Kızlar bu arada temizlikçi kadın geldi kadın azeri ibrahim tatlıses-seni sevmeyen ölsünü açtı son ses dinliyo bi yandan da buzdolabını siliyo:))
Kızlar bu arada temizlikçi kadın geldi kadın azeri ibrahim tatlıses-seni sevmeyen ölsünü açtı son ses dinliyo bi yandan da buzdolabını siliyo:))
Mezos,
Eksik listemi gördün mü?eksik kalan varsa bakta al
nemucum seninde mi bebişin oturuyo :)) benimki de aynen öyle.. ayakları sallamış aşağı bize bakıyordu kontrolde :) hiç doğum pozisyonuna niyeti yok.. zatenn kordonu da dolamış kendine.. dövcem onu bi gelsin.. bu kadar tekme ne için sorucam ona :))) dün eşim karnıma bakıyo resmen dalgalanıyo karnım bi yandan bi yana gidiyo balık gibi :)) dar geldi kızıma oralar sıkıntıdan patladı :)
rüya konusuna bende dalıcam zaten her daim aksiyon içerikli şeyler görürdüm şimdi mantık dışına bağladık.. Allahım neler de neler.. anlatınca akıl yoksunu gibi bakıyorlar yüzüme.. dün gece de sıkılmışız biz beklemekten gidip erken aldırıyoruz bebeği sevmek için :) sonra da pişman oluyoruz eşimle gelişimi bitmemişti daha diye. sonra hanipeks hastaneye gelip yüzüme tükürüyo. cahil misin sen nasıl yaparsın diye .. bi ağlıyorum bi ağlıyorum :)) hastaneden çıkmadan kenan imirzalıoğlu gelip kızımı seviyo dayısıymış güya :)) (dünya ahiret kardeşim kendileri) aman daha bi ton şey..
cok yorgun uyanıyorum sabahları cok..
bi de aksi gibi tatil ya ben ezandan sonra gözümü kırpmıyorum eşim giderken 8 gibi yeniden sızdım o kadarcıkoysam ne hayallerim vardı Voltaj gibi tatile dair
ben de pek yatamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum en rahat ettiğim şekilde uyumaya çalışıyorum.günaydın arkadaşlar solunuzda yatabiliyormusunuz? ben sürekli dönüyorum uyurken ve hep kendimi uyanırken düz buluyorum acaba bebeğe zarar veriyormuyumSolumuzda yatmak şartmı?
erken değil mi tepkiler için, bizimkide hiç bişeye tepki vermiyo öleee rastgele hareket ediyo işte. ama sorun olacağını düşünmüyorum. azcık daha büyüsün bakalım annesi.günaydın kızlar,
ben de çok takıyorum bebeğim normal mi bi sorun var mı diye, hatta yeni takıntım bu diyebilirim, zaten dünden beri de pek hareketli değil ona canım sıkkın, yani ediyo da az ediyo işte ne biliyim , bi de siz diosunuz ya babasının sesine tepki veriyo falan diye yani babası konuşunca hareket mi ediyo napıyo?
bizimki ne bana ne eşime konuşuyoruz konuşuyoruz o anda hareket etmiyo , ediceği varsa ediyo, ben de korkuyorum acaba sağır mı, yoksa algılamıyo mu diye
evet ya iyiki burası var. sürekli hamilelik muhabbeti yapmak istiyorum. etrafımda bi hamile yakalarsam hemen başlıyorum konuşmaya ama eminim başkalarına sıkıcı geliyordur.sedagg Artık sonlara yaklaşıyoruz kızlar ağrılar,sancılar,şişmeler,sürekli bir endişe duyma hali çok normal.
Biz yine şanslıyız birbirimizi buldukda konuşarak paylaşarak aklımızdaki soruları sorarak kafamızı dağıtıyoruz.
Yaşamayan gerçekden anlamıyor...
canım eşim 1 hafta nöbetçi geriye bir haftamız kalıyor. daha yakın olduğu için antep'i seçtik. mardin başka bahara kaldı, iyi olurdu koca göbeğimizle gezerdik bi güzeltemmuz kız Mardin'i neden iptal ettiniz.. gelin sizi misafir edelim.. çok güzel olur ha :)) gezeriz hamiş hamiş :)) ayy offf pufff diye diye :)))
varsa ver canım ben hatim yapmaya çalışıyom doğuma kadar onla meşgulum dahil olamadım.. elinde ne varsa alırım söyle balımmm
rüya konusuna bende dalıcam zaten her daim aksiyon içerikli şeyler görürdüm şimdi mantık dışına bağladık.. Allahım neler de neler.. anlatınca akıl yoksunu gibi bakıyorlar yüzüme.. dün gece de sıkılmışız biz beklemekten gidip erken aldırıyoruz bebeği sevmek için :) sonra da pişman oluyoruz eşimle gelişimi bitmemişti daha diye. sonra hanipeks hastaneye gelip yüzüme tükürüyo. cahil misin sen nasıl yaparsın diye .. bi ağlıyorum bi ağlıyorum :)) hastaneden çıkmadan kenan imirzalıoğlu gelip kızımı seviyo dayısıymış güya :)) (dünya ahiret kardeşim kendileri) aman daha bi ton şey..
cok yorgun uyanıyorum sabahları cok..
bi de aksi gibi tatil ya ben ezandan sonra gözümü kırpmıyorum eşim giderken 8 gibi yeniden sızdım o kadarcıkoysam ne hayallerim vardı Voltaj gibi tatile dair
canım eşim cumartesi sonuçlarını gösterdikten sonra istanbul dan döndü gece 12 de evimizdeydi..
bu sabah yine gitti şimdi dr ile görüşmeyi bekliyor..
dr safra kesesinin duvarının çok kalın olduğunu ve içinde ki taşların yaptığı baskı sonucu kanallarda bir daralmaya sebep olmuş olabileceğini söylemiş..
Allah korusun doğuştan yada iltihap veya başka sebeple tıkandığı içinde daralma olmuş olabilir ama ben en çok ilk ihtimalden şüphe ediyorum demiş..
eğer daralma safra kesesi baskısından ise sadece safra kesesi alınıp stentlerle kanal genişletilecek..
yok başka sebepten ise safra kesesi ile birlikte kanallar ve Allah korusun karaciğerin bir bölümü alınıp yapay kanal yapılacak..
ameliyata girmeden tam sebebi asla bilinemeyecek
karaciğerin alınma ihtimaline karşı bugün Amerika'dan gelen bir iğne vuracaklar karaciğeri büyütmek için..
iğneyi vurduktan 10 gün sonra ameliyat olacak hayırlısı ile..
çok uzun oldu ama yarım yamalak anlatmak istemedim
Allahım hayra çıkarsın rüyalarını mezoşummm
Senin rüyaları okurken her zaman gülümsüyorum kız :)
Sen böyle anlatınca çok komik geliyor nedense.
Allahım gerçekden hepimizin yardımcısı olsun,bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
evet ya iyiki burası var. sürekli hamilelik muhabbeti yapmak istiyorum. etrafımda bi hamile yakalarsam hemen başlıyorum konuşmaya ama eminim başkalarına sıkıcı geliyordur.
nemucum seninde mi bebişin oturuyo :)) benimki de aynen öyle.. ayakları sallamış aşağı bize bakıyordu kontrolde :) hiç doğum pozisyonuna niyeti yok.. zatenn kordonu da dolamış kendine.. dövcem onu bi gelsin.. bu kadar tekme ne için sorucam ona :))) dün eşim karnıma bakıyo resmen dalgalanıyo karnım bi yandan bi yana gidiyo balık gibi :)) dar geldi kızıma oralar sıkıntıdan patladı :)
amin canım hayır olsun inşallah
ben şapşal gibi kalkıyorum sabah boş boş gözlerle neydi bu şimdi diye :) ama normalmiş öyle yazıyo sevgili kağan kocatepe.. sıkı takipçisiyim :)) birileri gibi sorular soramasam da
canım hayırlısıyla eşin sağlığına kavuşacak inşallah...
ben de pek yatamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum en rahat ettiğim şekilde uyumaya çalışıyorum.
erken değil mi tepkiler için, bizimkide hiç bişeye tepki vermiyo öleee rastgele hareket ediyo işte. ama sorun olacağını düşünmüyorum. azcık daha büyüsün bakalım annesi.
evet ya iyiki burası var. sürekli hamilelik muhabbeti yapmak istiyorum. etrafımda bi hamile yakalarsam hemen başlıyorum konuşmaya ama eminim başkalarına sıkıcı geliyordur.
canım eşim 1 hafta nöbetçi geriye bir haftamız kalıyor. daha yakın olduğu için antep'i seçtik. mardin başka bahara kaldı, iyi olurdu koca göbeğimizle gezerdik bi güzel
töbe bacım ne biçim rüyalar görüyosun sen öyle...
tatil ve uyku olayını hiç sorma tam bir hayal kırıklığı
Evet canım ama çoğunlukla hoşuma gidiyor başı tam kalbimin altına geliyor elimle okşuyorum kızımın başını, bazen çok geriliyor masaj yapıyorum gevşiyor o zaman.
Bide bazen şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü ayakları yukarıda olsa kaburgalara vururmuş bilenler söylesin.
Kızlar 32. haftada rapor almamız gerekiyormuş ya,muhtemelen doktorum bana vermicek.
Raporlu bir gebelik geçirdim sayılır.Rahim boyum mu ne kısaymış.Erken doğum durumum var.
Gerçi çok şükür şu anda bir sıkıntımız yok herşey yolunda ama belli olmaz.
Doktorum mart sonu diyor doğumum için.Ben sanırsam sezaryan doğumu tercih edicem.
Normalle illede diyorlar ki kes... oluyor.Ben onu istemiyorum.
Ay bir daha giremessem sizide göremicem.Telimi değiştirsem iyi olcak kanımca en azndan evdende bakınırım.
Off ya canım sıkıldı şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?