- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
erkek teyzesi olacakmışım
Gulimier bana karsı kaynana ezik.kabahatli ne yapsam da affettirsem olayı.birde onları tek bir kez kırmadım ben beni cok ezdiler,doldurusla esimin cok zulmünü gördüm ,amannnn
Birde 6 yıl kus kaldık iki cocugumunda doğumunu görmedi diğer gelinlerin kızların doğumunda hep vardı vicdan rahatlatmak.
Ne yapalım ya en azından cocukları ne yapacagım kaygısı kalkar...
Görelim bakalım ne halde gelecekler,neler düşünüyorlar ...
günaydın kızlar
ne çok kaynatmışsınız gece yaaa
oku oku bitmeyeceğe benziyorrr
ben bugün duygusalım biraz
her sabah aklıma birşey geliyor ağlayasım var şöyle bir
Kiz erkek miymiş laterne girmiş mı anam bende ona bakindim.ayyyy ayyyy ayyy maşallah erkek yiğen geliyomuş
benim ilk yiğenim erkek, ve de ilk olarak herşeyine şahit olduğum bebek oydu,
sevgim çok başka o yüzden, teyze olmak da ayrı
güzel hayırlı olsun laternam
inşallah canım madem geliyo senin bi. iş yükünü sırtından alırsa kar kardır yani
inşallah kazasız belasız seni üzmeden gelir giderler
bazı geceler öyle denk geliyo,
dün gece kaçar gibi gitttim bende, iyigeceler diyeedim kimseye
benimki geldi yanıma sinirli sinirli ne yazıyosun öyle takır takır aç bakıcam diye tutturdu:18::18::18:
en son voltaja yazdığım mesajdı, hadi hemen kapat gel demesiyle yatağa gitmen bir oldu yani:18:
anlat rahatla şekerim ne geliyo aklına?
Kiz erkek miymiş laterne girmiş mı anam bende ona bakindim.
Enemmmmm ne yazdiydin acep rezil etmen biziyüz yüze geliyoruz ya
Klavye niye takirdiyor dikiş makinesi,yımşaklarindan alıniniştem rahatsız oluyor
bikaç sayfa önce yazmış erkek diye sen görmedin mi kız?
yok kızrezil edermiyim seni, sırf nerakından gelip baktı, kıskanıyo ben buraya girdikçe ondan
dün inişten aypetten kitapokuyodu, ben onun masaüstünden girdim, hızlı hızlı yazınca takır takır rahatsız olmuş beyimiz bağğğğ hele:2:
gece de uyku tutmadı zati, benim bronşlar hırıl hırıl ediypdu, sabaha karşı yatabildik ancaofff,
gece bide bana korkufilmi izletti ,bu gece öyle olmaz inşallah
Peki,kendi adinada dualayip yollayabilirsin.
İzah edilmeye çalışılmış ,
Sadece senin değil,kimsenin kimseye eyvallahi yok.esrada geceden alırım demis kaynamış pür dikkat Msj takipte o kadar iyi değiliz.
Selametle...
Gecmis olsun canım ya usuttun temizlik uğruna
Anacim ne cesaret ben bu yasıma dek 10 tane korku filmi izlememisimdir.+13 yazinca hemen kanal değiştiriyorum
Videolara oyunlara bile göz arası bakarım ,dün mergenin sarelle videosuna bile tlf masaya koydum eyle baktım,bebe anneee anne diye bagirinca icim akti
Allah yardımcın olsun canım,insallah yardımcı olanlar vardır.tasinmak iğrenç hele hamileyken çekilmez hal.gecen hafta bende taşınacak gibi evi barkı döktüm İnan hamilelikten sıkılmayı geç kendimden usanmistimkıslar iyi geceler;
ben uzun süredir nete giremiyorum
gözlerim yanıyor ekrana bakınca
tv bile izleyemiyorum.
eşyaları topluyorum bir yandan
bebeğin eksiklerini de tamamlayamadım bir türlü
şeker yüzünden günde bir saat yürüyüş yapıyorum, o da çok zamanımı alıyor
yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum, perhizi bozunca kendime kızıyorum
eşimin de hastane işleri falan derken hamilelikten hem iyice koptum hem iyice soğudum
artık hamile gibi hissetmiyorum
laterne yeniden geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir eşin inşallah
herkesin hazırlıklarda sona geldiğini tahmin ederek bekleyişlerin başladığını düşünüyorum
hadi hepimize kolay gelsin
tamam voltajım. inşallah gelmez görümcen, hiçbiri gelmese çok daha iyi olur da...Canım eğer giremezsem,topu sana atacağımmüsait olursan devreye girersin,takipte olursun.gidişatlarına bakayım görümce gelmezse girebilirim gelirse gölgem gibidir...
canım eşimi ben yaptım böyle. ilk evlendiğimizde nöbetleri, haftada 2 gün arazide kalmaları daha sonra doğuya gidipte 40 gün, 2 ay operasyonda kalması bunlar yüzünden etrafında pervane oldum. opresyondayken ne erzak gideceğini öğrenir, tepsi tepsi hamur işlerini erzak arabasıyla gönderirdim. eşim nazının geçeceğini bildiğinden böyle davranıyor. şimdi ev süpürüyor, lavaboları fırçalıyor, yemek yaparken yardım ediyor. bebekten sonra daha çok yardım edeceğinden eminim.kızlar Allah size kolaylık versin... yok ben tahammül edemezdim heralde o kadarına, bebekten sonra değişirler inşallah.
evet canım aslında çok tutar ailesini ama bu onların tarafında olabileceği bir durum değil.
kız bebeci komutanlar öyle kötü mü olurmuş heee de bakayimDoktorun. Verdigi listeden gittiysen yapacak birşey yok ki strese girme ya ona neymiş ki
doktorlar da bazen kabus oluyorlar he komutan gibi , cok asırı olmadıgı sürece bence sorun olmaz ama seker önemli
6 kilo :) vay be ben 62 ile başladığım yola 77 olarak devam ediyorum herkese 10 kilo aldım diyorum ama kimse anlamıyor çünkü
su son aylarda ayda 1 kilo alsam daha fazla almasan ne iyi olur
canım senin bebekler ikiz miydi? :26:Kızlar aldıklarımı yazıorum eksiğim varsa sölermisiniz
* 9 Tane tulum
* 5 tane pijama takımı
* 8 tane askılı zıbın
* 15 tane yarım kol zıbın
* 7 tane uzun kol bady
* 10 tane ayaklı alt pijama
* 5 tane ayaksız alt pijama
* 2 tane penye yelek
* 2 tane ceket
* 10 tane eldiven
* 10 tane penye baslık
* 13 tane çorap
* 15 tane agız mendili
* 4 havlu
* 3 battaniye + 1 kalın battaniye
* 2 takım nevresim takımı
* 1 tane alt acma minderi
* 4 tane ayakkabı seklinde panduf
* 6 tane önlük
* 2 biberon (1buyuk 1 kucuk)
* Burun asp. *banyo term. * tarak takımı *tırnak makası * banyo lifi *ates ölçer *2 tane emzik
* Ana kucagı
* bebek arabası
* oda takımı
canım senin bebekler ikiz miydi? :26:
şaka şaka fazla bile almışsın tatlım
:)) bana az bile geliyo kendimi zor tutuym ogluma bişey almamk icn :)
Sizin listeyi kocama gosterecem
bana kiziyordu cok aldik diye :))
bunlarin yarisi bile degil
Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip eder insallah fazlasiyla almissin tum ihtiyaclar tamam :)
:)) bana az bile geliyo kendimi zor tutuym ogluma bişey almamk icn :)
asker olmak çok zor zaten canım, senin yaptıkların doğru aslında ben olsam bende öyle davranırdım. benim eşimde nöbetçi olduğunda kıyamıyorum ona hiç çok bişey yaptığından değil uykusundan uyandırıp talimat alıyolar, bazende gitmesi gereken zor işler oluyor, arkasından üzülüyorum.canım eşimi ben yaptım böyle. ilk evlendiğimizde nöbetleri, haftada 2 gün arazide kalmaları daha sonra doğuya gidipte 40 gün, 2 ay operasyonda kalması bunlar yüzünden etrafında pervane oldum. opresyondayken ne erzak gideceğini öğrenir, tepsi tepsi hamur işlerini erzak arabasıyla gönderirdim. eşim nazının geçeceğini bildiğinden böyle davranıyor. şimdi ev süpürüyor, lavaboları fırçalıyor, yemek yaparken yardım ediyor. bebekten sonra daha çok yardım edeceğinden eminim.
hiççç az değil merak etme :)):)) bana az bile geliyo kendimi zor tutuym ogluma bişey almamk icn :)
sen de mi öğretmensin?? ben de hiç bişey anlamadım valla bu tatilden erkenden uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?