- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Cok iyi olur,Allah kabul etsin hayatım,İyi pazarlar herkese,
Voltaj canim ihlas isteyen olursa benden verebilirsin, ben suana kadar 300 okudum bugun 500e tamamlayip birakcam. Yarin tekrar okucam kalani. Sabah forma bakip oyle okurum kalan 500 u paylastirip paylastirmadigina gore yani. Ne kadar fazla kisi okursa o kadar guzel olur :)
hadi benimki erkek, herkes erkekler öyle çok hareketli olur diyolar. hoş bilen bilmeyen konuşuyo orası ayrı...valla mıbiz senle bayaa benziyoruz desene benim kızın tepinmediği zaman o kadar az ki,yatağa yattığımı anlıyo 10 dk sonra tepinmeyi bırakıyo bende rahat bi nefes alıyorum kuzenimin kızı var,eşim onu çok kınıyodu yaramaz,hiç yerinde durmuyo diye,söyleye söyleye başımıza getirdi :
dedim ben sana daha çok dua et diyeNe kar yağıyor
Rahmet rahmet
Otobüs seferleri iptal olmalı cok kar var ya,kayar mayar
Voltajimmmmm balım gözün aydin görümcek sabah damliyormus :)))
Anammmm ne tatil ne tatil
Esime soruyor benimkilerde tatil başladı di mi diye :) sanki Uganda da yasıyorlar :)
Bende dedim esime de ki ek is bulduk ona tatilde çalışacak mezo
mezo kız nerdesin sen?? çocuklardan ayrılmak zor oldu heralde. memlekete gittin sandım bende.
Mesosssssssss kelebekkkk dedim ben kesin ağladı şimdi o Msj bulacamVoltajimmmmm balım gözün aydin görümcek sabah damliyormus :)))
Anammmm ne tatil ne tatil
Esime soruyor benimkilerde tatil başladı di mi diye :) sanki Uganda da yasıyorlar :)
Bende dedim esime de ki ek is bulduk ona tatilde çalışacak mezo
Ne kar yağıyor
Rahmet rahmet
Otobüs seferleri iptal olmalı cok kar var ya,kayar mayar
abooovv sende benim gibi gurbet kuşusunKız sorma beCok zor oldu. 1 den almıştım ben onları döndüğümde olmayacaklar ayrıldık kuzulardan
Memlekete gidemem canım ya . Bu halde 1500 kmhavada doğururum diye korktum .. O kadar rüyasını gördü Voltaj . Mümkünse evde tamamlayacağım bu süreci ,,
vallaha mı
kız eğer az yağıyosa onun için de dua okuyalım,coşsun kar
bi arkadaş istersen benim ihlaslarımın birazını dağıtabilirsin demiş yaa 100 tanede bana yazın,ben yarın okurum
Mesosssssssss kelebekkkk dedim ben kesin ağladı şimdi o Msj bulacam
Kaynanangil mi gorumcen mi soran,Ayy ayy laf olsun ,konusuk olsun ayy nakadar görmemişler ,ayy.
Benim cok gorgululer Salı gunu gelecekler salı Seher vakti
Uyku haram ya bana tatil diye bosuna saga sola tepindim
abooovv sende benim gibi gurbet kuşusunbende gitmiyom valla eşimin iznide yok zati. amannn takılırız burda boşver.
bende çocuklara söyledim 2. dönem ayrılacağımı biz daha bi kaç aydır beraberiz ya o kadar bağlanmadık daha birbirimze. bazıları üzüldü, bazıları donuk donuk bakmaya devam ettien sevdiklerimden bi tanesi diyoki. bebek doğduktan sonra szi yine okula gelin, ben burda bakarım bebeğinize :)) ne kadar masum oluyolar ya.
kız voltaj için toplaşıp 10000 bin ihlas mı okusak
Selam güzeller ♥♥
Evimiz bir kalabalık bir kalabalık sormayın
Ama sevdiğimiz insanlarla dolu;biraz olsun hastalığı unutturuyorlar..
Hepinizi çok öpüyorum♥♥
Pericim ben İyiyim yogun tekme altındayım :) senin kızın ne yapıyor :)anaaaam selamımızı alanda yok
Pericim ben İyiyim yogun tekme altındayım :) senin kızın ne yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?