genelde fiyatlar böyle canım
uzun süreli kullanacağın bişey sonuçta
zaten internette kargo ücreti ile aynı fiyata gelir
ben geçen hafta netten hamile bandı aldım
daha bugün geldi
medium istemiştim small geldi
denedim güzel bişeymiş
iade edesim gelmiyor
yeniden nerden bulup da alacğım diye
her alışverişin eksisi artısı var
canım dr 1 nisan dediyse tam 38 haftalık oluyorsun o zaman seniyi akşamlar canım, bol bol dinlen eve gidince
e benim daha önce kist ameliyatım var, ama ilk doğum benimki kaçıncı haftada olacak.
doktor 1 nisan demişti ben 38. hafta tam dolsun diye 4 nisan olsun dedim, itiraz etmedi
Sağol canım önerin için bundan sonra ordan bi bakıym
Peki emzik ne aldınız marka olarak ?
afiyet olsun ikinizedeKocişim alcakmış beni beklemedeyim kızlar,çıkmıyorumm.
Acıktım sipariş verdim kendime
Selam Kızlar,
Ben iş güç standart kendi doktorum derken aile hekimine hiç uğramamıştım geçtiğimiz hafta aile hekimi aradı sağlık ocağından bi güzel fırçaladı beni hamileymişsiniz neden hiç bize gelip kayıt yaptırmadınız çok geç kalmışsınız diye hihih çok utandım :) Bugün öğlen işten izin aldım tıpış tıpış gittim tetanoz aşım yapıldı,kızımın kalp atışlarını dinlediler kendi doktorumun yaptırdığı tahlilleri incelediler veee bomba bomba makarna,hamur işleri ve ekmek gibi bilimum kilo yapabilecek herşeyi kesss dediler çünkü taaaam 64 kilo olmuşum. 53 Kilo ile hamile kalmıştım tam 11 kilo almışım
Sağol canım önerin için bundan sonra ordan bi bakıym
Peki emzik ne aldınız marka olarak ?
Selam Kızlar,
Ben iş güç standart kendi doktorum derken aile hekimine hiç uğramamıştım geçtiğimiz hafta aile hekimi aradı sağlık ocağından bi güzel fırçaladı beni hamileymişsiniz neden hiç bize gelip kayıt yaptırmadınız çok geç kalmışsınız diye hihih çok utandım :) Bugün öğlen işten izin aldım tıpış tıpış gittim tetanoz aşım yapıldı,kızımın kalp atışlarını dinlediler kendi doktorumun yaptırdığı tahlilleri incelediler veee bomba bomba makarna,hamur işleri ve ekmek gibi bilimum kilo yapabilecek herşeyi kesss dediler çünkü taaaam 64 kilo olmuşum. 53 Kilo ile hamile kalmıştım tam 11 kilo almışım
yarasın oğluşuna, artık evde yemek yapmak baya sıkıntı olmaya başladı. zaten evde çoğu işi eşime yıkmış durumdayım birde yemek için söylenmek istemiyorum. ama bir çözüm bulmam lazım. dün utanmasam ağlayacaktım, belim ve sol göğüs altım öldürdü beni. kolumu kaldırdıkça bile canım acıyor.Kocişim alcakmış beni beklemedeyim kızlar,çıkmıyorumm.
Acıktım sipariş verdim kendime
Kızlar ikiz anneleri topiğinden Bekay arkadaşımızın Kayınpederi Rıza amca yoğun bakımdaymış.Müsait bir anınızda 1 Ayet-el Kursi okurmusunuz tez zamanda sağlığına kavuşması için...
Allah acil sifalar versin inşallah...
Selam Kızlar,
Kızlar ikiz anneleri topiğinden Bekay arkadaşımızın Kayınpederi Rıza amca yoğun bakımdaymış.Müsait bir anınızda 1 Ayet-el Kursi okurmusunuz tez zamanda sağlığına kavuşması için...
Allah sifa versin insallah...
Söylediğin sitede sebamed ürünleri %42 indirime girmiş kuzu.
Benim baya eksiğim var toplu alışveriş yapıp kargoyu bedavaya mı getirsem diyorum
Olurmu öyle şey canım o ara laf karıştı heralde yazıya dökülmemiş benim gibi içinden söylemiştir arkadaşlarda....
Şekerim olur mu öyle şey.
Hepimiz içimizden söyledik hanipeksde selam söylemiş bizene güzel diye:)
Yokluğun belli oluyor şekerim.
ahh tatlım almaz olur muyuz aşk olsun sevindik selam gönderdiğine öpüyorum seni çınarın annesi kız oğlum olursa çınar koymak istiyorum ya ee şimdi kzıım olacak ben hiç uğraşmasam senin çınarı mı alsam kıza ohh bir taşla iki kuş hem kızım olur hem oğlum şimdidden cici kaynana durumuna girdim hahayy
Doğum:18:,sezeryan:18: sohbetine denk geldiyse ondan kelimelere dökülmeden içten alınmıştır selam canım.Yoksa önemsememek ya da selamı almamak mümkünmü
gerçekten öyle oldu dün doğum stresleri basmıştı beni kendime yandaş arıyodum buralarda
hanipeksçiğim, tatlım, bitanem senin yerin çok ayrı valla.
gözümüzden kaçmıştır canım ya nolur affet bizi.
mezoşum canım yangına körükle gitme kız
günaydın canlar
ben yine uykusuz delircem yarın iş arayım kendime yoksa uykumun geleceği yok...
HANİPEKSciğim evet hiçbiri almadı selamınıhemde hiçbiri hiçbiriiiii
nayırrrrr Dertsizcim taammmm mııııı
hanipeks haklı.. size ilettim o kadar selamını neden cevap vermedinizzz hadi bakalım.. nasıl kaçar gözünüzden nasıllll
aaaaaaa dur dur yoksa siz benim yazdıklarımı önemsemiyor , okumuyor musunuzzzzz
aha bende küscem şimdio kadar yaz yaz, selamlar getir götür ama kimse iplemesin çok kırıldım çokkk
Kızlaaarr...
Ben hala minik kızçeme içime sinen bir isim bulamadım..
Önerilere açığım hatta lütfen öneriii ???
Hoşuma giden ama netleştiremediğim birkaç isim:
Ece
Berra
Eyşan
Neva
Ama yeniliklere açığız...
duru ve masal da çok güzel yaaaabenim kızım yaren ama her an herşey olabilir :))
Gunaydiiin anneleer doktordan geldik simdi kizimla hersey cok guzel dedi doktorumuzu normal dogum pozisyonunuda almis kizim benim :))) herkese saglikli huZurlu mutlu gunler rabbim hastalara bol sifa versin insallah
Bendenn iyilik cnm evet ogreniyo isi.bende cumayi bekliyorum :) son is gunum olucak insallah..sizleri ozledim.bu arada ben hala dualari okuyamadim cok yogunuz bu hafta.ne zaman teslim etmemiz gerekiyodu.
Senin tatil nasil gidiyo mezosum.laterne voltaj seda ofelya hanipeksmergen nasil onlarada cok selamlsrimi ilet.e-bebekten bebrk bezi ogluma cici kiyafetlrt aldim gene.fotosunu yukleyebilirsem yuklerim yarin.
canım minikbaby. comda sebamed ürünleri daha uygun. ben dün akşam baya bir alışveriş yaptım siteden. daha önce bebeci de burdan alışveriş yapmıştı. bugün mailime sürekli bilgilendirme mesajı geldi. ürünler hazırlanıyor, paketleniyor, kargolandı gibi...Söylediğin sitede sebamed ürünleri %42 indirime girmiş kuzu.
Benim baya eksiğim var toplu alışveriş yapıp kargoyu bedavaya mı getirsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?