Kızlar aldıklarımı yazıorum eksiğim varsa sölermisiniz
* 9 Tane tulum
* 5 tane pijama takımı
* 8 tane askılı zıbın
* 15 tane yarım kol zıbın
* 7 tane uzun kol bady
* 10 tane ayaklı alt pijama
* 5 tane ayaksız alt pijama
* 2 tane penye yelek
* 2 tane ceket
* 10 tane eldiven
* 10 tane penye baslık
* 13 tane çorap
* 15 tane agız mendili
* 4 havlu
* 3 battaniye + 1 kalın battaniye
* 2 takım nevresim takımı
* 1 tane alt acma minderi
* 4 tane ayakkabı seklinde panduf
* 6 tane önlük
* 2 biberon (1buyuk 1 kucuk)
* Burun asp. *banyo term. * tarak takımı *tırnak makası * banyo lifi *ates ölçer *2 tane emzik
* Ana kucagı
* bebek arabası
* oda takımı[/QU
Canım eksiğin yok bence fazla fazla fazlan var
3 aylık olana kadar giydirip giydirip atacakkadar iyi yani
Kızlar aldıklarımı yazıorum eksiğim varsa sölermisiniz
* 9 Tane tulum
* 5 tane pijama takımı
* 8 tane askılı zıbın
* 7 tane uzun kol bady
* 2 tane penye yelek
* 2 tane ceket
* 10 tane eldiven
* 10 tane penye baslık
* 13 tane çorap
* 15 tane agız mendili
* 4 havlu
* 6 tane önlük
* Burun asp. *banyo term. * tarak takımı *tırnak makası * banyo lifi *ates ölçer *2 tane emzik
* Ana kucagı
* bebek arabası
* oda takımı[/QU
Canım eksiğin yok bence fazla fazla fazlan var
3 aylık olana kadar giydirip giydirip atacakkadar iyi yani
:))) benim gözume ne kadar az gelsede yeterli heralde hep biseyler almak istiorum kuzuma :) tsk edrm cwp icin
fazlası ile almışsın canımKızlar aldıklarımı yazıorum eksiğim varsa sölermisiniz
* 9 Tane tulum
* 5 tane pijama takımı
* 8 tane askılı zıbın
* 7 tane uzun kol bady
* 2 tane penye yelek
* 2 tane ceket
* 10 tane eldiven
* 10 tane penye baslık
* 13 tane çorap
* 15 tane agız mendili
* 4 havlu
* 6 tane önlük
* Ana kucagı
* bebek arabası
* oda takımı
fazlası ile almışsın canım
sorma canım yaaa çok yoruluyorum ama napayım haftada 1 kerede olsa yapmak zorunda hissediyorum kendimiKolay gelsin cnm cok yorma kendini ben en son temizlik yaptigimda basim dondu banyoyu temizleyemedim o yuzden dikkat et
naptın canım sonuç ne?İkinci saat sonucum 150 :) kaldı son 1 saat midem kötü artık cok aciktimmmm
benim koltuklarda çok fena ama hiç cesaret edemiyorum yaaa doğuma yakın yıkamaya göndereceğim napayımsabah eşimle koltukları silmiştik. şimdi karnımdan kasıklarıma kadar bi ağrı var. yok anam yok bizden geçmiş temizlik işleri...
NST cektiren warmi arkadaslar
sabah eşimle koltukları silmiştik. şimdi karnımdan kasıklarıma kadar bi ağrı var. yok anam yok bizden geçmiş temizlik işleri...
sakın kendim sileyim diye uğraşma sakın, çokta temiz olmadı benimkiler sabahtan beri havalandırıyorum pis pis koktu bide. sanırım iyice berbat ettikbenim koltuklarda çok fena ama hiç cesaret edemiyorum yaaa doğuma yakın yıkamaya göndereceğim napayım
Benim salı gunünden beri saat 12-2 arası karnım özellikle alt karın yırtılıyor gibi acıyor ,
Bak dun kaan Dr bunuda soramadim
Yorgunluk desem bir hafta oldu ısı bitireli.
Bügünde supur sil toz al çamaşır Cart kapı,arkadas geldi 2 de onun
Her yanımız balik kraker,tuvalete girip su dokmemeler ...
Ayyyyy benim yatilida gelecekler aklımda ki
Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor
sakın kendim sileyim diye uğraşma sakın, çokta temiz olmadı benimkiler sabahtan beri havalandırıyorum pis pis koktu bide. sanırım iyice berbat ettik
sende mi vardın soru soranların içinde, söle bakim hangisi sendin??
kesin geliyo mu şimdi senin bu misafirler, fire falan veren yok tam takım geliyolar yani...
Neyle sildin kiz,kosla vs veya Çamaşır suyu falan mı .
Geliyorlar hayatım gelmez olurlar mı,hatta kapıyı açınca surprizzzz diye şebek gibi siritip başka birini de getirmezler umarım.
beyazlasın biraz diye çamaşır suyuda koymuştum domestos... leş gibi koktu hiç yapmasaydık bundan iyiydi.
Kiz Dr a ben sormadım da soracaktım hani yetişemedik
Ay Sancımın Arasında arkadas geldiya saclarını yolasim geldi:))
Cok kotu bir acı bu neyin nesi diğerlerinde hiç yasamadım ,bağların genişlemesi falan hikayemi acep,3. Bu bagmi kaldı genişleyecek alışmış olmalı
Çamaşır suyu kokutmus olabilir yada cok sulu sildiysen.makineyle yikarken kokmaz da,
İyice kuruyunca gecer ama.
Kiz Dr a ben sormadım da soracaktım hani yetişemedik
Ay Sancımın Arasında arkadas geldiya saclarını yolasim geldi:))
Cok kotu bir acı bu neyin nesi diğerlerinde hiç yasamadım ,bağların genişlemesi falan hikayemi acep,3. Bu bagmi kaldı genişleyecek alışmış olmalı
Mezos ne yaptı acaba hala yok :26:
ben de açılmadan dolayı olduğunu sanmıyorum canım :26:
her ne kadar iş yapalı bi hafta oldu desen de 2 çocukla ister istemez ayakta kalıyosundur,yoruluyosundur,ondan olabilir bence :26:
bi de aklıma ne geldi, çocukları kucağına falan alıyo musun hiç?
Alıyorum canım oglum büyük onu alamam 40 kg 145 cm
Kiz 16 kg ama devamlı değil uyur kalırsa Yada aglayip sakinlesirken.Cok ayaga kaldırıyor ama anne bir gel anne bakkk
sorma canım yaaa çok yoruluyorum ama napayım haftada 1 kerede olsa yapmak zorunda hissediyorum kendimi
naptın canım sonuç ne?
benim koltuklarda çok fena ama hiç cesaret edemiyorum yaaa doğuma yakın yıkamaya göndereceğim napayım
laterne nst ye girmişti canım
Aman aman ne İmre'n ne kına ,ben sıkılıyorum artık bu durumlardansana imreniyorum zaten 2tane çocuk bide bi sürü iş yapıyosun. yok kuzum seninki bağ genişlemesi felan değildir artık. bildiğin çok hareketten yorgunluktandır.
memlekete mi gidecekti o tatilde...
ah bir anlasa,suan 10 dk uyuyayım dedim nerdee ağla ağla ici çıktı yüzünü parçalayasim geliyor bazenanlıyorum canım seni ama almasan daha iyi olur tabi :26: 16 kilo az değil ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?