2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ersnil,yirim seni
Kiz ne deyim sana Cok masum ya,sarıldım farzet:)))

o zaman annene yine kıyma.. hem bak doğum sonrası da onda kalıcaksın.. gücünü o zamana saklasın.. kadın dip köşe temizlerken anneciğin de dolap içlerini halleder.. hem çok yorulmamış olur..

benim kociş ilk zaman kumaş pantolon gömlek modundaydı.. ama sonra yavaştan yavaştan ben onu kota alıştırdım.. şimdi sadece önemli görüşmelerde klasik giyiniyor.. ki zaten genelde şantiyede amele modunda olduğu için kot daha iyi oluyor..

Ne soru sormasına ne yorum yapmasına fırsat ver kuzum

Kaba tabirle lafı ağzına tık...

çok geçmiş olsun.safra kesesi biliyosundur en ufak teklemesinde alınan bir organ teyzeminkini de aldılar bütün şikayetleri bitti.taş vardı onda da şimdi görüşmediğim bi ablam var onunda karaciğerinin 3te birini aldılar o da tamamen iyileşti.yanlış hatırlamıyorsam kendini yenileyen bir organmış.Rabbim biran önce size bu zor zamanları atlatsın eşine de sağlık sıhhat versin inşallah.

Öyle yapıcam gibi duruyor canım.

Keşke benimde öyle bir şansım olsa.
Ama malesef yok.Takımdan şaşma şansı hiç yok.
Pantalon ütülemeyi beceremediğim için onları kuru temizlemeye veriyorum,ütülü geliyor.
Ama gömlekler tam bir işkence.Evlendikden sonra alıştım onuda ütülemeye.
yoksa kocişim ütülüyordu:)

Utandım valla voltajımm,bende sana sarıldım sıkıca...
Öğrenmiş oldum ama iyi oldu dimi

Haklısın ama kocisin bebek gibi bakıyor sana,birtanede kendine alabilirsin.
Ben bel fıtığından tedavi görünce simit verdiler.neyse eczaneden aldık şişti dedim ki bu ney belime mı koyacağım icine mı gireceğim.ustune oturacaksınız kuyruk kemigi bosa gelecek.
Eczaneden çıkarken parkeleri sayıyordum

benimki de böyle arkadaşım çok kullandım rahat dedi diye aldım ama ben netten 50 ye aldım ( nerde 25 kiii ???

he vur onu baştan çöz bu mevzuyu.. ay gerginliğini o kadar iyi anlıyorum ki. ben telefon etmek zorunda kaldığımda bile iki gün geriliyorum aramamanın kırk yolunu arıyorum o soktuğu lafları duymayım diye şimdi benimki de doğum zamanı gelir göstermelik ele güne duyurmak için.. eski eltim için hala arkasından konuşur.. doğumuna gittim evini temizledim diye benimkine gelemez inşallahhhhhh (hepiniz amin deyin nolurrrr nolurrr hamişler)

cnm sen bilirsin ama kötüysen bi ara sor eğer kullan derse sağlık ocağından yazdırırsın yada direk eczaneden alırsın

Kıyamammm
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp hemi voltajımm bizde öğrenmiş olduk işde

benimki de böyle arkadaşım çok kullandım rahat dedi diye aldım ama ben netten 50 ye aldım ( nerde 25 kiii ???

Hepsiburada'da bakdım ben canım.
25 Tl yazıyor ama benim evdekinden midir kumaşı cinsi boyutu bilemedim.

hanipeksin hepinize selamı var kızlar.. yoğunluktan gelemiyor selamını iletmemi istedi.. gece rüyamda tükürdü kendileri bana biliyorsunuz

dertsiz kız yatak güzelmiş bence.. sade.. ben öyle üzerinde çok fazla baskı olan şeyleri sevmiyorum sade tercih ederim.. eğer mobilya alacak olsaydım ikea nın beyaz beşiklerinden alacaktım.. sonraki bebelerime artık

ofelya gittin mi kız.. boğazın nasıl oldu diye soracaktım.. işlerin sakinlemiştir tatilde inşallah

Aynen hayatım benimde en nefret ettiğim şey öyle arkadan konuşuluyor olması,yapılan 1i,10 göstererek

Muhakkak bir şekilde kulağımada gelir yani

O nedenle ne birsey yapmalarını ne de gelmelerini istemiyorum

benim görümcekin de başına saksı düştü sanırsam..

geçen hafta 7 ay aradan sonra aramıştı.. bu sabah da hoşgeldin demek için aradı.. valla şaştım kaldım.. bu ne iyilik timsali hareketler böyle.. altından çıkar ya bişey hadi hayırlısı

evet yastıklar çok güzel ama pahalı nette bile ortalama 35 tl kargosuyla 40 a geliyo e bebekte görüp beğenmiştim mycey marka 50 tl.pahalı geldi ben de cinlik yaptım yedek kılıfı satılıyodu 15 tl ye onu aldım kayınvalideme verdim bundan bana yastık yap diye sağolsun yapcak 15 tlye halletmiş oldum daha da dikiş bilen arkadaşlar varsa anne.mimar diye bi site var emz. yast.yapımı diye googldan aratınca orda patronu var ölçüler vs tamamen beleşe de yapılabilir yani.

gitmedim canım da ara ara girebiliyorum, biz tatilde dönüşümlü çalışıyoruz, yani önümüzdeki hafta tatilim bu hafta okuldayım, ama iş bıraktılar ki üstüme aman aman, sabahtan beri e-okul zımbırtısıyla uğraşıyorum, neyse en azından çoul çocuk veli meli yok ooohhhh ofistede tekim çok eğlenceli:)

boğazım iyi de hala öksürüyorum eskisi gibi olmasa da, turp iyi geldi galiba ama yetti gari daha da içemiycem o iğrenç şeyi, az öksürüyorum öksürünce de hemen tuvalete gidip kontrol ediyorum sıvım sızmıştı diyekafayı yememe ramak kaldı anlıycağın, bi de yeni takıntım çocuğum sağır mı, babasını ya da beni duyunca niye ses vermiyo, seninki veriyo mu acep?

sen nasılsın yatsana yavrum ne ayaktasın ne hayallerin vardı ben biliyorum, hani böle bütüüüüüüüün gün uyuycaktın uzun bi kahvaltı ve çay faslı felan noldukine deli mi dürttü:)

Canım teşekkür ederim:)

kızlar bu emzirme yastığı şart mı benim ev küçük de almasam olma mı bu gidişle o eve ben de sığamıycam ya bakalım hayırlısı bu arada sirkeli su işini öğrendiim iyi oldu belki lazım olur.Bi de bi arkadaşım vardı onda da kaşıntı olmuştu hamile değildi gerçi ama dr travazol mu travacort mu ne vermişti gerçi hamileyken kullanılmaz heralde merhem ?

Ohhh en güzelini yapmışsın canım ya:) Benim fiyatlarla ilgili bilgim yoktu valla.
Resim ekliyim diye bakındım.İyide oldu.Yoksa yanlış kullanımla gümbürtüye gidicekdi hamiş yastığım.
İnşallah istediğin gibi olur..

Benim kaynananın o arayıp sormalarının sebebi anlaşılmıştı biliyon kuzu.
Ben böyle soğuk durupda birden samimi olmayan çalışan insanlardan korkarım.
Aman uzak olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…