2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gunaydiinn canlarr..

ben dun gece evime geldim.. ankaradayim.. gun icinde gelip gecmise bakacagim..

hepinizi ve minnoslarinizi opuyorum..

Gunaydınlar hayırlı haftalar işyerinden giremezsem diye evden cıkmadan bir selam vereyim dedim insallah hepiniz iyisinizdir.biz bebisimle iyiyiz çok sukur.çok öptüm.

günaydın kızlar ocak ayınıda bitirdik sayılır, şubatta hemen geçer doğuma az mı kaldı ne? :18:

günaydın anneler köy maceramı atlattım geldim fena şekilde grip oldum ama yinede işe geldim kızımda iyi sizinle konuşuken tekmelemeye başladı teyzelerine gğnaydın dio kızlar ya bi riya gördüm çok etkisinde kaldım rüyamda kızımı gördüm kucağımda olurmuş ama böle suratı özürlü çocuklarınki gibi olur bi bakıorum normal bi bakıorum özürlü gibiydi çok etkisinde kaldım bide biliosunuz ilk zamanlar böle bi yaşamıştım ama test sonuçları normaldi acaba bu bi işaretmi testlerin hata payı olurmu ki
özürlümü yawrum

Günaydın kızlarr dün evi ilaçlatmıştık bugün de temizlikçi gelecek ilk defa eve :) şimdi ne diyim mesela balkonu yıka desem yıkar mı ? yerleri sil-süpür buzdolabını mutfak dolaplarını ve tezgahı sil balkonu yıka banyoyu temizle bide salon camını sil desem çok mu olur?

günaydın;
ben bugün öğlene kadardır diye 200 ihlası bitirdim hemen.eksik kalan varsa alablirim.
oğlumun battaniyesi bitti foto mak.den resim atmayı bilsem eklicem ama bakalım.

günaydın canım, bana gelen kadın evin bütün camlarını, mutfak dolaplarını, kapıları, vestiyeri, yerleri siliyor. balkonları, lavaboyu, banyoyuda yıkayıp kuruluyor. gelen bayanlar sürekli bu işi yaptıkları için ne yapmaları gerektiğini biliyor ama baktın yapmıyor sen kendin söyle tatlım.

LENA o kadına bağlı bizimki sarmamıda sarıor ütümüde yapıo ama bende ayrıyeten para veriorum o işleri yaptığı için

canım senin bişey demene gerek yok zaten temizliğe gelen kadın saydıklarının hepsini yapmak zorunda.bütün evi süpürücek halıları camları kalorifer peteklerini silecek koltukları silecek tüm eşyalarının dış yüzeyini büfe camların mutfak dolaplarının dışı ve üzerlerini silecek balkonlar tuvalet banyoda dahil.evini pırıl pırıl yapıp gidecek.
düzenli alırsan ekstra şeylerde yaparlar örn avizeleri ben 2 ayda bir sildirirm ayakkabı dolabının içi ve terliklerin altı gibi.çalıştığım dönemki eski ablamız perdelerimi bile yıkar asardı çamaşırlarımı katlar yerleştirirdi onunla ayrı düştük maalesef taşındı.

şimdiden güle güle kirlet evini.

sedacım içini ferah tut hepimiz zaman zaman böyle rüyalar görüyoruz. hem test sonuçlarında iyi çıkmıştı. kafana bunları takıp kızımızı üzme canım.

günaydın hayırlı haftalarımız olsun inşallah.ağrısız sızısız.bende dün akşam çok ateşlendim gece sırılsıklam olmuş bi terle uyandım hemen üstümü değiştirdim sabah bir duş aldım çok şükür iyim şimdi.

günaydın kızlar,hayırlı sabahlar herkese.
doğum zamanı yaklaştıkça beni de bir sürü korku ve endişe sarıyor. heran erken doğum sancısı başlar korkusu,doğumda annenin ölüm riski,acil kan lazım olursa ne yaparım.
bebeğin anormalli doğması,kalbinde delik olması........o kadar şey sayarım ki ben de anlatamam.
insanın en hassas zamanı şimdi .herşey düşünüyoruz.kabuslar görüyoruz.

çalışan hamile bayanlar,izne ayrıldınız mı?yada izne ayrılmak için hangi zamana kadar beklemeyi uuygun görüyosunuz.
şu yeni doğum izni yasası da yetkililerin ağzında sakız oldu.ısıtıp ısıtıp sadece görüş bildiriyorlar.inşallah bir an önce sonuçlansa....

canım bazı sitelerde bu haftalar için yazmışlar sende bak istersen anne adayları garip rüyalar görür hatta bebeğiyle ilgili olumsuz rüyalar diyo. neticede aylardır hayatında bu konu var.Allahın izniyle bir bebeğin olacağını biliyorsun doğal olarakda neye kime benzer diye merak ediyorsun hepimiz gibi.bilinçaltımızdaki bebeğe bişey olurmu korkusuyla böle şeyler görüyoruz ama normal bebeğin inşallah hem sana hem babasına benzeyen bi dünya güzeli olucak.öpüyorum seni.

Günaydın canım bende bazen öyle rüyalar görüyorum acaba diye de düşünüyorum ama içimizi ferah tutmaktan başka yapacağımız bişey yok tatlım hiç sıkma canını.Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde bizlere bağışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…