sedacım içini ferah tut hepimiz zaman zaman böyle rüyalar görüyoruz. hem test sonuçlarında iyi çıkmıştı. kafana bunları takıp kızımızı üzme canım.
canım bazı sitelerde bu haftalar için yazmışlar sende bak istersen anne adayları garip rüyalar görür hatta bebeğiyle ilgili olumsuz rüyalar diyo. neticede aylardır hayatında bu konu var.Allahın izniyle bir bebeğin olacağını biliyorsun doğal olarakda neye kime benzer diye merak ediyorsun hepimiz gibi.bilinçaltımızdaki bebeğe bişey olurmu korkusuyla böle şeyler görüyoruz ama normal bebeğin inşallah hem sana hem babasına benzeyen bi dünya güzeli olucak.öpüyorum seni.
geçmiş olsun canım...rüyanı kafana takma bu haftalarda kötü rüyalar görülebilirmiş diye okumuştum ben...seninki de o yüzdendir...bu aralar ben de kötü rüyalar görmeye başladı ama hiiiiç takmıyorum kafama...sen gönlünü ferah tut annesi,kötü bi şey olsa dr mutlaka söylerdi,boşu boşuna evham yapmagünaydın anneler köy maceramı atlattım geldim fena şekilde grip oldum ama yinede işe geldim kızımda iyi sizinle konuşuken tekmelemeye başladı teyzelerine gğnaydın diokızlar ya bi riya gördüm çok etkisinde kaldım rüyamda kızımı gördüm kucağımda olurmuş ama böle suratı özürlü çocuklarınki gibi olur bi bakıorum normal bi bakıorum özürlü gibiydi çok etkisinde kaldım bide biliosunuz ilk zamanlar böle bi yaşamıştım ama test sonuçları normaldi acaba bu bi işaretmi testlerin hata payı olurmu ki
özürlümü yawrum
bi güne o kadar işi nasıl sığdıracakGünaydın kızlarr dün evi ilaçlatmıştık bugün de temizlikçi gelecek ilk defa eve :) şimdi ne diyim mesela balkonu yıka desem yıkar mı ? yerleri sil-süpür buzdolabını mutfak dolaplarını ve tezgahı sil balkonu yıka banyoyu temizle bide salon camını sil desem çok mu olur?
günaydın kızlar,hayırlı sabahlar herkese.
doğum zamanı yaklaştıkça beni de bir sürü korku ve endişe sarıyor. heran erken doğum sancısı başlar korkusu,doğumda annenin ölüm riski,acil kan lazım olursa ne yaparım.
bebeğin anormalli doğması,kalbinde delik olması........o kadar şey sayarım ki ben de anlatamam.
insanın en hassas zamanı şimdi .herşey düşünüyoruz.kabuslar görüyoruz.
çalışan hamile bayanlar,izne ayrıldınız mı?yada izne ayrılmak için hangi zamana kadar beklemeyi uuygun görüyosunuz.
şu yeni doğum izni yasası da yetkililerin ağzında sakız oldu.ısıtıp ısıtıp sadece görüş bildiriyorlar.inşallah bir an önce sonuçlansa....
canım benim oğlumunda başı yukarıda. şu an çok önemli değil demişti dr. son haftaya kadar dönebilir demişti.Kızlar bebeğinin başı yukarıda olan varmı?
Döner mi, endişelenmek için erken mi?
Bebeğim benim gibi oturuyor ve ayakları aşağıda mesaneme vuruyor. Ne zaman dönmesi gerek bilen var mı?
Yada dönmesi için bir taktik varmı?
günaydın kızlarocak ayınıda bitirdik sayılır, şubatta hemen geçer doğuma az mı kaldı ne? :18:
Kızlar bebeğinin başı yukarıda olan varmı?
Bebeğim benim gibi oturuyor ve ayakları aşağıda mesaneme vuruyor. Ne zaman dönmesi gerek bilen var mı?
canım benim oğlumunda başı yukarıda. şu an çok önemli değil demişti dr. son haftaya kadar dönebilir demişti.
bitiriyorlar canım ya. sabah 8 de geliyor akşam 7 ye 8 e kadar bitiyor. benim evim 170 m2 çokta pimpirikliyim. kadın her yaptığı şeyde beni çağırıyor dertsiz hanım olmuş mu beğenmediğiniz bir yer var mı diyor. gözüme batan bir yer olursa söylüyorum. mutfak dolaplarını silerken başında bekliyorum. eğer çok geç kalmışsa aldığı paranın fazlasını veriyorum. dondurucumdan da bişeyler veriyorum. evine de bırakıyorum. ohh daha ne olsun. kadın dua ede ede gidiyor.bi güne o kadar işi nasıl sığdıracakben sadece camlarım için çağırıyorum 3-4 saat sürüyo silmesi...o kadar işi yapsa bile üstün körü olur bence :26:
günaydın anneler köy maceramı atlattım geldim fena şekilde grip oldum ama yinede işe geldim kızımda iyi sizinle konuşuken tekmelemeye başladı teyzelerine gğnaydın diokızlar ya bi riya gördüm çok etkisinde kaldım rüyamda kızımı gördüm kucağımda olurmuş ama böle suratı özürlü çocuklarınki gibi olur bi bakıorum normal bi bakıorum özürlü gibiydi çok etkisinde kaldım bide biliosunuz ilk zamanlar böle bi yaşamıştım ama test sonuçları normaldi acaba bu bi işaretmi testlerin hata payı olurmu ki
özürlümü yawrum
canım bilinç altı birazda başlarda öyle bi problem yaşamıştınız ya acaba mı diye kaldı aklında ve rüyalarına giriyo. testleri herşeyi temiz çıkıpta özürlü doğan bebekler var ne yazık ki. hepimiz risk altındayız, benimde arasıra aklıma gelmiyo değil hatta eşim bile kendimizi herşeye hazırlamalıyız diyo ama şuan onu düşünmememiz lazım.walla cnm ya öle etkilendimki kaç gündür aklımda hiç gitmedi hala etkisindeyim
o neleri yapması gerektiğini bilir, yapmazsa sen söylersin.Günaydın kızlarr dün evi ilaçlatmıştık bugün de temizlikçi gelecek ilk defa eve :) şimdi ne diyim mesela balkonu yıka desem yıkar mı ? yerleri sil-süpür buzdolabını mutfak dolaplarını ve tezgahı sil balkonu yıka banyoyu temizle bide salon camını sil desem çok mu olur?
geçen hafta kontrolüm vardı, doktor bişey söylemedi bu konuda ama sanırım dönmemiş çünkü ayakları aşağıda gibi hissediyorum.Kızlar bebeğinin başı yukarıda olan varmı?
günaydın anneler köy maceramı atlattım geldim fena şekilde grip oldum ama yinede işe geldim kızımda iyi sizinle konuşuken tekmelemeye başladı teyzelerine gğnaydın diokızlar ya bi riya gördüm çok etkisinde kaldım rüyamda kızımı gördüm kucağımda olurmuş ama böle suratı özürlü çocuklarınki gibi olur bi bakıorum normal bi bakıorum özürlü gibiydi çok etkisinde kaldım bide biliosunuz ilk zamanlar böle bi yaşamıştım ama test sonuçları normaldi acaba bu bi işaretmi testlerin hata payı olurmu ki
özürlümü yawrum
günaydın kızlar,hayırlı sabahlar herkese.
doğum zamanı yaklaştıkça beni de bir sürü korku ve endişe sarıyor. heran erken doğum sancısı başlar korkusu,doğumda annenin ölüm riski,acil kan lazım olursa ne yaparım.
bebeğin anormalli doğması,kalbinde delik olması........o kadar şey sayarım ki ben de anlatamam.
insanın en hassas zamanı şimdi .herşey düşünüyoruz.kabuslar görüyoruz.
çalışan hamile bayanlar,izne ayrıldınız mı?yada izne ayrılmak için hangi zamana kadar beklemeyi uuygun görüyosunuz.
şu yeni doğum izni yasası da yetkililerin ağzında sakız oldu.ısıtıp ısıtıp sadece görüş bildiriyorlar.inşallah bir an önce sonuçlansa....
canım bilinç altı birazda başlarda öyle bi problem yaşamıştınız ya acaba mı diye kaldı aklında ve rüyalarına giriyo. testleri herşeyi temiz çıkıpta özürlü doğan bebekler var ne yazık ki. hepimiz risk altındayız, benimde arasıra aklıma gelmiyo değil hatta eşim bile kendimizi herşeye hazırlamalıyız diyo ama şuan onu düşünmememiz lazım.
günaydın sedacım öncelikle çok gecmiş olsun ben yeni atlattım keşke izin alsanda dinlensen çalışarak zor atlatırsın canımrüyan hayra çıksın inş artık hepimiz böyle rüyalar görmeye başladık Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür versin AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?