2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
29. haftada doğum yapmış canım.
inşallah hepimiz zamanımızı tamamlayabiliriz. anne karnında güzel güzel gelişsinler, sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah

bebekler iyimiymiş canımmm
allah hepimize sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip etsin
ben allah nasip ederse oğlumda vaktini beklerse doğum tarihi olarak 1 nisana karar verdim

Şanslıyız valla.
Gerçekden allah razı olsun.
Bende o kadar gelmedim,hiç sorun olmadı.
Müdürüm saolsun ücretsiz izin kullanma hakkımı bile düşünmüş.
Sen bebeğine bak sağlıklı dünyaya gelsin yeter diyo

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım bugün hiç giremedim forumumuza akşam olmuş valla bu aralar çok yoruluyorum işyerinde.Bu arada öğle arasında Dr.Browns'un biberenunu aldım ama kazıklandım mı bilemedim.125ml olanı 29,5 Tl ye aldım iyi mi sizce fiyatı

bebekler iyimiymiş canımmm
allah hepimize sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip etsin
ben allah nasip ederse oğlumda vaktini beklerse doğum tarihi olarak 1 nisana karar verdim

anam, şafak 60 desene
bende 4 nisan istiyorum tam 38. haftayı doldursun diye

bence çok para vermişsin canım ama almışsın artık geri verme şansın varmı ki
bu arada kızlar bakın burda bazı ürünler çok uygun bebeğinizin ve kendinizin bakım ürünlerni burdan almanızı tavsiye ederim
Eczanemizde.com | Eczanemizde , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler

geçmiş olsun canım çabuk iyileşirsin canımsen iyileş odayı ondan sonra boyayın yoksa iyileşmen uzar

selam wosgi gerçi ben yazana kadar sen gittin ama olsun oğluşuna maşallah tosuncuk ne güzel biyimiş

canım bende sorayım bu raporun fotokopisini işyerine versem aslını ben sgk ya götürsem işlemler daha çabuk oluyor diye duydum ne dersin fark eder mi malum bu izinde para almayacağız ee borçlar var bir sürü kira desen o ayrı paranın çabuk çıkması önemli bizim için kendimiz takip etsek daha çabuk olur gibi geliyor bana
bu para 1 ay içerisinde ödeniyor demişsin işallah öyle ödenir de sıkıntıya sokmaz bazılarıda 4 ay sonunda toplu almış parayı bu ihtimalde var sanki

anam, şafak 60 desene
bende 4 nisan istiyorum tam 38. haftayı doldursun diye

az kaldı hayırlsıyla
39+0 olması lazımmış ilk sezeryanda o gün cumartesiye geliyor o yüzden pazartesi olsun diye 1 nisan diyorum ama tabiyki kısmet
eşimin izni boşa gitmesin haftasonuyla birleşip
ama ben yinede tüp bebek merkezinde ki dr mail atıp fikrini sorucam:26:

Önceden olsa dediğin doğruydu canım kendin götür derdim.
Ama artık raporlar ınternet üzerinden sskya bildiriliyor.
Doğal olarak önceliği ilk ona veriyolar.
Benim bir raporumu hastane sistemde hata var diye işleyemedi bir türlü.
Raporu kargo ile göndericem dedi,hala bekliyoruz.

Zaten artık sistem şu.Önce hastane işliyor raporu,sonra iş yeri devreye giriyor.
Güya kolaylaştırdılar ama sistem oturmadığı için bence daha zor oldu.
Yinede hastane ve iş yerinden takibini sen yapabilirsin.Sık sık sor

Evet canım inceledim aynısı orda 22.5 Tl gidip geri vericem o satıcı kadınında saçını başını yolucam yerine başka bişey alırım artık

canım eğer başka eksiklerinde varsa burdan al 89 tl üzerine kargo parası almıyor
ama başka birşey almayacaksan geri verme ersnilinde dediği gibi kargoyla atnı paraya gelir sana yine

Mesai bitimi kızlar,yarın görüşürüz

iyi akşamlar canım, bol bol dinlen eve gidince

e benim daha önce kist ameliyatım var, ama ilk doğum benimki kaçıncı haftada olacak.
doktor 1 nisan demişti ben 38. hafta tam dolsun diye 4 nisan olsun dedim, itiraz etmedi

canım eğer başka eksiklerinde varsa burdan al 89 tl üzerine kargo parası almıyor
ama başka birşey almayacaksan geri verme ersnilinde dediği gibi kargoyla atnı paraya gelir sana yine

Sağol canım önerin için bundan sonra ordan bi bakıym
Peki emzik ne aldınız marka olarak ?

genelde fiyatlar böyle canım
uzun süreli kullanacağın bişey sonuçta
zaten internette kargo ücreti ile aynı fiyata gelir

ben geçen hafta netten hamile bandı aldım
daha bugün geldi
medium istemiştim small geldi
denedim güzel bişeymiş
iade edesim gelmiyor
yeniden nerden bulup da alacğım diye

her alışverişin eksisi artısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…