2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Benim arkadaşlar daha ancak evlilik yolundalar.
Bazen diyorum ki hadi en önce ben evlendim bari ilk bebiş sizlerden geleydi.
Her şeyi ilk bende yaşıyorsunuz
Ben anne olacağıma inanamıyorum bazen
biz karı-koca inanamıyoruz hala... Allahım gücüne gitmesin erkenmiydi diye soru işaretleri var kafamızda... 2,5 ay kaldı oğlumun doğmasına hala düşündüğümüz şeye bak
benimde iki ayrı grubum var. biri daha evlenmemiş kızancıklar, diğeri 1er 2şer tane çocuğu olan hanımlar. nasıl bi gelgitlerin içindeyim sen düşün
bilmiyorum ki canım erken mi,bi yerde okudum 27.haftadan sonra duyabilir tepki verir yüksek seslere falan dio ama ay bilemedim valla

hee bende okumuştum biyerde öyle ama yok benimki tepmi mepki vermiyo...

Son düzenleme:
bende sırf bu yüzden eve net alıcam. telefonum çok yavaşladı hızınıza yetişemiyo.. kaçırıyorum herşeyi arada

Bende mart başında anneme geçicem zaten.
Laptobum orda nette var.Ama bana şubatı çıkarıcak kadar telefon lazım.
Kendi telimden okuyorum ama yazamıyorum oda zor oluyor.
İnsanın içi gidiyor.Bu duruma çözüm bulsam iyi olacak

bacım önceliklen mesaj kutunu boşalt...
uykuuuuuuuuu uykuuuuuuu nerdesinnn gel yamacıma.. gece olmasın o yatağa girmeyim istiyorum .. kabus ve uykusuzluk bitirdi be
ertesi gün tatil olduğu için ben pek dert etmiyorum artık. o halde okula gidince pert oluyodumda evdeyken sorun yok.

bende buı cuma günü dr ile görüşüp son duruma bir bakacağız. bakalım. dr 32. haftadan sonrası için çalışmama müsade edecek mi.
gerçi memurum. iş yerinde sürekli oturuyorum.izin alıp 5 haftamı evde geçirsem daha çok yorulurum.
evde iş yapmaktan oturamıyorum ki.

Seninki benden de fenaymış
Benimde var mahallade evlenmiş çocğu olan arkadaşlarım.
ama anneme gidemediğim sürece çok sık görüşemiyoruz onlarla.
Zaten artık çocuklarıda 2,3 yaşındalar.Unuttular hamişliği

Kızlar bebeğinin kıyafetlerini yıkayıp hazırlayanlar deterjan olarak ne kullandınız.Acaba evde kullandığım sıvı deterjandan mı kullansam yoksa dalin'in bebekler için sıvı deterjanı var ondan mı alsam bilemedim bide size soruym dedim sizler ne kullandınız.

cnm tekrar geçmiş olsun hiç endişelenme artık baksana tıp çok ilerledi adamın kolunda burun yetiştirip adama nakil yapacaklarmış dua et biran önce farkedildi geç kalınmadan dualarımız sizinle allah yardımcınız olsun.

Bende iş yerinde çok rahatım akşama kadar oturuyorum.
Yediğim önümde yemediğim arkamda.
Arkadaşlar saolsunlar ilgililer,mutfakda çalışan ablamız heran bir şeyler taşıyor zaten.
Ama işde yolum azcık uzun.Saat olarak olmasa bile çok indi bindi yapıyorum.
Doktorumda durumu bildiği için izin vermicek gibi.Artık hayırlısı.

oh iyi bari biri çıktı ya, valla taktım işte ciddi ciddi, bi de dioki okuduğum yerde ama karında bi sürü ses var, duysa da çok boğuk duyar zaten, e o da doğru

ben dalin bebek detarjanı ve yumuşatıcısı aldım onlarla yıkadım canım..

canım ben friendly organic diye bi marka aldım, içinde zararlı bişe yok, joker'de varmış, daha kullanmadım gerçi ama iyidir heralde, yumuşatıcı olarak da elma sirkesi kullanıcam

Kadınlar hamileliklerinde yiyip içitiği, giyip çıkardığı şeylerden tiksinir uzun zaman onları görmek istemezmiş. Anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum. Aynı şeye mecbur olmak sıkıyormuş insanı.

Hamile pantonumu satın aldığımda çok sevmiştim, doğumdan sonra bile lastiğini sıkar giyerim diyordum, ama kaç aydır aynı pantolonu giymekten o kadar sıkıldım ki doğumdan sonra gözüm görmesin diyorum şimdi.

dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullandım canım.

kızlar bu beşiğe bayıldım. eşimle bi konuşayım, internet üzerinden alacağım olursa. beşik+yatak 650 son fiyatı bana biraz fazla gibi geldi. alfemoda buna çok bezer üzerinde cicili bicili resimler var ve asansör özelliği yok beşik+yatak 500 dediler. siz ne diyosunuz hangisi mantıklı?

Canım bende Dalan'ın Roxy matic bebek deterjanını kullandım ve memnun kaldım.

Görüp al istersen canım yaa nette gözüktüğü gb çıkmayabiliyor.. Bende netten görüp birkaç model beğendim eşimle gittik almak için hiç hoşumuza gitmedi.. Asansör özelliği yoksa derinliği azdır bebek 1 yaşından sonra çıkmaya kalkar içinden..

pericim pericim sana çok teşekkür ederim. sen söylemeseydin kovayı yapmayı beceremezdim canım. sağol canım benim

kızlar bunu arkadaşımın kızları için yaptım nasıl olmuş?

canım ben friendly organic diye bi marka aldım, içinde zararlı bişe yok, joker'de varmış, daha kullanmadım gerçi ama iyidir heralde, yumuşatıcı olarak da elma sirkesi kullanıcam

Elma sirkesi hem sertleştirir hem kötü kokar canım ya :26:

Kızlar bebeğinin kıyafetlerini yıkayıp hazırlayanlar deterjan olarak ne kullandınız.Acaba evde kullandığım sıvı deterjandan mı kullansam yoksa dalin'in bebekler için sıvı deterjanı var ondan mı alsam bilemedim bide size soruym dedim sizler ne kullandınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…