ne oldu ki :26: bazen bana da olur öyle
aslında birşey yok tamamen hamile piskolojisi galiba:26:
nette görülenler insanın hoşuna gidiyo ama gelince fotoda olduğu gibi çıkmıyo bazengünaydın arkadaşlar,
hamile olduğumdan beri aramayıp, hamilelerle ilgili kötü bir haber duyup
felaket tellalı olan insanlardan nefret ediyorum.
eşim eve geldi
ayakta kalmıcaksın
ev süpürmiceksin
sadece çorba yapsan yeter
salata falan yapma
deterjan kullanma
balkon falan yıkama
noluyor dedim ya...bişey mi duydun dedim. benim söylememi bekledi sonra.
eşimde duyduğu için diyormuş.
bugünde canım bişey istedi sen malzemeleri doğra beraber yapalım dedim.
boşver böyle ayakta kalmanı gerektirecek şeyler yapma kahvaltıya gideriz dedi.
eşimi bekliyorum gelince merkeze kahvaltıya gidicez.sonrada alışveriş yapıcam oğlum için.
ben bu hafta netten ne aldıysam ya iptal ettim ya da geri iade ettim.
o yüzden dokunarak, görerek almak istiyorum.
buhar makinasını geri iade edicem derken göbeğim çatladı.
eşim konuşuyor mır mır kedi gibi ver şu teli dedim.
kardeşim memnun kalmadım iade edicem dedim.
7 gün iade süre geçicek sonra almıcaklar.
buhar makinasına su koymak için 3 gün uğraştık.
kapağı açılmıyor.neyse sonunda ben kazandım.
kız çok merak ettim naptın? öğrenemicem galibayarın memlekete gidicez kısmetse, ordan da giremem nete
merak ettim walla
canım o kadar büyük bişey değil aslında neyse bir sorun olmayacak heralde... dün gece yazamadım kusura kalma.kız temmuz geçmişimi okuyon
anlat bi hele memlekete gitmeden
kaynanana ne ettin
o ne canım ya 2 çocuklu hamile kadının evinde. düşüncesiz bu insanlar...Aksam kaynanayı aradık .pazar geliyorlar
Cok çekindi gelsem falan babana sen desen dedi anam benden yüz bekliyor gönderseydin dedim sadece sisesice dilimin ucuyla
Kac kisi yollayim dediBirde boşanmış 1 çocuklu görümce var oda gelecek.bekar bir abiside.
Allah var ısı gücü düşürmezler bana ama oglumla yaşıt oglu ileri git desen ağlar.
Birde diğer gorumcem 2 çocuklu onlarda bu gece çıkmışlar yola,onun gorumcesi var burda hadi orda kalır ama bas girip ayak çıkar.
Allahimmmmmmm
Allahimmmmmmmm cok garibim ya ben nere gidem 90 m2 ev,bir koltuğum açılıyor birde şişme yatak var tekli,
Kaynana,kayın,gorumce,oglu...
Abakus ver,kim nere yatsın( sofra kalkmaz.
Ben tatil olsun diye totom kuş pişirdi.
yukarıda anlattığım olay bunun kanıtı...kayınvalidesi tatlı bi bayan gerçi ama belli bi yaştan sonra onlarda zor geliyo gerçekten, ama tabi nedense erkek anneleri, kendi annelerimiz gibi zaten torunu pek sahiplenmiyo açıkçası böyle de bi gerçek var yanilaterna voltaj
aradığım herşeyi bulamadığım için ya da nerde satıldığını bilmediğim için netten bakıyorum ama dediğin gibi çıkmıyor.nette görülenler insanın hoşuna gidiyo ama gelince fotoda olduğu gibi çıkmıyo bazenya da daha kalitesiz olabiliyo...o yüzden ben de hiç netten alışveriş yapmadım...dokunarak almak en iyisi canım haklısın
eşin seni düşünüyo işte ne güzel...keşke benimki de iş yapma,yemek yapma falan desebazen kendini çok yorma der ama o kadar...imrendim sana felaket tellallığı yapanlarada kulak asma ağzı olan konuşuyo işte
aradığım herşeyi bulamadığım için ya da nerde satıldığını bilmediğim için netten bakıyorum ama dediğin gibi çıkmıyor.
benim eşim bebekten önce, 1 bardak su almaz, 1 tane bardağı mutfağa götürmez, çorabını ayağına bekler, duştan çıkar bornozla çamaşır vereyim diye bekler, bir yere gidecek oluruz dolabın kapağını açıp kıyafet almaz illaki eline vericem şunları giy diye. gecenin 12sinde puding yapmamışım diye küser. tembel mi tembel bir kocam var aslında.
Günaydın canlarım bugun Seher vakti uyandılar benim yumurtalar,
Hani tatildi,hani dinlenecektim,hani 9 a kadar uyuyacaktım
kızlar geçmişi okuyamadım daha
ben 300 ihlası okudum
200 daha alıyorum eksik kalırsa yine alırım
neler yaptınız bakim
Mervecim kizlar sabahtan liste yapip paylasmislar 12000 e tamamlamislar ihlasi, ben de yetisemedim de senin okudugunu birinden duserler artik
iyide ben geceden söylemiştim 300 tane okuyacağımı
Senin Msj ben görmedim canım,
Dağılım olmasını ben cok seviyorum ne kadar ağız o kadar zikir.
Ben benimkine su an başladım 100 adet okudum benimkinden 300 daha(mecburen)düşüp sana yazıyorum.
Bu tür durumlarda dua topigine bildirim olursa karışıklıkta olmaz.
Aslında vermezdim ama hani ilk hamilelik mevzusundan mutevellit...
Allah razi olsun,kabul etsin canım...
Peki,kendi adinada dualayip yollayabilirsin.amin. istersen verme cnm
dua bu sonuçta
bende 300 ihlas okumuş olurum kendi adıma
laterne ve herkesin ailesinin sağlığı için şifa için okudum Allah kabul etsin.
Herkese günaydıııınn :)
Bugün kızımın odasının duvar kağıdı yapılacakmış çok mutlu oldum kısmetse 15 gün sonrada oda takımımız gelecek hazırlıklar için geç kaldım diye içim içimi yiyordu rahatladım birazcık :)
Canım eğer giremezsem,topu sana atacağımgünaydın arkadaşlar,
voltajım allah kolaylık versin canım ya.
misafir var diye sakın herküllük yapayım deme.
bırak kaynanan ve görümcen yapsın.
çok yorma kendini. bizi de habersiz bırakma tatlım.
hamile olduğumdan beri aramayıp, hamilelerle ilgili kötü bir haber duyup
felaket tellalı olan insanlardan nefret ediyorum.
eşim eve geldi
ayakta kalmıcaksın
ev süpürmiceksin
sadece çorba yapsan yeter
salata falan yapma
deterjan kullanma
balkon falan yıkama
noluyor dedim ya...bişey mi duydun dedim. benim söylememi bekledi sonra.
eşimde duyduğu için diyormuş.
bugünde canım bişey istedi sen malzemeleri doğra beraber yapalım dedim.
boşver böyle ayakta kalmanı gerektirecek şeyler yapma kahvaltıya gideriz dedi.
eşimi bekliyorum gelince merkeze kahvaltıya gidicez.sonrada alışveriş yapıcam oğlum için.
ben bu hafta netten ne aldıysam ya iptal ettim ya da geri iade ettim.
o yüzden dokunarak, görerek almak istiyorum.
buhar makinasını geri iade edicem derken göbeğim çatladı.
eşim konuşuyor mır mır kedi gibi ver şu teli dedim.
kardeşim memnun kalmadım iade edicem dedim.
7 gün iade süre geçicek sonra almıcaklar.
buhar makinasına su koymak için 3 gün uğraştık.
kapağı açılmıyor.neyse sonunda ben kazandım.
döşenince fotosunu çekte biz de görelim canım...çok heyecanlı di mi
aradığım herşeyi bulamadığım için ya da nerde satıldığını bilmediğim için netten bakıyorum ama dediğin gibi çıkmıyor.
benim eşim bebekten önce, 1 bardak su almaz, 1 tane bardağı mutfağa götürmez, çorabını ayağına bekler, duştan çıkar bornozla çamaşır vereyim diye bekler, bir yere gidecek oluruz dolabın kapağını açıp kıyafet almaz illaki eline vericem şunları giy diye. gecenin 12sinde puding yapmamışım diye küser. tembel mi tembel bir kocam var aslında.
aynı benim eşimama benimki halaa aynı,seninki epey değişmiş
temmuz27'cim sen de kv'den dertli olduğun için bana dün gece takma gitsin demişsin anladım canım ama insan istese de istemese de takılıyo işte...allahtan eşin senin yanında canım...bi de annesini korusaydı,o zaman daha çok üzülürdün...insanları anlamak mümkün değil maalesef...ben artık allah ıslah etsin diyorum,sen de öyle yap,gün olur devran döner elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?