Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500
BoO•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000
Voltaj•••400*
Katinamm•••500
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100
Zapzup•••50
Bh7086•••200*
Esrasm•••200
Toplam=12000
:))))) iyi geldi bu morale...
hakikaten ya,hele birde sünnet olmus cocuk gibi bacaklarim acik acik yürüyorum iyice tuhaflastim
Mergenim bizimkilerin ağırlığının neredeyse 2 katı sende,
İkiz bebek, iki defa annelik,iki defa hamilelik,iki katı yük,iki katı mutluluk
Merasim yakışır balıma
Coabimi giydirmiyor
Onda da benden kalır bir göbek yok hanikendi çorabını giyerken ben dalga gecerim 'gunün yaklaştı cok yüklenme kendine'
:))))) iyi geldi bu morale...
hakikaten ya,hele birde sünnet olmus cocuk gibi bacaklarim acik acik yürüyorum iyice tuhaflastim
Mergenim bizimkilerin ağırlığının neredeyse 2 katı sende,
İkiz bebek, iki defa annelik,iki defa hamilelik,iki katı yük,iki katı mutluluk
Merasim yakışır balıma
günaydın kızlar,
ben de çok takıyorum bebeğim normal mi bi sorun var mı diye, hatta yeni takıntım bu diyebilirim, zaten dünden beri de pek hareketli değil ona canım sıkkın, yani ediyo da az ediyo işte ne biliyim , bi de siz diosunuz ya babasının sesine tepki veriyo falan diye yani babası konuşunca hareket mi ediyo napıyo?
bizimki ne bana ne eşime konuşuyoruz konuşuyoruz o anda hareket etmiyo , ediceği varsa ediyo, ben de korkuyorum acaba sağır mı, yoksa algılamıyo mu diye
günaydın kızlar,
ben de çok takıyorum bebeğim normal mi bi sorun var mı diye, hatta yeni takıntım bu diyebilirim, zaten dünden beri de pek hareketli değil ona canım sıkkın, yani ediyo da az ediyo işte ne biliyim , bi de siz diosunuz ya babasının sesine tepki veriyo falan diye yani babası konuşunca hareket mi ediyo napıyo?
bizimki ne bana ne eşime konuşuyoruz konuşuyoruz o anda hareket etmiyo , ediceği varsa ediyo, ben de korkuyorum acaba sağır mı, yoksa algılamıyo mu diye
Canım ben daha almadım birsey,alacaklarım bunlar dün paylaşmıştım,bir kısmını da çantaya koyacağım.Kızlar günaydın :)
Hastane çantanızı hazırladınızmı, yada ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz? Ben henüz hiç bir hazırlık yapmadımda merak ediyorum artık yapsammıki ? Elinizden eler olması gerektiğine dair bir liste varsa paylaşabilirmisiniz?
,İlk aylar için cok birsey almayacağım,1 h.cikis 5-6 body,5-6 çorap ,3 şapka,2 tulum ,3 takım ,2 ayaklı alt,2 pike bir battaniye tasimakoltugu ,1 emzik,biberon almayabilirim (hastane bizim biberonu almamisti.)bebek bez,pamuk(popişİni silmek için,gerçi yenidogan mendili almış gecen babası kullanmam yinede),orkid,terlik,pijama(kararsızım),göğüs pedi,kremi.
Evde tam ters bir zaman,yaz olsa heryerden bulursun.allah kolaylık versin.
:
eşin nasıl oldu kuzum
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500
BoO•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000
Voltaj•••400*
Katinamm•••500
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100
Zapzup•••50
Bh7086•••200*
Esrasm•••200
Toplam=12000
hahaha canım yaaa ne kadar tatlı yazmışsın konuşuyoruz hareket etmiyor fln
Bak benim ses tonum biraz ince böle yangın var misali konuşuyorum bazen o zaman duyuyo beni sanırım hafif tekmeler geliyor senin ses tonun yumuşak sanırım bebişe ninni gibi geliyordur
bence ayrıca olumlu düşün pozitif elektriğin yansısın bebeğe
Endişelenme canım bazı günler daha az hareket ediyorlar. Birde senin sıkıntı ettiğini anlıyor sanki oda kabuğuna çekiliyor kereta :) Benimkide öyle yaptı birkaç gün ikimizde keyifsizleştik sonra benim ve babasının keyfi yerine gelince bebeğimiz de iyi oldu ordan biliyorum.
Kızlar bebeğinin başı yukarıda olan varmı?
Döner mi, endişelenmek için erken mi?
Bebeğim benim gibi oturuyor ve ayakları aşağıda mesaneme vuruyor. Ne zaman dönmesi gerek bilen var mı?
Yada dönmesi için bir taktik varmı?
canım eşim cumartesi sonuçlarını gösterdikten sonra istanbul dan döndü gece 12 de evimizdeydi..
bu sabah yine gitti şimdi dr ile görüşmeyi bekliyor..
dr safra kesesinin duvarının çok kalın olduğunu ve içinde ki taşların yaptığı baskı sonucu kanallarda bir daralmaya sebep olmuş olabileceğini söylemiş..
Allah korusun doğuştan yada iltihap veya başka sebeple tıkandığı içinde daralma olmuş olabilir ama ben en çok ilk ihtimalden şüphe ediyorum demiş..
eğer daralma safra kesesi baskısından ise sadece safra kesesi alınıp stentlerle kanal genişletilecek..
yok başka sebepten ise safra kesesi ile birlikte kanallar ve Allah korusun karaciğerin bir bölümü alınıp yapay kanal yapılacak..
ameliyata girmeden tam sebebi asla bilinemeyecek
karaciğerin alınma ihtimaline karşı bugün Amerika'dan gelen bir iğne vuracaklar karaciğeri büyütmek için..
iğneyi vurduktan 10 gün sonra ameliyat olacak hayırlısı ile..
çok uzun oldu ama yarım yamalak anlatmak istemedim
canım eşim cumartesi sonuçlarını gösterdikten sonra istanbul dan döndü gece 12 de evimizdeydi..
dr safra kesesinin duvarının çok kalın olduğunu ve içinde ki taşların yaptığı baskı sonucu kanallarda bir daralmaya sebep olmuş olabileceğini söylemiş..
Allah korusun doğuştan yada iltihap veya başka sebeple tıkandığı içinde daralma olmuş olabilir ama ben en çok ilk ihtimalden şüphe ediyorum demiş..
eğer daralma safra kesesi baskısından ise sadece safra kesesi alınıp stentlerle kanal genişletilecek..
yok başka sebepten ise safra kesesi ile birlikte kanallar ve Allah korusun karaciğerin bir bölümü alınıp yapay kanal yapılacak..
karaciğerin alınma ihtimaline karşı bugün Amerika'dan gelen bir iğne vuracaklar karaciğeri büyütmek için..
Canım benimde 500 ihlas tamamdır.Allahım kabul etsin tüm dualarımızı inşallah.
bencede son zamanlarımız... yarıyılda antep ve mardin gezisi planlıyoduk. mardini iptal ettik ama haftaya antep'e gidiyoruz.
bizde alışıyoruz yavaş yavaş. antep'e ilk gidişimiz gezelim görelim biraz inşallah hava güzel olur. belki güzel bebek mağazaları görürüz bebek arabamızı alabiliriz. malesef urfa'da pek bişey bulunmuyo. uvv evet sıra gecesine gitmeyi de çok istiyorum, çarşamba gidecek gibiyiz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?