- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Kadınlar hamileliklerinde yiyip içitiği, giyip çıkardığı şeylerden tiksinir uzun zaman onları görmek istemezmiş. Anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum. Aynı şeye mecbur olmak sıkıyormuş insanı.
Hamile pantonumu satın aldığımda çok sevmiştim, doğumdan sonra bile lastiğini sıkar giyerim diyordum, ama kaç aydır aynı pantolonu giymekten o kadar sıkıldım ki doğumdan sonra gözüm görmesin diyorum şimdi.
Kadınlar hamileliklerinde yiyip içitiği, giyip çıkardığı şeylerden tiksinir uzun zaman onları görmek istemezmiş. Anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum. Aynı şeye mecbur olmak sıkıyormuş insanı.
Hamile pantonumu satın aldığımda çok sevmiştim, doğumdan sonra bile lastiğini sıkar giyerim diyordum, ama kaç aydır aynı pantolonu giymekten o kadar sıkıldım ki doğumdan sonra gözüm görmesin diyorum şimdi.
Eki Görüntüle 618119
kızlar bu beşiğe bayıldım. eşimle bi konuşayım, internet üzerinden alacağım olursa. beşik+yatak 650 son fiyatı bana biraz fazla gibi geldi. alfemoda buna çok bezer üzerinde cicili bicili resimler var ve asansör özelliği yok beşik+yatak 500 dediler. siz ne diyosunuz hangisi mantıklı?
pericim pericim sana çok teşekkür ederim. sen söylemeseydin kovayı yapmayı beceremezdim canım. sağol canım benim
kızlar bunu arkadaşımın kızları için yaptım nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 618124 Eki Görüntüle 618125
pericim pericim sana çok teşekkür ederim. sen söylemeseydin kovayı yapmayı beceremezdim canım. sağol canım benim
kızlar bunu arkadaşımın kızları için yaptım nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 618124 Eki Görüntüle 618125
bu arada mergencim ben de 64 oldum bu kiloyla umarım kedi manığı kadar olmaz yavrum
Kedi manigi ney kizilk defa duydum yavrusu Yada yüzü mu demek ?
bu arada mergencim ben de 64 oldum bu kiloyla umarım kedi manığı kadar olmaz yavrum
Eline sağlık çok güzel olmuş hayatım.
Yahu ne marifetli hatunlarsınız maşallah
sağolun kızlar ay şimdide havlu kenarı örüyorum halamın kızı için. 3 tane havlu almıştım bir taraflarını taaaa ramazan ayında örmüştüm. doğumdan sonra hiç yapamam kalır bidaha. bir de annem yarın tahlil sonuçlarını dra göstericek nasıl bir tedavi uygulayacak, çok önemli birşey değilse ve hava şartları uygun olursa çarşamba ya da perşembe annemler gelebilir.bu arada cumartesi günü karyolamızı annemlere bırakmışlar. annemler hem karyolamızı getirecekler. yarını merakla, heyecanla korkuyla bekliyorum. :18:Ellerine sağlık şekerim ya.
Çok marifetlisin maşallah.
Bende bu yetenek hiç yok
Eki Görüntüle 618119
kızlar bu beşiğe bayıldım. eşimle bi konuşayım, internet üzerinden alacağım olursa. beşik+yatak 650 son fiyatı bana biraz fazla gibi geldi. alfemoda buna çok bezer üzerinde cicili bicili resimler var ve asansör özelliği yok beşik+yatak 500 dediler. siz ne diyosunuz hangisi mantıklı?
Elma sirkesi hem sertleştirir hem kötü kokar canım ya :26:
Kızlar çok ayıptır sorması :26: eşleriyle kanka olanlar vardı ama şimdiye kadar kanka olmayıpta artık ilişkiyi bitirme kararı alan var mı?
Kaynana kayınpeder mağduru olarak zaten en verimli çağımızda çiçeklenemedik.
Artık zor dönemlerimiz tedbir almak gerekirmi bilmiyorum.
yok yumuşatıyo sertleştirmez, ayrıca hiç kokmuyo, ben kendi çamaşırlarımıza da kullanıyorum çok memnunum, kimyasal yok sonuçta,
canım sıkma canını, böyle rüyalar görmemiz çok normal, son aylarımız artık ve sürekli endişe içindeyiz bilinçaltında bunlar ver hep, Allahın izniyle sağlıı şekilde aşırız bebeklerinizi kucağımızagünaydın anneler köy maceramı atlattım geldim fena şekilde grip oldum ama yinede işe geldim kızımda iyi sizinle konuşuken tekmelemeye başladı teyzelerine gğnaydın diokızlar ya bi riya gördüm çok etkisinde kaldım rüyamda kızımı gördüm kucağımda olurmuş ama böle suratı özürlü çocuklarınki gibi olur bi bakıorum normal bi bakıorum özürlü gibiydi çok etkisinde kaldım bide biliosunuz ilk zamanlar böle bi yaşamıştım ama test sonuçları normaldi acaba bu bi işaretmi testlerin hata payı olurmu ki
özürlümü yawrum
canım dikkat et kendine geçen hafta bende 2 gece baya ateşlendim ve sabah sırıldıklam kalktım, banyo yapıp da dışarıçıkma sakın korukendini, grip geldimi gitmek bilmiyo, iyi bak kendinegünaydın hayırlı haftalarımız olsun inşallah.ağrısız sızısız.bende dün akşam çok ateşlendim gece sırılsıklam olmuş bi terle uyandım hemen üstümü değiştirdim sabah bir duş aldım çok şükür iyim şimdi.
benim de ellerim çok şişiyo yaaa, yumruğumu sıkamıyorum resmen, tuza da dikkat ediyorum ama bu dönemlerde normal miş öyle okudum,Kızlar bide benim ellerim çok şişiyo parmak uçlarım sanki taş gibi oluyor hissizleşiyor. Böyle olan varmı? Neden biliyor musunuz?
hepinize günaydın.
sizlere birşey danışmak istiyorum. ben 30 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra doğum iznine ayrılmam gerekiyor. çok rahatsız bir gebelik geçirdiğim için ne yazıkki doktorum bekletmeden 32. haftada izne çıkmamı söyledi. ama yapmam gereken hiçbişeyi bilmiyorum. internetten günlerdir bakıyorum ama hep eski yazılar. raporu alıcam nereye vericem. SSK da neler yapıcam. yada rapordan öncemi gidicem. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun bana. eksik birşey yaparsam izinden sonra paramı alamazmışım. yazıyorum ama kimse bana cevap vermiyor
Canım çok ayıptır cvp vermesiben kankito olamadım ya nebilimm bi değişiklik yok ama benim kafama takılan şu göğüslerimden az bişey sarı sıvı gelmişti onlarla çok uğraşılırsa erken doğumu tetikleyebiliyormuş o konuda dikkat etmeye çalışıyorum
sizin de hemen mi oldu bebek ? bizim biraz öyle oldu....
benim de ellerim çok şişiyo yaaa, yumruğumu sıkamıyorum resmen, tuza da dikkat ediyorum ama bu dönemlerde normal miş öyle okudum,
sadece ellerim ve ayağım bi de burnum çok şişti yaaaa
canım bence iyi fiyatı ve güzel bence, biz de bunun gibi bişeyin peşindeyiz şimdi yatak yok ve 684 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?