2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Cok iyi olur,Allah kabul etsin hayatım,
Esraya verecem

Voltajimmmmm balım gözün aydin görümcek sabah damliyormus :)))

Anammmm ne tatil ne tatil

Esime soruyor benimkilerde tatil başladı di mi diye :) sanki Uganda da yasıyorlar :)
Bende dedim esime de ki ek is bulduk ona tatilde çalışacak mezo

hadi benimki erkek, herkes erkekler öyle çok hareketli olur diyolar. hoş bilen bilmeyen konuşuyo orası ayrı...
Ne kar yağıyor
Rahmet rahmet
Otobüs seferleri iptal olmalı cok kar var ya,kayar mayar
dedim ben sana daha çok dua et diye

mezo kız nerdesin sen?? çocuklardan ayrılmak zor oldu heralde. memlekete gittin sandım bende.

mezo kız nerdesin sen?? çocuklardan ayrılmak zor oldu heralde. memlekete gittin sandım bende.

Kız sorma be Cok zor oldu. 1 den almıştım ben onları döndüğümde olmayacaklar ayrıldık kuzulardan
Memlekete gidemem canım ya . Bu halde 1500 km havada doğururum diye korktum .. O kadar rüyasını gördü Voltaj . Mümkünse evde tamamlayacağım bu süreci ,,

Mesosssssssss kelebekkkk dedim ben kesin ağladı şimdi o Msj bulacam
Kaynanangil mi gorumcen mi soran,Ayy ayy laf olsun ,konusuk olsun ayy nakadar görmemişler ,ayy.

Benim cok gorgululer Salı gunu gelecekler salı Seher vakti
Uyku haram ya bana tatil diye bosuna saga sola tepindim

voltaj canim geriye kalan ihlaslarimi da okudum. Toplamda 500 ihlasim tamamdir. Bugun kendimi ibadete adadim :) masallah nazar degmesin bana

Babamizla beraber oglumuzun sagligi ve kolay dogum icin 4444 tefriciyeye basladik. Oglus dogana kadar diye zaman koyduk, normal sartlarda 12 hafta var ama yine de elimizden geldigince cabuk bitirmemiz lazim ne olur ne olmaz. Eger aniden sancilarim baslarsa cinar dogana kadar bi el atarsiniz artik

Ne kar yağıyor
Rahmet rahmet
Otobüs seferleri iptal olmalı cok kar var ya,kayar mayar

vallaha mı
kız eğer az yağıyosa onun için de dua okuyalım,coşsun kar
bi arkadaş istersen benim ihlaslarımın birazını dağıtabilirsin demiş yaa 100 tanede bana yazın,ben yarın okurum

abooovv sende benim gibi gurbet kuşusun bende gitmiyom valla eşimin iznide yok zati. amannn takılırız burda boşver.
bende çocuklara söyledim 2. dönem ayrılacağımı biz daha bi kaç aydır beraberiz ya o kadar bağlanmadık daha birbirimze. bazıları üzüldü, bazıları donuk donuk bakmaya devam etti en sevdiklerimden bi tanesi diyoki. bebek doğduktan sonra szi yine okula gelin, ben burda bakarım bebeğinize :)) ne kadar masum oluyolar ya...
vallaha mı
kız eğer az yağıyosa onun için de dua okuyalım,coşsun kar
bi arkadaş istersen benim ihlaslarımın birazını dağıtabilirsin demiş yaa 100 tanede bana yazın,ben yarın okurum

kız voltaj için toplaşıp 10000 bin ihlas mı okusak

Voltajım 500 İhlas tamamdır.

Allah kabul etsin,şifa,iyilik,sağlık versin inşallah...

canım annemin torununa aldığı şeyleri çekip gönderdi kardeşim az önce, çok güzeller ya benden bile çok şey almış, hele o ördüğü battaniye kullanmaya kıyamıcam galiba çok duygulandım ya torun baldan tatlı dedikleri bu olsa gerek ama herkes için geçerli olmuyo tabi, kaynana da tık yok daha... amannn olmasın gerekte yok

Selam güzeller ♥♥
Evimiz bir kalabalık bir kalabalık sormayın
Ama sevdiğimiz insanlarla dolu;biraz olsun hastalığı unutturuyorlar..
Hepinizi çok öpüyorum♥♥

Kaynana değil kiz benimki de görümcek vakası :) Ustelik okula giden iki cocugu var hanim tatili bilmiyo :) davet bekliyo ama nanik .. Cok kirginim ona ben. kaynanayı seviyom kiz, iyidir o :)

Kiyamam ya gercekten Cok saf ve temizler.
Ben uzun zamandır burdayim alıştım iyice .. Diyorum esime bari Antep e gidelim doğumdan önce eskiden Cok yapardık gunü birlik alışveriş için gidip dönüşte Urfa da BI gece kalıyoruz sıra gecesi muhabbetine. Arkadaslar var orda. Doğumdan sonra yapamayız uzun zaman o yüzden bu köprüden önce son şans ..

Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500
BoO•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000

Voltaj•••400*
Katinamm•••500
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100
Zapzup•••50

Toplam=11600
kalan=400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…