günaydın canım, bana gelen kadın evin bütün camlarını, mutfak dolaplarını, kapıları, vestiyeri, yerleri siliyor. balkonları, lavaboyu, banyoyuda yıkayıp kuruluyor. gelen bayanlar sürekli bu işi yaptıkları için ne yapmaları gerektiğini biliyor ama baktın yapmıyor sen kendin söyle tatlım.Günaydın kızlarr dün evi ilaçlatmıştık bugün de temizlikçi gelecek ilk defa eve :) şimdi ne diyim mesela balkonu yıka desem yıkar mı ? yerleri sil-süpür buzdolabını mutfak dolaplarını ve tezgahı sil balkonu yıka banyoyu temizle bide salon camını sil desem çok mu olur?
sedacım köye gittiniz mi? Inşallah bir sorun çıkmamıştır.
Günaydın kızlarr dün evi ilaçlatmıştık bugün de temizlikçi gelecek ilk defa eve :) şimdi ne diyim mesela balkonu yıka desem yıkar mı ? yerleri sil-süpür buzdolabını mutfak dolaplarını ve tezgahı sil balkonu yıka banyoyu temizle bide salon camını sil desem çok mu olur?
ay geçmiş olsun canım. bol bol ballı limonlu ıhlamur iç. inşallah bir önce atlatırsın.yok kuzum gittik geldik zaten çok hasta oldum başımı kaldıramadım fen agrip oldum
ay geçmiş olsun canım. bol bol ballı limonlu ıhlamur iç. inşallah bir önce atlatırsın.
Günaydın kızlarr dün evi ilaçlatmıştık bugün de temizlikçi gelecek ilk defa eve :) şimdi ne diyim mesela balkonu yıka desem yıkar mı ? yerleri sil-süpür buzdolabını mutfak dolaplarını ve tezgahı sil balkonu yıka banyoyu temizle bide salon camını sil desem çok mu olur?
sedacım içini ferah tut hepimiz zaman zaman böyle rüyalar görüyoruz. hem test sonuçlarında iyi çıkmıştı. kafana bunları takıp kızımızı üzme canım.günaydın anneler köy maceramı atlattım geldim fena şekilde grip oldum ama yinede işe geldim kızımda iyi sizinle konuşuken tekmelemeye başladı teyzelerine gğnaydın diokızlar ya bi riya gördüm çok etkisinde kaldım rüyamda kızımı gördüm kucağımda olurmuş ama böle suratı özürlü çocuklarınki gibi olur bi bakıorum normal bi bakıorum özürlü gibiydi çok etkisinde kaldım bide biliosunuz ilk zamanlar böle bi yaşamıştım ama test sonuçları normaldi acaba bu bi işaretmi testlerin hata payı olurmu ki
özürlümü yawrum
günaydın anneler köy maceramı atlattım geldim fena şekilde grip oldum ama yinede işe geldim kızımda iyi sizinle konuşuken tekmelemeye başladı teyzelerine gğnaydın diokızlar ya bi riya gördüm çok etkisinde kaldım rüyamda kızımı gördüm kucağımda olurmuş ama böle suratı özürlü çocuklarınki gibi olur bi bakıorum normal bi bakıorum özürlü gibiydi çok etkisinde kaldım bide biliosunuz ilk zamanlar böle bi yaşamıştım ama test sonuçları normaldi acaba bu bi işaretmi testlerin hata payı olurmu ki
özürlümü yawrum
günaydın anneler köy maceramı atlattım geldim fena şekilde grip oldum ama yinede işe geldim kızımda iyi sizinle konuşuken tekmelemeye başladı teyzelerine gğnaydın diokızlar ya bi riya gördüm çok etkisinde kaldım rüyamda kızımı gördüm kucağımda olurmuş ama böle suratı özürlü çocuklarınki gibi olur bi bakıorum normal bi bakıorum özürlü gibiydi çok etkisinde kaldım bide biliosunuz ilk zamanlar böle bi yaşamıştım ama test sonuçları normaldi acaba bu bi işaretmi testlerin hata payı olurmu ki
özürlümü yawrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?