2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Parmak daha cok acımaz mı ,aypetinede dokunamazssin sen şimdi tuhhh tuhh
Hizlica batirip çekerler,kemiğine degene kadar ayy ne aciiirrr

merhaba kızlar nasılsınız? ben 1 kilo vermişim 1 haftada 1 haftadır şekerden dolayı diyet yapıyorum 1 kilo gitmiş doktorla bu defada kilo verdim diye papaz olcaz nedir bu adamdan çektiğim :18:
bu arada 300 ihlas tamamdır

Parmak daha cok acımaz mı ,aypetinede dokunamazssin sen şimdi tuhhh tuhh
Hizlica batirip çekerler,kemiğine degene kadar ayy ne aciiirrr
Sol parmağıma batirttim aypetim elimde :) valla icimi actın. Moral oldun ilkini heyecanla bekliyorum
anamm 30 dk kaldı :18:
Kilo verdiysen ne güzel iste , ben korkuyorum artık kendimden
Gerci dün 2 ay önce dogum yapan arkadasıma sordum ne durumda kilo diye 18 kilo almış 13 gitmiş 5 kalmış ye getsin diyor

Kilo verdiysen ne güzel iste , ben korkuyorum artık kendimden
Gerci dün 2 ay önce dogum yapan arkadasıma sordum ne durumda kilo diye 18 kilo almış 13 gitmiş 5 kalmış ye getsin diyor

canım benim doktor cins en az 1 kilo en fazla 1.5 kilo diyo ayda ben nasıl ayarlayacağım onu derken kilo verdim :18: daha 3 hafta var kontrole böyle giderse vermeye devam edecem yiyeyim desem korkuyorum malum şeker aman bilemedim şimdi :18:
bende dün eltimle konuştumda 6 kiloyla girmiş doğuma şok oldum 6 kilo zaten bebeğin kendisi ve suyu :26: hep aç gezdim yiyemedim diyor ilk aylar mide bulantısından son aylar mide yanmasından üstüne birde gebelik şekeri vardı onda da

canım 1 haftada nasıl başardın ya 1 kilo vermeyi. ama diyeti doktor vermişti değil mi? o zaman kızmaya hakkı yok

canım 1 haftada nasıl başardın ya 1 kilo vermeyi. ama diyeti doktor vermişti değil mi? o zaman kızmaya hakkı yok

canım doktor al bu senin diyet listen demedi şeker yüksek çıkınca az az sık sık yiyeceksin yoksa diyabetle başetmek zorunda kalacaksın dedi bende dediğin yaptım zaten mecburen şekeri kestim tatlı yemiyorum hamur işi yemiyorum birde tam doymadan kalkıyorum bol bol meyve yiyorum bende çok şaşırdım nasıl gitti 1 kilo diye 68 küsüre çıkmıştım son muayenede 67 ye inmişim şimdi

Doktorun. Verdigi listeden gittiysen yapacak birşey yok ki strese girme ya ona neymiş ki
doktorlar da bazen kabus oluyorlar he komutan gibi , cok asırı olmadıgı sürece bence sorun olmaz ama seker önemli

6 kilo :) vay be ben 62 ile başladığım yola 77 olarak devam ediyorum herkese 10 kilo aldım diyorum ama kimse anlamıyor çünkü
su son aylarda ayda 1 kilo alsam daha fazla almasan ne iyi olur

valla doktorun azarını yiyeceğimi bilmesem sallamazdım kiloyu ki zaten geçen aya kadar kilomuda ölçmüyordu bende güzel güzel yiyordum 59la başladım 68 oldum şimdide 67yim benim totomdan belli oluyor kiloların nerede olduğu

anaa kız peri seninle aynı kiloda başlamışız şuandada aynı kiloya ulaşmışız...

bide son adet tarihini tutturabilseydik... boyun kaç bacım senin?
evet yaaa yakın ama tutturamadık onu :) 1.63 boyum
İkinci kez kan da alındı sordum açlık 87 çıktı şimdiki 187 bu demek oluyor ki bende seker var demii

canım normal sınırlar bunlarmış heralde

Açlıkta > 95 mg/dl
1.saattte> 180 mg/dl
2.saatte> 155 mg/dl
3.saatte> 140 mg/dl
seninkide normal görünüyor

evet yaaa yakın ama tutturamadık onu :) 1.63 boyum

canım normal sınırlar bunlarmış heralde

Açlıkta > 95 mg/dl
1.saattte> 180 mg/dl
2.saatte> 155 mg/dl
3.saatte> 140 mg/dl
seninkide normal görünüyor
Bakalım 2. Saate 35 dk kaldı
aclik normal çıkıyor hep nedense şekerden sonra yamuluyorumm
dun ufacık bir dilim pasta yedim 10dan sonra 3 tane de simit kurabiye , sonra 11 buçukta peynir ekmek yedim sabah açlıktan midem bulanmasın diye 12 den sonra birşey yemedim sadece su ictim 10 buçuk saat açlık için yeterli bir süredir heralde
off azıcık tutsam su boğazı.

canım keşke dün hiç tatlı pasta hamur işi tüketmeseydin hoş şimdide yüksek görünmüyor zaten şekerin senin 50 lik kaç çıktıki 100lük yaptırıyorsun?

neyse kızlar ben gidip biraz temizlik yapayım kolay gele bana :18:

canım keşke dün hiç tatlı pasta hamur işi tüketmeseydin hoş şimdide yüksek görünmüyor zaten şekerin senin 50 lik kaç çıktıki 100lük yaptırıyorsun?
Canim aclik 90 sekerden sonra 176 cikmisti onda da birgun once mc donals menu dondurma bir de cips yemistim :/

9 ayda 6 kilo alarak rekor kırmış resmen
canım ekmeği az yiyince fazla kilo alınmıyo ben 55'le başladım şu an 62'yim...hem de 2-3 haftadır kilom aynı,63'e yaklaştım 3 haftada...her şeyi yiyorum ama ekmeği az yiyorum sadece

canım yaaa aslında çok kilo almamışsın ama dr niye kızdı anlamadım valla :26: şeker var diye dikkat et dedi galiba ama senin gözünü fena korkutmuş bu dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…