2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Doğumdan 1 gün sonra dunyaları verseler giyesin gelmiyor,
Dogum,Hamilelik yanında cennet,can,kan,ruh...
Bende cok nefret ettigim için hemen ya veririm ya atarım.hamileyken yediklerinden uyku seklinden sana hatırlatan ne varsa...
Hele Dr dogum sonrası 10ila40 gün arası kontrole çağırıyor o jeli karnına sürüyor ya offff hemen kalkmak istiyorsun.
Belkide cok nefret ettigim için 3. Defa alıp giyiyorum

Aynen canım aynen.

Çok hoş görünüyor canım ama bana biraz fazla geldi.

Biz kocişimle buna benzer bir beşik bulduk,herşey içinde yatak,yatak örtüsü,artı cibinlik tülü filan dediler.
Asansör sistemide var yatagın 450 Tl idi.Biraz daha araştırın derim.

tüm annelere ve bebişlerine günaydın
şu bi sürüişi olanlara o kadar özeniyorum ki..ben de evime gitsem de iş yapabilsem diyorum Allah sağlık güç kuvvat versin inşallah evlendikten sonra annenin evi bile olsa özlüyorsun kendi evini ama inşallah az kaldı doğumdan sonra bir ay daha kalır sonra giderim ben de inşallah kendi evime
bebek çamaşırları için de ben voltaj ın dediğini yapcam perwoll önermişti o gerçi annemin aldıkları makineyi doldurmaz ama olsun
çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum

Eline sağlık çok güzel olmuş hayatım.

Yahu ne marifetli hatunlarsınız maşallah

Ellerine sağlık şekerim ya.
Çok marifetlisin maşallah.
Bende bu yetenek hiç yok
sağolun kızlar ay şimdide havlu kenarı örüyorum halamın kızı için. 3 tane havlu almıştım bir taraflarını taaaa ramazan ayında örmüştüm. doğumdan sonra hiç yapamam kalır bidaha. bir de annem yarın tahlil sonuçlarını dra göstericek nasıl bir tedavi uygulayacak, çok önemli birşey değilse ve hava şartları uygun olursa çarşamba ya da perşembe annemler gelebilir.bu arada cumartesi günü karyolamızı annemlere bırakmışlar. annemler hem karyolamızı getirecekler. yarını merakla, heyecanla korkuyla bekliyorum. :18:

temmuz canım bence fiyatı çok fazla değil.
1-beşiğin boyutları ne?
2-kullanılan malzeme ne?suntalam mı mdf mi?
3-kullanılan boya nasıl? kaç kat boya yapılmış?
4-bebek ayağa kalktıktan sonra parmaklıkları kemirmeye başladığında dişlerinin korunması amacıyla dişlik vs koyacaklar mı? koymuyorlarsa boyanın bebeğe zararı olur mu?
5-beşiğin yatağı ortopedik mi?

daha bir sürü soru vardı canım benim aklımda beşik alırken. bu yüzden çok araştırdım ve biz çok pahalıya aldık.

canım bence iyi fiyatı ve güzel bence, biz de bunun gibi bişeyin peşindeyiz şimdi yatak yok ve 684 lira

Kızlar çok ayıptır sorması :26: eşleriyle kanka olanlar vardı ama şimdiye kadar kanka olmayıpta artık ilişkiyi bitirme kararı alan var mı?
Kaynana kayınpeder mağduru olarak zaten en verimli çağımızda çiçeklenemedik.
Artık zor dönemlerimiz tedbir almak gerekirmi bilmiyorum.

Canım çok ayıptır cvp vermesi ben kankito olamadım ya nebilimm bi değişiklik yok ama benim kafama takılan şu göğüslerimden az bişey sarı sıvı gelmişti onlarla çok uğraşılırsa erken doğumu tetikleyebiliyormuş o konuda dikkat etmeye çalışıyorum

sizin de hemen mi oldu bebek ? bizim biraz öyle oldu....

yok yumuşatıyo sertleştirmez, ayrıca hiç kokmuyo, ben kendi çamaşırlarımıza da kullanıyorum çok memnunum, kimyasal yok sonuçta,

canım ben de ev temizliğinde orayı burayı silmede elma sirkesi kullanıyorum çok iyi bir antiseptik yumuşatıcı olarak ben de kullanabilirim..

canım sıkma canını, böyle rüyalar görmemiz çok normal, son aylarımız artık ve sürekli endişe içindeyiz bilinçaltında bunlar ver hep, Allahın izniyle sağlıı şekilde aşırız bebeklerinizi kucağımıza
dikkat et bol sıvı almaya çalış salgın var ben hala atlatamadım
canım dikkat et kendine geçen hafta bende 2 gece baya ateşlendim ve sabah sırıldıklam kalktım, banyo yapıp da dışarıçıkma sakın korukendini, grip geldimi gitmek bilmiyo, iyi bak kendine

Kızlar bide benim ellerim çok şişiyo parmak uçlarım sanki taş gibi oluyor hissizleşiyor. Böyle olan varmı? Neden biliyor musunuz?
benim de ellerim çok şişiyo yaaa, yumruğumu sıkamıyorum resmen, tuza da dikkat ediyorum ama bu dönemlerde normal miş öyle okudum,
sadece ellerim ve ayağım bi de burnum çok şişti yaaaa

canım son kontrolümde doktor bana söyledi ki, 32. hafta kontrole giderken çalıştığın yerin bağlı olduğu sgk dan vizite alıp gel
raporunu yazayım, unutma dedi, sgk ya gidersen onlar seni yönlenrir ya da işyerinin muhasebesinesor bi

Yok canım 3. yıl dönümümüzde öğrendik biz. Planlıydı ama işte hamileliği planlamakla olmuyor, hayatı planlayamıyorsun.
Eşini de o konuda uyar canım, bende öyle okumuştum. Muhabbetiniz daim olsun

geldim bendeee..

evi toparlayım dedim ama yok feci durumda 1 ay gelmezsen evine kocan aha böle rezil eder her yanı.. çamaşırları toparladım, yıkanıyorlar bi yandan.. 1 valiz ile gittiğim annemden 3 valiz ve 4 kocamaaan poşetle geri döndüm.. yerleştirmek lazım ama onlar bana ben onlara bakıyorum.. eşim bekle beni erken gelirim birlikte hallederiz dedi ya bekliyorum bakalım

bende durumlar böyle..

hızlıca geçmişe bakındım..

kanka muhabbetine hemen dalayım dedim.. ben en son bebemi yaptım sanırım sonrasında tık olmadı.. olamadı.. doktor hep yasakladı.. şimdi tamam dese de artık bende bişey yapacak derman yok

benim de ellerim çok şişiyo yaaa, yumruğumu sıkamıyorum resmen, tuza da dikkat ediyorum ama bu dönemlerde normal miş öyle okudum,
sadece ellerim ve ayağım bi de burnum çok şişti yaaaa

Ayy burun deme bana :) benim zaten yüzüm yuvarlaktır burnum da öyle. Şimdi pompayla şişirilmiş gibi oldu. Vücudum o kadar bozulmadı da yüzüm çok belli ediyor hamileliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…