- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
SELAMMM sabahtan beri geçmişi okuyorum anca bitirdim ya ne çok yazmışsınız arkadaşlar :)
mucize oldu desen bu adamlara ben kesinlikle hamişlerin duasınınn kabullüğüne inandım rabbim bebeişlerimizi sağlıkla vaktinde almayı nasip etsin işallah senin adına da çok sevindim hep böyle olsunlar işallahkızlar akşam güzel birşey oldu dün eşim bana ilgisiz göbüşümü sevmiyor falan diye size dert yanmıştım sanki birşey oldu mucizevi ve eşim akşam geldi benimle ilgi alakalı falan karıma nasılmış güzel kızım dedi sevdi öptü ağzım açık ona baktım kaldım ne oldu sana dedim hayrola içimden geldi dedi iyi dedim sanırım sizin dilekleriniz sayesinde böyle oldu cidden hamişlerin duası dilekleri kabul oluyor
ZAPZUPÇUUUM BENDE Bİ EK BENMİYİM ACABA DİYORDUM DÜN AKŞAM EŞİM GELDİ DİZLERİMİN DİBİNE OTURDU
SONRA AŞKIM SEVGİLİM KIZIIIM DİYE GÖBÜŞÜMÜ SEVDİ NE OLDUĞUMU ŞAŞIRDIM :)
ah canım etmez miyiz ederiz tabi kaynanan size karışamasın eşinle aranızı açamasın işallah hatta melek gibi olsun sesi soluğu çıkmasın kimseye sataşmayan uysal biri olsunkızlar şu ilgisiz kocalara dua etmişsiniz,adamlar akşamına değişmişler yaa benim odunuma da eder misiniz?
bizim öyle ilgisizlik falan gibi sorunumuz yok çok şükür...aksine aramız çok iyidir eşimle...çok seviyoruz birbirimizi...arada kv yüzünden atışıyoruz o kadar...eşimle ne zaman bi şeyler yapmaya karar versek ya kendi istediğinin yapılmasını istiyo ya da aramızı bozuyo...3-4 gündür yine huzurumuzu kaçırdı kadın...dua edin de şu kadın bize karışmayı bıraksın...eşim onun etkisinde kalmasın...gerçi her seferinde pişman oluyo ama olsun...o anki huzursuzluk bile yetiyo bana...kızıma onun istediği ismi koymicaz diye taktı kafayı,sonrasında bi şeyler bulup eşimi doldurmaya başladı...onun yüzünden 3 gün önce hastalandım...vücudumda hiç ödem yokken bi anda şiştim resmen sinirden...allahım onu ve onun gibileri ıslah etsin inşallah...aramız eşimle düzeldi çok şükür ama onun istediği ismi koymadığımız sürece durmicaktır
oldu mu canım istediğin gibi :)
ama çok güzel ya artık o kadar güzel belli oluyrlar ki bayılıyorum bu hallerine maşallah oğuluna bende kızımı merak ediyorum kim bilir nasıldır benim tosunum canım kızımrica ederim:)Eki Görüntüle 616709 buda bugünkü hali ama bu çok net değil, telefonla resim çektim iice bulanıklaştı, ama değişmiş gibi geldi bana:)
sakın kilo almamak için beyaz ekmeği bırakmayın bende kilo almayayım fazla diye kepekli ekmek yiyordum kuzenim sakın dedi beyaz ekmek ye bebeğe faydası var dedi onların işyerinde bir kız hamileyken beyaz ekemek yememiş hiç ve doğduğunda bebeğin derisi şeffafmış tam oluşmamış varsın kilolu olalım ama şu bebekler sağlıklı doğsun işallah9 ayda 6 kilo alarak rekor kırmış resmen
canım ekmeği az yiyince fazla kilo alınmıyoben 55'le başladım şu an 62'yim...hem de 2-3 haftadır kilom aynı,63'e yaklaştım 3 haftada...her şeyi yiyorum ama ekmeği az yiyorum sadece
canım yaaa aslında çok kilo almamışsın ama dr niye kızdı anlamadım valla :26: şeker var diye dikkat et dedi galiba ama senin gözünü fena korkutmuş bu dr
çok güzel olmuş canım ya yaparım ama bu oyun minderlerinde şu demirler beni korkutuyor düzgün durmazsa beebğin üzerine düşer gibi ama çok güzelmiş yapanın ellerine sağlık inceleme yapacağım bu konuyla ilgili şu günlerde bebişimin nevresim takımına başlayacağım öncelikle onu yapayım bakalım nasıl olacakHosgeldin gulimier
Zapzup bundan yaparsın sen kesin hemde nasil yaparsın ,
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ima-oyun-halisi-yaptim-sizce-nasil-olmus.html
utanmadan bide senden ikram istedi ha valla komedi bu kadınlar ya yardım edeceği yerde daha yardım istiyor gitme kız boşver yapsın kendi misafir çağırması değil ağırlamak hazırlık yapmak marifetİyi geceler kızlar ,
Totomun üstüne oturdum sonunda
kayinbirwderim umreden geldi bugün o yüzden kayinvalidemdeydim
tatlilari da ben yapmıştım kremali havuclu kek ve ağlayan pastama herkes bayıldı
kaynanam hemen, günüme yaparsın kızım dedi güzellik yapmıştım seni baklava acmaktan kurtarmisimm
el ver kol kaptır hesabı
Kapida da benim yarin kalabalığım olursa gulsaha Alo derim diyor duymazdan geldimm
Yarin temizlik yapacagım hamile halimle hizmet edemem iki gün
Ararsa temizlik yaptım yoruldum diyeceğim
Kayibiraderim yeğenine oyuncaklar, tulum, onluk, patik, almış diğer yeğenlerine bir parça benimkine 7 parça
erkek kardesinin oğlu ya başka geliyor ona ilk defa amca olacak onun heyecanı heralde
cok güzeller bana da özel hurma almış herkesinki başka benimki başka , doguma kadar yiyeceğim :)
benden havadisler bu kadar
Yuksek viltaj misafirlerin için bir de şafak sayalım mı
allah sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini hamilelik psikolojisinden dolayı görmüşsündür çok düşününce rüyalara giriyorbebeğin çok sağılıklı doğsun işallahgünaydın anneler köy maceramı atlattım geldim fena şekilde grip oldum ama yinede işe geldim kızımda iyi sizinle konuşuken tekmelemeye başladı teyzelerine gğnaydın diokızlar ya bi riya gördüm çok etkisinde kaldım rüyamda kızımı gördüm kucağımda olurmuş ama böle suratı özürlü çocuklarınki gibi olur bi bakıorum normal bi bakıorum özürlü gibiydi çok etkisinde kaldım bide biliosunuz ilk zamanlar böle bi yaşamıştım ama test sonuçları normaldi acaba bu bi işaretmi testlerin hata payı olurmu ki
özürlümü yawrum
ayy yükle de bakalım ya nasıl olmuş valla kızlar örgülerinizi paylaşın ya görelim neler yapılm ış ben bilmem örgü olayını benimde yiğen olacak ona güzel ama basit benim örebileceğim bişey örmem lazım fikri olan varmı şu an için cinsiyet erkek gibi ama kesin değilgünaydın;
ben bugün öğlene kadardır diye 200 ihlası bitirdim hemen.eksik kalan varsa alablirim.
oğlumun battaniyesi bitti foto mak.den resim atmayı bilsem eklicem ama bakalım.
işallah hayırlısıyla kurtulsun rahatsızlığından rabbim şifa versin eşinecanım eşim cumartesi sonuçlarını gösterdikten sonra istanbul dan döndü gece 12 de evimizdeydi..
bu sabah yine gitti şimdi dr ile görüşmeyi bekliyor..
dr safra kesesinin duvarının çok kalın olduğunu ve içinde ki taşların yaptığı baskı sonucu kanallarda bir daralmaya sebep olmuş olabileceğini söylemiş..
Allah korusun doğuştan yada iltihap veya başka sebeple tıkandığı içinde daralma olmuş olabilir ama ben en çok ilk ihtimalden şüphe ediyorum demiş..
eğer daralma safra kesesi baskısından ise sadece safra kesesi alınıp stentlerle kanal genişletilecek..
yok başka sebepten ise safra kesesi ile birlikte kanallar ve Allah korusun karaciğerin bir bölümü alınıp yapay kanal yapılacak..
ameliyata girmeden tam sebebi asla bilinemeyecek
karaciğerin alınma ihtimaline karşı bugün Amerika'dan gelen bir iğne vuracaklar karaciğeri büyütmek için..
iğneyi vurduktan 10 gün sonra ameliyat olacak hayırlısı ile..
çok uzun oldu ama yarım yamalak anlatmak istemedim
elma sirkesi geçen biri kullandı çamaşırlarını çok kötü yapmış mezomuydu kimdi acaba kullanan o memnun kalmamış sen memnunsun belki marka farkından böyle olducanım ben friendly organic diye bi marka aldım, içinde zararlı bişe yok, joker'de varmış, daha kullanmadım gerçi ama iyidir heralde, yumuşatıcı olarak da elma sirkesi kullanıcam
Eki Görüntüle 618119
kızlar bu beşiğe bayıldım. eşimle bi konuşayım, internet üzerinden alacağım olursa. beşik+yatak 650 son fiyatı bana biraz fazla gibi geldi. alfemoda buna çok bezer üzerinde cicili bicili resimler var ve asansör özelliği yok beşik+yatak 500 dediler. siz ne diyosunuz hangisi mantıklı?
güzelmiş bence fiyat olarak da iyi büyüyen beşik bide yani ama mdf daha dayanıklı oluyor sen malzemesini sor suntalam derse sunta çok dayanıklı bişey değil taşınma gibi durumlarda yatağın sökülüp takılan vida yerleri dağılma yapabilir görüp almak daha güzel ama ne alırsan al mdf almaya çalış