canım misafirlerin gelmeden bir uyusaydın dinlenebilseydin keşke. çocuklarda evde olunca çok zor ama...Bugun cok mü uyksuzum,psikolojim uyuma eğiliminde (napsin)bilinç acik
Kızlar bende deyimde ,
Bende son iki gündür kasintiliyim.sirke kesmiyorsa içten oluyor...
Somewhere,senin şekerden olabilir canım seker azdırıyor .
Nemu seninki artık ilerlemiş onu Dr söylediğinde içten kaşınıyor diye üstüne bas,dış kaşıntı ve içten gelen farklı çünkü
Kasidikca yanar cayır cayır ...
Bebişinin cicilerini güle güle kullanın canım...
Benimde çok fena alışveriş yapasım var,bu hafta sonunu bekliyorum.
Kocişi kaptığım gibi alışverişe sürüklicem inşallah.
sağolun kızlar.çok güzel canım hepsi özellikle totosunda araba ve ayı olanlara bayıldım, güle güle kullansın bebişin iyi günlerde inş.
zapzup kız onu sormasaydın keşke. yastık olmamış tuncssun cinleri tepesine çıkacak şimdi.tuncss
canım hani emzirme yastığı onu paylaşacaktın hala beklemedeyim yani unutma bazen kaçırıyorum geçmişi hem burda hem albümde paylaş arada albğmğne bakarım çok merak etiim nasıl bişey azıcık tarif eder misin
Canım kolaylıklar dilerim bazen benimde fena azıtıyor, geçen gün kulaklarıma kadar yandığımı hissettim, istifra edeceğim sandım. Gaviscon yazdırdım ama o da çamur gibiymiş, hiç beğenmedim. Derin nefesler alıyorum kesinlikle midemi sıkmayacak pozisyonda oturmaya çalışıyorum falan filan... Geçene kadar.. Bazı günler yediklerimde daha çok etkileniyor ama yağlı, salçalı yemekler daha çok etkiliyor.
cnm ben geçende yazmıştım ama dek gelmedi sanırım sana benimde rennıe geçirmedi doktor pulcet die bi hap verdi aç karnına çiorum hiç mide ağrısı flan yok çok iyi geldi doktoruna bi sor yazdır istersen sende
Biz kocişimle zamanını unuttum bayadır kankayız
Hele bir oğluş sağlıkla gelsin,bende kendimi toparliyim ikinci balayımızı yaşıcaz inşallah.
Şöyle bir kaç gün kaçamak yapmayı düşünüyoruz bakalım
woooooooooooooov
ben de evliliğimin ilk döneminde iç çamaşırlarını ütülerdim; şimdi kurutma makinesinden dolaba; içerde giydiğimiz tişörtleri bile ütüleyemiyorum
azmine hayranım,içine nasıl siniyorsa en iyisi odur.
Bugun cok mü uyksuzum,psikolojim uyuma eğiliminde (napsin)bilinç acik
Kızlar bende deyimde ,
Bende son iki gündür kasintiliyim.sirke kesmiyorsa içten oluyor...
Somewhere,senin şekerden olabilir canım seker azdırıyor .
Nemu seninki artık ilerlemiş onu Dr söylediğinde içten kaşınıyor diye üstüne bas,dış kaşıntı ve içten gelen farklı çünkü
Kasidikca yanar cayır cayır ...
Kızlar çok ayıptır sorması :26: eşleriyle kanka olanlar vardı ama şimdiye kadar kanka olmayıpta artık ilişkiyi bitirme kararı alan var mı?
Kaynana kayınpeder mağduru olarak zaten en verimli çağımızda çiçeklenemedik.
Artık zor dönemlerimiz tedbir almak gerekirmi bilmiyorum.
benim gibi mide yanması konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşayanınız var mı acaba?
rennie ile yatıp kalkıyorum.. saat başı içiyorum neredeyse ama bana mısın demiyor artık.. başka bir çözümü var mı acaba? mideden fışkıran asit yüzünden boğazım da çok tahriş oldu.. reflüm çok azıttı kısacası ve buna bağlı faranjit sorunum yıllar sonra yine başladı..
Bugun cok mü uyksuzum,psikolojim uyuma eğiliminde (napsin)bilinç acik
...
Kaşıntı olayı çok zor ya...
Benimkini sirkeli su kesmişti ne dua etmişdim sizlere.
Çok şükür şimdi iyiyim.Allahım yardımcınız olsun.
off bende emzirme yastığına karar veremiyorum.Eki Görüntüle 618355
Benim emzirme yastığım bundan kızlar.
Müdürüm getirmişdi,aynı kılıfında duruyor.
Kuru temizlemeye vericem bu hafta sonu hazırda beklesin...
Müdürümün eşinin sütü olmadığı için pek kullanamamış.
teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun.
bende senin gibiyim canım herşeyi ayrı ayrı yıkıyorum hepsinin deterjanıda farklı.
tuncss
canım hani emzirme yastığı onu paylaşacaktın hala beklemedeyim yani unutma bazen kaçırıyorum geçmişi hem burda hem albümde paylaş arada albğmğne bakarım çok merak etiim nasıl bişey azıcık tarif eder misin
Benimde çamaşırım hiç bitmez kızlar...
Haftada en az 7-8 kez çalışıyor.
Birde şimdi havada soğuk kurumuyor evin her yanı çamaşır oluyor.
Benimde en büyük takıntım çarşaflar,nevresim takımları ve havlular.
Çok zorlansamda illa onları değiştiricem.Misafirlerinkide vardı hemen peşine bizimkileride kaldırdım attım makineye.
Yenilerini serdim.Artık kim bilir ne zaman kurucak...
Birde uyku setinin yorganları vardı.Makineye sığıyor ama kuruması zor olur.
Onlarıda halı yıkamaya vericem yıkıyorlarmış.Çok işim var artık izne çıkınca yavaş yavaş yaparım diyorum.
Zaten son doğuma yakında annem gelemesse eğer temizlikçi ablayı çağırıcam yine.
Dip bucak temizlensin ev.
biz artık çok korkuyoruz bizde de kankalık başladı
ben ejderha gibiyim.. feci yanıyo.. midem , yemek borusu ... çok fena.. bana sadece soğuk süt iyi geliyo. koliyle alıyorum ufak sütleri.. salonda var yatak odasına sınıfta vardı dolapta her yerde.. birkaç yudum alınca hemen geçiyo.. başlayınca yine birkaç yudum.. bazı geceler 3-4 ufak bitiyo :)))) ama kafayı bulamıyorummmmmmmm
sen git uyu :) yarın güzel bir sabaha merhaba diyeceksinhazırlan sabah 5 te bigudilerinle falan açarsın kapıyı artık
Eki Görüntüle 618355
Benim emzirme yastığım bundan kızlar.
Müdürüm getirmişdi,aynı kılıfında duruyor.
Kuru temizlemeye vericem bu hafta sonu hazırda beklesin...
Müdürümün eşinin sütü olmadığı için pek kullanamamış.
Sen erken davrandın fıstığım .
Ben oğlumda yakalanmıştım ilk.neler yasadım yere oturup kendimi taslara surtesim geldi
Birde her kaşıntıda sabunla yikadim(bilsem) cayirrr cayirr.artik yara oldu kanepeye yattım sadece carsafla sunnetli gibi.
Esim gece yarısı gitti hiç unutmam motor tutkunu motorla gittideli olmuş eczacı hazneye konacak diye anlatırken elinden almış çıkmış
Şimdi tüm evre ve sekillerini tanıyorum iç dış ,sag sol ,ileri hafif...
Bilmeyince cok zor,Dr sorup sorulmayacagini bile kestiremiyorsun .birde küçüktüm
Topugumda bir ağrı olmustu gayri ihtiyarı sordum hemen kalsiyum eksikliği dedi jilet gibi kesilmişti...
off bende emzirme yastığına karar veremiyorum.
haftasonu migrosta baktım küçücüktü. 15 liraya satılanlar var ya sevi bebenindi ama hiç beğenmedim.
seninki güzele benziyor canım.güle güle kullan.
Ay kızlar ben bu emzirme yastığını kendim boynuma takıcam diye biliyordum hani böyle ağrı olmasın diye.
Şimdi size resim atayım derken bakdım ve bunu gördüm.Ay çok geri kalmışım ben yahu
Meğer böyle kullanılıyormuş
Eki Görüntüle 618363
off bende emzirme yastığına karar veremiyorum.
haftasonu migrosta baktım küçücüktü. 15 liraya satılanlar var ya sevi bebenindi ama hiç beğenmedim.
seninki güzele benziyor canım.güle güle kullan.
Yahu kızlar yokmu hastane çantasını hazırlayan ???Geçmişede baktım ama gözümden kaçtı herhalde bişi göremedim ne yaptınız ne ettiniz? Ne zaman hazırlicaksınız ben geçmi kaldım ayyy ben sabırsız oldum
Ben ben bensen git uyu :) yarın güzel bir sabaha merhaba diyeceksinhazırlan sabah 5 te bigudilerinle falan açarsın kapıyı artık
bak bak nevresimler de var.. ayy yok yok bu konu benim sanırım tek zaafım.. çamaşırlara takıntılıyım.. hamile kalana dek her 3 günde bir nevresim değiştiriyordum.. şimdi haftada bire çıkarttım.. annemlere giderken eşime 3 ayrı takım hazırladım.. ben yokken o kendine 10 günde bir değişim yaptı.. ben dün gelir gelmez söktüm hepsini.. yatamam ki anacım öyle.. temiz kokcak yastıklarım..ha sanki pis mi kokuyo sonrasında hayır ama yok otel usulü alıştım.. alışmaz olaydım şimdi bebeğe hiç nevresim almadım.. bir tane pike takımı diktirdim.. ona yedekli çarşaf yastık kılıfı yaptırdım.. biliyorum onunkilerde değişicek bizimkiler gibi 3 güne..
temizliğe kadın al canım yaa.. annen bile gelcek olsa, kadında olursa daha detaylı olur temizlik.. bende doğumu annemlerin orda yapacağım için almıcam bu ay kadın.. annemlerden dönünce çağırırım kadını dip köşe temizlenir hem de burda da mevlüt okutulur belki.. kaynanam pek taraftar olmasa da ben istiyorum burda da okutmak..
Ay kızlar ben bu emzirme yastığını kendim boynuma takıcam diye biliyordum hani böyle ağrı olmasın diye.
Şimdi size resim atayım derken bakdım ve bunu gördüm.Ay çok geri kalmışım ben yahu
Meğer böyle kullanılıyormuş
Eki Görüntüle 618363
anaaaammm çok güldümmm
Allah iyiliğini versin emi..
Allah iyiliğini versi canım ya
Yolculuklarda rahat rahat takabilirsin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?