca ellemistir karnımı ,zamanla göreceğim eminimki daha tutkun olacak.
Cok merhamet etme kendini duşun canım,elbette kaygili,birde eşya al sat dekorasyon aile vs yoruyor.anne olunca daha iyi anlarsın hem merak etme doğumdan sonra daha cok bağlanır sana,size...
Uzme kendini kızlar babaya babalar kıza daha tutkun gor .

tuncs sizin annenlerin evin karşı tarafında kalıyor olmalı. migrostan bi sonraki pasajda iyi bi terzi vardı. çeyiz de dikiyordu. ona baksaydın keşke kız

Oyy canım benim kıyamam...Zor bir departmandasın,işi,mesaisi bitmez,kafa yorgunluğu,streside cabası...Okurken içimden devlet memurluğu geçti,birçok kurumda yaş sınırıda kalktı...Her anlamda daha rahat olur.Özel sektör bir noktadan sonra çok zorluyor...

Zor senin işinde ama madem eşin pek yardımcı olamıyor evde,düşün tabii kalmalıyı..çocuklar biraz büyünce gündüze geçersiniz..

Çok güldüm gaz olayına..hele şu sıralar eşim bana bolu-ceyhan gaz hattı lakabını taktı..napiimm gülerken gaz kaçırıyorum artık..

Bizim araba da Opel corsa ve inan baston araba olmadı bagaja..oldu da eşya koyacak yer kalmadı..hele biz yazın geziyoruz,tatil filan..bagaj çok lazım bize,bavul koyarsak bagaja bunu da sürücü koltuğunun arkasına yere koyucaz...eğer bizim arabadan alacaksanız başka şansınız yok canım sizde böle bişey almalısınız bagajdan dolayı..

700 küsür tl.den 500 e düşürdüm ben fiyatını..çok iyi pazarlık yaptım,hatta satıcıyı tehdit bile ettim,internette daha ucuzunu bulursam gelir seni bulurum diye..

Canım bu çok normal ama,hiç bir şey eskisi gibi değil.
Eşinde ilerde alacağı sorumluluğu düşünüyordur,erkekler bu konuda nedense bizden daha farklı düşünüyorlar.
Belkide dokunup hissetmeye korkuyordur.Benim kocişimde ilk zamanlar hiç dokunamazdı.
Ben ne yaptım?Babası tekmeledi,babası oğlumuz çok uslu.Oğlumuz babasına benzicek gibi gibi,cümlelerle kocişimi baba olacağına alıştırdım.
Şimdi elini kendi koyuyor,gün için de oğlumuz tekmeliyor mu diye mesajlar atıyor.
Kız çocukları babaya düşkün olur,babalarda kız çocuklarına.
Bak ilerde diceksin ki kızım babasını benden daha çok seviyor galiba,endişelerin bu olucak.
Hiç moralini bozma...

Hoşgelmişsin canım,amin

Nerden aldın ki şekerim?

Kiz Tuna bende kendime bidene corsa istiyorum dışardan bakınca minik icinden matruska gibi çıkan çıkana oluruz.
Araba malum durumda birde diğer arabalar Van model bu halde sigamiyoruz.
Gecen taksiye binince dedim abo ne bu zaten bir yere gitsem bakışlar üstümde dünyada ilkim ya,
Bakalım alırım ins.istedigim sekilde biner giderim tabi babası bize corsa

Zapzup bende voltajın sölediklerini sölicektim..Benim de eşim oğlumda göbeğimi ellemeyemezdi,korkuyordu sanırım..birde onlar da ilk defa baba olcakları için apayrı duygulara gömülüyorlar içlerinde..arkadaşların kocaları eşlerine toz kondurmazken benimki bir farklıydı,ama oğlum doğdunda çok yardımcı oldu bana geceleri filan,hastalanınca birlikte baktık hep,şimdi de çok yardımcıdır bana..
Bir kere kavga ettik yazın çocuk yüzünden ona "sen ne bilirsin ki ilgiyi alakayı,hamileyken göbeğimi bile ellemedin doğru düzgün dedim"..o mu dokundu bilmem ama adam şimdi kımıldıyor dedikçe karnıma atıyor elini.. ama çok yılışamaz öyle..sadece "gelsin bakalım minicik ayaklımız" der durur.. onların da bir stresi var kendi içlerinde yaşadıkları ama merak etme bebişin doğunca,senin kadar titryecek üstünüze..

tuncs sizin annenlerin evin karşı tarafında kalıyor olmalı. migrostan bi sonraki pasajda iyi bi terzi vardı. çeyiz de dikiyordu. ona baksaydın keşke kız

ahh canimmm basiret baglanmasi yasadim resmen.. kendi ceyizlerimi yaptirdigim kadina gitmedim ben kasindim :))
olan oldu artik.. :))) dedigin yeri biliyorum.. cevatbey pasajinda ceyizci var.. hatta babamin arkadasinin esi.. pek de sostirik isler yapiyo..

EVVVETTTT SİZLERE DOYUM OLMUYOR

geldik günün sorusunaaa...

bugün ne pişirsemm

bıktım valla düşünmekten bıktım.. yapması değil de karar vermesi bıktırıyo be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…