- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
kız voltaj için toplaşıp 10000 bin ihlas mı okusak
Nisan 2012 annesi olarak hepinizin bir avazda bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.
canım ben 200 tane daha ihlas alayım. öncekileri okudum.
Ben uzun zamandır burdayim alıştım iyice .. Diyorum esime bari Antep e gidelim doğumdan önce eskiden Cok yapardık gunü birlik alışveriş için gidip dönüşte Urfa da BI gece kalıyoruz sıra gecesi muhabbetine. Arkadaslar var orda. Doğumdan sonra yapamayız uzun zaman o yüzden bu köprüden önce son şans ..
Canım hanipeks gereken açıklamayı yapmış,okumayan bir arkadasımıza vereceğiz.canım ben 200 tane daha ihlas alayım. öncekileri okudum.
Merhaba,400 ihlâsımız kaldı 200 sana yazıyorum son gün Perşembe...selam herkese;
ben ancak girebildim sanırım 200 ihlas kalmış onuda ben okurum.en son ne zaman bitmeli? bide geçen gün ocak annelerinin forumuna göz gezdirim dedim orda bi arkadaş doğum yapmış ama eşi yoğun bakımdaymış daha bebişlerinin adını bile koymamışlar babasıda görmemiş.çok üzüldüm onlarıda ekleyelimmi?
Ben alayim eksik kalan ihlas varsa
:83::83::83:
Emin misin?Bak sana yazıyorum 200
gidin canım gidin antebin çok güzel olduğunu duydum ben...orda bi rakadaşım oturuyo,o pek övüyobencede son zamanlarımız... yarıyılda antep ve mardin gezisi planlıyoduk. mardini iptal ettik ama haftaya antep'e gidiyoruz.
bizde alışıyoruz yavaş yavaş. antep'e ilk gidişimiz gezelim görelim biraz inşallah hava güzel olur. belki güzel bebek mağazaları görürüz bebek arabamızı alabiliriz. malesef urfa'da pek bişey bulunmuyo. uvv evet sıra gecesine gitmeyi de çok istiyorum, çarşamba gidecek gibiyiz bakalım.
taşsız da güzeldir ki :26: benimkilerin hiçbirinde taş yok :26: gözün alışınca öyle de beğenirsinKızlar,gecen hafta bir stor almıştım balkon kapısına ,cok ters bir yerde tül vs olmuyor ya briz ya stor.neyse iste tasliydi eve gelince baktım bir ip eksik tasi var,bugun götürdü esim değişmek için aynısını almış bu sefer full tassiz
Ağlamak istiyorum,haftaya gelir demiş adam nasil sinirlendim nasil gelip gidip gözüme giriyor.haftaya bunlar olacak mümkün değil değişmem öteki zamanada gitmez,kaldı bu bana.
Ne etcem cok boş,kel,manasiz,çaresiz,hüzünlü bir stor o.evdeki pullar boncuklarda olmadı.
Ayyyyyyyy şiştim ben iyice ya((
ellerine sağlık canımİyi geceler kızlar ,
Totomun üstüne oturdum sonunda
kayinbirwderim umreden geldi bugün o yüzden kayinvalidemdeydim
tatlilari da ben yapmıştım kremali havuclu kek ve ağlayan pastama herkes bayıldı
kaynanam hemen, günüme yaparsın kızım dedi güzellik yapmıştım seni baklava acmaktan kurtarmisimm
el ver kol kaptır hesabı
Kapida da benim yarin kalabalığım olursa gulsaha Alo derim diyor duymazdan geldimm
Yarin temizlik yapacagım hamile halimle hizmet edemem iki gün
Ararsa temizlik yaptım yoruldum diyeceğim
Kayibiraderim yeğenine oyuncaklar, tulum, onluk, patik, almış diğer yeğenlerine bir parça benimkine 7 parça
erkek kardesinin oğlu ya başka geliyor ona ilk defa amca olacak onun heyecanı heralde
cok güzeller bana da özel hurma almış herkesinki başka benimki başka , doguma kadar yiyeceğim :)
benden havadisler bu kadar
Yuksek viltaj misafirlerin için bir de şafak sayalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?