2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar günaydın :)

Hastane çantanızı hazırladınızmı, yada ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz? Ben henüz hiç bir hazırlık yapmadımda merak ediyorum artık yapsammıki ? Elinizden eler olması gerektiğine dair bir liste varsa paylaşabilirmisiniz?

Voltajım kuzucum 1000 adet ihlas benimde tamamlandı.
Allahım kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:

Canım benim Çok şükür Rabbime...

Yavrular iyi olsun yeterki...

çok güldüm ya walla saolsun benimki giydirir ayakkabılarımı bile giydirio yawrum yazık napsın

sedagg canım endişelerin çok ama çok normal.Hepimiz zaman yaklaştıkça aynı endişeleri taşıyoruz.
Bol bol dua edelim,allahım hakkımız hayırlısını nasip etsin inşallah.
Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...

Artık sonlara yaklaşıyoruz kızlar ağrılar,sancılar,şişmeler,sürekli bir endişe duyma hali çok normal.
Biz yine şanslıyız birbirimizi buldukda konuşarak paylaşarak aklımızdaki soruları sorarak kafamızı dağıtıyoruz.
Yaşamayan gerçekden anlamıyor...

Endişelenme canım bazı günler daha az hareket ediyorlar. Birde senin sıkıntı ettiğini anlıyor sanki oda kabuğuna çekiliyor kereta :) Benimkide öyle yaptı birkaç gün ikimizde keyifsizleştik sonra benim ve babasının keyfi yerine gelince bebeğimiz de iyi oldu ordan biliyorum.

hahaha canım yaaa ne kadar tatlı yazmışsın konuşuyoruz hareket etmiyor fln

Bak benim ses tonum biraz ince böle yangın var misali konuşuyorum bazen o zaman duyuyo beni sanırım hafif tekmeler geliyor senin ses tonun yumuşak sanırım bebişe ninni gibi geliyordur
bence ayrıca olumlu düşün pozitif elektriğin yansısın bebeğe

Canım ben daha almadım birsey,alacaklarım bunlar dün paylaşmıştım,bir kısmını da çantaya koyacağım.

eşin nasıl oldu kuzum

canım eşim cumartesi sonuçlarını gösterdikten sonra istanbul dan döndü gece 12 de evimizdeydi..
bu sabah yine gitti şimdi dr ile görüşmeyi bekliyor..
dr safra kesesinin duvarının çok kalın olduğunu ve içinde ki taşların yaptığı baskı sonucu kanallarda bir daralmaya sebep olmuş olabileceğini söylemiş..
Allah korusun doğuştan yada iltihap veya başka sebeple tıkandığı içinde daralma olmuş olabilir ama ben en çok ilk ihtimalden şüphe ediyorum demiş..
eğer daralma safra kesesi baskısından ise sadece safra kesesi alınıp stentlerle kanal genişletilecek..
yok başka sebepten ise safra kesesi ile birlikte kanallar ve Allah korusun karaciğerin bir bölümü alınıp yapay kanal yapılacak..
ameliyata girmeden tam sebebi asla bilinemeyecek
karaciğerin alınma ihtimaline karşı bugün Amerika'dan gelen bir iğne vuracaklar karaciğeri büyütmek için..
iğneyi vurduktan 10 gün sonra ameliyat olacak hayırlısı ile..

çok uzun oldu ama yarım yamalak anlatmak istemedim

Canım benimde 500 ihlas tamamdır.Allahım kabul etsin tüm dualarımızı inşallah.

valla bu annelik ne zormuş:)daha şimdiden kafayı yeme evresindeyim:)inş. ninni gibi geliyodur benim sesim, bugün eve gidiyim de bi bağiriyim kızıma:)töbe töbe ama hakkaten taktım yani

doğru sölüyosun canım, ben kötü olunca o da iyi olmuyo aslında ben de farkettim bunu ama işte insan hep oynasın da orda olduğunu biliyim istiyo, bu ara böle takılıyo demekki, iyi olsun da napiyim

saolun kızlar

benim ki de uzun zamandır ayakları aşağıda.mesaneme vuruyor ve rahatsızlık veriyor. çocyuk uyusa da rahat etsem diyorum bazen

Kızlar bu arada temizlikçi kadın geldi kadın azeri ibrahim tatlıses-seni sevmeyen ölsünü açtı son ses dinliyo bi yandan da buzdolabını siliyo :))

canım çok ama çok geçmiş olsun, Allah ikinize de güç ve sabır versin inş., 10 gün sonra belli olacak demekki herşey, inş. sadece safra kesesi alınarak kurtulur ama aksi takdirde de, yine sadece daha büyük bi bölüm alınıp düzelecek, Allah dermansız dert vermesin en önemlisi bu, çok şükür rahatsızlığı bellli çaresi belli, doktorlar ilgileniyolar, iyi doktorlara gidecek durumunuz var , çok şükür, bunları düşün, herşey iyi olucak inş. merak etme, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım benim eşin hayırlısıyla,sağlığına kavuşacak inşallah.
Allahım herşeyi gönlünüze göre versin,yaşadıklarınız hiç kolay değil.
Allahın izniyle atlatıcaksınız.Sen moralini hep yüksek tut.
Dualarımız her daim sizinle..

temmuz kız Mardin'i neden iptal ettiniz.. gelin sizi misafir edelim.. çok güzel olur ha :)) gezeriz hamiş hamiş :)) ayy offf pufff diye diye :)))

Canım eşine çok çok geçmiş olsun benim anne tarafı ful böbreklerden rahatsız ilkokula giden dayımın oğlunun da kanalları dardı dediğin gibi ameliyatla genişletildi umarım taştan dolayı tıkanmadır en iyi ihtimal o gibi...
Bebişinizin hürmetine Rabbim en kısa zamanda şifasını versin..amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…