2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aaa o beşik 600 tl pahalı diyorsunuz ya ben burda acaba ben neden o kadar para verdim ki diyorum..

ama dertsiz'in yazdığı şartları arayınca üründe fiyat çok artıyor.. bizde aldık yatağımızı sadece mobilyası 1200 tl.. bir ara fotoğraflarını paylaşmıştım.. geçen hafta teslim edeceklerdi ama ben daha odayı hazırlamadığım için istemedim gelmesini.. haftaya toparlanıp teslimat isteyeceğim.. o zaman fotoğraflarını paylaşıcam.

en iyisi görüpte almak ama malesef aradık taradık bulamadık bişey... evet asansörsüzlerden belli bi süre sonra sarkmaya başlıyomuş bebekler bende o yüzden asansörlü istiyorum
ooo çok uygunmuş sizin bulduğunuz. ancak internetten araştırabiliyorum canım.
valla ne yalan söyliyim hiç bu kadar ayrıntılı düşünmemiştim ama telefonla görüştüm magazayla fiyatta indirim yaptırtmak için uğraştım. bizim malzemelrimiz sağlık bakanlığından onaylı kaliteli ürünler falan filan dedi ama güven olmaz tabi
canım bence iyi fiyatı ve güzel bence, biz de bunun gibi bişeyin peşindeyiz şimdi yatak yok ve 684 lira
bak şimdi alasım geldi :))
doktor bişey demediği sürece sorun yok bence. bizde kankalık durumları yeni başlıyo sanki. şimdiye kadar herşey normaldi eskisi gibi devam biz ama son zamanlarda canım hiç istemiyo ya eşim söylenip duruyo kanka olduk artık biz diye

canım ben friendly organic diye bi marka aldım, içinde zararlı bişe yok, joker'de varmış, daha kullanmadım gerçi ama iyidir heralde, yumuşatıcı olarak da elma sirkesi kullanıcam

elma sirkesi mi; yahu bunu da kullanmadığımız yer kalmadı-ne faydalı şeymiş: bulaşık makinesinde parlatıcı halini biliyordum da yumuşatıcıyı ilk kez duydum
ben yeri gelmişken hemen sorayım: bulgular genital bölge kaşıntısı başka da bir bulgu yok
akşamları sirkeli su ile siliyorum biraz yakarak kaşıntıyı alıyor
1 aydır devam ediyor
1 ay önceki idrar tahlilinde bişey çıkmamıştı
genital bölge temziliğinde sebamed intimate wash kullanıyorum 2 yıldır falan

ben ne olmuşumdur, niye geçmiyordur kaşıntı

inşallah havalar düzgün gider yollar açık olurlar da hemen kavuşursun sizinkilere canım;

Canım hoşgelmişsin evine

İlk bir iki gün evle ilgilenmek,yemek yapmak vs. angarya gelir anne evinden ve mamalarından sonra

Yorma kendini yavaş yavaş hallolur hersey...

valla ben bir süre dah giyerim bu kotu
hem likralı hem de dar paça

söylemesi ayıp benim hiç dar paça kotum olmamıştı

bence fiyat normal canım; modelde sade kullanışlı; ben beğendim

Canım hem sebamed,hem sirkeli su mu kullanıyorsun?
Bence ph dengesi açısından iyi değil :26:

Günlük ped kullanıyormusun? + Doktorunla görüştünmü?
1 ay az değil :26:

dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullandım canım.

bebeğin çamaşırlarını daha yıkamadım ama dalinin sıvı deterjanını beyazlarda kullandım; 60 derece 4-5 kilo çamaşırda bir kapak ölçü ile sonuçlumlu: temizliyo
hatta omo nun kokusu çok keskindi bunun kokusu bebek gibi(haliyle)

Canım hoşgelmişsin evine

İlk bir iki gün evle ilgilenmek,yemek yapmak vs. angarya gelir anne evinden ve mamalarından sonra

Yorma kendini yavaş yavaş hallolur hersey...

saol canımmm

evimi ve huzurlu ortamımı özlemiştim.. dediğin gibi elbet toparlancak.. annemin evi de pek güzel rahat ama yine de insan kendi yuvasını çok özlüyor..

hmm 4-5 kilo çamaşır mııı kız nasıl biriktiriyon öyle.. ben sanırım çamaşır yıkama konusunda beceriksizim.. sadece yorgan yastık yıkarken makinem tam kapasite çalışıyor

bu arada kaşıntın için doktora gittin mi? ihmale gelmez.. Allah korusun enfeksiyon filan bişey varsa bebeğe gidebilir..

haftasonu kahvaltıya gittik.
güya bir güzel alışveriş yapacaktım ama eşim çok yorgunmuş
denetlemeleri var 3 km koşmuş. bir de yağmur yağıyordu.
o yüzden mağazaya bir girişim vardı ki görmeliydiniz
bana herşey yakışırdaki yarışmacılar gibiydim. illaki bişey alıcam ya şartlandırdım kendimi
ne bulursam attım sepete. bakın bakalım beğenecek misiniz?nevresim takımı butik bebeden.
kumaşı güzelmiş benim hoşuma gitti.

Son düzenleme:

Tam olarak şikayetin nedir ben anlamadım canım?
Benim de kaşıntılı akıntım var, sarı ve pütürlü. Sanırım mantar.
Fitil kulladım yaramadı, arada bende sirkeli suyla yıkıyorum. Dış genital organı temizliyor ve rahatlatıyor da içerisi için çare değil.
Zararı olmayacağını bilsem içeri doğru püskürtücem yaa...

Canım hem sebamed,hem sirkeli su mu kullanıyorsun?
Bence ph dengesi açısından iyi değil :26:

Günlük ped kullanıyormusun? + Doktorunla görüştünmü?
1 ay az değil :26:

sebamed i duştan çıkarken yani 2 günde 1
sirkeli su kaşıntı olunca gecede 2 kez yani 2 günde 1

tahlilde bişey çıkmayınca ben de sirkeli su kullandığımı söylemeden "başedilmeyecek gibi bişey değil" deyince doktorum akıntıya bağlı hafif kaşıntı olabilir demişti

sirkeli su kullanmayınca hafif yerine ağır kaşıntım olmadığını söylemedim; alttan muayeneden korktum açıkçası
ama bu kontrolde söyleyeceğim artık

kaşın kaşın nereye kadar

saol canımmm

evimi ve huzurlu ortamımı özlemiştim.. dediğin gibi elbet toparlancak.. annemin evi de pek güzel rahat ama yine de insan kendi yuvasını çok özlüyor..

ankaraya hoşgeldin; ev gibisi yok gerçekten; ben akşam işten eve varınca bile evim evim güzel evim demeden edemiyorum

Canım bence hiç ihmal etme direkt dr.a git...

30'lu haftalardan sonra daha bir önemli bu tip rahatsızlıklar..

benim gibi mide yanması konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşayanınız var mı acaba?

rennie ile yatıp kalkıyorum.. saat başı içiyorum neredeyse ama bana mısın demiyor artık.. başka bir çözümü var mı acaba? mideden fışkıran asit yüzünden boğazım da çok tahriş oldu.. reflüm çok azıttı kısacası ve buna bağlı faranjit sorunum yıllar sonra yine başladı..

inşallah havalar düzgün gider yollar açık olurlar da hemen kavuşursun sizinkilere canım;
ay inşallah canım. ahyırlısıyla bir gelseler...

valla ben bir süre dah giyerim bu kotu
hem likralı hem de dar paça

söylemesi ayıp benim hiç dar paça kotum olmamıştı
benim eşim kotu hiç sevmiyor. bi de sürekli klasik giyinmek zorundayım. hamilelik nedeniyle bende dar paça giydim. bundan sonrada eşimi dinlemicem valla.

saol canımmm

canım çok yorma kendini yavaş yavaş yap tatlım.

pütürlü dediğn sanırım süt kesiği diye anlatılan di mi
benimki de süt kesikli

tek şikayetim kaşıntı
tatlı tatlı kaşınıyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…