gerçektenmi şimdi iyice karıştım ben testler olumlu die sevinmiştim içimemi doğuo acaba malummu oldu acaba rüyamda
Kızlar bide benim ellerim çok şişiyo parmak uçlarım sanki taş gibi oluyor hissizleşiyor. Böyle olan varmı? Neden biliyor musunuz?
günaydın arkadaşlar solunuzda yatabiliyormusunuz? ben sürekli dönüyorum uyurken ve hep kendimi uyanırken düz buluyorum acaba bebeğe zarar veriyormuyumSolumuzda yatmak şartmı?
günaydın arkadaşlar solunuzda yatabiliyormusunuz? ben sürekli dönüyorum uyurken ve hep kendimi uyanırken düz buluyorum acaba bebeğe zarar veriyormuyumSolumuzda yatmak şartmı?
canım senin için demiyorum. hani sen başta bi testlerin riskli çıkmıştı sonraki testler temiz çıkmıştı ya ister istemez onu aklına yerleştirdin. o yüzden öyle rüyalar görüyo olabilirsin. ama o risk hepimiz için var.
bak sana şöyle bir olay anlatayım. iki kuzen hamile birinin testi riskli çıkıyo ama durumu kabulleniyolar ve çocuğu aldırmayı bile düşünmeden dünyaya gelmesini bekliyolar. diğerinin herşeyi normal testleri temiz sağlıklı bir bebek doğacak diye bekliyolar, hatta diğerinin durumu için üzülüyolar falan. aynı zamanlarda doğum yapıyolar ve özürlü olması beklenen çocuk sapasağlam, sağlıklı beklenen çocuk doğuştan kulakları duymuyo gözleri görmüyo ve bir sürü anomaliler...
bu olayı duyduğumda irkilmiştim resmen yani diyorum ki hepimiz bunlara hazır olmalıyız.
Günaydın mis kokulu anneler ve kuzucuklari...
Artık ağırlaşıyor muyum ne,coraplarımı giyerken ih tis oluyorum.gece 4-5 sefer esim çevirmeye çalışıyordu beni garibim.
Günaydın mis kokulu anneler ve kuzucuklari...
Artık ağırlaşıyor muyum ne,coraplarımı giyerken ih tis oluyorum.gece 4-5 sefer esim çevirmeye çalışıyordu beni garibim.
Coabimi giydirmiyoraynen bcm ya beni artık hep eşim giydirio o giydirmesine rağmen ben soluk soluğa kalıorum walla
:))))) iyi geldi bu morale...Sorma Voltajım sağdan,sola merasimle dönüyorum,yataktan kalkabilmek için önce konsantre oluyorumİki merdiven çıksam tıslıyorum,mümkünse oturduğum yerden hiç kalkmak istemiyorum.
Kızlar bide benim ellerim çok şişiyo parmak uçlarım sanki taş gibi oluyor hissizleşiyor. Böyle olan varmı? Neden biliyor musunuz?
mergencim beni 64 yazabilirsin;63 ile 64 arası gidip geliyorum uzun zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?