biz karı-koca inanamıyoruz hala... Allahım gücüne gitmesin erkenmiydi diye soru işaretleri var kafamızda... 2,5 ay kaldı oğlumun doğmasına hala düşündüğümüz şeye bakBenim arkadaşlar daha ancak evlilik yolundalar.
Bazen diyorum ki hadi en önce ben evlendim bari ilk bebiş sizlerden geleydi.
Her şeyi ilk bende yaşıyorsunuz
Ben anne olacağıma inanamıyorum bazen
bilmiyorum ki canım erken mi,bi yerde okudum 27.haftadan sonra duyabilir tepki verir yüksek seslere falan dio ama ay bilemedim valla
bende sırf bu yüzden eve net alıcam. telefonum çok yavaşladıhızınıza yetişemiyo.. kaçırıyorum herşeyi arada
ertesi gün tatil olduğu için ben pek dert etmiyorum artık. o halde okula gidince pert oluyodumda evdeyken sorun yok.uykuuuuuuuuu uykuuuuuuu nerdesinnn gel yamacıma.. gece olmasın o yatağa girmeyim istiyorum .. kabus ve uykusuzluk bitirdi be
benimkinde kordon dolanmasa hiç dert etmicem de o huzursuz ediyo yoksa paşa keyfi bilir. gerçi böyle de alt tarafı acıtıyo tekmeledikçe.. sende olmuyor mu ?
biz karı-koca inanamıyoruz hala... Allahım gücüne gitmesin erkenmiydi diye soru işaretleri var kafamızda... 2,5 ay kaldı oğlumun doğmasına hala düşündüğümüz şeye bak
benimde iki ayrı grubum var. biri daha evlenmemiş kızancıklar, diğeri 1er 2şer tane çocuğu olan hanımlar. nasıl bi gelgitlerin içindeyim sen düşün
hee bende okumuştum biyerde öyle ama yok benimki tepmi mepki vermiyo...
canım eşim cumartesi sonuçlarını gösterdikten sonra istanbul dan döndü gece 12 de evimizdeydi..
bu sabah yine gitti şimdi dr ile görüşmeyi bekliyor..
dr safra kesesinin duvarının çok kalın olduğunu ve içinde ki taşların yaptığı baskı sonucu kanallarda bir daralmaya sebep olmuş olabileceğini söylemiş..
Allah korusun doğuştan yada iltihap veya başka sebeple tıkandığı içinde daralma olmuş olabilir ama ben en çok ilk ihtimalden şüphe ediyorum demiş..
eğer daralma safra kesesi baskısından ise sadece safra kesesi alınıp stentlerle kanal genişletilecek..
yok başka sebepten ise safra kesesi ile birlikte kanallar ve Allah korusun karaciğerin bir bölümü alınıp yapay kanal yapılacak..
ameliyata girmeden tam sebebi asla bilinemeyecek
karaciğerin alınma ihtimaline karşı bugün Amerika'dan gelen bir iğne vuracaklar karaciğeri büyütmek için..
iğneyi vurduktan 10 gün sonra ameliyat olacak hayırlısı ile..
çok uzun oldu ama yarım yamalak anlatmak istemedim
bende buı cuma günü dr ile görüşüp son duruma bir bakacağız. bakalım. dr 32. haftadan sonrası için çalışmama müsade edecek mi.
gerçi memurum. iş yerinde sürekli oturuyorum.izin alıp 5 haftamı evde geçirsem daha çok yorulurum.
evde iş yapmaktan oturamıyorum ki.
biz karı-koca inanamıyoruz hala... Allahım gücüne gitmesin erkenmiydi diye soru işaretleri var kafamızda... 2,5 ay kaldı oğlumun doğmasına hala düşündüğümüz şeye bak
benimde iki ayrı grubum var. biri daha evlenmemiş kızancıklar, diğeri 1er 2şer tane çocuğu olan hanımlar. nasıl bi gelgitlerin içindeyim sen düşün
hee bende okumuştum biyerde öyle ama yok benimki tepmi mepki vermiyo...
Kızlar bebeğinin kıyafetlerini yıkayıp hazırlayanlar deterjan olarak ne kullandınız.Acaba evde kullandığım sıvı deterjandan mı kullansam yoksa dalin'in bebekler için sıvı deterjanı var ondan mı alsam bilemedim bide size soruym dedim sizler ne kullandınız.
Kızlar bebeğinin kıyafetlerini yıkayıp hazırlayanlar deterjan olarak ne kullandınız.Acaba evde kullandığım sıvı deterjandan mı kullansam yoksa dalin'in bebekler için sıvı deterjanı var ondan mı alsam bilemedim bide size soruym dedim sizler ne kullandınız.
dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullandım canım.Kızlar bebeğinin kıyafetlerini yıkayıp hazırlayanlar deterjan olarak ne kullandınız.Acaba evde kullandığım sıvı deterjandan mı kullansam yoksa dalin'in bebekler için sıvı deterjanı var ondan mı alsam bilemedim bide size soruym dedim sizler ne kullandınız.
Eki Görüntüle 618119
kızlar bu beşiğe bayıldım. eşimle bi konuşayım, internet üzerinden alacağım olursa. beşik+yatak 650 son fiyatı bana biraz fazla gibi geldi. alfemoda buna çok bezer üzerinde cicili bicili resimler var ve asansör özelliği yok beşik+yatak 500 dediler. siz ne diyosunuz hangisi mantıklı?
canım ben friendly organic diye bi marka aldım, içinde zararlı bişe yok, joker'de varmış, daha kullanmadım gerçi ama iyidir heralde, yumuşatıcı olarak da elma sirkesi kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?