- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Biraz zahmetli ama en güzel alışkanlık bence.
Kocişim benim takım giyiyor iş yerinde zorunlu.
Gömlekleri yıka ütüle baya zamanımıı alıyor.
Kocişde bana kıyamıyor,şimdi iki günde bir değiştirmek istiyor gömleklerini.
Kocişin daha dolaba asmadan ben hemen alıp atıyorum kirli sepetine.
He kirli mi oluyor yok ama alışkanlık işde.
Kadını bir kez çağırmışdım canım.Ama dolap içlerine filan girdirmedim.
Sadece pencereler,mutfak dolapları,vitrin,lavabo,banyo filan yaptı.
Pırıl pırıl oldu tabi ev.Ama annem gelirse dolap içlerinide yapıcak.
Bebek kıyafetleri yıkancak ütülencek.Temizlikçi alsam bile anneminde gelmesi gerekicek.
Annemde masraf yapma diyor bakalım.
Ersnil,yirim seni
Kiz ne deyim sana Cok masum ya,sarıldım farzet:)))
Ben ben ben
Tedaviden sonra dokuldu ya saclar sonra sackiran oldum ya sac mı kaldı kiz.şimdi yarım yamalak belirgin en cok beni o geriyor zaten.kaynana gormustude görümce görmedi bu halimi.sabah düşündüm ,bugun olmazsa yarın görecek ard Arda sorular,acıklı bakış vs
Kelesle karsilayim ben ilk
canım eşim cumartesi sonuçlarını gösterdikten sonra istanbul dan döndü gece 12 de evimizdeydi..
bu sabah yine gitti şimdi dr ile görüşmeyi bekliyor..
dr safra kesesinin duvarının çok kalın olduğunu ve içinde ki taşların yaptığı baskı sonucu kanallarda bir daralmaya sebep olmuş olabileceğini söylemiş..
Allah korusun doğuştan yada iltihap veya başka sebeple tıkandığı içinde daralma olmuş olabilir ama ben en çok ilk ihtimalden şüphe ediyorum demiş..
eğer daralma safra kesesi baskısından ise sadece safra kesesi alınıp stentlerle kanal genişletilecek..
yok başka sebepten ise safra kesesi ile birlikte kanallar ve Allah korusun karaciğerin bir bölümü alınıp yapay kanal yapılacak..
ameliyata girmeden tam sebebi asla bilinemeyecek
karaciğerin alınma ihtimaline karşı bugün Amerika'dan gelen bir iğne vuracaklar karaciğeri büyütmek için..
iğneyi vurduktan 10 gün sonra ameliyat olacak hayırlısı ile..
çok uzun oldu ama yarım yamalak anlatmak istemedim
o zaman annene yine kıyma.. hem bak doğum sonrası da onda kalıcaksın.. gücünü o zamana saklasın.. kadın dip köşe temizlerken anneciğin de dolap içlerini halleder.. hem çok yorulmamış olur..
benim kociş ilk zaman kumaş pantolon gömlek modundaydı.. ama sonra yavaştan yavaştan ben onu kota alıştırdım.. şimdi sadece önemli görüşmelerde klasik giyiniyor.. ki zaten genelde şantiyede amele modunda olduğu için kot daha iyi oluyor..
Utandım valla voltajımm,bende sana sarıldım sıkıca...
Öğrenmiş oldum ama iyi oldu dimi
Eki Görüntüle 618355
Benim emzirme yastığım bundan kızlar.
Müdürüm getirmişdi,aynı kılıfında duruyor.
Kuru temizlemeye vericem bu hafta sonu hazırda beklesin...
Müdürümün eşinin sütü olmadığı için pek kullanamamış.
Ben ben ben
Tedaviden sonra dokuldu ya saclar sonra sackiran oldum ya sac mı kaldı kiz.şimdi yarım yamalak belirgin en cok beni o geriyor zaten.kaynana gormustude görümce görmedi bu halimi.sabah düşündüm ,bugun olmazsa yarın görecek ard Arda sorular,acıklı bakış vs
Kelesle karsilayim ben ilk
oyy gaviscondan nefret ediyorum ben.. onun tadı çok kötü.. rennie duo içiyorum ben.. ama artık 2 günde bir şişe biter hale geldi.. zaten reflüm vardı benim.. son bir yıldır baya iyiydim.. ama azıttı işte yine..
sende rennie dua dene istersen.. tadı güzel çikolata ile naneli şeker karışımı bişey :)))
benim gebeliğin en başından beri yanmalarım oluyordu rennie dua pek iyiydi ama son günlerde etki etmez hale geldi.. doktora da haftaya gidicem ama arayıp bir sorsam mı ya da randevuyu erken vakte mi alsam bilemedim.. fena durumdayım ama varya böyle cayır cayır sürekli yemek borumda asitli bir durum söz konusu..
ahh ahh bizde düşünüyoruz.. hatta dün eşim yola çıkmadan babamla sohbet ederken tatil muhabbeti açılıverdi... annem bu sene unutun tatili dedi.. eşim de dönüp ee anne seni de götürürüz sen bebekle ilgilenirken biz de az tatil yaparız deyiverdi.. bilmem bakalım nasıl olcak.. belki ailece bir ev kiralayıp hepberaber gidip az dinleniriz.. ama ben kocamla şöyle başbaşa zaman geçirmek istiyorum.. bilmem artık nasıl olcak
ahaha bu benim eskimiş halim.. ilk zamanlar eşimle benimkileri hep ayrı yıkadım.. ütü işini de hamilelikle bıraktım.. çoraba kadar herşeyi ütülüyordum.. şimdi ütüyü elime almıyorum..
ayy tamam hastalıklıyım ben biliyorumtüm suçlusu annem.. o da tüm çamaşırları ayrı gayrı yıkar..
Haklısın ama kocisin bebek gibi bakıyor sana,birtanede kendine alabilirsin.
Ben bel fıtığından tedavi görünce simit verdiler.neyse eczaneden aldık şişti dedim ki bu ney belime mı koyacağım icine mı gireceğim.ustune oturacaksınız kuyruk kemigi bosa gelecek.
Eczaneden çıkarken parkeleri sayıyordum
benimki de böyle arkadaşım çok kullandım rahat dedi diye aldım ama ben netten 50 ye aldım( nerde 25 kiii ???
ben telefon etmek zorunda kaldığımda bile iki gün geriliyorum aramamanın kırk yolunu arıyorum o soktuğu lafları duymayım diyeşimdi benimki de doğum zamanı gelir göstermelik ele güne duyurmak için.. eski eltim için hala arkasından konuşur.. doğumuna gittim evini temizledim diye benimkine gelemez inşallahhhhhh (hepiniz amin deyin nolurrrr nolurrr hamişler)
Eki Görüntüle 618355
Benim emzirme yastığım bundan kızlar.
Müdürüm getirmişdi,aynı kılıfında duruyor.
Kuru temizlemeye vericem bu hafta sonu hazırda beklesin...
Müdürümün eşinin sütü olmadığı için pek kullanamamış.
hanipeksin hepinize selamı var kızlar.. yoğunluktan gelemiyor selamını iletmemi istedi.. gece rüyamda tükürdü kendileri bana biliyorsunuz
dertsiz kız yatak güzelmiş bence.. sade.. ben öyle üzerinde çok fazla baskı olan şeyleri sevmiyorum sade tercih ederim.. eğer mobilya alacak olsaydım ikea nın beyaz beşiklerinden alacaktım.. sonraki bebelerime artık
ofelya gittin mi kız.. boğazın nasıl oldu diye soracaktım.. işlerin sakinlemiştir tatilde inşallah
Canım hazırda olmasının faydası var bence.
[h=2]Hastane Çantası[/h]Bebişler İçin ;
- Mevsime göre kısa veya uzun kollu 2 body,2 tane ayaklı pijama altı
- 2 tane çorap
- şapka ve eldiven
- 2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı,eldiveni vs)
- Yelek ve hırka
- Battaniye(penye+kalın)
- 1-2 paket bebek bezi
- Ana kucağı veya portbebe
- Havlu, ıslak mendil
- 2 tane önlük
- 2 tane yelek
- Bebe şampuanı
- Ağız mendili
- Kirli çamaşır torbası
- Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)
Anne İçin ;
- Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
- Yakınlarınızın telefon numaraları
- Nakit para
- Önden açılan gecelik ve pijama takımı
- 1 adet sabahlık
- Diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri,
- Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
- 3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
- Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
- Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
- İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
- 1-2 paket hijyenik kadın pedi
- 1-2 adet atlet
- Kağıt peçete ve havlu
- Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
- Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
- İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
- Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
evet yastıklar çok güzel ama pahalı nette bile ortalama 35 tl kargosuyla 40 a geliyo e bebekte görüp beğenmiştim mycey marka 50 tl.pahalı geldi ben de cinlik yaptım yedek kılıfı satılıyodu 15 tl ye onu aldım kayınvalideme verdim bundan bana yastık yap diye sağolsun yapcak 15 tlye halletmiş oldumdaha da dikiş bilen arkadaşlar varsa anne.mimar diye bi site var emz. yast.yapımı diye googldan aratınca orda patronu var ölçüler vs tamamen beleşe de yapılabilir yani.
benim görümcekin de başına saksı düştü sanırsam..
geçen hafta 7 ay aradan sonra aramıştı.. bu sabah da hoşgeldin demek için aradı.. valla şaştım kaldım.. bu ne iyilik timsali hareketler böyle.. altından çıkar ya bişey hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?