29. haftada doğum yapmış canım.
inşallah hepimiz zamanımızı tamamlayabiliriz. anne karnında güzel güzel gelişsinler, sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah
ersnil yazmış zaten canım
hiç bir sıkıntı olmaz
sen raporu bu yeni yaptırdığın şirkete vereceksin
zaten artık herşey elektronik ortamda olduğu için bu raporu ssk da görecek
aradaki bir günlük boşluk önemli değil çünkü sen rapurlu olduğun 4 ayın parasını alacaksın ssk dan
aynen canım bizim şirkettede böyle şeyler olmuyor
müdürümüzlede aram çok iyi benim çok yardımcı oluyorlar bana
ben başlarda çok rahatsız olduğum için işi bırakacaktım o istemedi bırakmamı yardımcı oluruz hepimiz dedi rahatsız olunca gelme dedi doğum paran boşuna gitmesin tüm haklarından yararlan dedi allah razı olsun
bebekler iyimiymiş canımmm
allah hepimize sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip etsin
ben allah nasip ederse oğlumda vaktini beklerse doğum tarihi olarak 1 nisana karar verdim
Şanslıyız valla.
Gerçekden allah razı olsun.
Bende o kadar gelmedim,hiç sorun olmadı.
Müdürüm saolsun ücretsiz izin kullanma hakkımı bile düşünmüş.
Sen bebeğine bak sağlıklı dünyaya gelsin yeter diyo
Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım bugün hiç giremedim forumumuza akşam olmuş valla bu aralar çok yoruluyorum işyerinde.Bu arada öğle arasında Dr.Browns'un biberenunu aldım ama kazıklandım mı bilemedim.125ml olanı 29,5 Tl ye aldım iyi mi sizce fiyatı
geçmiş olsun canım çabuk iyileşirsin canımsen iyileş odayı ondan sonra boyayın yoksa iyileşmen uzaralt tarafta boyle karincalanma gibi mi? bebisin donmusmuydu? benim iki haftadir orda tuhaf bi his oluyor.. bebisin kafa ordaymis meger.. aklunda kalmasin bence git doktora canim..
kizler ben fena grip oldum.. sabahtan beri yatiyorum. kocis ise gitmedi bugun.. o kadar feci haldeyim.. sagolsun evi sildi supurdu.. az sonra mecburen disari cikicaz. odanin boyasini almamiz lazim.. bi an once tamamlamak istiyorum artik.. mobilyaci arayip duruyo yatagi getirmek icin daha bizde hic hazirlik yok.. durum vahim yani :)) bol vitamin almam lazim sanirim.. ne guzel hic hasta olmadim derken feci patladim..
selam wosgi gerçi ben yazana kadar sen gittin ama olsun oğluşuna maşallah tosuncuk ne güzel biyimişslm fıstık gibi annişler ve onların misss kokulu bebişleri bayadır gideremiyorum aslında okumaya çalışıyorum cepten giriyorum yorum yapamıyorum oğlum biz çalıştığımız için pc manyağı oldu bizde kullanmıyoruz evdeki bütün pc leri bozuk dioz bende sizlerle vakit geçiremiorum çok özledim sohbetlerimizi......
bugün kontrolümüz vardı efeyle beraber gittik çok merak ediyordu götüreyim dedim.. sıramızı beklerken içeri girip çıkanlar oluyorya ''anne hadi bizde girelim bizim bebeğimizi almasınlar''' dedi bende herkesin bebeği kendi göbüşünde almazlar die bilbildim ancak hele şükür kardeşini gördü paşamız eve geldi anlatıo herkese kafasını gördüm kırpırdıodu fln dio....2. paşamda kocaman olmuş valla 1360gr olmuş mide boyutlarımızda normale döndü ama yinede takip edilecek değişiklik olmasın die... bizden havadisler bu kadar....
canım bende sorayım bu raporun fotokopisini işyerine versem aslını ben sgk ya götürsem işlemler daha çabuk oluyor diye duydum ne dersin fark eder mi malum bu izinde para almayacağız ee borçlar var bir sürü kira desen o ayrı paranın çabuk çıkması önemli bizim için kendimiz takip etsek daha çabuk olur gibi geliyor banaDoğum parası için normalde şöyle oluyor.
Sen doktorundan 32. haftanda raporu alıyorsun çalışamaz diye.
Sonra raporu alıp iş yerine getiriyorsun.Diyorsun ki benim raporum bu.Şu gün izne çıkıcam şu gün izinden dönicem.
Sonra izinden döndüğünde şirketin o raporu ssk ya sunuyor.Ki artık bu internet üzerinden oluyor.
SSk da raporu işliyor ve en geç 1 ay içinde sana paranı ödüyor.Tabi bu maaşının tamamı olmuyor kesintili oluyor.
anam, şafak 60 desene
bende 4 nisan istiyorum tam 38. haftayı doldursun diye
canım bende sorayım bu raporun fotokopisini işyerine versem aslını ben sgk ya götürsem işlemler daha çabuk oluyor diye duydum ne dersin fark eder mi malum bu izinde para almayacağız ee borçlar var bir sürü kira desen o ayrı paranın çabuk çıkması önemli bizim için kendimiz takip etsek daha çabuk olur gibi geliyor bana
bu para 1 ay içerisinde ödeniyor demişsin işallah öyle ödenir de sıkıntıya sokmaz bazılarıda 4 ay sonunda toplu almış parayı bu ihtimalde var sanki
güle güle kullanın inşallah tatlım;bunda sallanırken oğluşunda gaz maz kalmasın mışıl mışıl uyusun inşallah
bence çok para vermişsin canım ama almışsın artık geri verme şansın varmı ki
bu arada kızlar bakın burda bazı ürünler çok uygun bebeğinizin ve kendinizin bakım ürünlerni burdan almanızı tavsiye ederim
Eczanemizde.com | Eczanemizde , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler
Evet canım inceledim aynısı orda 22.5 Tl gidip geri vericem o satıcı kadınında saçını başını yolucamyerine başka bişey alırım artık
Evet canım inceledim aynısı orda 22.5 Tl gidip geri vericem o satıcı kadınında saçını başını yolucamyerine başka bişey alırım artık
Mesai bitimi kızlar,yarın görüşürüz
az kaldı hayırlsıyla
39+0 olması lazımmış ilk sezeryanda o gün cumartesiye geliyor o yüzden pazartesi olsun diye 1 nisan diyorum ama tabiyki kısmet
eşimin izni boşa gitmesin haftasonuyla birleşip
ama ben yinede tüp bebek merkezinde ki dr mail atıp fikrini sorucam:26:
canım eğer başka eksiklerinde varsa burdan al 89 tl üzerine kargo parası almıyor
ama başka birşey almayacaksan geri verme ersnilinde dediği gibi kargoyla atnı paraya gelir sana yine
Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım bugün hiç giremedim forumumuza akşam olmuş valla bu aralar çok yoruluyorum işyerinde.Bu arada öğle arasında Dr.Browns'un biberenunu aldım ama kazıklandım mı bilemedim.125ml olanı 29,5 Tl ye aldım iyi mi sizce fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?