Allah yardımcın olsun canım,insallah yardımcı olanlar vardır.tasinmak iğrenç hele hamileyken çekilmez hal.gecen hafta bende taşınacak gibi evi barkı döktüm İnan hamilelikten sıkılmayı geç kendimden usanmistim
Carcabukca yerlesebilirsin umarım.
Ha unutmadan ben daha hiçbirşeyi almadım sanmaki ötekilerden kalan var
Kaynanam gibi diyorum"çarşı surda"acele etmiyorum gayet cool
evet canım öğretmenim...normalde de erken uyanırdım zaten bensen de mi öğretmensin?? ben de hiç bişey anlamadım valla bu tatilden erkenden uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum.
aynen ben de oyle okula giderken sürüne sürüne kalkıyordum yataktan şimdi erkenden alarm kurmuş gibi açılıyor gözlerim :s
bu arada ben de hallettim bebişimin eşyalarını ne olur ne olmaz erken doğum falan olabilr diye. bi de benim şöyle bir derdim var benim adet tarihlerim her zaman düzensiz olduğu için son adet tarihimle doğum tarihim uyuşmuyo doktora göre ama hani internetten falan hesaplayınca 2-3 hafta daha erken bir doğum tarihi çıkıyor. çocuğun gelişiminden anlamıyo mu acaba diye düşünüyorum hala ama ne olur ne olmaz diye de her an hazırlıklı olayım son ana bırakmayım diye hazır ettim her bişeyi sadece ev temizlenecek onu da günlere yayarak yavaş yavaş yapmayı planlıyorum. çünkü karnım çok ağırlaştı ve nefes nefese kalıyorum bikaç gündür.
Günaydın can ciğer kuzu sarmalarım.
Bende sizler gibi bugünün hatta yarının hiç bitmemesini istiyorum.
Yarın aksam saat 8 e bilet alınmış,salı sabah 5-6 gibi burada olurlar(
Dün gece nasil dua ettim kar yağsın yollar kapansın deyü
Sabah kar yağıyor nasil sevindim kahvaltı bitene kadar sevinebildim gunes havada suan(
Hee birde beni aradı az evvel titrek bir sesle ;buradan birsey ister misin kizim,lahana sarıp getireyim mı
Cok mutluyuz biz boyle su sızmaz aradan
Sizi çatlatmak gibi olmasın,kestanelerim
Sabah kar yağıyor nasil sevindim kahvaltı bitene kadar sevinebildim gunes havada suan(
Hee birde beni aradı az evvel titrek bir sesle ;buradan birsey ister misin kizim,lahana sarıp getireyim mı
yazdıkların benimkiyle birebir :)) alışmışım erken kalkmaya bide belli bi saatten sonra başlıyo benim oğlan tepinmeye...evet canım öğretmenim...normalde de erken uyanırdım zaten benaslında öğlenciyim ama sabah eşime kahvaltı hazırlayıp,yolcu ederim mutlaka,eeee öyle olunca da erken kalkıyodum...bünyem alıştı erken kalkmaya,öyle devam ediyo...hem erken kalkınca öğlene kadar evimi toplayıp,yemeğimi yapıp okula öyle gidiyodum,gelince bana kolaylık oluyo ama pazar günleri eşim evdeyken yatıp uyumak istiyorum,o uyudukça içim gidiyo ama yok gözler açılıyo yine erkenden ben erkenciyim,kızım daha da erkenci
voltaj önce yazmıştım ama yine yazayım ben okudumNisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz1000*
Umutege1000*
Gorkemre500
BoO500
Mergen500
Dmt500
Sedagg1000
Voltaj400*
Katinamm500
Aaumut300*
Hanipeks1000
Ersnil1000
Perilous300
Temmuz500*
Secilce500*
Lena200
Laterne50*
Docalan500
Ruveyda200*
Sernil300*
Bebeci150*
Tuncss50
Gulimier500*
Naz500
Zapzup50
Toplam=12000
Sagol canım benim,15 gün değilde 10 gün dursunlar dedi k.baba...bende ne diyecegimi şaştım ,sanki lütuf .Günaydın kuşum hoşgeldin
Ne kadar kalacaklar bellimi?Temizlik,hazırlık yapıcam diye yorma kendini...
Allah yardımcın olsun inş.
evet gulimier dedigeçen burda biri yazmıştı yaa voltaj ''tecavüz kaçınılmazsa,zevk almaya çalış'' diye,senin de misafirlerden kurtuluş yok güzelim bari kendini alıştır şimdideninşallah fazla yorulmazsın ( o kadar kişi gelicek,bunu nasıl başarıcaksan ) ya da daha erken giderler yaaa
Kar ne etsin onlar yürüyerek gelirleryazdıkların benimkiyle birebir :)) alışmışım erken kalkmaya bide belli bi saatten sonra başlıyo benim oğlan tepinmeye...
kızım lahana bile saracak sana daha ne istiyonazcık daha dua et sen belki kar şiddetini artırır.
valla mıyazdıkların benimkiyle birebir :)) alışmışım erken kalkmaya bide belli bi saatten sonra başlıyo benim oğlan tepinmeye...
aslında sadece kaygananın gelmesi gerekiyodu,diğerleri ne mok yemeye geliyolarsaevet gulimier dediya beni ev ısı falan değilde,su gerginlik yedi bitirdi.
Gelecekler canım kaçınılmaz,ben mı gitsem?
Hayırda bize tatil değil,burada tatil koyuya nerde sam orda aksam isterlerse hiç bilmediğim küfürleri saydiracagim,
Kaynanam gelsin onun zararı dokunmaz hiç,gorumceyle cocugu
Tiz kellesi vurula,
Allah yardımcın olsun canımgideceğimiz ev belli olsa...
zaten belirsizlik ya sorun
ne zaman taşınacagız
nereye taşınacağız
bebeğin eşyaları artık her yerden çıkıyor
bir valize toplayıp kapatsam diyorum ne aldım ne almadım diye arada bakıyorum
aslında ne alacağını bilirsen tek seferde alıp gelirsin hepsini-
ben başta hevesliydim sürekli tek parça tek parça bişey alıyordum
3 tane battaniye almışım 3ü de krem-lacivert: biri çizgili, biri kare desenli, biride düz krem kenarında lavivert biye var
nasıl istikrarlıysam arasam düşünsem bu üçünü bir araya getiremezdim
demir şurubuyla hepsinin yaka kısmı kırmızı olur artık
Dur kııı ,görmedim istevoltaj önce yazmıştım ama yine yazayım ben okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?