2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hadi ya bak şimdi içime su serptin çok sevindim

kızlar bide dün biz naptık biliomusunuz benim heryerim çok şiş ya ilk aylardan beri anneme biri demişki bi yerde birisi varmış böle şeylere iyi geliomuş gazı olan bebklere falan hatta onlar yelli diolar gazlı çocuklara oraya götür demişler gittik gelincik ocağı denio bi kadın elleri şifalıymış ovdu heryerimi biraz ekmek tuz şeker verdi iyi gelecekmiş aldık bakalım geldik inş faydası olur sende de yel var dedi bana oradan çıktık bi esneme tuttu beni psikolojik sanırım umarım faydası olur

Kızlar bebeğinin başı yukarıda olan varmı?
Döner mi, endişelenmek için erken mi?

Bebeğim benim gibi oturuyor ve ayakları aşağıda mesaneme vuruyor. Ne zaman dönmesi gerek bilen var mı?
Yada dönmesi için bir taktik varmı?

geçmiş olsun canım...rüyanı kafana takma bu haftalarda kötü rüyalar görülebilirmiş diye okumuştum ben...seninki de o yüzdendir...bu aralar ben de kötü rüyalar görmeye başladı ama hiiiiç takmıyorum kafama...sen gönlünü ferah tut annesi,kötü bi şey olsa dr mutlaka söylerdi,boşu boşuna evham yapma

bi güne o kadar işi nasıl sığdıracak ben sadece camlarım için çağırıyorum 3-4 saat sürüyo silmesi...o kadar işi yapsa bile üstün körü olur bence :26:

ben çalışıyorum ama izne ayrılmadım henüz canım...tatilden sonra 2-3 hafta daha çalışıp öyle ayrılmayı düşünüyorum...iznimin birazını doğumdan sonraya aktarmak için canım...

günaydın herkese

canım benim oğlumunda başı yukarıda. şu an çok önemli değil demişti dr. son haftaya kadar dönebilir demişti.

canım,benim bebeğim döneli 1-2 hafta oldu ama dr daha çoook döner,yer değiştirir dedi...o yüzden bizim için bile tekrar dönme riski var...yani erken dönmesi çokta önemli değil...önemli olan doğacağı zaman dönmüş olması...
köylerde kadınlar bebek dönsün diye bacaklarını yukarı kaldırıp yatarlarmış bi de çok su içerlermiş (köyde çalıştığım için laf sırasında kadınlar konuşurken duymuştum) doğru mu, bi etkisi olur mu bilmem canım duyduğumu söylüyorum sadece...ama bence kontrole gittiğinde kendi dr'una sorsan çok daha doğru olur...biz ne söylesek boş...

canım benim oğlumunda başı yukarıda. şu an çok önemli değil demişti dr. son haftaya kadar dönebilir demişti.

Umarım canım, bazen aklıma takılıyo dönmezse diye.
Bide ben oturarak çalışıyorum ya sıkışıyor garibim. Uzanmak fayda eder gibi birşey aklımda kalmış. Akşamları bari uzanma imkanım olsa ama kayınpeder var ya afedersin kıçüstü oturmaktan yoruldum.

bi güne o kadar işi nasıl sığdıracak ben sadece camlarım için çağırıyorum 3-4 saat sürüyo silmesi...o kadar işi yapsa bile üstün körü olur bence :26:
bitiriyorlar canım ya. sabah 8 de geliyor akşam 7 ye 8 e kadar bitiyor. benim evim 170 m2 çokta pimpirikliyim. kadın her yaptığı şeyde beni çağırıyor dertsiz hanım olmuş mu beğenmediğiniz bir yer var mı diyor. gözüme batan bir yer olursa söylüyorum. mutfak dolaplarını silerken başında bekliyorum. eğer çok geç kalmışsa aldığı paranın fazlasını veriyorum. dondurucumdan da bişeyler veriyorum. evine de bırakıyorum. ohh daha ne olsun. kadın dua ede ede gidiyor.

walla cnm ya öle etkilendimki kaç gündür aklımda hiç gitmedi hala etkisindeyim
canım bilinç altı birazda başlarda öyle bi problem yaşamıştınız ya acaba mı diye kaldı aklında ve rüyalarına giriyo. testleri herşeyi temiz çıkıpta özürlü doğan bebekler var ne yazık ki. hepimiz risk altındayız, benimde arasıra aklıma gelmiyo değil hatta eşim bile kendimizi herşeye hazırlamalıyız diyo ama şuan onu düşünmememiz lazım.

o neleri yapması gerektiğini bilir, yapmazsa sen söylersin.

geçen hafta kontrolüm vardı, doktor bişey söylemedi bu konuda ama sanırım dönmemiş çünkü ayakları aşağıda gibi hissediyorum.

günaydın sedacım öncelikle çok gecmiş olsun ben yeni atlattım keşke izin alsanda dinlensen çalışarak zor atlatırsın canım rüyan hayra çıksın inş artık hepimiz böyle rüyalar görmeye başladık Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür versin AMİN.

aynen canım korkularımız çok fazla arttı.
Bende çalışıyorum 32.haftamda doktorumdan 36. haftama kadar çalışabilir raporu alıcam.yani martın ilk haftasına kadar çalışıcam daha sonra iznim başlayacak.
arkadaşlar sizde eğer 32.haftada rapor alıcaksınız bunu işyerine veriyosunuz daha sonra 36.haftamda aldığım çalışamaz raporunu yine iş yerine vericem sizinde bilginiz olsun raporlarımızı vermemiz gerekmiş

gerçektenmi şimdi iyice karıştım ben testler olumlu die sevinmiştim içimemi doğuo acaba malummu oldu acaba rüyamda

cnm nereye rapor almak istiyorum ama kaynananın yiğeni burada ameliyat oluo bizdeler bide misafir var anlıcan evde kalsam daha beter yemek di bilmem neydi hiç olmazsa işte kafam rahat bakalım daha akşam eve gidipde yemek yapmakda olabilir kaderde

hepinize günaydın.

sizlere birşey danışmak istiyorum. ben 30 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra doğum iznine ayrılmam gerekiyor. çok rahatsız bir gebelik geçirdiğim için ne yazıkki doktorum bekletmeden 32. haftada izne çıkmamı söyledi. ama yapmam gereken hiçbişeyi bilmiyorum. internetten günlerdir bakıyorum ama hep eski yazılar. raporu alıcam nereye vericem. SSK da neler yapıcam. yada rapordan öncemi gidicem. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun bana. eksik birşey yaparsam izinden sonra paramı alamazmışım. yazıyorum ama kimse bana cevap vermiyor

Kızlar bide benim ellerim çok şişiyo parmak uçlarım sanki taş gibi oluyor hissizleşiyor. Böyle olan varmı? Neden biliyor musunuz?

günaydın arkadaşlar solunuzda yatabiliyormusunuz? ben sürekli dönüyorum uyurken ve hep kendimi uyanırken düz buluyorum acaba bebeğe zarar veriyormuyum Solumuzda yatmak şartmı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…