2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aslında birşey yok tamamen hamile piskolojisi galiba:26:

hamilelik bizi çok duygusallaştırdı...tv de bile her gördüğme ağlayasım var :26: sen de öylesin demekki eşim beni duygusal terminatörüm diye seviyo artık düşün nasıl bi şey olduğumu inşallah doğumdan sonra bi de lohusalık bunalımı falan yaşamaız da bi an önce normale döneriz

günaydın arkadaşlar,

voltajım allah kolaylık versin canım ya.
misafir var diye sakın herküllük yapayım deme.
bırak kaynanan ve görümcen yapsın.
çok yorma kendini. bizi de habersiz bırakma tatlım.

hamile olduğumdan beri aramayıp, hamilelerle ilgili kötü bir haber duyup
felaket tellalı olan insanlardan nefret ediyorum.
eşim eve geldi
ayakta kalmıcaksın
ev süpürmiceksin
sadece çorba yapsan yeter
salata falan yapma
deterjan kullanma
balkon falan yıkama
noluyor dedim ya...bişey mi duydun dedim. benim söylememi bekledi sonra.
eşimde duyduğu için diyormuş.
bugünde canım bişey istedi sen malzemeleri doğra beraber yapalım dedim.
boşver böyle ayakta kalmanı gerektirecek şeyler yapma kahvaltıya gideriz dedi.
eşimi bekliyorum gelince merkeze kahvaltıya gidicez.sonrada alışveriş yapıcam oğlum için.

ben bu hafta netten ne aldıysam ya iptal ettim ya da geri iade ettim.
o yüzden dokunarak, görerek almak istiyorum.
buhar makinasını geri iade edicem derken göbeğim çatladı.
eşim konuşuyor mır mır kedi gibi ver şu teli dedim.
kardeşim memnun kalmadım iade edicem dedim.
7 gün iade süre geçicek sonra almıcaklar.
buhar makinasına su koymak için 3 gün uğraştık.
kapağı açılmıyor.neyse sonunda ben kazandım.

nette görülenler insanın hoşuna gidiyo ama gelince fotoda olduğu gibi çıkmıyo bazen ya da daha kalitesiz olabiliyo...o yüzden ben de hiç netten alışveriş yapmadım...dokunarak almak en iyisi canım haklısın
eşin seni düşünüyo işte ne güzel...keşke benimki de iş yapma,yemek yapma falan dese bazen kendini çok yorma der ama o kadar...imrendim sana felaket tellallığı yapanlarada kulak asma ağzı olan konuşuyo işte

kız çok merak ettim naptın? öğrenemicem galiba yarın memlekete gidicez kısmetse, ordan da giremem nete
merak ettim walla

kız temmuz geçmişimi okuyon
anlat bi hele memlekete gitmeden
kaynanana ne ettin
canım o kadar büyük bişey değil aslında neyse bir sorun olmayacak heralde... dün gece yazamadım kusura kalma.
memlekette kayınvalidemle annem bir araya gelmişler annem tabi yoğun bir torun hazırlığı içinde, bizim bile aklımıza gelmeyen bir sürü şeyi alıp koymuş. kayınvalidemin henüz bir çöp almışlığı yok. bide anneme diyomuş ki bizim doğum sırasında çok işimiz olacak siz boşsunuz bizim çocuğa siz bakarsınız artık. annemde bozulmuş sizin çocuk bizimde çocuk olmuyomu diye... hem çorbada hiç tuzu yok hem de bizim çocuk diyo ya kadın. düğündede aynı şey olmuştu benim ailem bir sürü çeyiz hazırlarken onlar hiç bir şeye karışmadılar. sonra da burası benim oğlumun evi diye gerine gerine oturdu evimde. üff canım sıkıldı bu olaya... ayrıca ben kimseye gelin benim çocuğuma bakın demedim bile.
neyse tam annemle bu konuyu konuştuk eşim öğle yemeğine geldi. anlatmayacaktım ama sinirim tepemde dayanamadım annen böyle böyle diyomuş diye anlatıverdim bir anda. kimse merak etmesin ben bakıcıyı şimdiden ayarlayacağım. bulamazsam ücretsiz izne ayrılacağım. çocuk bakmaya gelmeyen gezmeyede gelmesin sakın. zaten hiç bişeye faydaları olmuyo falan filan söylendim.
benimkide sinirlendi... şimdi arayıp soracağım bunun hesabını diye aldı telefonu eline. hemen kaptım elinden herkes istediği gibi davransın ona göre sonuçlarına katlanır dedim. bi yandanda düşünüyorum. şimdi arayıp söylerse sanki annemle arkasından iş çevirmiş gibi olacağız. bide biz evlendikten sonra çok samimi oldular. biz çok uzaklarda olmamıza ragmen sürekli gelir giderler birbirlerine... aralarının bozulmasını da istemiyorum. neyse benimki gitti akşama kadar yusuf yusuf attım aradımı ki diye şu halimle bide bu olaylarla uğraşamayacağım. akşam gelince konuştuk aramamış. birazda kendi dert yandı. ben üzülmüyomuyum sanki bu duruma senin ailen torunu bu kadar sahiplenirken bizimkilerin umursamaması benimde sinirimi bozuyo falna dedi. üzüldüm kocişime kapattım konuyu...

o ne canım ya 2 çocuklu hamile kadının evinde. düşüncesiz bu insanlar...
yukarıda anlattığım olay bunun kanıtı...

aradığım herşeyi bulamadığım için ya da nerde satıldığını bilmediğim için netten bakıyorum ama dediğin gibi çıkmıyor.
benim eşim bebekten önce, 1 bardak su almaz, 1 tane bardağı mutfağa götürmez, çorabını ayağına bekler, duştan çıkar bornozla çamaşır vereyim diye bekler, bir yere gidecek oluruz dolabın kapağını açıp kıyafet almaz illaki eline vericem şunları giy diye. gecenin 12sinde puding yapmamışım diye küser. tembel mi tembel bir kocam var aslında.

aynı benim eşim ama benimki halaa aynı,seninki epey değişmiş

temmuz27'cim sen de kv'den dertli olduğun için bana dün gece takma gitsin demişsin anladım canım ama insan istese de istemese de takılıyo işte...allahtan eşin senin yanında canım...bi de annesini korusaydı,o zaman daha çok üzülürdün...insanları anlamak mümkün değil maalesef...ben artık allah ıslah etsin diyorum,sen de öyle yap,gün olur devran döner elbet

Günaydın canlarım bugun Seher vakti uyandılar benim yumurtalar,
Hani tatildi,hani dinlenecektim,hani 9 a kadar uyuyacaktım

kızlar geçmişi okuyamadım daha
ben 300 ihlası okudum
200 daha alıyorum eksik kalırsa yine alırım
neler yaptınız bakim

Mervecim kizlar sabahtan liste yapip paylasmislar 12000 e tamamlamislar ihlasi, ben de yetisemedim de senin okudugunu birinden duserler artik

iyide ben geceden söylemiştim 300 tane okuyacağımı

amin. istersen verme cnm
dua bu sonuçta
bende 300 ihlas okumuş olurum kendi adıma
laterne ve herkesin ailesinin sağlığı için şifa için okudum Allah kabul etsin.
Peki,kendi adinada dualayip yollayabilirsin.
İzah edilmeye çalışılmış ,
Sadece senin değil,kimsenin kimseye eyvallahi yok.esrada geceden alırım demis kaynamış pür dikkat Msj takipte o kadar iyi değiliz.
Selametle...

Hanipeks,fıstığım dün sana cvp yazamadim,gece uyandım aklıma geldi
Rabbim sanada yavrunun en mutlu günlerini yaşatsın kelebeğim...
Esinede acil şifalar diliyorum gülüm ...

Herkese günaydıııınn :)

Bugün kızımın odasının duvar kağıdı yapılacakmış çok mutlu oldum kısmetse 15 gün sonrada oda takımımız gelecek hazırlıklar için geç kaldım diye içim içimi yiyordu rahatladım birazcık :)

döşenince fotosunu çekte biz de görelim canım...çok heyecanlı di mi

Günaydın kızlar,
hastanedeyim seker testi , yataktan zor kalktığımız için bu saate kaldım
damar yolu açtırmaya korktum parmaktan bakıyorlar
pisman oldum kız resmen hıncı varmış gibi parmağıma daldı valla
paha üç kez daha dalacak :18:

İhlas dualarımi yolda gelirken okudum 60 kaldı bitirip donüyorum aranıza

Canım eğer giremezsem,topu sana atacağım müsait olursan devreye girersin,takipte olursun.gidişatlarına bakayım görümce gelmezse girebilirim gelirse gölgem gibidir...

kızlar Allah size kolaylık versin... yok ben tahammül edemezdim heralde o kadarına, bebekten sonra değişirler inşallah.

evet canım aslında çok tutar ailesini ama bu onların tarafında olabileceği bir durum değil.

Son düzenleme:
Yüksek voltaj yüksek Voltaj
okudum ben 150 ihlas

Bir de ben ne diceem biz semtler yakınmış ya eğer bunalirsan
al cocukları bana gel hastaneye gidiyorum de çık evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…