en iyisi görüpte almak ama malesef aradık taradık bulamadık bişey... evet asansörsüzlerden belli bi süre sonra sarkmaya başlıyomuş bebekler bende o yüzden asansörlü istiyorumGörüp al istersen canım yaa nette gözüktüğü gb çıkmayabiliyor.. Bende netten görüp birkaç model beğendim eşimle gittik almak için hiç hoşumuza gitmedi.. Asansör özelliği yoksa derinliği azdır bebek 1 yaşından sonra çıkmaya kalkar içinden..
ooo çok uygunmuş sizin bulduğunuz. ancak internetten araştırabiliyorum canım.Çok hoş görünüyor canım ama bana biraz fazla geldi.
Biz kocişimle buna benzer bir beşik bulduk,herşey içinde yatak,yatak örtüsü,artı cibinlik tülü filan dediler.
Asansör sistemide var yatagın 450 Tl idi.Biraz daha araştırın derim.
valla ne yalan söyliyim hiç bu kadar ayrıntılı düşünmemiştim ama telefonla görüştüm magazayla fiyatta indirim yaptırtmak için uğraştım. bizim malzemelrimiz sağlık bakanlığından onaylı kaliteli ürünler falan filan dedi ama güven olmaz tabitemmuz canım bence fiyatı çok fazla değil.
1-beşiğin boyutları ne?
2-kullanılan malzeme ne?suntalam mı mdf mi?
3-kullanılan boya nasıl? kaç kat boya yapılmış?
4-bebek ayağa kalktıktan sonra parmaklıkları kemirmeye başladığında dişlerinin korunması amacıyla dişlik vs koyacaklar mı? koymuyorlarsa boyanın bebeğe zararı olur mu?
5-beşiğin yatağı ortopedik mi?
daha bir sürü soru vardı canım benim aklımda beşik alırken. bu yüzden çok araştırdım ve biz çok pahalıya aldık.
bak şimdi alasım geldi :))canım bence iyi fiyatı ve güzel bence, biz de bunun gibi bişeyin peşindeyiz şimdi yatak yok ve 684 lira
doktor bişey demediği sürece sorun yok bence. bizde kankalık durumları yeni başlıyo sanki. şimdiye kadar herşey normaldi eskisi gibi devam bizKızlar çok ayıptır sorması :26: eşleriyle kanka olanlar vardı ama şimdiye kadar kanka olmayıpta artık ilişkiyi bitirme kararı alan var mı?
Kaynana kayınpeder mağduru olarak zaten en verimli çağımızda çiçeklenemedik.
Artık zor dönemlerimiz tedbir almak gerekirmi bilmiyorum.
canım ben friendly organic diye bi marka aldım, içinde zararlı bişe yok, joker'de varmış, daha kullanmadım gerçi ama iyidir heralde, yumuşatıcı olarak da elma sirkesi kullanıcam
sağolun kızlar ay şimdide havlu kenarı örüyorum halamın kızı için. 3 tane havlu almıştım bir taraflarını taaaa ramazan ayında örmüştüm. doğumdan sonra hiç yapamam kalır bidaha. bir de annem yarın tahlil sonuçlarını dra göstericek nasıl bir tedavi uygulayacak, çok önemli birşey değilse ve hava şartları uygun olursa çarşamba ya da perşembe annemler gelebilir.bu arada cumartesi günü karyolamızı annemlere bırakmışlar. annemler hem karyolamızı getirecekler. yarını merakla, heyecanla korkuyla bekliyorum. :18:
temmuz canım bence fiyatı çok fazla değil.
1-beşiğin boyutları ne?
2-kullanılan malzeme ne?suntalam mı mdf mi?
3-kullanılan boya nasıl? kaç kat boya yapılmış?
4-bebek ayağa kalktıktan sonra parmaklıkları kemirmeye başladığında dişlerinin korunması amacıyla dişlik vs koyacaklar mı? koymuyorlarsa boyanın bebeğe zararı olur mu?
5-beşiğin yatağı ortopedik mi?
daha bir sürü soru vardı canım benim aklımda beşik alırken. bu yüzden çok araştırdım ve biz çok pahalıya aldık.
geldim bendeee..
evi toparlayım dedim ama yok feci durumda1 ay gelmezsen evine kocan aha böle rezil eder her yanı.. çamaşırları toparladım, yıkanıyorlar bi yandan.. 1 valiz ile gittiğim annemden 3 valiz ve 4 kocamaaan poşetle geri döndüm.. yerleştirmek lazım ama onlar bana ben onlara bakıyorum.. eşim bekle beni erken gelirim birlikte hallederiz dedi ya bekliyorum bakalım
bende durumlar böyle..
hızlıca geçmişe bakındım..
kanka muhabbetine hemen dalayım dedim.. ben en son bebemi yaptım sanırımsonrasında tık olmadı.. olamadı.. doktor hep yasakladı.. şimdi tamam dese de artık bende bişey yapacak derman yok
Kadınlar hamileliklerinde yiyip içitiği, giyip çıkardığı şeylerden tiksinir uzun zaman onları görmek istemezmiş. Anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum. Aynı şeye mecbur olmak sıkıyormuş insanı.
Hamile pantonumu satın aldığımda çok sevmiştim, doğumdan sonra bile lastiğini sıkar giyerim diyordum, ama kaç aydır aynı pantolonu giymekten o kadar sıkıldım ki doğumdan sonra gözüm görmesin diyorum şimdi.
Eki Görüntüle 618119
kızlar bu beşiğe bayıldım. eşimle bi konuşayım, internet üzerinden alacağım olursa. beşik+yatak 650 son fiyatı bana biraz fazla gibi geldi. alfemoda buna çok bezer üzerinde cicili bicili resimler var ve asansör özelliği yok beşik+yatak 500 dediler. siz ne diyosunuz hangisi mantıklı?
elma sirkesi mi; yahu bunu da kullanmadığımız yer kalmadı-ne faydalı şeymiş: bulaşık makinesinde parlatıcı halini biliyordum da yumuşatıcıyı ilk kez duydum
ben yeri gelmişken hemen sorayım: bulgular genital bölge kaşıntısı başka da bir bulgu yok
akşamları sirkeli su ile siliyorum biraz yakarak kaşıntıyı alıyor
1 aydır devam ediyor
1 ay önceki idrar tahlilinde bişey çıkmamıştı
genital bölge temziliğinde sebamed intimate wash kullanıyorum 2 yıldır falan
ben ne olmuşumdur, niye geçmiyordur kaşıntı
dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullandım canım.
Canım hoşgelmişsin evine
İlk bir iki gün evle ilgilenmek,yemek yapmak vs. angarya gelir anne evinden ve mamalarından sonra
Yorma kendini yavaş yavaş hallolur hersey...
bebeğin çamaşırlarını daha yıkamadım ama dalinin sıvı deterjanını beyazlarda kullandım; 60 derece 4-5 kilo çamaşırda bir kapak ölçü ile sonuçlumlu: temizliyo
hatta omo nun kokusu çok keskindi bunun kokusu bebek gibi(haliyle)
elma sirkesi mi; yahu bunu da kullanmadığımız yer kalmadı-ne faydalı şeymiş: bulaşık makinesinde parlatıcı halini biliyordum da yumuşatıcıyı ilk kez duydum
ben yeri gelmişken hemen sorayım: bulgular genital bölge kaşıntısı başka da bir bulgu yok
akşamları sirkeli su ile siliyorum biraz yakarak kaşıntıyı alıyor
1 aydır devam ediyor
1 ay önceki idrar tahlilinde bişey çıkmamıştı
genital bölge temziliğinde sebamed intimate wash kullanıyorum 2 yıldır falan
ben ne olmuşumdur, niye geçmiyordur kaşıntı
Canım hem sebamed,hem sirkeli su mu kullanıyorsun?
Bence ph dengesi açısından iyi değil :26:
Günlük ped kullanıyormusun? + Doktorunla görüştünmü?
1 ay az değil :26:
saol canımmm
evimi ve huzurlu ortamımı özlemiştim.. dediğin gibi elbet toparlancak.. annemin evi de pek güzel rahat ama yine de insan kendi yuvasını çok özlüyor..
Tam olarak şikayetin nedir ben anlamadım canım?
Benim de kaşıntılı akıntım var, sarı ve pütürlü. Sanırım mantar.
Fitil kulladım yaramadı, arada bende sirkeli suyla yıkıyorum. Dış genital organı temizliyor ve rahatlatıyor da içerisi için çare değil.
Zararı olmayacağını bilsem içeri doğru püskürtücem yaa...
ankaraya hoşgeldin; ev gibisi yok gerçekten; ben akşam işten eve varınca bile evim evim güzel evim demeden edemiyorum
ay inşallah canım. ahyırlısıyla bir gelseler...inşallah havalar düzgün gider yollar açık olurlar da hemen kavuşursun sizinkilere canım;
benim eşim kotu hiç sevmiyor. bi de sürekli klasik giyinmek zorundayım. hamilelik nedeniyle bende dar paça giydim. bundan sonrada eşimi dinlemicem valla.valla ben bir süre dah giyerim bu kotu
hem likralı hem de dar paça
söylemesi ayıp benim hiç dar paça kotum olmamıştı
canım çok yorma kendini yavaş yavaş yap tatlım.saol canımmm
evimi ve huzurlu ortamımı özlemiştim.. dediğin gibi elbet toparlancak.. annemin evi de pek güzel rahat ama yine de insan kendi yuvasını çok özlüyor..
Tam olarak şikayetin nedir ben anlamadım canım?
Benim de kaşıntılı akıntım var, sarı ve pütürlü. Sanırım mantar.
Fitil kulladım yaramadı, arada bende sirkeli suyla yıkıyorum. Dış genital organı temizliyor ve rahatlatıyor da içerisi için çare değil.
Zararı olmayacağını bilsem içeri doğru püskürtücem yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?