2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam Kızlar,

Ben iş güç standart kendi doktorum derken aile hekimine hiç uğramamıştım geçtiğimiz hafta aile hekimi aradı sağlık ocağından bi güzel fırçaladı beni hamileymişsiniz neden hiç bize gelip kayıt yaptırmadınız çok geç kalmışsınız diye hihih çok utandım :) Bugün öğlen işten izin aldım tıpış tıpış gittim tetanoz aşım yapıldı,kızımın kalp atışlarını dinlediler kendi doktorumun yaptırdığı tahlilleri incelediler veee bomba bomba makarna,hamur işleri ve ekmek gibi bilimum kilo yapabilecek herşeyi kesss dediler çünkü taaaam 64 kilo olmuşum. 53 Kilo ile hamile kalmıştım tam 11 kilo almışım

Doğru söylüyosun canım aslında tekrar göndersen bide onun kargo parası var offf çok zor bu alışveriş hele bebek alışverişi her yerde ayrı bir fiyat varya insan sinir oluyor.

Benim oğluş yine döndü galiba kızlar,sağ yanım dalgalanıyor şimdide.
Birde açlıkdan mıdır nedir midem bulanıyor:S

canım dr 1 nisan dediyse tam 38 haftalık oluyorsun o zaman sen
dr güvenin varsa çok sorun etme
bana tüp bebek merkezindeki doktorumda 38. haftadan sonra demişti burdaki doktorumda biz normal süreyi doldurmasını bekliyoruz bir sorun çıkmazsa dedi
ama ne kadar içerdeki süreyi tamamlarsa o kadar iyi sende istersen tüp bebek merkezinde ki doktoruna sor canım için rahat değilse
Sağol canım önerin için bundan sonra ordan bi bakıym
Peki emzik ne aldınız marka olarak ?

Kocişim alcakmış beni beklemedeyim kızlar,çıkmıyorumm.
Acıktım sipariş verdim kendime
afiyet olsun ikinizede

ya ben sinir oluyorum onu yeme bunu yeme diyen doktora hamileyiz biz ya nasıl yemeyelimmm:26::26::26::26:
ben kendi doktorumu bu yüzden de çok seviyorum bana kesinlikle yemekle ilgili kısıtlama yapmıyor sadece az olsun diyor
yasakladığı tek şey hamurişi ve tatlı oda şekerim çıktığı için
herşeyden vitamin al faydalan diyor ama küçük porsiyonlar olacak diyor

Sağol canım önerin için bundan sonra ordan bi bakıym
Peki emzik ne aldınız marka olarak ?

canım ben kaucuk olanlardan alıcam onlar daha iyiymiş bebek için
chicco alıcam birde damaksız olmalıymış bebekler için ucu küçük olanlardan o yüzden bakıp almaya karar verdim

haftana göre kilon gayet normal canım.

Kocişim alcakmış beni beklemedeyim kızlar,çıkmıyorumm.
Acıktım sipariş verdim kendime
yarasın oğluşuna, artık evde yemek yapmak baya sıkıntı olmaya başladı. zaten evde çoğu işi eşime yıkmış durumdayım birde yemek için söylenmek istemiyorum. ama bir çözüm bulmam lazım. dün utanmasam ağlayacaktım, belim ve sol göğüs altım öldürdü beni. kolumu kaldırdıkça bile canım acıyor.

Söylediğin sitede sebamed ürünleri %42 indirime girmiş kuzu.
Benim baya eksiğim var toplu alışveriş yapıp kargoyu bedavaya mı getirsem diyorum

Kızlar ikiz anneleri topiğinden Bekay arkadaşımızın Kayınpederi Rıza amca yoğun bakımdaymış.Müsait bir anınızda 1 Ayet-el Kursi okurmusunuz tez zamanda sağlığına kavuşması için...

Allah acil sifalar versin inşallah...

ben okudum canım, allah şifa versin inşallah

bende 12 kilo aldim, ama kesemiyorum ekmegi falan napiyim ekmeksiz yemek yenir mi be

kizlar su kilolarinizi guncelleyin ya 3 5 kilo almis gibi gorunenler var ben kendimi cok sisko hissediyom o zaman

Allah sifa versin insallah...

Benim baya eksiğim var toplu alışveriş yapıp kargoyu bedavaya mı getirsem diyorum

ben ordan alıcam canım çok uygun fiyatları
sende öyle yapanilirsin eksiğin varsa
500 ml şanpuan çok uygun mesala ben burda 150 ml ni sordum ezcaneye 20 tl dedi :26::26:

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne..............................200
Perilous..............................200*
Dertsiz...............................200
Wosgi.................................200
Docalan...............................150
Ofelyam...............................123
Hanipeks..............................204*
Umutege...............................400
Ersnil....................................300
Dmt......................................150
Lena.....................................100
Naz.......................................300
Gulimier..................................400
Secilce...................................100
Pembe....................................200*
Voltaj......................................200*
Sernil......................................200
Tuncss....................................200
Medet.....................................100
Mergen.....................................117
Cherryfe....................................100

Toplam Paylaşılan......................4144

Kızlar arkadaşlarımız için Tefriciye okumak isteyenler mutlaka dua topiğimizden haber versin

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor-147.html

Olurmu öyle şey canım o ara laf karıştı heralde yazıya dökülmemiş benim gibi içinden söylemiştir arkadaşlarda....

Şekerim olur mu öyle şey.
Hepimiz içimizden söyledik hanipeksde selam söylemiş bizene güzel diye:)
Yokluğun belli oluyor şekerim.

Doğum:18:,sezeryan:18: sohbetine denk geldiyse ondan kelimelere dökülmeden içten alınmıştır selam canım.Yoksa önemsememek ya da selamı almamak mümkünmü

gerçekten öyle oldu dün doğum stresleri basmıştı beni kendime yandaş arıyodum buralarda

hanipeksçiğim, tatlım, bitanem senin yerin çok ayrı valla.
gözümüzden kaçmıştır canım ya nolur affet bizi.

mezoşum canım yangına körükle gitme kız

Ay neyse dediğiniz gibim olsun. Ay ne gıcığım küstüm deyip deyip egomu okşuyorum. Canlarıııım hepinizi seviyorum ve özlüyorum. Bu aralar heyheylerim üstümde, bi yazmaya kalksam anlatacak öyle çok şey birikti ki

günaydın canlar

ben yine uykusuz delircem yarın iş arayım kendime yoksa uykumun geleceği yok...

HANİPEKSciğim evet hiçbiri almadı selamını hemde hiçbiri hiçbiriiiii

Kız dur sen de gaza getirme. Bu aralar çok küstürükçü oldum zaten

Bence ECE

duru ve masal da çok güzel yaaaa benim kızım yaren ama her an herşey olabilir :))

Kızım olsaydı Masal koyacaktık adını. 2. ye kısmet artık :) Masal koy kız sen de. Gelin görümce masal diye çağırırız.

Gunaydiiin anneleer doktordan geldik simdi kizimla hersey cok guzel dedi doktorumuzu normal dogum pozisyonunuda almis kizim benim :))) herkese saglikli huZurlu mutlu gunler rabbim hastalara bol sifa versin insallah

Amin canım. Maşallah kızının iyi haberleri ne güzelll

ALEYKÜM SELAM CANIM Kızlar görün bakın nasıl da selam alınırmış şaka şaka

Titizlikle hazırlamışsınız canım. Ellerinize sağlık. Güle güle kullanın.

kızlar bende oğluma ev tipi anakucağı aldımmmm
Eki Görüntüle 619586

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın. Ben de istiyorum bundan :)

canım minikbaby. comda sebamed ürünleri daha uygun. ben dün akşam baya bir alışveriş yaptım siteden. daha önce bebeci de burdan alışveriş yapmıştı. bugün mailime sürekli bilgilendirme mesajı geldi. ürünler hazırlanıyor, paketleniyor, kargolandı gibi...
75 tl ve üzeri kargo ücretsiz. fiyatları karşılaştırdım netten araştırdım uygundu.neler aldıklarımı da yarın yazarım istersen. ben sebamed mi mustela mı karar veremiyorum o yüzden sipariş vermedim.

laternem canım ben hayırlı haberler aldım. allahıma binlerce şükürler olsun ki annem iyiymiş tahlil sonuçları da iyi çıkmış.
umarım sen de güzel haberler alırsın bitanem.

umutege canım anakucağını güle güle kullanın. sağlıklı, mutlu, huzurlu günleriniz olsun inşallah.

ben okudum canım rabbim tez zamanda şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…