2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
SELAMMM sabahtan beri geçmişi okuyorum anca bitirdim ya ne çok yazmışsınız arkadaşlar :)

nie bitirionuz doktormu dedi walla biz ful gaz devam doktorda bişey demedi bırakın die normal doğum için çok faydalıymış ondan yani devam yoksa kendimiz için asla

nevresim takımı ve patikli yok çoraplı pantolon çok eğlenceli; güle güle kullanın

ben de poposunda köpek olan bir pantolon almıştım
eşim çocuğu şekilden şekile sokacaksın, bir papyonlu bişey alıyorsun bir poposuna çiçek konduruyorsun
allah senin eline düşürmesin dedi

iki kişiyiz ama sırf havlular zaten 2-3 kilo tutuyor zaten: çamaşırı tartmıyorum ama 8 kiloluk makineyi doldurduğumda 4-5 kilo geliyordur
beyazlar ve koyu renkliler olarak haftada iki defa makine çalışır iki haftada bir de nevresimler ve bornozlara ek sefer yaparım o kadar

tahlillerde enfeksiyon çıkmadı; ayda bir idrar, 2 haftada bir kan veriyorum nerdeyse, bişey olsa çıkardı;
galiba mantar

dertsizzzz cicilerinizi güle güle kullanın

kaşıntılı kızlar.. o süt kesikli akıntı mantarın en büyük habercisi.. hemen doktora gidin bence..

Kuzucukların herseyi birbirinden güzel oluyor yahu

Sağlıkla,güle güle kullanın canım,çok şekerler...

canım yukarda da yazdım.. mantar muhtemelen sıkıntınız.. doktora gitmekte fayda var.. fitil flan verir.. bebek içi nde tehlikeli mantar enfeksiyonları..

çamaşırlara gelince.. ben öyle pimpirikliyim ki.. pijamalar, gömlekler, tişörtler, çoraplar, iç çamaşırları, havlular da el yüz havluları, ayak havluları, bornozlar, mutfak havluları olmak üzere 4 ayrı grupta.. bu arada iç çamaşırları eşiminkiler benimkiler ayrı, birde renkli iç çamaşırları ayrı beyaz olanlar ayrı olunca bana 10-12 farklı türden çamaşır yıkama çıkıyor.. tek tek ayıklayıp yıkıyorum işte.. şu an mesela makinenin önünde 7-8 ayrı grup var yıkanmayı bekleyen.. sabahtan beri 4 makine yıkandı.. düşün işte
biliyorum fazla pimpirik benimki ama yok anam içime sinmiyo öteki türlü..

Canım bence hiç ihmal etme direkt dr.a git...

30'lu haftalardan sonra daha bir önemli bu tip rahatsızlıklar..

Farkında olmakla beraber çözüm bulamıyorum. Dr. fitil verdi ama işe gidip gelirken rahatça kullanamadım, şikayetimi artırmaktan başka bir işe yaramadı. İzne ayrılınca tekrar yazdırıp kullanmayı düşünüyorum.

Canım kolaylıklar dilerim bazen benimde fena azıtıyor, geçen gün kulaklarıma kadar yandığımı hissettim, istifra edeceğim sandım. Gaviscon yazdırdım ama o da çamur gibiymiş, hiç beğenmedim. Derin nefesler alıyorum kesinlikle midemi sıkmayacak pozisyonda oturmaya çalışıyorum falan filan... Geçene kadar.. Bazı günler yediklerimde daha çok etkileniyor ama yağlı, salçalı yemekler daha çok etkiliyor.

pütürlü dediğn sanırım süt kesiği diye anlatılan di mi
benimki de süt kesikli

tek şikayetim kaşıntı
tatlı tatlı kaşınıyoor

Evet canım, ben vajinal muayenede oldum silip atabilseler ne iyi olur. Sadece fitil veriyorlar. Onu kullanırken de aynı şeyleri yaşamaya devam ediyorsun, sonra geçiyor. Maalesef sonra tekrar etti benimkisi.

cnm ben geçende yazmıştım ama dek gelmedi sanırım sana benimde rennıe geçirmedi doktor pulcet die bi hap verdi aç karnına çiorum hiç mide ağrısı flan yok çok iyi geldi doktoruna bi sor yazdır istersen sende

Ay kızlar midem yanıyor ya.
Oğluşda az önce tekmeledi kanımca göbişim dalgalandı.
O kadar net belli oluyor ki.Evde olsaydım da uzanıp doya doya izleseydim keşkem...

Bugun cok mü uyksuzum,psikolojim uyuma eğiliminde (napsin)bilinç acik

Kızlar bende deyimde ,
Bende son iki gündür kasintiliyim.sirke kesmiyorsa içten oluyor...
Somewhere,senin şekerden olabilir canım seker azdırıyor .
Nemu seninki artık ilerlemiş onu Dr söylediğinde içten kaşınıyor diye üstüne bas,dış kaşıntı ve içten gelen farklı çünkü
Kasidikca yanar cayır cayır ...

Biz kocişimle zamanını unuttum bayadır kankayız
Hele bir oğluş sağlıkla gelsin,bende kendimi toparliyim ikinci balayımızı yaşıcaz inşallah.
Şöyle bir kaç gün kaçamak yapmayı düşünüyoruz bakalım

kızlar doktor bana pulcet die bi hap yazdı çok iyi geldi doktorunuza danışın derim gerçekten çok faydası oldu yanma falan yok artık

woooooooooooooov
ben de evliliğimin ilk döneminde iç çamaşırlarını ütülerdim; şimdi kurutma makinesinden dolaba; içerde giydiğimiz tişörtleri bile ütüleyemiyorum

azmine hayranım,içine nasıl siniyorsa en iyisi odur.

Bebişinin cicilerini güle güle kullanın canım...
Benimde çok fena alışveriş yapasım var,bu hafta sonunu bekliyorum.
Kocişi kaptığım gibi alışverişe sürüklicem inşallah.

çok güzel canım hepsi özellikle totosunda araba ve ayı olanlara bayıldım, güle güle kullansın bebişin iyi günlerde inş.

Kuzucukların herseyi birbirinden güzel oluyor yahu

Sağlıkla,güle güle kullanın canım,çok şekerler...

dertsizzzz cicilerinizi güle güle kullanın

kaşıntılı kızlar.. o süt kesikli akıntı mantarın en büyük habercisi.. hemen doktora gidin bence..
teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun.

bende senin gibiyim canım herşeyi ayrı ayrı yıkıyorum hepsinin deterjanıda farklı.

Kaşıntı olayı çok zor ya...

Benimkini sirkeli su kesmişti ne dua etmişdim sizlere.
Çok şükür şimdi iyiyim.Allahım yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…