2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Gorkemre•••500
BoO•••500
Mergen•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000

Voltaj•••400*
Katinamm•••500
Aaumut•••300*
Hanipeks•••1000
Ersnil•••1000
Perilous•••300

Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50
Gulimier•••500*
Naz•••500
Zapzup•••50

Toplam=12000

erkek teyzesi olacakmışım

ayyyy ayyyy ayyy maşallah erkek yiğen geliyomuş
benim ilk yiğenim erkek, ve de ilk olarak herşeyine şahit olduğum bebek oydu,
sevgim çok başka o yüzden, teyze olmak da ayrı
güzel hayırlı olsun laternam

inşallah canım madem geliyo senin bi. iş yükünü sırtından alırsa kar kardır yani
inşallah kazasız belasız seni üzmeden gelir giderler

günaydın kızlar
ne çok kaynatmışsınız gece yaaa
oku oku bitmeyeceğe benziyorrr
ben bugün duygusalım biraz
her sabah aklıma birşey geliyor ağlayasım var şöyle bir

bazı geceler öyle denk geliyo,
dün gece kaçar gibi gitttim bende, iyigeceler diyeedim kimseye
benimki geldi yanıma sinirli sinirli ne yazıyosun öyle takır takır aç bakıcam diye tutturdu:18::18::18:
en son voltaja yazdığım mesajdı, hadi hemen kapat gel demesiyle yatağa gitmen bir oldu yani:18:
anlat rahatla şekerim ne geliyo aklına?

Kiz erkek miymiş laterne girmiş mı anam bende ona bakindim.
Enemmmmm ne yazdiydin acep rezil etmen biziyüz yüze geliyoruz ya
Klavye niye takirdiyor dikiş makinesi,yımşaklarindan alın iniştem rahatsız oluyor

Kiz erkek miymiş laterne girmiş mı anam bende ona bakindim.
Enemmmmm ne yazdiydin acep rezil etmen biziyüz yüze geliyoruz ya
Klavye niye takirdiyor dikiş makinesi,yımşaklarindan alın iniştem rahatsız oluyor

bikaç sayfa önce yazmış erkek diye sen görmedin mi kız?

yok kızrezil edermiyim seni, sırf nerakından gelip baktı, kıskanıyo ben buraya girdikçe ondan

dün inişten aypetten kitapokuyodu, ben onun masaüstünden girdim, hızlı hızlı yazınca takır takır rahatsız olmuş beyimiz bağğğğ hele:2:

gece de uyku tutmadı zati, benim bronşlar hırıl hırıl ediypdu, sabaha karşı yatabildik ancaofff,
gece bide bana korkufilmi izletti ,bu gece öyle olmaz inşallah

Gecmis olsun canım ya usuttun temizlik uğruna
Anacim ne cesaret ben bu yasıma dek 10 tane korku filmi izlememisimdir.+13 yazinca hemen kanal değiştiriyorum
Videolara oyunlara bile göz arası bakarım ,dün mergenin sarelle videosuna bile tlf masaya koydum eyle baktım,bebe anneee anne diye bagirinca icim akti

selam herkeseee nasılsınızzz geçmişe bakamadım yoruldum bugünnn inş güzel haberler vardır
laterne eşin nasıl oldu
diğer tüm kendi ve eşi hasta olanlara da acil şifalar
bugün gezdik annemle ciciler aldık kızımaaa:))))
haftasonu yemekler benden oluyo genelde ondan gelince yemekle uğraştımmm anca oturdum daha bitmedi bile fırını beklerken bi gireyim dedimmm

ben internete eşim geldiğinde girebiliyorum sadece onun telefonunda var çünkü bağlantı
oyuzden yakından takip edemiyorum
sen mecburen veriyorum aslında vermek istemiyorum deyince gönülsüz iş olmasın diye söyledim
netice de oda dua buda dua
Allahım hepsini kabul etsin.

kıslar iyi geceler;
ben uzun süredir nete giremiyorum
gözlerim yanıyor ekrana bakınca
tv bile izleyemiyorum.
eşyaları topluyorum bir yandan
bebeğin eksiklerini de tamamlayamadım bir türlü
şeker yüzünden günde bir saat yürüyüş yapıyorum, o da çok zamanımı alıyor
yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum, perhizi bozunca kendime kızıyorum
eşimin de hastane işleri falan derken hamilelikten hem iyice koptum hem iyice soğudum
artık hamile gibi hissetmiyorum

laterne yeniden geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir eşin inşallah

herkesin hazırlıklarda sona geldiğini tahmin ederek bekleyişlerin başladığını düşünüyorum

hadi hepimize kolay gelsin

hem temizlikten hem de annemlerden kaptım sanırım, hırıltı kesilmedi hala bu gece ne olacak bakalım

ben bayılırım korku vahşet izlemeye ama hamilelikten sanırım böyle oldum

Allah yardımcın olsun canım,insallah yardımcı olanlar vardır.tasinmak iğrenç hele hamileyken çekilmez hal.gecen hafta bende taşınacak gibi evi barkı döktüm İnan hamilelikten sıkılmayı geç kendimden usanmistim
Carcabukca yerlesebilirsin umarım.
Ha unutmadan ben daha hiçbirşeyi almadım sanmaki ötekilerden kalan var
Kaynanam gibi diyorum"çarşı surda" acele etmiyorum gayet cool

Canım eğer giremezsem,topu sana atacağım müsait olursan devreye girersin,takipte olursun.gidişatlarına bakayım görümce gelmezse girebilirim gelirse gölgem gibidir...
tamam voltajım. inşallah gelmez görümcen, hiçbiri gelmese çok daha iyi olur da...

canım eşimi ben yaptım böyle. ilk evlendiğimizde nöbetleri, haftada 2 gün arazide kalmaları daha sonra doğuya gidipte 40 gün, 2 ay operasyonda kalması bunlar yüzünden etrafında pervane oldum. opresyondayken ne erzak gideceğini öğrenir, tepsi tepsi hamur işlerini erzak arabasıyla gönderirdim. eşim nazının geçeceğini bildiğinden böyle davranıyor. şimdi ev süpürüyor, lavaboları fırçalıyor, yemek yaparken yardım ediyor. bebekten sonra daha çok yardım edeceğinden eminim.

kız bebeci komutanlar öyle kötü mü olurmuş heee de bakayim

canım senin bebekler ikiz miydi? :26:
şaka şaka fazla bile almışsın tatlım

Sizin listeyi kocama gosterecem
bana kiziyordu cok aldik diye :))
bunlarin yarisi bile degil
Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip eder insallah fazlasiyla almissin tum ihtiyaclar tamam :)

:)) teskr edrm. İlk hamilelik fazla heycn we tecrubeszlik :) sanırm tek bnyo kuweti filesi falan kaldı :)

:)) bana az bile geliyo kendimi zor tutuym ogluma bişey almamk icn :)

maşallah canım çarşıyı eve taşımışsın insan ne görse almak için heves ediyo işte...ben daha hiçbi şey almadım,sizin aldıklarınızı gördükçe panik yapıyorum :18: yakında ben de alsam iyi olacak keşke eşim de benim gibi sabırsız olsa,bu kadar rahat olmasa
güya titildeyiz,yine erkenden uykum kaçtı yaaa...kızımın tekmeleri de cabası zilli karnı acıkınca uyutmuyo beni,babası gibi obur olmaz inşallah :18:
herkese günaydınlar...eşlerinizle birlikte mutlu bi pazar geçirirsiniz inşallah

asker olmak çok zor zaten canım, senin yaptıkların doğru aslında ben olsam bende öyle davranırdım. benim eşimde nöbetçi olduğunda kıyamıyorum ona hiç çok bişey yaptığından değil uykusundan uyandırıp talimat alıyolar, bazende gitmesi gereken zor işler oluyor, arkasından üzülüyorum.
ama bak o da değişiyo süper baba olacak inşallah.

:)) bana az bile geliyo kendimi zor tutuym ogluma bişey almamk icn :)
hiççç az değil merak etme :))

sen de mi öğretmensin?? ben de hiç bişey anlamadım valla bu tatilden erkenden uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum.

sen de mi öğretmensin?? ben de hiç bişey anlamadım valla bu tatilden erkenden uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum.

aynen ben de oyle okula giderken sürüne sürüne kalkıyordum yataktan şimdi erkenden alarm kurmuş gibi açılıyor gözlerim :s

bu arada ben de hallettim bebişimin eşyalarını ne olur ne olmaz erken doğum falan olabilr diye. bi de benim şöyle bir derdim var benim adet tarihlerim her zaman düzensiz olduğu için son adet tarihimle doğum tarihim uyuşmuyo doktora göre ama hani internetten falan hesaplayınca 2-3 hafta daha erken bir doğum tarihi çıkıyor. çocuğun gelişiminden anlamıyo mu acaba diye düşünüyorum hala ama ne olur ne olmaz diye de her an hazırlıklı olayım son ana bırakmayım diye hazır ettim her bişeyi sadece ev temizlenecek onu da günlere yayarak yavaş yavaş yapmayı planlıyorum. çünkü karnım çok ağırlaştı ve nefes nefese kalıyorum bikaç gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…